kostassl45i Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (27 Αύγ. 2004 , 13:01) Τώρα είναι σαν να τους λέμε «έπρεπε να αφήνατε και τον δικό μας ντοπέ μέσα» ενώ θα έπρεπε να ήταν «ξέρουμε τι κουμάσια είσαστε και εσείς». Προσωπικά είμαι της άποψης αυτής. Ότι ή θα είναι ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ (ουτοπικό αλλά καλά κάνουμε και το διεκδικούμε) ή θα είναι όλοι ντοπέ για να μπορούμε να μιλάμε για ίσους όρους ;) Εννοείτει φυσικά ότι προτιμώ το πρώτο από τα 2 ενδεχόμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 και κάτι άλλο.. προσπαθήστε να μην κλειδωθεί το θέμα, οκ? Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 ... Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Όταν 70.000 άτομα στον τελικό των 200μ. με ένα στόμα φωνάζουν ένα όνομα που στο παρελθόν τους έχει τιμήσει, το αποκαλούμε ξεφτίλα; Κάτσε ρε Ελληνάρα που τα καταστρέφεις όλα, χωρίς να ξέρεις. Εχει αποδειχθεί κάτι για τον Κεντέρη; Η ίδια η ΙΑΑΦ τον έβγαλε οτι ΜΠΟΡΕΙ να αγωνιστεί ακόμα και σήμερα αν δεν είχε αποσυρθεί απο τους Ολυμπιακούς, και εσύ βγαίνεις και αποκαλείς Τούρκους 70.000 Ελληνες που μπροστά στα ντοπερμαν των Αμερικάνων, την κοιτίδα της ΝΤΟΠΑΣ, φωνάζουν για το ινδαλμά τους; Ήταν φουλ στα χημικά οι Κεντέρης Θάνου; Ποιος το λέει; Η ΔΟΕ; ΟΧΙ! Η IAAF? ΟΧΙ! Τα 50 anti ntoping που περασαν τόσα χρόνια; ΟΧΙ... Το ένα Non show που έκανε ο Κεντέρης; Ε και στα 2 καίγεσαι... αυτό είναι απόδειξη οτι ήταν ΝΤΟΠΕ; Το ατύχημα που έγινε; Λες και στο Νοσόκομείο αν είχαν @@ οι της WADA δεν θα μπορούσαν να τους πάρουν αίμα! Αν κάποιος έχει ενδείξεις οτι είναι ΝΤΟΠΕ τότε ας πήγαινε στο ΚΑΤ να τους πάρει αίμα ΑΜΕΣΑ... Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, οι Κεντέρης και Θάνου είναι αθώοι για εμένα. Και οι πραγματικοί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Ελληνάρες (όπως τους αποκάλεσε κάποιος) είναι αυτοί που στην πρώτη δυσκολία αποκαθηλώνουν τους ήρωές τους, αυτοί που θάβουν τα πρότυπα μιας γενιάς ολόκληρης πλέον, αυτούς που τόσα χρόνια άλλαξαν το χάρτη της Ελλάδας στο στίβο με τις επιτυχίες τους! Η κατάντια μας σαν Ελληνες είναι η καταδίκη κάποιων που μας έκαναν να δακρύσουμε, ΧΩΡΙΣ απόδειξη, χωρίς αδιασειστα στοιχεία και με περίσσεια εμπαιγμου. Ντρέπομαι για αυτούς του Ελληνάρες... χαιρομαι για τους 70.000 που φώναζαν ΚΕΝΤΕΡΗΣ, στη μεγαλύτερη βραδιά του κάθε Ελληνα αθλητή. Καλά έκαναν και άφησαν παγωμένους τους ξένους, γουστάρω να διαβάζω στις ειδήσεις οτι δημιούργησε αρνητική εντύπωση στους ξένους και οτι τους κακοφάνηκε. Γουστάρω να ξεχωρίζω απο τους άλλους υπανάπτυκτους λαούς ΚΑΘΕ είδους, που εμπορευματοποιούν αγώνες, χαλάνε την ουσία τους και δέχονται χωρίς διαμαρτυρία το αμερικανικο ΓΚΕΤΟ στο χώρο του αθλητισμού... Μαγκιά τους σε όλους τους 70.000... Μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί να φώναζα. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (27 Αύγ. 2004 , 13:26) .... Μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί να φώναζα. Ειλικρινά εγώ βλέποντας το όλο περιστατικό ένιωσα κάπως άσχημα που δεν ήμουν εκεί να φωνάξω... Και πολύ θα το ευχαριστηθώ αν ενοχληθούν τα ξένα μέσα. Αν μετά από τόση προετοιμασία, τόσο άρτια διοργάνωση, τόσο καλή φιλοξενία και ασφάλεια για όλους και αγώνες χωρίς κανένα απρόοπτο και πρόβλημα τους ενοχλήσει αυτό, ε τότε σκασίλα μας :D Απο χθες έχουμε ένα παραπάνο λόγο να 'μαστε περήφανοι για την ολυμπιάδα μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Νίκο να ξεκαθαρίσουμε κάτι? γιατί υποβιβάζουμε τη νοημοσύνη μας με το να δημιουργούμε ινδάλματα και θεούς εκεί που δεν υπάρχουν? Πρότυπο και ίνδαλμα ο Κεντέρης? ίνδαλμα και πρότυπο ήταν χθες ο Φρέντερικς που τρέχει ακόμα στα 35+ του όπως και τόσοι άλλοι... ινδάλματα και θρύλοι ήταν ο Μπούπκα ακόμα και ο Λιούις.... όμως ο τελευταίοα δεν είναι πιά, τουλάχιστον για εμάς, μιας και λερώθηκε... Γιατί να είναι θρύλος ο Κεντέρης με το ένα χρυσό και η Θάνου με το χάλκινο? δλδ η Χαλκιά τι είναι τώρα μπροστά στη Θάνου? επειδή μας είπε το σταρ σύστεμ μας ότι είναι "ήρωες"? ε ας δεχτούμε ΄τοτε ότι είναι καθαροί οι αγώνες μιας και μας το είπε η ΔΟΕ... προσοχή... δεν μειώνω σε τίποτα τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών μας, ΑΛΛΑ.... εγώ ξέρω ότι ήρωες και θεοί κλπ είναι αυτοί που σε ΔΙΑΡΚΕΙΑ το αποδεικνύουν αυτό.. εμείς, επειδή μας το επέβαλε ένα καθεστωτικό σύστημα, τσιμπήσαμε και τους θεοποιήσαμε (τους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ) χωρίς να μας έχουν αποδείξει ότι υπάρχει ανάλογη συνέχεια, σε διάρκεια... Τώρα βγαίνουν στο φως ότι το σταριλίκι αυτό γύρω από τον Τζέκο είχε και ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ, γι αυτό και έπρεπε να ειναι ο κύκλος του πετυχημένος και θεοποιημένος, ώστε να ανοίγουν οι πόρτες και να γίνεται ότι πλέον μαθαίνουμε ότι γινόταν... και κάτι άλλο που μου προκαλεί απορία... που είναι ΤΩΡΑ κάποιος παλιότερος ολυμπιονίκης μας στο στίβο, πού είναι ΤΩΡΑ κάποιο μεγάλο ταλέντο από τα "παλιά"? ΠΟΥ είσαι Παυλακάκη? μήπως σ έκαψε ΚΑΙ εσένα ο Τζέκος? ΓΙΑΤΙ να έχει ο Κεντέρης τέτοια φήμη και προβολή (και μαζί της η Θάνου από δίπλα) ενώ ΔΕΝ την έχει ο Πύρρος, ο Κάχι, ο Κακλαμανάκης, και άλλοι σε ΔΙΑΡΚΕΙΑ? κάναμε ένα μεγάλο ταλέντο θεό σε ένα βράδυ, για να παιχτούν ΠΟΛΛΑ φράγκα και πολλά συμφέροντα από πίσω, κάτω από το τραπέζι, εις βάρος ΜΑΣ.. γιατί αν μετά από τόσα ΤΡΙΣ που δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ για τα γήπεδα, να πληρώνω πλατινένιο το κάθε χρυσό της συγκεκριμένης κλίκας με πολλά ΔΙΣ, ε μη σώσουν ποτέ και τα πάρουν! αν θέλω μετάλλια καθάρα και Ελληνικά, θα μου τα φέρει η άγνωστη Αθανασία, η πεισματάρα και ταλέντο Χαλκιά, η πορωμένη Δεβερτζή, το αυριανό ταλέντο και διάδοχος του Πύρρου, οι (προπονούμενοι σε απίστευτες συνθήκες) χρυσοί ολυμπιονίκες τους συγχρονισμένης κατάδυσης, τα τόσα άλλα ταλέντα και ψυχάρες που υπάρχουν στην Ελλάδα. (Φυσικά, αν κάποιος από τους ανωτέρω, στο μέλλον δείξει ότι ήταν φωτοβολίδα αγνώστων στοιχείων και αιτίας, είτε βγεί μη καθαρός, τότε κι αυτός θα ξεχαστεί από εμένα). Γιατί στο στίβο εξαφανίζονται όλα τα μεγάλα ταλέντα μας και οι ελπίδες μας? αυτό ποιός θα το απαντήσει? σαν φωτοβολίδες μένουν, δεν υπάρχει διάρκεια, κάποιος-κάτι φταίει γι αυτό... και φυσικά δεν περιμένω την "εκδίκαση" της όποιας ΔΟΕ, IAAF, ΣΕΓΑΣ για να μου ΠΟΥΝ, να με δασκαλέψουν για το τι έγινε με την τρόϊκα... και καθαροί να ήταν, (1 στο 1 δις), έπαιξαν με τη νοημοσύνη μου, δεν είχαν @@, κρύβονται ακόμα σαν ποντίκια, και αυτό μου φτάνει να πω κρίμα που με κορόϊδεψαν.. γαιτί παίζονται πολλά τελικά και γύρω από την τρόϊκα αλλά και γύρω από τη βιομηχανία πρωταθλητών στο στίβο... και στο φινάλε, κανένας Κεντέρης δεν με έβγαλε στο δρόμο μαζί με 10 μύρια Έλληνες να πανυγηρίζω ως το πρωί... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Κάτσε Βαγγέλη δεν διαφωνούμε σε όλα ;) Δεν μείωσα εγώ καμία επιτυχία της Χαλκιά, ή το επίπεδο του Φρεντερικς που τον θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια στο στίβο. Ούτε την επιτυχία κανενός άλλου άξιου αθλητή. Με την ίδια λογική δεν υπερέβαλλα για τις επιτυχίες των Κεντέρη Θάνου (βγάζω τον Τζέκο όπως είδες που και απο την ΑΕΚ τον ξέρω για μεγάλη λέρα)... αφού τις θέτω στο ίδιο επίπεδο απο ΑΞΙΑ με τις αντίστοιχες του Πύρρου Κάχι κλπ. Φυσικά οι αντίστοιχες του Πύρρου κλπ έχουν μεγαλύτερη αξία γιατι έχουν και μεγάλη διάρκεια, αυτό όμως δεν μειώνει τα όσα προσέφερε ο Κεντέρης. Ούτε λέω οτι πρέπει να τον θεοποιήσουμε. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, μας ανέβασε ψηλά, κατάφερε κάτι απίστευτο και ΟΛΟΙ βγήκαμε στο δρόμο να τον υποδεχτούμε. Μη συγκρίνεις το ποδόσφαιρο με το στίβο. Ούτε με τον Πύρρο βγήκαμε στο δρόμο... αυτό πάει να πει οτι δεν είναι τεράστιος αθλητής; Δέχομαι οτι υπάρχουν αρκετά μελανά σημεία όπως είπα, αλλά δεν θα γίνω εγώ ο έλληνας που θα τους καταδικάσει. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει, μέχρι τότε όμως για εμένα ο Ολυμπιονίκης είναι η υπέρτατη μορφή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Γιαυτό τους τιμώ όσο δεν πάει... Ας μην αναφερθούμε στα περί χρημάτων, εμπορευματοποίησης και συμφερόντων που κρύβονται πίσω απο αυτά. Συμφωνούμε απόλυτα ΣΕ ΟΛΑ, μιας και έχω διαβάσει τις θέσεις σου. Εγώ απλά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω δυο λόγια για έναν αθλητή που με συγκίνησε και συνεχίζει να το κάνει εδώ και χρόνια (Κεντέρης) και δεν πρόκειται να τον θάψω χωρίς αποδείξεις. Τιμώ τα πρότυπά μου μέχρι να αποδειχθεί οτι δεν αξίζουν την τιμή αυτή. Ναι θα φώναζα για αυτόν για να δείξω οτι τιμώ όσους ΑΞΙΑ (γιατί δεν μπορεί να αποδειχθεί οτι ήταν ντοπέ και στο Σίδνευ) με έφερε στην κορυφή του κόσμου. Όσο για τις αντιδράσεις των ξένων, χαίρομαι αφάνταστα που βγάζουν το δηλητήριό τους άλλη μια φορά. Δείχνει το κόμπλεξ τους... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 στη διάσταση που το θέτεις, ναι συμφωνώ σε όλα, απόλυτα :) Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (27 Αύγ. 2004 , 12:59) Αν πρέπει να ντρέπεται κάποιος αυτός είσαι εσύ φίλε μου αριστοκράτη-ρατσίσταρε που είσαι 36 χρονών και μιλας με αυτόν τον τρόπο. Έλεος, βγαίνουν κάποιοι και κατακρίνουν μια υγιή αντίδραση του κόσμου απέναντι σε όλον αυτόν τον φαρισαϊσμό. Κάποιοι θέλανε στο γήπεδο μαριονέτες.. Που να σκάνε 40 Ε και να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς να μιλάνε και να χειροκροτούνε όποτε τους λένε.. Αυτό απλά χθες δεν έγινε, έστω και με κάποια υπερβολή. ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΝΑ ΠΟΥΛΑΓΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΧΕ!!! Οποιος πήγε ΕΠΡΕΠΕ να σεβαστεί τη ΧΩΡΑ, τον ΣΤΙΒΟ και τους άλλους αθλητές που είχαν τη μαγκιά ή τα μέσα να ΜΗΝ ρεζιλευτούν/πιαστούν ή στην τελική ήταν ΑΝΤΟΠΑΡΙΣΤΟΙ (υπήρχαν άραγε??) αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaveiros Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Στην τελετή λήξης θα βγάλει λόγο ο Ρόγκ; :whistle: Έχω αγωνία για την αντίδραση του κόσμου :p :p :p :cool: Παράθεση If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 ΜΗ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Είναι δυνατόν να πιστεύεις οτι ήταν όλα ΟΚ?? εχει βουήξει ο κόσμος απο τις αποκαλύψεις... Μη γινόμαστε ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ που πιστεύουν μόνο οτι λέει ο Πρόεδρος... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (27 Αύγ. 2004 , 13:26) Όταν 70.000 άτομα στον τελικό των 200μ. με ένα στόμα φωνάζουν ένα όνομα που στο παρελθόν τους έχει τιμήσει, το αποκαλούμε ξεφτίλα; Κάτσε ρε Ελληνάρα που τα καταστρέφεις όλα, χωρίς να ξέρεις. Εχει αποδειχθεί κάτι για τον Κεντέρη; Η ίδια η ΙΑΑΦ τον έβγαλε οτι ΜΠΟΡΕΙ να αγωνιστεί ακόμα και σήμερα αν δεν είχε αποσυρθεί απο τους Ολυμπιακούς, και εσύ βγαίνεις και αποκαλείς Τούρκους 70.000 Ελληνες που μπροστά στα ντοπερμαν των Αμερικάνων, την κοιτίδα της ΝΤΟΠΑΣ, φωνάζουν για το ινδαλμά τους; Ήταν φουλ στα χημικά οι Κεντέρης Θάνου; Ποιος το λέει; Η ΔΟΕ; ΟΧΙ! Η IAAF? ΟΧΙ! Τα 50 anti ntoping που περασαν τόσα χρόνια; ΟΧΙ... Το ένα Non show που έκανε ο Κεντέρης; Ε και στα 2 καίγεσαι... αυτό είναι απόδειξη οτι ήταν ΝΤΟΠΕ; Το ατύχημα που έγινε; Λες και στο Νοσόκομείο αν είχαν @@ οι της WADA δεν θα μπορούσαν να τους πάρουν αίμα! Αν κάποιος έχει ενδείξεις οτι είναι ΝΤΟΠΕ τότε ας πήγαινε στο ΚΑΤ να τους πάρει αίμα ΑΜΕΣΑ... Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, οι Κεντέρης και Θάνου είναι αθώοι για εμένα. Και οι πραγματικοί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Ελληνάρες (όπως τους αποκάλεσε κάποιος) είναι αυτοί που στην πρώτη δυσκολία αποκαθηλώνουν τους ήρωές τους, αυτοί που θάβουν τα πρότυπα μιας γενιάς ολόκληρης πλέον, αυτούς που τόσα χρόνια άλλαξαν το χάρτη της Ελλάδας στο στίβο με τις επιτυχίες τους! Η κατάντια μας σαν Ελληνες είναι η καταδίκη κάποιων που μας έκαναν να δακρύσουμε, ΧΩΡΙΣ απόδειξη, χωρίς αδιασειστα στοιχεία και με περίσσεια εμπαιγμου. Ντρέπομαι για αυτούς του Ελληνάρες... χαιρομαι για τους 70.000 που φώναζαν ΚΕΝΤΕΡΗΣ, στη μεγαλύτερη βραδιά του κάθε Ελληνα αθλητή. Καλά έκαναν και άφησαν παγωμένους τους ξένους, γουστάρω να διαβάζω στις ειδήσεις οτι δημιούργησε αρνητική εντύπωση στους ξένους και οτι τους κακοφάνηκε. Γουστάρω να ξεχωρίζω απο τους άλλους υπανάπτυκτους λαούς ΚΑΘΕ είδους, που εμπορευματοποιούν αγώνες, χαλάνε την ουσία τους και δέχονται χωρίς διαμαρτυρία το αμερικανικο ΓΚΕΤΟ στο χώρο του αθλητισμού... Μαγκιά τους σε όλους τους 70.000... Μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί να φώναζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (27 Αύγ. 2004 , 11:38) Έχει σχέση αυτό το περιστατικό, με αυτό που συνέβη χθες; Θεωρείς ότι ο Κεντέρης αδικήθηκε; Ότι του βάλανε ψεύτικο δείγμα για να τον ενοχοποιήσουν; Τι; Kατ'αρχάς, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό. Ένα αυτό. Κατά δεύτερον, αυτό που εννοώ είναι ότι και στα δυο περιστατικά είναι εμφανής η αντίδραση του κόσμου. Εεεε, καρμοίρηδες, είμαι εδώ, δεν τρώω κουτόχορτο. Το κουτόχορτο στα αμερικανάκια. Η διαφορά είναι ότι στην παραπάνω περίπτωση οι κριτές επειδή την επόμενη μέρα ούτε ψύλλος στον κόρφο τους από την ξεφτίλα κράτησαν τα προσχήματα και διόρθωασαν κάπως τα αδιόρθωτα... Άρα είναι λογικό και αξιοπρεπές να αποθεώνεις κάποιον ο οποίος εν γνώσει σου ήταν ντοπέ. Άρα όταν αύριο αποκλείσουν κάποιους Αμερικανούς λόγω ντόπας (όπως το έκαναν ήδη μόνοι τους οι Αμερικάνοι, αλλά τείνουμε να το ξεχνάμε) θα πρέπει να βγούμε να τους αποθεώσουμε και αυτούς. Επειδή υπάρχουν και άλλοι ντοπέ και την γλύτωσαν. Και σε τι σε δούλεψαν ακριβώς; Υπέπεσαν σε κάποιο παράπτωμα οι άλλοι και τους την χάρισαν; Ο Κεντέρης υπέπεσε σε παράπτωμα, και μάλιστα μόνος του κατέθεσε την διαπίστευσή του. Δεν πάλεψε καν για να αποδείξει το δίκιο του (γιατί άραγε; ). Αν κάποιος σε δούλεψε αποδεδειγμένα (ανεξάρτητα τι κουκούλωμα θα πέσει), αυτός ήταν ο Κεντέρης και η παρέα του. Με αυτούς θα έπρεπε προτίστως να τα βάζεις! Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι ίσως παρασύρθηκαν και δεν συνειδητοποίησαν γιατί φωνάζουν. Εκ των υστέρων πάντως, χαίρομαι πάρα πολύ που δεν ήμουν σε αυτό το στάδιο χθες... :( Η φράση "Δυο μέτρα και δυο σταθμά" σου λέει κάτι; Για αυτό σπάστηκε ο κόσμος, όχι επειδή ο Κεντέρης είναι ή δεν είναι αθώος. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (27 Αύγ. 2004 , 13:32) Και πολύ θα το ευχαριστηθώ αν ενοχληθούν τα ξένα μέσα. Ενοχλήθηκαν. Και πολύ μάλιστα. Τους χαλάσαμε τη σούπα (show). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zippo Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Απόλυτα κατανοητή η αντίδραση του κόσμου... Κι εγώ αν ήμουν μέσα Κεντέρης θα φώναζα μέχρι να χάσω τη φωνή μου. Δυστυχώς δεν ήμουν αλλά ήταν άλλοι. Διάβαζα σε κάτι αμερικανικές και αγγλικές φυλλάδες των οποίων η δημοσιογραφική πένα είναι κατώτατου επιπέδου αξιολύπητη, αυθάδης, άστοχη και προσβλητική ότι «οι αξιωματούχοι (της Ελλάδας) υποσχέθηκαν ότι τέτοια ντροπή δεν θα επαναληφθεί». Και σκέφτομαι, όταν η Ντέιβις σήκωνε τις διαπιστεύσεις των Κεντέρη και Θάνου σαν κομμένα κεφάλια/τρόπαια ποιός υποσχέθηκε ότι τέτοια ντροπή δεν θα επαναληφθεί προς τον Ελληνικό λαό; Συγχαρητήρια στον κόσμο και τις αντιδράσεις των άγγλων και αμερικανών, στη συγκεκριμένη περίπτωση, να τις φοράτε σαν μετάλλιο στο στήθος. Ο σεβασμός (του κόσμου) κερδίζεται δεν απαιτείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Αύγ. 2004 , 15:05) Kατ'αρχάς, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό. Ένα αυτό. Σε αυτό ειδικά το θέμα πιστεύω ότι όσοι εξακολουθούν να επικαλούνται το τεκμήριο της αθωώτητας για τον Κεντέρη, απλώς εθελοτυφλούν. Εντάξει, συμφωνώ, δεν έχει αποδειχτεί κάτι για τον άνθρωπο. Αλλά επειδή όπως λες αμέσως παρακάτω "δεν τρως κουτόχορτο" (δεν το λεω ειρωνικά, πραγματικά το πιστεύω), το να λες ότι δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, δεν το δέχομαι. Μπορεί να μην ξέρεις τις λεπτομέρειες, ξέρεις όμως σίγουρα ότι κάτι βρωμάει! Κατά δεύτερον, αυτό που εννοώ είναι ότι και στα δυο περιστατικά είναι εμφανής η αντίδραση του κόσμου. Εεεε, καρμοίρηδες, είμαι εδώ, δεν τρώω κουτόχορτο. Το κουτόχορτο στα αμερικανάκια. Η φράση "Δυο μέτρα και δυο σταθμά" σου λέει κάτι; Για αυτό σπάστηκε ο κόσμος, όχι επειδή ο Κεντέρης είναι ή δεν είναι αθώος. Συμφωνώ! Αλλά το "δυο μέτρα και δυο σταθμά" ισχύει για όλους. Και για εμάς. Δεν μπορούμε, όταν πιάνουνε τον Αμερικάνο ή τον Ρώσο να λέμε ότι καλά του κάνανε του απατεώνα, και όταν πιάνουνε τους δικούς μας να λέμε ότι μας αδικούν! Γιατί είμαστε ανακόλουθοι. Και γιατί δεν πρόκειται να πείσουμε κανέναν έτσι. Αν πιάνανε κάποιον ξένο ντοπέ, και ξεσηκωνόταν όλη η χώρα του στις διαμαρτυρίες, και τον αποθέωνε, και φώναζε για κατάφωρη αδικία, εσύ τι εντύπωση θα σχημάτιζες; Ο κόσμος δικαίως σπάστηκε, αλλά με λάθος πράγμα. Αντί να αντιμετωπίσει την (πιο επώδυνη) "προδοσία" του Κεντέρη, αρκέστηκε για άλλη μια φορά στο (πολύ πιο ανώδυνο για το εθνικό μας φιλότιμο) να κατηγορήσει "τις μεγάλες δυνάμεις που μας αδικούν, και όλους που είναι εναντίον μας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (27 Αύγ. 2004 , 15:45) Συμφωνώ! Αλλά το "δυο μέτρα και δυο σταθμά" ισχύει για όλους. Και για εμάς. Δεν μπορούμε, όταν πιάνουνε τον Αμερικάνο ή τον Ρώσο να λέμε ότι καλά του κάνανε του απατεώνα, και όταν πιάνουνε τους δικούς μας να λέμε ότι μας αδικούν! Γιατί είμαστε ανακόλουθοι. Και γιατί δεν πρόκειται να πείσουμε κανέναν έτσι. δε νομίζω ότι λέμε αυτό.. η αδικία είναι στο ότι τα αμερικανάκια κατάφεραν και πήραν "δέσμευση" ότι δεν θα τους ψάξει κανείς, τη στιγμή που δεν καταφέραμε κι εμείς να πετύχουμε το ίδιο για τα 2 βιοχημικά μας επιτεύγματα... σ αυτή τη λεπτομέρεια λέμε για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά, τη στιγμή που για μένα ο παρανομαστής είναι ο ίδιος, και στις 2 περιπτώσεις που ανέφερα, οι αθλητές είναι ντοπέ.... και κάτι άλλο... αλήθεια, αν πάρουμε ένα μαρκαδόρο και αρχίσουμε να μουτζουρώνουμε το παγκόσμιο χάρτη με τις χώρες που "στιγματίστηκαν", ποιές ήπειροι μένουν καθαρές??? :rolleyes: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zippo (27 Αύγ. 2004 , 15:30) Απόλυτα κατανοητή η αντίδραση του κόσμου... Κι εγώ αν ήμουν μέσα Κεντέρης θα φώναζα μέχρι να χάσω τη φωνή μου. Δυστυχώς δεν ήμουν αλλά ήταν άλλοι. Θα φώναζες γιατί πραγματικά συμφωνείς με τις ενέργειες/αντιδράσεις του Κεντέρη, ή για να εναντιωθείς στους Αμερικανούς/ΔΟΕ; Αποθεώνοντας τον Κεντέρη για τι; Που μας έκανε ρόμπες; Που ακολούθησε και αυτός "την πεπατημένη" για να φέρει μετάλλιο; Που τον παρέσυρε και αυτόν το ρεύμα; Και σκέφτομαι, όταν η Ντέιβις σήκωνε τις διαπιστεύσεις των Κεντέρη και Θάνου σαν κομμένα κεφάλια/τρόπαια ποιός υποσχέθηκε ότι τέτοια ντροπή δεν θα επαναληφθεί προς τον Ελληνικό λαό; Χωρίς να διαφωνώ μαζί σου, απλώς να επισημάνω ότι και εδώ κάναμε ότι μπορούσαμε για να βγάλουμε τα μάτια μας. Για τον Σαμπάνη που έχασε και μετάλλιο γιατί δεν έγινε τόσος χαμός; Για τους άλλους αθλητές που πιάστηκαν, γιατί όλοι αρκέστηκαν στις τυπικές δηλώσεις; Δεν θεωρείς ότι τα ασύλληπτα καραγκιοζιλίκια μας έδωσαν τροφή στην κάθε Ντέιβις να βγάλει το άχτι της; Ο σεβασμός (του κόσμου) κερδίζεται δεν απαιτείται. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν ήταν δήλωση σεβασμού προς αυτά που έκανε ο Κεντέρης, ούτε δήλωση ασέβειας προς όλους τους υπόλοιπους αθλητές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (27 Αύγ. 2004 , 15:55) δε νομίζω ότι λέμε αυτό.. η αδικία είναι στο ότι τα αμερικανάκια κατάφεραν και πήραν "δέσμευση" ότι δεν θα τους ψάξει κανείς, τη στιγμή που δεν καταφέραμε κι εμείς να πετύχουμε το ίδιο για τα 2 βιοχημικά μας επιτεύγματα... Αν αποδέχεσαι ότι "όλοι είναι ντοπέ" και ότι όλη η υπόθεση είναι αν θα σε πιάσουνε ή όχι, τότε απλώς χάσαμε. Τα "αμερικανάκια" κάνανε καλύτερες δημόσιες σχέσεις, είχαν καλύτερες διασυνδέσεις και δεν τους πιάσανε! Εμένα για να είμαι ειλικρινής, αυτό που με χάλασε πιο πολύ απ' όλα είναι η διαπίστωση ότι και εμείς παίξαμε το παιχνίδι των "αμερικανακιών". Δυστυχώς, αντί να κρατήσουμε χαρακτήρα, αντί να δηλώσουμε ότι εμείς είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ και είμαστε διαφορετικοί, γίναμε κι εμείς μια από τα ίδια. Αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς ίσως) αυτοί είναι "αμερικανάκια original" και το ξέρουν το παιχνίδι καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazymonkey Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Συμφωνώ digeorgeous! Και γενικά θεώρησα το χθεσινό μεγάλη ξεφτίλα από μέρους όλων όσοι φώναζαν. Κάποιος το ξεκίνησε και οι υπόλοιποι σαν πρόβατα ακολούθησαν, δίχως να σκεφτούν τι ακριβώς κάνουν εκείνη τη στιγμή. Ντροπή και κρίμα. :worry: Και μη νομίζεται οτι οι Ολυμπιακοί τώρα τελείωσαν... το Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα γλέντια με τον αντικτυπο. Ας περιμένουμε πολλά ακόμη... και ας μην είμαστε αγαθοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (27 Αύγ. 2004 , 15:45) Σε αυτό ειδικά το θέμα πιστεύω ότι όσοι εξακολουθούν να επικαλούνται το τεκμήριο της αθωώτητας για τον Κεντέρη, απλώς εθελοτυφλούν. Εντάξει, συμφωνώ, δεν έχει αποδειχτεί κάτι για τον άνθρωπο. Αλλά επειδή όπως λες αμέσως παρακάτω "δεν τρως κουτόχορτο" (δεν το λεω ειρωνικά, πραγματικά το πιστεύω), το να λες ότι δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, δεν το δέχομαι. Μπορεί να μην ξέρεις τις λεπτομέρειες, ξέρεις όμως σίγουρα ότι κάτι βρωμάει! Δεν καταλαβαίνεις. Προσωπικά πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Αλλά ως εκεί. Ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι. Δεν γίνεται όμως να αντιδράμε για αυτούς και να κάνουμε τα στραβά μάτια στους άλλους. Γίνεται; Αν πιάνανε κάποιον ξένο ντοπέ, και ξεσηκωνόταν όλη η χώρα του στις διαμαρτυρίες, και τον αποθέωνε, και φώναζε για κατάφωρη αδικία, εσύ τι εντύπωση θα σχημάτιζες; Κρίνοντας από το παράδειγμα που αναφέρεται στο λινκ, όπου έλληνες θεατές φώναξαν για αδικία σε βάρος Ρώσου αθλητή θα σζημάτιζα θετική άποψη. Για την περίπτωση που λες, αν ήξερα σίγουρα ότι τον έπιασαν ντοπέ θα σχημάτιζα άσχημη εντύπωση για αυτόν τον λαό. Ωστόσο ακόμα και τα ξένα μέσα ΜΜΕ (όλα) δεν μιλάνε για ντόπα, για πέπλο μυστηρίου και σκιές ντόπινγκ μιλάνε. Ο κόσμος δικαίως σπάστηκε, αλλά με λάθος πράγμα. Αντί να αντιμετωπίσει την (πιο επώδυνη) "προδοσία" του Κεντέρη, αρκέστηκε για άλλη μια φορά στο (πολύ πιο ανώδυνο για το εθνικό μας φιλότιμο) να κατηγορήσει "τις μεγάλες δυνάμεις που μας αδικούν, και όλους που είναι εναντίον μας". Δεν είναι όλοι εναντίον μας. Αλλά είναι απλό: Ή γίνεται έλεγχος σε όλους ή σε κανέναν. Απλά. Ο κόσμος αισθάνθηκε ότι τον κοροιδεύουν, άσχετα με το αν ήταν ή όχι ντοπέ ο Κεντέρης. Εξ ου και η αντίδραση. Και εγώ δεν θα καθόμουν σαν υπάκουο πρόβατο να χειροκροτώ τους τρεις Αμερικάνους. Εσύ; Και μην μου πεις πάλι για την κακή εικόνα που έδωσαν οι θεατές, άρα καλύτερα να μην πηγαίναν στο στάδιο, γιατί και τότε θα έδιναν κακή εικόνα λόγω των άδειων καθισμάτων. Α κακό ε; Οι ξένοι πάντα θα έχουν κάτι να λένε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Αύγ. 2004 , 16:12) Δεν καταλαβαίνεις. Προσωπικά πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Αλλά ως εκεί. Ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι. Δεν γίνεται όμως να αντιδράμε για αυτούς και να κάνουμε τα στραβά μάτια στους άλλους. Γίνεται; Δεν γίνεται. Αλλά για ποιον κάναμε τα στραβά μάτια; Για ποιον άλλο αθλητή δημιουργήθηκε τέτοια κατάσταση και δεν αντιδράσαμε; Άλλο πράγμα να λέμε "γενικώς όλοι παίρνουν" και άλλο το σήριαλ Κεντέρη. Κρίνοντας από το παράδειγμα που αναφέρεται στο λινκ, όπου έλληνες θεατές φώναξαν για αδικία σε βάρος Ρώσου αθλητή θα σζημάτιζα θετική άποψη. Το παράδειγμα που αναφέρεται στο λινκ αφορά ΑΔΙΚΙΑ. Τον Κεντέρη δεν τον αδίκησαν. Ο Κεντέρης υφίσταται τις συνέπειες των πράξεων/αντιδράσεων του. Το ότι υπάρχουν και άλλοι ένοχοι, δεν αθωώνει τον Κεντέρη. Είναι σαν να σε πιάνει η τροχαία για υπερβολική ταχύτητα, και εσύ να τους λες "μα γιατί μου βάζετε πρόστιμο, αφού υπάρχουν και άλλοι που τρέχουν". Δεν είναι όλοι εναντίον μας. Αλλά είναι απλό: Ή γίνεται έλεγχος σε όλους ή σε κανέναν. Απλά. Ο κόσμος αισθάνθηκε ότι τον κοροιδεύουν, άσχετα με το αν ήταν ή όχι ντοπέ ο Κεντέρης. Εξ ου και η αντίδραση. Και εγώ δεν θα καθόμουν σαν υπάκουο πρόβατο να χειροκροτώ τους τρεις Αμερικάνους. Εσύ; Και μην μου πεις πάλι για την κακή εικόνα που έδωσαν οι θεατές, άρα καλύτερα να μην πηγαίναν στο στάδιο, γιατί και τότε θα έδιναν κακή εικόνα λόγω των άδειων καθισμάτων. Α κακό ε; Ναι, αλλά με το να αποθεώνεις τον Κεντέρη μετά από αυτά που έγιναν δεν νομίζω ότι δηλώνεις την (απόλυτα λογική και σωστή) αίσθηση της γενικότερης κοροϊδίας. Αν ρωτάς εμένα, θα προτιμούσα την εικόνα που περιέγραψε κάποιος νωρίτερα: το στάδιο να μείνει βουβό και ανέκφραστο· και ας χειροκροτήσουν μόνο τα 500 αμερικανάκια! Οι ξένοι πάντα θα έχουν κάτι να λένε... Αυτό είναι γεγονός... Μακάρι να σταματούσαμε κι εμείς να δίνουμε αφορμές... Γιατί όταν διαισθάνεσαι ότι κάπου στο βάθος υπάρχει και μια δόση αλήθειας σε αυτά που λένε τότε χαλιέσαι ακόμα περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zippo (27 Αύγ. 2004 , 15:30) Απόλυτα κατανοητή η αντίδραση του κόσμου... Κι εγώ αν ήμουν μέσα Κεντέρης θα φώναζα μέχρι να χάσω τη φωνή μου. Δυστυχώς δεν ήμουν αλλά ήταν άλλοι. Διάβαζα σε κάτι αμερικανικές και αγγλικές φυλλάδες των οποίων η δημοσιογραφική πένα είναι κατώτατου επιπέδου αξιολύπητη, αυθάδης, άστοχη και προσβλητική ότι «οι αξιωματούχοι (της Ελλάδας) υποσχέθηκαν ότι τέτοια ντροπή δεν θα επαναληφθεί». Και σκέφτομαι, όταν η Ντέιβις σήκωνε τις διαπιστεύσεις των Κεντέρη και Θάνου σαν κομμένα κεφάλια/τρόπαια ποιός υποσχέθηκε ότι τέτοια ντροπή δεν θα επαναληφθεί προς τον Ελληνικό λαό; Συγχαρητήρια στον κόσμο και τις αντιδράσεις των άγγλων και αμερικανών, στη συγκεκριμένη περίπτωση, να τις φοράτε σαν μετάλλιο στο στήθος. Ο σεβασμός (του κόσμου) κερδίζεται δεν απαιτείται. Μπράβο φίλε zippo. Περιέγραψες ακριβώς πως αισθάνθηκα χθες το βράδυ μέσα στο στάδιο. Και εγώ φώναζα Κεντέρης και σήμερα τουλάχιστον αισθάνομαι να μου έχει φύγει ένα βάρος από μέσα μου..Δεν ξέρω τι και γιατί, αλλά έτσι αισθάνομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (27 Αύγ. 2004 , 16:27) Ναι, αλλά με το να αποθεώνεις τον Κεντέρη μετά από αυτά που έγιναν δεν νομίζω ότι δηλώνεις την (απόλυτα λογική και σωστή) αίσθηση της γενικότερης κοροϊδίας. Αν ρωτάς εμένα, θα προτιμούσα την εικόνα που περιέγραψε κάποιος νωρίτερα: το στάδιο να μείνει βουβό και ανέκφραστο· και ας χειροκροτήσουν μόνο τα 500 αμερικανάκια! Στο συγκεκριμένο όνομα, δυστυχώς την κοροϊδία τη βρίσκεις σε πολλά σημεία... την κοροϊδία της απόδρασης για την αποφυγή της σύλληψης, αλλά και την κοροϊδία για τη κατασκευή, ουσιαστικά, ενός ινδάλματος, ενός "πρώτο τραπέζι πίστα", ώστε να γίνει ο άνθρωπος πρώτη μούρη σε μαγαζί γωνία για να έρθουν και άλλοι wannabe Κεντέρηδες, για να έρθουν και άλλα (ΠΟΛΛΑ) φράγκα στα χέρια τους, για να γίνει όργανο-μέσο ελέγχου του στίβου από τους από πάνω του... γι αυτό σπάζομαι ότι συμπεριφέρθηκε ηλίθια πολλές φορές, εκτός κι αν είναι συναίτερος στην όλη φάση, κάτι που τον απομυθοποιεί ακόμα πιό πολύ... ναι, ο Κεντέρης άνοιξε το χορό για να πάρουν και άλλοι αθλητές χρήματα και στήριξη (τα ψίχουλα όμως) ΑΛΛΑ με τέτοιο τρόπο που θα ήταν καθαρά μονοπωλιακός, και τελείως σε αντίθεση με το πνεύμα του αθλητισμού... αν ο Τζέκος τα κατάφερνε (και κοντά ήταν) είμαι σίγουρος ότι δεν θα επιτρεπόταν σε κανέναν άλλον προπονητή να έχει τη τιμή ώστε να βγάλει μεγάλο όνομα.. και αυτό εκτός από ανήθικο είναι και επικίνδυνο για τον ίδιο τον αθλητισμό στο φινάλε... ο αθλητισμός μας ζήτησε στήριξη και βοήθεια, σε καμμία περίπτωση όμως δε ζήτησε αφεντικά, νταβατζήδες, βαποράκια και πόρνες-πόρνους και χρυσοπληρωμένη βοιμηχανία παραγωγής μεταλλίων... όσοι το γουστάρουν αυτό ας πάνε στην Αμερική.... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (27 Αύγ. 2004 , 11:08) Ήμουν μέσα στο στάδιο.. Προσωπικά συμφωνώ και συμμετείχα στα συνθήματα Ελλάς-Ελλάς και Κεντέρης - Κεντέρης και μου άρεσε που έκανε 10 λεπτά να ξεκινήσει ο αγώνας για να πάρουν παντού στον κόσμο το μήνυμα ότι δεν τρώμε κουτόχορτο. Διαφωνώ με το γιουχάρισμα ..Δε συμβαδίζει με το Ολυμπιακό πνεύμα και την υπόλοιπη διοργάνωση που κάναμε.. Νομίζω όμως ότι το γιουχάρισμα ήταν αναπόφευκτο και δεν ήταν μόνο κατά των Αμερικανών.. Ήταν και κατά όλων των παραγόντων και δημοσιογράφων που τόσες μέρες πήγανε να κατασπαράξουνε τον Κεντέρη. Από την αρχή είχα ενοχληθεί από άλλη αυτή τη στάση ενάντια σε 2 αθλητές που μας έχουν κάνει να κλαίμε από χαρά.. Κάντε μια βόλτα από τα ξένα πρακτορεία.. Θα δείτε πόσο άσχημη εντύπωση έκανε αυτή η συμπεριφορά και πόσο κακοσχολιάζεται.. Ίσως χάλασε λίγο την εικόνα των αγώνων. Προσωπικά όμως εμένα δε με νοιάζει πλεον καθόλου τι γράφουν οι Αγγλικές και Αμερικάνικες φυλλάδες.. Τόσα χρόνια μας βρίζανε ότι δεν είμαστε ασφαλείς , ότι δε θα κάνουμε καλούς αγώνες. Ήρθανε εδώ τους ταίσαμε , τους ποτίσαμε, τους επιβραβεύσαμε για την ντόπα που παίρνουνε με μετάλλια και αυτοί συνεχίζανε να στάζουνε φαρμάκι.. Ας πάρουν το μήνυμα τώρα.. τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Τι θα μας κάνουν οι Αμερικάνοι? θα μας βομβαρδίσουν? Δεν έχουμε πετρέλαιο!!! Να πάρει ΑΥΤΗ την εικόνα για διαφήμιση ο Bush που είναι και πραγματική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (27 Αύγ. 2004 , 16:50) Στο συγκεκριμένο όνομα, δυστυχώς την κοροϊδία τη βρίσκεις σε πολλά σημεία... την κοροϊδία της απόδρασης για την αποφυγή της σύλληψης, αλλά και την κοροϊδία για τη κατασκευή, ουσιαστικά, ενός ινδάλματος, ενός "πρώτο τραπέζι πίστα", ώστε να γίνει ο άνθρωπος πρώτη μούρη σε μαγαζί γωνία για να έρθουν και άλλοι wannabe Κεντέρηδες, για να έρθουν και άλλα (ΠΟΛΛΑ) φράγκα στα χέρια τους, για να γίνει όργανο-μέσο ελέγχου του στίβου από τους από πάνω του... γι αυτό σπάζομαι ότι συμπεριφέρθηκε ηλίθια πολλές φορές, εκτός κι αν είναι συναίτερος στην όλη φάση, κάτι που τον απομυθοποιεί ακόμα πιό πολύ... ναι, ο Κεντέρης άνοιξε το χορό για να πάρουν και άλλοι αθλητές χρήματα και στήριξη (τα ψίχουλα όμως) ΑΛΛΑ με τέτοιο τρόπο που θα ήταν καθαρά μονοπωλιακός, και τελείως σε αντίθεση με το πνεύμα του αθλητισμού... αν ο Τζέκος τα κατάφερνε (και κοντά ήταν) είμαι σίγουρος ότι δεν θα επιτρεπόταν σε κανέναν άλλον προπονητή να έχει τη τιμή ώστε να βγάλει μεγάλο όνομα.. και αυτό εκτός από ανήθικο είναι και επικίνδυνο για τον ίδιο τον αθλητισμό στο φινάλε... ο αθλητισμός μας ζήτησε στήριξη και βοήθεια, σε καμμία περίπτωση όμως δε ζήτησε αφεντικά, νταβατζήδες, βαποράκια και πόρνες-πόρνους και χρυσοπληρωμένη βοιμηχανία παραγωγής μεταλλίων... όσοι το γουστάρουν αυτό ας πάνε στην Αμερική.... Προσυπογράφω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Οι αποδοκιμασιες ηταν απαραδεκτες. Το κλιμα ειχε αρχισει να ετοιμαζεται μεθοδικα τις προηγουμενες μερες, και η θεωρια του οχλου επιβεβαιωθηκε για αλλη μια φορα. Και ενα σχολιο απο τα Νεα: Ασκεί πιθανόν μεγάλη γοητεία στον μέσο ανώνυμο άνθρωπο η επωνυμία, έστω κι όταν εμφανίζεται ως σκιά και μουντζούρα. Ακόμη και άνθρωποι που μας εξαπάτησαν, μάς πρόδωσαν και ακόμη πιο συχνά μάς πούλησαν, επειδή οι ενέργειές τους αποκαλύπτουν ικανότητες ελιγμών, κόλπα, ευρήματα κ.λπ. και επειδή κάπου τους ζηλεύουμε και θα θέλαμε, με όποιο κόστος, να τους μοιάσουμε, τους αποθεώνουμε και τους ηρωοποιούμε. Ηρωοποιήσαμε τον Κοεμτζή, τον Ρωχάμη, τον Παπαχρόνη, πρόσφατα τον Κουφοντίνα, ο Κεντέρης θα μας γλίτωνε; Έχουμε μέσα στο αίμα μας το Μελό και ξαναζούμε σε κάθε στιγμή τις ταινίες του φτωχού αδικημένου από την κακή κοινωνία Ξανθόπουλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts