Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 ( 3 Σεπ. 2004 , 20:56)

pws nomizete oti oloi aytoi oi megalodikhgoroi exoun apokthsei tetoies periousies??

lene ta KALYTERA psemata...

pianete ena emporos narkwtikwn me 5 kila hrwinh kai th glytwnei san aplos xrhsths me tetoia atoma...

Αναπληρώνει επάξια το τηλεοπτικό κενό του Νο 1 των δικαστηρίων και των γηπέδων Κούγια, πρωταθλητή στο άλμα εις ύψος πάνω από (ανοιχτή) καγκελόπορτα.

KCB

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερχομαι με καθυστέρηση να πω τη γνώμη μου περι γιουχαρίσματος στο μέλος που είπε ότι "τι περιμένατε; Λαός που έδιωξε Οθωμανούς και Γερμανούς, δε θα αποδοκίμαζε τα αμερικανάκια;"

Καλή η ιστορική αναδρομή, όμως μη ξεχνάμε ότι αμέσως μετά που διώξαμε τους παραπάνω, πλακωθήκαμε μεταξύ μας και χάθηκαν περισσότερες ζωές απ'ότι όταν διώχναμε τον εχθρό.

Φυσικά, οι ίδιοι που έδωξαν τους ξένους, αλληλοσκοτώθηκαν μεταξύ τους. Αναρωτιέμαι λοιπόν κατά πόσο το παράδειγμα είναι εύστοχο.

There is no host like http://localhost .

Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET

Pros KCB:

Sto prwto meros tous post sou pou mou apantises.....den diabases mou fainetai se poion anaferomoun!To deytero meros tous post mou htan gia sena!To prwto htan pros ton redcon pou elege oti kai kala o Kenteris oute diasyllogikous kerdize,kati teleiws anakribes!!!Sta alla pou eipes peri ntoparismatos symfwnw!Den eipa kati antitheto!

Oson afora ton Sampani.......yparxoun polla pou deixnoun oti den einai dynaton na ntoparistike kserontas to!Kai den einai dynaton enas proponitis na ekane lathos kai ekeini tin stigmi na edine ntopes xwris na exei kapoio ofelos o athlitis tou!Kai gia na min lete diafora....otan o Tzekos tou proteine na ftiaksoun ayto to "club twn athlitwn" stin arxi eixe symfwnisei o Iakwbou alla meta gia kapoio logo apoxwrise(mipws eide kapoies perierges methodous???)!!Kai akoma gia na to kserete kapoioi edw....o Iakwbou htan apo tous prwtous pou katapolemisan to doping!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner ( 5 Σεπ. 2004 , 19:10)

Pros KCB:

Sto prwto meros tous post sou pou mou apantises.....den diabases mou fainetai se poion anaferomoun!To deytero meros tous post mou htan gia sena!To prwto htan pros ton redcon pou elege oti kai kala o Kenteris oute diasyllogikous kerdize,kati teleiws anakribes!!!Sta alla pou eipes peri ntoparismatos symfwnw!Den eipa kati antitheto!

Oson afora ton Sampani.......yparxoun polla pou deixnoun oti den einai dynaton na ntoparistike kserontas to!Kai den einai dynaton enas proponitis na ekane lathos kai ekeini tin stigmi na edine ntopes xwris na exei kapoio ofelos o athlitis tou!Kai gia na min lete diafora....otan o Tzekos tou proteine na ftiaksoun ayto to "club twn athlitwn" stin arxi eixe symfwnisei o Iakwbou alla meta gia kapoio logo apoxwrise(mipws eide kapoies perierges methodous???)!!Kai akoma gia na to kserete kapoioi edw....o Iakwbou htan apo tous prwtous pou katapolemisan to doping!!!!

Ήταν προφανές ότι δεν απαντούσες σε μένα, ο λόγος που έκανα quote ήταν απλά για να συνδέσω το σχόλιό μου. :D

KCB

• 1 month later...

http://www.sportime.gr/ast/cov/ke/kenteris-dimitrakopoulos_b.jpg

"Δεν ειδοποιήθηκα"

Τη σιωπή του έλυσε ο Κώστας Κεντέρης σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Κίτρινος Τύπος" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δυόμισι μήνες μετά το σάλο που προκλήθηκε με το θέμα ντόπινγκ και τον αποκλεισμό του από την Ολυμπιάδα. Υποστήριξε ότι έγινε το ατύχημα με τη μηχανή, ενώ έριξε τις ευθύνες στο Γιάννη Παπαδογιαννάκη που υπέγραψε την κλήση για έλεγχο ντόπινγκ και αυτούς που υπέγραψαν ότι τους έχουν ειδοποιήσει.

"Πήγαμε κανονικά στο Ολυμπιακό χωριό στις 12 Αυγούστου το μεσημέρι γύρω στις 3. Μας υποδέχτηκε ο Μανώλης Κολυμπάδης, πήραμε διαπιστεύσεις, πήγαμε στη συνέχεια στο γραφείο του Γιάννη Παπαδογιαννάκη, μείναμε για 10 με 20 λεπτά. Ακολούθως βάλαμε τα πράγματά μας στα δωμάτιά μας, μετά κάναμε μια βόλτα στο εστιατόριο και γύρω στις 5 το απόγευμα φύγαμε και δίνουμε ραντεβού με το Τζέκο για τις 10:30 στο σπίτι του. Εγώ με τη Θάνου αποφασίσαμε να πάμε για χαλάρωμα στον Αγιο Κοσμά και κλείσαμε τα κινητά μας. Οταν τα ανοίξαμε τα κινητά μας είδαμε κλήσεις του Τζέκου και πήγαμε αμέσως στο σπίτι του όπως είχαμε προγραμματίσει. Μας είπε τι ακριβώς έχει γίνει και αποφασίζουμε πάνω στη στον πανικό μας να πάρουμε τη μηχανή του Τζέκου.

Αυτό είναι ένα από τα λάθη που έκανα. Επειδή αυτή η μηχανή ήταν πιο βαριά από αυτή που οδηγώ εγώ, στη διάρκεια της διαδρομής είδα ότι χάνω τον έλεγχο και αποφασίζω να κόψω ταχύτητα. Πάνω στη Γούναρη χάνω τον έλεγχο και πέφτουμε κάτω. Πίσω μας έρχονταν ένα άνθρωπος ο οποίος σταμάτησε, μας γνώρισε και προσφέρθηκε να μας πάει στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο ασημί αυτοκινητό του, εμείς του είπαμε να μας πάει στο Ολυμπιακό χωριό, αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής πονούσαμε και έτσι αποφασίσαμε με την πίεση και του οδηγού να πάμε τελικά στο ΚΑΤ. Η μηχανή είχε μείνει εκεί, εγώ απλά τηλεφώνησα στο Τζέκο και του είπα να πάει να την πάρει από εκεί.

Μπήκαμε λοιπόν στο ΚΑΤ, υπήρχε και κόσμος εκεί και μας είδε και ξεκινήσαμε τις εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία. Εγώ συγκεκριμένα είχα χτυπήσει πίσω στο γόνατο, στην κνήμη και στο κεφάλι. Μάλιστα μας έβαλαν σε φορείο. Εμείς είπαμε όποιος ήθελε να έρθει εκεί να μας περάσει από έλεγχο ντόπινγκ. Μάλιστα οι γιατροί του ΚΑΤ μας πήραν αίμα και ούρα για να μας κάνουν εξετάσεις. Εμείς τότε δεν ξέραμε ότι εκεί δεν μπορούσαμε να περάσουμε από έλεγχο αντιντόπινγκ. Στο Παρίσι το 2003 που δεν έτρεξα είχα ζητήσει μόνος μου να περάσω από έλεγχο, αλλά μου είπαν μόνο όποτε θέλουμε εμείς. Υπάρχουν δυο είδη στον έλεγχο ντόπινγκ. Με ειδοποίηση όταν δεν βρίσκεται ο ίδιος και οφείλει να περάσει μέσα σε 24 ώρες και ο αιφνίδιος ο αθλητής περνάει σε μία ώρα υπογράφοντας ο ίδιος".

Ο Κώστας Κεντέρης παρουσίασε το έγγραφο για κλήση σε 24 ώρες, η οποία μετατράπηκε σε αιφνίδιο έλεγχο μιας ώρας. "Ο Γιάννης Παπαδογιαννάκης υπογράφει την κλήση για να περάσω σε μία ώρα. Υπογράφει άλλο άτομο μόνο όταν ο αθλητής είναι ανήλικος. Ετσι στις 6.15 ξεκινάει η διαδικασία του ελέγχου σε μία ώρα. Το τηλεφωνό μου και του προπονητή είναι ανοιχτό, ούτε όταν είχα κλειστό το κινητό δέχτηκα κάποια κλήση". Προκαλεί μαλιστα να ανοιχτούν οι λογαριασμοί των τηλεφώνων για να αποδείξει ότι ουδέποτε ειδοποιήθηκε ούτε ο ίδιος ούτε η Θάνου να περάσουν από ελεγχο ντόπινγκ. "Η κλήση μας να περάσουμε από έλεγχο ντόπινγκ έχει και τις υπογραφές των Βαλασιάδη και Τσαρούχα που λένε ότι μας έχουν ειδοποιήσει. Είναι απίστευτο δεν τρέξαμε στην Ολυμπιάδα και μετά το τέλος της μπορούμε να λάβουμε μέρος σε αγώνες".

Πω πω πω ρε παιδια απιστευτο... Ο καημενος, δεν τον ειδοποιησε κανενας... Ηταν στον Αγιο Κοσμα και "χαλαρωνε", που να τον βρει κανεις να τον ειδοποιήσει εκει που ήταν χαμενος...

Τελοσπαντων, δεν χρειαζεται πια να χανει κανεις γι'αυτον ουτε ενα ml φαιάς ουσίας...

Η μηχανή είχε μείνει εκεί, εγώ απλά τηλεφώνησα στο Τζέκο και του είπα να πάει να την πάρει από εκεί.

Malista. H http://briefcase.pathfinder.gr/download/johner1/24195/333800/0/whatever.gif synexizetai. Nomiza oti to eixe xamhlwmeno to koynhto toy...

There is no host like http://localhost .

Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 1 Νοέ. 2004 , 12:27)

O Mάκης απεφάνθη ότι Κεντέρης και Θάνου είναι αθώοι.

End of story.

ma aytos den elege stis arxes pos o kenterhs mas prodose (tous ellhnes nte) ktl ktl? :confused: :worry:
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν άκουσα κάτι τρομακτικά ενδιαφέρον στην χθεσινή συνέντευξη.

Νομίζω ακούσαμε τα γνωστά...

Εμένα κάποια από όσα είπε μου φάνηκαν παραμύθια. Ιστορίες που απορώ αν πραγματικά πιστευε οτι θα τον πιστέψουμε.

Σιγουρα όπως φάνηκε κάποιοι θέλησαν να τον "ρίξουν", αλλά και αυτός δεν είναι αθώος.

Ειδικά η ιστορία με την μηχανή και το νοσοκομείο φαίνεται αστεία.

Τον Μάκη δεν τον πολυεμπιστεύομαι γιατί τις προάλλες είχε και την άλλη αθλήτρια (μια ξανθιά άσχημη :p ) η οποία είναι και φίλη του και δεν μπορώ να ξέρω πόσο αντικειμενικός ήταν και ακόμη περισσότερο πόσο τον πίεσε τον Κεντέρη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 1 Νοέ. 2004 , 16:57)

ma aytos den elege stis arxes pos o kenterhs mas prodose (tous ellhnes nte) ktl ktl? :confused: :worry:

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, απόσο ξέρω είναι δηλωμένος φίλος του Κεντέρη γι'αυτό και δεν έκατσα καν να δω μια συνέντευξη που θα ήταν κομμένη και ραμμένη...

Johner απ'ότι καταλαβαίνω μιλάς για την Χαλκιά, Ολυμπιονίκη που αφιέρωσε το μετάλλιο στον Κεντέρη και ένα διάστημα δούλευε σαν δημοσιογράφος στην ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου...

KCB

Να παρουμε το ενδεχομενο οτι ηταν ντοπε εδω και καιρο.Απο τη στιγμη λοιπον και ξεροντας οτι τους κυνηγανε μηνες,για να μπουνε στο χωριο και για να τρεξουν στους αγωνες πρεπει να ειχαν στηριξη απο καπου.Πως αλλιως αλλωστε την γλυτωσαν σε προηγουμενους ελεγχους;Απο μονοι τους δεν μπορουν.Αρα λοιπον καποιοι τους στηριζαν και τους ελεγαν μη φοβαστε δεν θα σας πιασουν.Να που εγινε η στραβη λοιπον και που καταληγουμε;Οτι σταματησε αποτομα η ανωθεν στηριξη,κοινως τους πουλησαν.

Να παρουμε και το ενδεχομενο οτι δεν ηταν ντοπε.Αν ειναι ετσι τοτε δεν ειχαν κανενα λογο να μην παρουσιαστουν στον ελεγχο σωστα;Αφου θα ηταν καθαροι.Κι αν ομως καποιοι ηθελαν σωνει και καλα να τους καψουν τι θα μπορουσαν να κανουν;Να παρουν την κληση αλλα να μην τους ειδοποιησουν...

Την τελευταια παραγραφο πως την σχολιαζετε;

Ο Κώστας Κεντέρης παρουσίασε το έγγραφο για κλήση σε 24 ώρες, η οποία μετατράπηκε σε αιφνίδιο έλεγχο μιας ώρας. "Ο Γιάννης Παπαδογιαννάκης υπογράφει την κλήση για να περάσω σε μία ώρα. Υπογράφει άλλο άτομο μόνο όταν ο αθλητής είναι ανήλικος. Ετσι στις 6.15 ξεκινάει η διαδικασία του ελέγχου σε μία ώρα. Το τηλεφωνό μου και του προπονητή είναι ανοιχτό, ούτε όταν είχα κλειστό το κινητό δέχτηκα κάποια κλήση". Προκαλεί μαλιστα να ανοιχτούν οι λογαριασμοί των τηλεφώνων για να αποδείξει ότι ουδέποτε ειδοποιήθηκε ούτε ο ίδιος ούτε η Θάνου να περάσουν από ελεγχο ντόπινγκ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 1 Νοέ. 2004 , 14:27)

O Mάκης απεφάνθη ότι Κεντέρης και Θάνου είναι αθώοι.

End of story.

:lol: Εγκυρότατη πηγή... :lol:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 1 Νοέ. 2004 , 22:41)

Johner απ'ότι καταλαβαίνω μιλάς για την Χαλκιά, Ολυμπιονίκη που αφιέρωσε το μετάλλιο στον Κεντέρη και ένα διάστημα δούλευε σαν δημοσιογράφος στην ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου...

Nαι, για αυτή μιλάω.

Κατά τη γνώμη μου πολύ κακώς έδωσε συνέντευξη ο Κεντέρης.

Κατ'αρχήν δεν μου άρεσε καθόλου ο λόγος του. Πραγματικά με κούρασε όχι απλώς επειδή τα λόγια του δεν είχαν συνοχή, αλλά δεν είχαν και τα γεγονότα.

Για εμένα, και πιστεύω για ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων, ο Κεντέρης είναι ένα προιον.

Ένα προιόν που εξυπηρέτησε πολλούς. Αγοράστηκε κάποια στιγμή, έγινε tuning και μετά πουλήθηκε.

Ο Τριανταφυλλόπουλος τι προσπαθεί τώρα; Να περισώσει την υπόληψη του του Κεντέρη ή την αξιοπρέπειά του; Χαμένο παιχνίδι... :o

Symfwna me reportaz ths DELTA thleorashs alexandroupolhs...

an kai den eimai apo ekei to eida...

o kenterhs kai h thanou gymnazonte se ena ghpedo pou ftiaxnete pisw apo to nosokomeio ths alexandroupolhs!

+bobb -=azor=-

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 2 Νοέ. 2004 , 01:08)

Την τελευταια παραγραφο πως την σχολιαζετε;

Ο Κώστας Κεντέρης παρουσίασε το έγγραφο για κλήση σε 24 ώρες, η οποία μετατράπηκε σε αιφνίδιο έλεγχο μιας ώρας. "Ο Γιάννης Παπαδογιαννάκης υπογράφει την κλήση για να περάσω σε μία ώρα. Υπογράφει άλλο άτομο μόνο όταν ο αθλητής είναι ανήλικος. Ετσι στις 6.15 ξεκινάει η διαδικασία του ελέγχου σε μία ώρα. Το τηλεφωνό μου και του προπονητή είναι ανοιχτό, ούτε όταν είχα κλειστό το κινητό δέχτηκα κάποια κλήση". Προκαλεί μαλιστα να ανοιχτούν οι λογαριασμοί των τηλεφώνων για να αποδείξει ότι ουδέποτε ειδοποιήθηκε ούτε ο ίδιος ούτε η Θάνου να περάσουν από ελεγχο ντόπινγκ.

Απ' ότι έγραψε ο Συρίγος στην Ελευθεροτυπία (χθες ή προχθές δεν θυμάμαι σίγουρα), αυτά περί 24ώρου είναι μπαρούφες, γιατί αυτά είναι κανονισμοί της WADA. Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, την ευθύνη για τους ελέγχους την έχει η ΔΟΕ της οποίας οι κανονισμοί απαιτούν η εξέταση να γίνεται εντός 1 ώρας χωρίς καμία εξαίρεση.

Είχε ένα ωραίο άρθρο στην Ελευθεροτυπία. Αν προλάβω θα σας το στείλω (ή μπορείτε να το ψάξετε στο http://www.enet.gr).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous ( 2 Νοέ. 2004 , 21:12)

Απ' ότι έγραψε ο Συρίγος στην Ελευθεροτυπία (χθες ή προχθές δεν θυμάμαι σίγουρα), αυτά περί 24ώρου είναι μπαρούφες, γιατί αυτά είναι κανονισμοί της WADA. Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, την ευθύνη για τους ελέγχους την έχει η ΔΟΕ της οποίας οι κανονισμοί απαιτούν η εξέταση να γίνεται εντός 1 ώρας χωρίς καμία εξαίρεση.

Είχε ένα ωραίο άρθρο στην Ελευθεροτυπία. Αν προλάβω θα σας το στείλω (ή μπορείτε να το ψάξετε στο http://www.enet.gr).

Ναι, διαβασα και εγω το αρθρο και για να γραφεται κατα 99% ισχύει. Συνεπως η ο κ. Κεντέρης δεν γνωρίζει ποιοι κανονισμοι anti-dopping ισχύουν στους Ολυμπιακους Αγωνες (μαλλον θα το είχε αφησει και αυτο στο Τζεκο!) η μας δουλεύει ψιλο γαζι...

Εγω ευχαριστω το Θεο που έσκασε το σκάνδαλο μια μέρα πριν και οχι μια μερα μετα. Θα έμεναν οι αγωνες στην Ιστορια ως οι αγωνες του ντοπέ τελευταίου λαμπαδηδρόμου...

Καλά, αν περιμένουμε από Τριανταφυλλόπουλους και Συρίγους να δούμε τι έγινε, σωθήκαμε... Ευτυχώς από ότι φαίνεται θα ασκηθεί δίωξη εναντίον Κεντέρη - Θάνου - Τζέκου, εκεί πια (στο δικαστήριο) θα πρέπει είτε να αθωοθούν είτε να καταδικαστούν με στοιχεία, οπότε θα μάθουμε πάνω κάτω τι έγινε.

Όσον αφορά το αν οι κανονισμοί σε καιρό Ολυμπιακών λένε για μια ώρα και δεν ισχύει το 24ωρο της WADA, φαίνεται πανεύκολα από το γεγογός ότι Κ.-Θ. προτίμησαν να παραιτηθούν από τους Ολυμπιακούς και να γλιτώσουν από την ΔΟΕ πέφτοντας στα μαλακά της WADA. Πράγμα που σημαίνει ότι το ήξεραν ή έμαθαν για την μια ώρα. ;)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Και στα δικαστήρια πάει η υπόθεση και στη Βουλή για να ερευνήσουν τυχόν πολιτική ανάμιξη στα του Τζέκου.

Ενώ αν υπήρχε το θάρρος να επιβληθεί εξαρχής 2 χρόνια αποκλεισμός στους αθλητές η ιστορία θα είχε τελειώσει εκεί και δεν θα ακολουθούσε καμία από τις ξεφτίλες που ξεκίνησαν από τη τζεκοσυκλέτα και συνεχίζονται στο Μάκη.

Θλίβομαι να βλέπω το άλλοτε είδωλο να απολογείται και να συνομιλεί με τον χειρότερο εκπρόσωπο του χειρότερου είδους τηλεόρασης.

Δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν να "καλύψουν" τους αθλητές την ημέρα εκείνη. Τώρα όλοι αυτοί θα τα πούνε στα δικαστήρια. Ξεφτίλες.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Παράλληλα με το εν λόγω θέμα ίσως μερικοί να είχατε παρακολουθήσει και το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στο site contra.gr στη στήλη paparazzi. Σήμερα έχει νεότερα:

Παγιδευμένος στην ανοησία κάποιων "υπεύθυνων" θεωρεί πως είναι ο Paparazzi, ο οποίος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για την περιβόητη υπόθεση με την ουσία "Τζατζικίνη" που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Αυγουστο. Ο γνωστός πρωταθλητής κατάποσης σουβλακίων δεν δίστασε να κατηγορήσει τους υπεύθυνους της ΠΕΠ (Πανελλήνια Ενωση Παχύσαρκων), καθώς όπως υποστηρίζει τον παγίδευσαν σχετικά με τον χρόνο στον οποίο θα περνούσε το ντόπινγκ κοντρόλ και φυσικά σχετικά με την χορήγηση της ουσίας.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον περασμένο Αυγουστο ο Paparazzi εθεάθη σε γνωστό σουβλατζίδικο στο οποίο παρήγγειλε δύο πίτα γύρο χωρίς τζατζίκι. Ο σουβλατζής, όμως, του έβαλε τζατζίκι εν αγνοία του, οπότε δεν αποκλείεται η χορήγηση της ουσίας "Τζαζικίνη" χωρίς την έγκριση του Paparazzi.

Ο Paparazzi αναφέρθηκε και στην περιβόητη κούρσα της 26ης Αυγούστου, στην οποία οι περίπου 70.000 θεατές που βρέθηκαν στο στάδιο δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε λεπτό το όνομά του: "Μέχρι εκείνη τη στιγμή, λίγο πριν αρχίσει η κούρσα, είχα αποφασίσει να παραγγείλω σουβλάκι με τζατζίκι. Οταν όμως είδα 70.000 κόσμο να φωνάζει το όνομά μου, είπα πως δεν έχω δικαίωμα να παραγγείλω! Και κοιμήθηκα νηστικός!".

Ο Paparazzi δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έριξε ευθύνες και στο contra.gr, καθώς όπως τονίζει, δεν υπήρχε καμία προστασία στο διάστημα εκείνο που όλος ο Τύπος ήταν εναντίον του: "Ενώ ήξεραν το πρόβλημά μου, δεν σταμάτησαν ούτε μία μέρα να παραγγέλνουν σουβλάκια με τζατζίκι! Και όχι μονό αυτό, αλλά τα έτρωγαν και μπροστά μου!"

Το χρονικό της αποφράδας ημέρας

"Είχαμε προαποφασίσει με τον Γρηγόρη Χατζηαντωνίου να μπούμε στο γνωστό σουβλατζίδικο "Ο Αχόρταγος" ώστε να πάρουμε κάποια σουβλάκια. Μας υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και στη συνέχεια κάναμε βόλτα στο κατάστημα μέχρι να ετοιμαστούν τα σουβλάκια. Γύρω στις 17:30 φύγαμε και κατά τις 19:00 πήγαμε στο σπίτι μου να φάμε. Είχαμε κλειστά τα κινητά, κάτι που κάνουμε πάντα όταν τρώμε".

"Γύρω στις 21:00 φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι του Νίκου Γιαννόπουλου. Εκεί είδαμε τον Νίκο σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει και να μας λέει ότι μας ψάχνουν για ντόπινγκ κοντρόλ. Ο Νίκος δεν γνώριζε ότι ήμασταν στο σπίτι του Γρηγόρη και τρώγαμε. Ανοίγουμε την τηλεόραση και βλέπουμε το χάος που έχει δημιουργηθεί και τα ψέματα που λέγονται. Αποφασίζω και λέω στον Νίκο να μου δώσει το πατίνι του για να πάω πίσω στο σουβλατζίδικο και να εμφανιστώ στους υπευθύνους. Μου το έδωσε και φύγαμε με τον Γρηγόρη. Δεν φορέσαμε κράνος πάνω στον πανικό μας. Ηταν λάθος και το παραδέχομαι".

"Κάποια στιγμή στη Γλυφάδα, έχασα τον έλεγχο και πέσαμε. Βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος μας αναγνώρισε και μας μίλησε. Προσφέρθηκε να μας πάει στο νοσοκομείο, αλλά εγώ του είπα να μας πάει να φάμε κάτι γιατί μέσα στον πανικό μου άνοιξε η όρεξη. Στη διαδρομή, όμως, μας πήγε στο "Παίδων" αφού είδαμε ότι η κατάσταση μας δεν ήταν καλή. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μιλήσαμε με τον Γιαννόπουλο και του είπαμε για το ατύχημα και του ζητήσαμε να πάει να μαζέψει το πατίνι από τον τόπο του ατυχήματος. Φτάσαμε στο νοσοκομείο και περάσαμε από μία σειρά εξετάσεων. Ο Γρηγόρης τα πήγε καλά, ενώ εγώ δεν πήγα καλά στην Αλγεβρα".

KCB

• 2 weeks later...
Επιτέλους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για την περιβόητη εκείνη ημέρα. Άντε να δούμε τώρα που δεν μπορούν να «παραιτηθούν» από την δίωξη (όπως εντέχνως έκαναν από του Ολυμπιακούς Αγώνες για να γλιτώσουν από την ΔΟΕ και να πέσουν στα μαλακά - βλ. IAAF) τι θα κάνουν. Τουλάχιστον είτε αθωωθούν είτε καταδικαστούν θα μάθουμε τι έγινε.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 3 months later...

http://www.sport.gr/images06/index/03/18/9.jpg

Αθώους με ψήφους 4-1, έκρινε τους Ολυμπιονίκες, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, η δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, αναφορικά με την υπόθεση ντόπινγκ που απασχόλησε την κοινή γνώμη κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Μια αποφαση που με κανει πολυ χαρουμενο!

Αντε και στο επομενο παγκοσμιο να κλεισουν μερικα στοματα ακομα, αν και δε νομιζω να τους αφησει η IAFF.....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Μια αποφαση που με κανει πολυ χαρουμενο!

Αντε και στο επομενο παγκοσμιο να κλεισουν μερικα στοματα ακομα, αν και δε νομιζω να τους αφησει η IAFF.....

Δηλ.λες οτι κατα παρεξηγηση γιναμε ξεφτιλα παγκοσμια?

Δυο φορες χαλια τοτε!