Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά αυτό το No Saw του ALTER δε μπορώ να πω παιδιά εμένα με μάγεψε στην κυριολεξία...δεν ήξερα οτι Δεν Έχουν Πριόνι....

αν και για να μην είμαι άδικη μετά το άλλαξαν σε Non Sow..αυτό πρέπει να είναι κινέζικο ε?

Namaste!

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος danaus (17 Αύγ. 2004 , 12:42)

Απόσπασμα από το http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=559165&lngDtrID=244 που μας πρότεινε ένας φίλος παραπάνω:

Ναι ναι, πουλάκια μου, υπογράφτε ο ένας πίσω από τον άλλο και μετά να δω πως θα τη βγάλετε καθαρή όταν το ΚΑΤ ΚΑΤηγορηθεί και αυτό εν μέρει για το ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ που επι πόσες μέρες επικρατεί!

Αισχος

Κόσμος ψοφάει γιατί κανένα νοσοκομείο δε τους δέχεται και το ΚΑΤ φυγαδεύει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ με τα λεφτά του Μ@Λ@ΚΑ του φορολογούμενου πολίτη. :mad:

Ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης θα πρεπε να μην είναι τόσο αχάριστος απέναντι σε αυτά τα παιδιά που θυσιάζουν τη ζωή τους για να ακούγεται ο εθνικός ύμνος σε όλο τον κόσμο.

Φτάνει πια :mad:

ναι την μια στιγμή μας κάνουν περίφανους και όταν περίμενουμε κάτι καλό (τόσα χρόνια το περίμεναμε όλοι) από αυτούς μας κάνουν να θέλουμε να κρυφτούμε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (17 Αύγ. 2004 , 12:51)

Ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης θα πρεπε να μην είναι τόσο αχάριστος απέναντι σε αυτά τα παιδιά που θυσιάζουν τη ζωή τους για να ακούγεται ο εθνικός ύμνος σε όλο τον κόσμο.

1) Δε θυμάμαι να ανάγκασα κανέναν να θυσιάσει τη ζωή του για οτιδήποτε!

2) Μέχρι πρόσφατα την αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αθλητισμό, μετά την προηγούμενη Πέμπτη τη θυσίασαν πράγματι! (εθελοντικά)

3) Αφού η φήμη της χώρας είναι τόσο σημαντική, γιατί κάποιος να έχει το δικαίωμα να μας κάνει διεθνώς ρεζίλι παίζοντας κρυφτούλι με τις αρχές της χώρας και του αθλητισμού;

Έχεις δίκιο! Φτάνει πια :angry:

Με συγχωρεις αλλα εδω θα διαφωνισω... Ο Ελληνας φορολογουμενος πολιτης δεν χρωσταω σε κανεναν τιποτα γιατι αυτος πληρωνει την παχουλη ισοβια συνταξη (ομοια με αυτη των στρατιωτικων, μονο που οι τελευταιοι εχουν φαει την ζωη τους στα στρατοπεδα) και αυτος ειναι μεσω του οποιου πληρωνονται οι εγκαταστασεις, τα γυμναστηρια και τα προπονητηρια στα οποια χτιζονται οι αθλητες για να γινουν πρωτ-αθλητες! Και εκτος αυτου αυτοι οι οποιοι δοξαστηκαν και χρυσοθηκαν απο τον Ελληνικο λαο δεν βγηκαν καν να πουν κατι ή εστω να δωσουν μια συνεντευξη τυπου και να δηλωσουν κατι. Απλα κρυβονται! Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ντοπαριστηκαν ή οχι αλλα που κρυβονται και με την συμπεριφορα τους και την απουσια τους αυτοδηλωνουν ενοχοι και αυτο με ντροπιαζει και με φερνει σε δυσκολη θεση στους ξενους γιατι πως να πω εγω (ακομα και αν δεν το πιστευω) πως τα παιδια μας δεν ειναι ντοπαρισμενα αν δεν βγαινουν οι ιδιοι να το πουν? Μας αφηνουν ακαλυπτοι κυριοι.... Ντροπη τους!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δε βρίσκω κανένα αχάριστο στοιχείο στη συμπεριφορά του έλληνα φορολογούμενου πολίτη. Ας τα βάλουμε κάτω. Ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης: (παίρνω στοιχεία και από άλλους φίλους που απήντησαν πριν από εμένα)

1) Δόξασε τους ολυμπιονίκες του 2000 ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος λαός - Θεούς τους έκανε.

2) Τούς έδωσε μισθούς και τους εξασφάλισε σύνταξη για να μπορούν να προπονούνται χωρίς να σκοτίζονται για το πως θα γεμίσουν το ψυγείο τους.

3) Τους χρηματοδότησε υποδομές για να προπονούνται και κυρίως: ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕ για τους αγώνες στην Αθήνα.

Που είναι η αχαριστία; (εκτός από το τραγούδι του Κόκκοτα; )

Συνεχίζουμε. Οι εθνικοί μας Κεντέρηδες έριξαν μια ΜΟΥΤΖΑ / ΦΟΛΑ στην ελληνική φήμη / σημαία / διοργάνωση. Ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης:

α) Τους αποδοκίμασε.

β) Ανέχεται να είναι "στο περίμενε", ανέχεται την κορόϊδία.

γ) Τους προστατεύει στο ΚΑΤ σα τις λεχώνες (πληρώνοντας για μια ακόμη φορά τα κερατίατικα)

Δε καταλαβαίνω γιατί θε έπρεπε να επαναλάβει τα 1-3. Καμία αχαριστία δε διακρίνω φίλε μου.

Αμ εδώ είναι που συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

There is no host like http://localhost .

Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET

Thelw na prosthesw kati pou den akougetai sixna..

oi athlites einai kai autoi thimata sto olo doping thema kai auto tha prepei na to katalavoume oloi mas.

Exoun terasties euthines,alla einai ta megalitera thimata tis ipotheshs.

Megaliteri euthini exoun paragodes,proponitis.An kapoios aksizei giouxaisma pou leei o logos..einai o proponitis kai oi paragontes.Einai oi ithikoi autourgoi.

o proponitis tha elega einai kati parapanw apo ithikos autourgos.einai kai o mageiras :p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (17 Αύγ. 2004 , 13:56)

Megaliteri euthini exoun paragodes,proponitis.An kapoios aksizei giouxaisma pou leei o logos..einai o proponitis kai oi paragontes.Einai oi ithikoi autourgoi.

Το κακό είναι ότι όλοι τους άργησαν να κάνουν τα αυτονόητα :rolleyes:

Είδα και τις δηλώσεις του doctor σχετικά με τα σημερινά (σχετικά με το ότι δεν υπήρχαν σημαντικά τραύματα κ.λ.π.).

Αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό για να δικαιολογήσω κάποια πράγματα, είναι ότι, στο νοσοκομείο, τους είχαν κλείσει το στόμα, δεν τους άφηναν να κάνουν δηλώσεις και γενικώς μια κατάσταση σε αυτό το κλίμα.

(Παρεμπιπτόντως, σκέφτομαι ότι αν ήταν να μου κλείσουν έτσι το στόμα εμένα, ενώ ξέρω τι γίνεται, θα έβγαινα έξω από το νοσοκομείο και θα φώναζα τις κάμερες)

Αυτή η συνεννόηση δεν μου άρεσε καθόλου τελικά...

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Παντως οι δηλωσεις που εκαναν ηταν καρμπον και καλα ομως βγηκαν ξεχωριστα απο το νοσοκομειο.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

eimai kai egw enas apo tous pollous pou diabasane tis dhlwseis tou kenteri kai ths 8anou molis bghkane apo to KAT kai anrwtiemai... mas pernane gia TOOOOSO ma***kes???

Kenteris: "Φανερά απογοητευμένος και συγκινημένος ο Κώστας Κεντέρης βγήκε από το νοσοκομείο ΚΑΤ και δήλωσε κατηγορηματικά οτι ποτέ δεν έκανε χρήση αναβολικών ουσιών, ενώ τόνισε οτι «υφίσταμαι μία μεγάλη αδικία»"

to 8eatro se olo tou to megaleio! afou re mpouli den ekanes pote xrhsh anabolikwn pou hsouna thn hmera tou test? giati mphkes sto olumpiako xwrio me skumeno to kefali? giati bghkes apo thn pisw porta otan se kalesane gia to test?

8anou: "Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτή τη χώρα που έχω αγαπήσει"

an thn eixes agaphsei den 8a thn ekanes DIE8NOS rezili!!!

oi dhlwseis einai oi idies akribws... ta ma8ane kala ta logia tous kai bghkan na paiksoun 8eatro!

Παράθεση

file mou se auto exeis dikio! sumfwnw kai epauksanw! alla exw mia aporia... o ellhnas forologoumenos poliths pws 8a prepei na sumperifer8ei twra, apenanti se 2 atoma pou ton ntropiasan kai auton kai thn e8nikh tou perifania?!?!

tetoia xrusa kanenas mas den ta 8elei! den anexomai na ginete rezili h xwra mou epeidh kapoioi 8eloun na baloun ena metalio sthn sulogh tous!

otan h Ellada egine prwta8litria eurwphs ginane APEIRES dimoskopoiseis me panta thn idia erwthsh... an to aksize h ellada! oloi apantagame nai!

se auth thn periptwsh... pes oti agwnizontai kanonika (asxeta me to ti exei sumbei, to ti exoume diabasei kai suzhthsei kai ta sumerasmata pou exoume bgalei) kai pernoun metalio, an ginei kapoia tetoia dimoskopoish ti 8a apanthsoume? to aksizane h oxi???

auta...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (17 Αύγ. 2004 , 13:20)

1) Δε θυμάμαι να ανάγκασα κανέναν να θυσιάσει τη ζωή του για οτιδήποτε!

2) Μέχρι πρόσφατα την αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αθλητισμό, μετά την προηγούμενη Πέμπτη τη θυσίασαν πράγματι! (εθελοντικά)

3) Αφού η φήμη της χώρας είναι τόσο σημαντική, γιατί κάποιος να έχει το δικαίωμα να μας κάνει διεθνώς ρεζίλι παίζοντας κρυφτούλι με τις αρχές της χώρας και του αθλητισμού;

Έχεις δίκιο! Φτάνει πια :angry:

1) Ωραία και τότε ποιος θα μας εκπροσωπήσει στους αγώνες; Εσύ;;;

2) Ξέρεις ακριβώς τι έγινε; Μπορείς να τους καταδικάσεις τόσο έυκολα; Εγώ θα ντρεπόμουν....

3) Μόνοι μας δημιουργήσαμε το θέμα (όλα ξεκίνησαν από το μέγκα και την Ζαχαρέα), μόνοι μας το γιγαντώσαμε, μόνοι μας τους καταδικάσαμε πριν καν ακουστεί η φωνή τους, μόνοι μας αμφισβητήσαμε το ατύχημα ενώ η ιατροδιακαστική έρευνα λέει άλλα, και τώρα ένα ολόκληρο έθνος αντί να ασχοληθεί με τους αγώνες συνομοσιολογεί και το παίζει ειδήμων.

Έλεος με την τόση αχαριστία που υπάρχει. :!:

Βάλτε για λίγο να δείτε τα ξένα μέσα.

Κρατάνε όλα αποστάσεις, κανένα δεν αφήνει υπανιγμούς ούτς για το ατύχημα ούτε για το αν είναι ντοπαρισμένοι.

Συγχαρητήρια! Μας αξίζει το χρυσό μετάλλιο λασπολογίας κι όχι μόνο στους δημοσιογράφους αλλά και σε πολλούς Έλληνες που ξαφνικά έγιναν ειδικοί....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (17 Αύγ. 2004 , 15:01)

Παντως οι δηλωσεις που εκαναν ηταν καρμπον και καλα ομως βγηκαν ξεχωριστα απο το νοσοκομειο.

Μόνο εγώ τις βρίσκω διαφορετικές; :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (17 Αύγ. 2004 , 13:25)

kalutera emeis para autoi!

2) Ξέρεις ακριβώς τι έγινε; Μπορείς να τους καταδικάσεις τόσο έυκολα; Εγώ θα ντρεπόμουν....

aneta! pisteuw oti oloi mas eimaste arketa enhmerwmenoi apo pantou gia na exoume mia sfairikh eikona gia to ti egine! kai oloi exoume ena sebasto epipedo krishs gia kapoia pragmata. an htan a8woi giati den phgan gia to test? epesan apo mhxanaki pou bre8ike meta sto spiti tou tzekou... epeidh gratzounisthkan eprepe na meinoune 48 wres sto nosokomeio (baria gruph ta paidia)! MHN mou peis oti empisteuesai tous giatrous? xaxaxa me ena fakelaki lene oti paramu8i goustareis esy... ;)

3) Μόνοι μας δημιουργήσαμε το θέμα (όλα ξεκίνησαν από το μέγκα και την Ζαχαρέα), μόνοι μας το γιγαντώσαμε, μόνοι μας τους καταδικάσαμε πριν καν ακουστεί η φωνή τους, μόνοι μας αμφισβητήσαμε το ατύχημα ενώ η ιατροδιακαστική έρευνα λέει άλλα, και τώρα ένα ολόκληρο έθνος αντί να ασχοληθεί με τους αγώνες συνομοσιολογεί και το παίζει ειδήμων.

otan paradexesai thn hta sou den einai ntroph! einai sebasmo kai endhksh eu8unhs! den fobomaste na paradexomaste ta la8h mas kai na katadikazoume autous pou mas kanoun rezili!

otan exeis kapoion 8eo kai ksafnika blepeis oti o purgos ths basileias tou htan xartinos, tote ti les?

==================================

oso gia ta ksena MME ola kratane mia pisinh kai perimenoun thn apofash, alla ksereis ti lene... h ekdikhsh einai ena piato pou trwgetai kruo. sou upen8umizw "Ellada, Prwta8litria Eurwphs"

auta...

re paidia SORRY alla an YPARXEI enas an8rwpos poy efage OLO ayto to PARAMY8I tote einai :

1) HLI8IOS

2) FANFARAS KAI FANTASMENOS ELLHNARAS

3) AN8RWPOS TWN SPHLAIWN

4) KOURDOS METANASTATHS EGO DE 3EREI ELLHNIKOS...

mou 8ymizei kati xtyphmata pou deixnei se tainies pou kanei h mafia...

mpoukali sto aytokinhto

lipo8ymos odhgos

kai 2 mpravoi na sprwxnoun to ama3i sto gkremo...

Lypamai alla htan PANTA NTOPARISMENOI kai oi dyo kai einai ENOXOI...

an de sas aresei tote eiste mallon syggenhs, kollhtos h gkomenos twn 2 aytwn an8rwpwn h o Tzekos o idios...

Egw 8a pw kati an prepei na (brizoume) ton kenterh mia tote autes ths kolofares tous dimosiografous kai loipous pou kanun ta panta arkei na poulhsoun ti prepei na tous kanoume?Egw 8a elega na tous kaspoume zwntanous kai pali den mou ftanei!!!Pio prodotes kai paliopragmata apo dautous den yparxoun.

Egw 8a pw kai pali oti eimai telika mazi me ta 2 paidia,arkei na zhthsoun sygnomh an apodeixth oti egine.Prepei na dwsoume na katalaboun oloi oi a8lhtes mas oti den 8eloume metalia me ntopes.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (17 Αύγ. 2004 , 15:25)

Γιατί, δε σου γεμίζω το μάτι; Η μήπως με έκρινες χωρίς καν να ξέρεις εάν είμαι αθλητής που προσπαθεί να σε εκπροσωπήσει; :mad: Εδώ δε γράφουν αθλητές ή μόνο οι αθλητές εκπροσωπούν τη χώρα; Βιάζεσαι να κρίνεις και μάλιστα αρνητικά! Εξάλλου, αν διάβασες αυτά που έγραψα, δεν ανάγκασα κανέναν... ήταν επιλογή τους να μας εκπροσωπήσουν! Έπρεπε να το κάνουν χωρίς ίχνος αμφιβολίας για να γίνει σωστά! Εγώ προσωπικά μόνο τέτοια ΞΕΚΑΘΑΡΗ εκπροσώπηση δέχομαι!

Εσύ μπορείς να ντρέπεσαι για την κρίση σου όσο θέλεις! Συμφωνώ μαζί σου! (Βλέπε και προηγούμενη παράθεση!) Εγώ, αντιθέτως δεν ντρέπομαι για την κρίση μου! Της έχω εμπιστοσύνη!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ! Βρήκαμε μία παράβαση κανονισμών και την καταγγείλαμε! Είναι κακό να επισημαίνουμε παρατυπίες που πιθανό να μας ντροπιάσουν;

Βιαστήκαμε και δεν απολογήθηκαν; Αν σήκωνε ο κος. Κεντέρης ή η κα. Θάνου το κινητό για να μιλήσει σε οποιδήποτε κανάλι θα έλεγε κανένας δημοσιογράφος όχι; (στη δήλωσή του βγαίνοντας από το ΚΑΤ είπε ότι είχε διαβάσει και τα e-mail του κόσμου!!!...) Γιατί προλάβαμε (μέσα σε 5 μέρες) να βγάλουμε συμπέρασμα λοιπόν; Γιατί κανείς δε μας πρόλαβε;

Αφού αποκαλείς τους 30-χρονους ολυμπιονίκες "παιδιά", τότε εσύ (κάνε την αφαίρεση) είσαι βρέφος, λογικό να εκπλήσεσαι τώρα που μαθαίνεις τον κόσμο :p :p :lol:

Καλά, και ποιός μου λέει ότι και εκείνα τα μετάλλια ήταν «καθαρά»; Αν είναι το θέμα να ακούγεται ο εθνικός ύμνος σε όλο τον κόσμο να τους ντοπάρουμε όλους κάργα και όποιους πιάσουν... :rolleyes: :whistle:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lospsi (17 Αύγ. 2004 , 15:20)

to 8eatro se olo tou to megaleio! afou re mpouli den ekanes pote xrhsh anabolikwn pou hsouna thn hmera tou test? giati mphkes sto olumpiako xwrio me skumeno to kefali? giati bghkes apo thn pisw porta otan se kalesane gia to test?

Τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι ανεπίτρεπτοι για τον οποιονδήποτε. Πόσο μάλλον για τον Κεντέρη..

Τελείως φιλικά. :o

otan h Ellada egine prwta8litria eurwphs ginane APEIRES dimoskopoiseis me panta thn idia erwthsh... an to aksize h ellada! oloi apantagame nai!

se auth thn periptwsh... pes oti agwnizontai kanonika (asxeta me to ti exei sumbei, to ti exoume diabasei kai suzhthsei kai ta sumerasmata pou exoume bgalei) kai pernoun metalio, an ginei kapoia tetoia dimoskopoish ti 8a apanthsoume? to aksizane h oxi???

auta...

Γιατί είσαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές δεν το πιναν το κοκτεηλ τους;

Εγώ δεν είμαι καθόλου πάντως..

Ο ιατροδικαστής σύμφωνα με "Το Βήμα" διαφωνεί με τους γιατρούς του ΚΑΤ! Διαβάστε εδώ και εδώ... Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, μιλάμε για μεγάλη πατάτα των γιατρων του ΚΑΤ...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μπα καλέ... δε μας περνάνε για μ@λ@κες... Συγκεκριμένα:

Πηγή: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=559308&lngDtrID=246 .

Αποσπάσματα:

υφίσταμαι μία μεγάλη αδικία

Ο ελληνικός λαός πρώτος απ'όλους υφίσταται την αδικία. Εσύ, "ηθελέστα και παθέστα".

αυτοί που τώρα με σταυρώνουν, μετά από κάθε επιτυχία ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μου

Κλεμένη ατάκα από τα forums του myphone.gr !!! Ακυρη προσπάθεια!

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης υπογράμμισε οτι θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σε ειδική συνέντευξη Τύπου, ύστερα από την απολογία του στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή την Τετάρτη.

Χμμμμ, η λέξη "χρυσός", για ποιό λόγο ακριβώς είναι σε εισαγωγικά;

εκατοντάδες e-mail είτε με ανθοδέσμες που έδειξαν την αγάπη τους

"Σήκωσε" και το site σου και θα λάβεις κι άλλα, μη φοβάσαι (ήταν down όλο το πρωί).

Αυτό που έχω να πω ειναι οτι μετά τη στραύρωση έρχεται η ανάσταση

Κι αυτό κλεμένο από τα forums του myphone.gr !!! Αμήν. Εκτος αν διάβαζε την Παλαιά Διαθήκη τόσες μέρα κλεισμένος στο ΚΑΤ...

Θέλω όλοι οι Έλληνες να προσέξουν τους Έλληνες αθλητές και να τους συμπαρασταθούν. Είναι η ώρα των αθλητών, ήδη έχουμε κερδίσει δυο μετάλλια, εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και καλώ τον κόσμο να γεμίσει τα στάδια

Ναι, κάνε και μάρκετιν τώρα για τους αγώνες μετά τη μούτζα που τους έριξες...

Το βιολί που ξεκίνησε την Παρασκευή συνεχίζει. Δε μασάμε κουτόχορτο. Το πολύ, να μασάμε σανό.

και να ήταν μόνο του Κεντέρη down... άλλα είναι ακόμα

http://www.christzekos.gr/

Του Κεντέρη δεν είναι κάτω, από εκεί είδα για «Το Βήμα» και το πόρισμα του ιατροδικαστή...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Hint: για όσους έχουν την περιέργεια να ιδούν με τι έμοιαζε η ιστοσελίδα του ... του "προπονητή" τέλος πάντων, μη ξεχνάτε ότι υπάρχει και το μαγικό google που βαστάει τις σελίδες στο cache... :whistle: