Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικα για το Hongmi πηγαινα, απλα ειπα μηπως ανεβω κατηγορια,

αλλα το βλεπω μια χαρα για δευτερο που το θελω το Hongmi. :)

Στα 165$ πιστευετε οτι εχω καποια καλυτερη επιλογη απο αυτη?

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

Συμφωνώ, στα max $170 ειναι η καλύτερη επώνυμη επιλογή!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικα για το Hongmi πηγαινα, απλα ειπα μηπως ανεβω κατηγορια,

αλλα το βλεπω μια χαρα για δευτερο που το θελω το Hongmi. :)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα 165$ πιστευετε οτι εχω καποια καλυτερη επιλογη απο αυτη?

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

Συμφωνώ απόλυτα για το Redrice αλλά κοίτα και το Lenovo A850i εάν δεν σε πειράζει το μέγεθος

Συμφωνώ, στα max $170 ειναι η καλύτερη επώνυμη επιλογή!

Συμφωνώ απόλυτα για το Redrice αλλά κοίτα και το Lenovo A850i εάν δεν σε πειράζει το μέγεθος

Ευχαριστω Λεωνίδα και asot, παρήγγειλα το hongmi τελικα απο to2c.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Γεια σας παιδια!θα ηθελα να με βοηθησετε να διαλεξω κινητο!ειμαι αναμεσα σε 3...

1)http://www.to2c.com/zopo-zp980-2g-tf-card-solution-smartphone.html

2)http://www.to2c.com/iocean-x7s-real-octa-core-smartphone-cpu-mt6592-1-7ghz-2gb-ram-16b-rom-5-0-fhd-screen-1920x1080-high-definition-13mp-bsi-canmera.html

3)http://www.pandawill.com/lenovo-s960-vibe-x-smartphone-50-inch-fhd-screen-mtk6589t-15ghz-2gb-16gb-69mm-ultrathin-p82379.html

ποια η γνωμη σας?εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο σ αυτα τα χρηματα?

Edited by nivaz

φίλε το Τ11 ειναι σχετικά καινούργιο δες στο νήμα της THL T11 εαν το έχει παραγγείλει-παραλάβει κάνεις και μάθε πληροφορίες για την κάμερα εκεί απο όποιον το έχει στα χέρια του και βέβαια να έχουν περάσει και τα δυο κινητά απο τα χέρια του για να μπορεί να τα συγκρίνει.

καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα κινητο για την κοπελα μου, ψωτογραφιες youtube κανενα παιχνιδακι θα ειναι η χρηση, εχω δει το huawei ascend 3c, το xiaomi Hongmi και το zopo zp700 οπως καταλαβατε γυρω στα 100-150 ευρω, εχω βρει και μια αγγελια για το 3c με 2-3 φορτισεις στα 100 ευρω, τι λετε εσεις; εχετε να προτεινετε κατι αλλο; το κινητο θα το κρατησει σιγουρα για 2-3 χρονια. ευχαριστω. Edited by some1

καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα κινητο για την κοπελα μου, ψωτογραφιες youtube κανενα παιχνιδακι θα ειναι η χρηση, εχω δει το huawei ascend 3c, το xiaomi Hongmi και το zopo zp700 οπως καταλαβατε γυρω στα 100-150 ευρω, εχω βρει και μια αγγελια για το 3c με 2-3 φορτισεις στα 100 ευρω, τι λετε εσεις; εχετε να προτεινετε κατι αλλο; το κινητο θα το κρατησει σιγουρα για 2-3 χρονια. ευχαριστω.

Προτείνω το Hongmi στα 118 ευρώ απο to2c. Το παρήγγειλα κι εγω.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα κινητο για την κοπελα μου, ψωτογραφιες youtube κανενα παιχνιδακι θα ειναι η χρηση, εχω δει το huawei ascend 3c, το xiaomi Hongmi και το zopo zp700 οπως καταλαβατε γυρω στα 100-150 ευρω, εχω βρει και μια αγγελια για το 3c με 2-3 φορτισεις στα 100 ευρω, τι λετε εσεις; εχετε να προτεινετε κατι αλλο; το κινητο θα το κρατησει σιγουρα για 2-3 χρονια. ευχαριστω.

To "Huawei ascend 3c" της αγγελίας του insomnia (που δίνει λινκ στο AliExpress) ειναι "μαϊμού" ή τέλος πάντων δεν είναι Honor 3C....

Πάρε ένα κανονικό Huawei Honor 3C (αυτή είναι η ονομασία) από τα καταστήματα που διαφημίζονται εδώ στο φόρουμ (στα περίπου $200) και θα 'σαι άρχοντας...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Εχω ενα προβλημα και θα ήθελα την βοηθεια σας. Βασικα είναι η τριτη φορα που παραγγελνω ενα κινητο απο Κινα. Την πρωτη ηταν ένα lenovo a820 για τον αδερφο μού, έπειτα ενα thl t5s για την γυναικα μου, αυτά ήρθαν και δουλευουν μια χαρα. Προχτες ήρθε και μια τριτη παραγγελια που είχα κάνει, εξυπηρετηση σε έναν φιλο βασικά, που δεν είχε πιστωτική κάρτα ενα zopo zp780. To κινητο εγινε παραγγελια απο το to2c, 13-03-2014 και εφτασε προχτες. Χτες του το εστειλα, αλλα δε ανοιγει με τιποτα οπως μου λεει. Το θεμα ειναι οτι δεν μου εχει ξανατυχει προβλημα και δεν ξερω τι να κανω. Δεν εχει περασει το 40ημερο που ειναι η διορια μεσω του paypal οποτε εχω λιγο χρονο ακομα, Τι μυ προτεινεται να κανω? Να ερθω σε επαφη πρωτα με το paypal ? βασικα θα ηθελα τα λεφτα μου πισω, πως μπορει να γινει? ωστε να αποφευχθει το πηγαινε ελα του κινητου στην κινα, και με τα λεφτα αυτα να παρω κατι αλλο, απο το ιδιο μαγαζι, δεν εχω θεμα. Ή να επικοινωνησω πρωτα με το μαγαζι? Τι προτεινεται. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια, ειτε εδω, ειτε μεσω πμ για να μην γεμιζουμε εδω τον χωρο. Σας ευχαριστω.

εχει βγαλει το αυτοκολλητο που ηταν τοποθετημενο στη μπαταρια;

Ναι ναι, ηταν το πρωτο που του ειπα και εκανε. Α! και κατι που ξέχασα Οταν το βαζει να φορτισει, δειχνει την ενδειξη οτι φορτιζει αλλα τιποτα. Του ειπα και τεσταρε και με αλλους φορτιστες, μπας και αυτός απο την μάνα του έχει κανα θεμα, αλλα τιποτα. Οταν παει να το ανοιξει μενει νεκρο.

Ναι ναι, ηταν το πρωτο που του ειπα και εκανε. Α! και κατι που ξέχασα Οταν το βαζει να φορτισει, δειχνει την ενδειξη οτι φορτιζει αλλα τιποτα. Του ειπα και τεσταρε και με αλλους φορτιστες, μπας και αυτός απο την μάνα του έχει κανα θεμα, αλλα τιποτα. Οταν παει να το ανοιξει μενει νεκρο.

αμεση επικοινωνια με το καταστημα,αν δεν βρει ακρη τοτε το συντομοτερο dispute στο paypal

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Εχω ενα προβλημα και θα ήθελα την βοηθεια σας. Βασικα είναι η τριτη φορα που παραγγελνω ενα κινητο απο Κινα. Την πρωτη ηταν ένα lenovo a820 για τον αδερφο μού, έπειτα ενα thl t5s για την γυναικα μου, αυτά ήρθαν και δουλευουν μια χαρα. Προχτες ήρθε και μια τριτη παραγγελια που είχα κάνει, εξυπηρετηση σε έναν φιλο βασικά, που δεν είχε πιστωτική κάρτα ενα zopo zp780. To κινητο εγινε παραγγελια απο το to2c, 13-03-2014 και εφτασε προχτες. Χτες του το εστειλα, αλλα δε ανοιγει με τιποτα οπως μου λεει. Το θεμα ειναι οτι δεν μου εχει ξανατυχει προβλημα και δεν ξερω τι να κανω. Δεν εχει περασει το 40ημερο που ειναι η διορια μεσω του paypal οποτε εχω λιγο χρονο ακομα, Τι μυ προτεινεται να κανω? Να ερθω σε επαφη πρωτα με το paypal ? βασικα θα ηθελα τα λεφτα μου πισω, πως μπορει να γινει? ωστε να αποφευχθει το πηγαινε ελα του κινητου στην κινα, και με τα λεφτα αυτα να παρω κατι αλλο, απο το ιδιο μαγαζι, δεν εχω θεμα. Ή να επικοινωνησω πρωτα με το μαγαζι? Τι προτεινεται. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια, ειτε εδω, ειτε μεσω πμ για να μην γεμιζουμε εδω τον χωρο. Σας ευχαριστω.

Μήπως απλώς θέλει πολύ ώρα φόρτισμα ; Μήπως η μπαταρία ήρθε ξεφόρτιστη ; Μήπως έχει καπάκι που περιλαμβάνει και το κουμπί on-off και αυτό δεν κάνει καλή επαφή ; Με ξεφόρτιστη πάντως εντελώς μπαταρία , μου έχει τύχει σε ταμπλετ , και έπρεπε να το αφήσω κανένα 5αρι ώρες για να φορτίσει καλά και να ανοίξει μετά .

To "Huawei ascend 3c" της αγγελίας του insomnia (που δίνει λινκ στο AliExpress) ειναι "μαϊμού" ή τέλος πάντων δεν είναι Honor 3C....

Πάρε ένα κανονικό Huawei Honor 3C (αυτή είναι η ονομασία) από τα καταστήματα που διαφημίζονται εδώ στο φόρουμ (στα περίπου $200) και θα 'σαι άρχοντας...!

σε ευχαριστω φιλε, σε αυτη την αγγελια αναφερομουν, με εσωσες :ρ

δηλαδη huawei honor 3c, το xiaomi Hongmi, zopo zp700 καλυτερο το honor?

Edited by some1

σε ευχαριστω φιλε, σε αυτη την αγγελια αναφερομουν, με εσωσες :ρ

δηλαδη huawei honor 3c, το xiaomi Hongmi, zopo zp700 καλυτερο το honor?

το πρωτο εχει 2gb ram,δεν συγκρινεται με τα αλλα δυο,εχει καποια θεματακια με την multilingual rom ομως,διαβασε στο νημα του

Μήπως απλώς θέλει πολύ ώρα φόρτισμα ; Μήπως η μπαταρία ήρθε ξεφόρτιστη ; Μήπως έχει καπάκι που περιλαμβάνει και το κουμπί on-off και αυτό δεν κάνει καλή επαφή ; Με ξεφόρτιστη πάντως εντελώς μπαταρία , μου έχει τύχει σε ταμπλετ , και έπρεπε να το αφήσω κανένα 5αρι ώρες για να φορτίσει καλά και να ανοίξει μετά .

To αφησε το παιδι, αρκετες ώρες και δεν, τιποτα. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι η σειρα. Δηλαδη επικοινωνω με το paypal μετα κανω Dispute και στελνω το κινητο πισω ετσι?

Ευχαριστω όλους για την βοηθεια.

To αφησε το παιδι, αρκετες ώρες και δεν, τιποτα. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι η σειρα. Δηλαδη επικοινωνω με το paypal μετα κανω Dispute και στελνω το κινητο πισω ετσι?

Ευχαριστω όλους για την βοηθεια.

1) μιλας με το καταστημα ( πριν ομως βγαζεις βιντεο με το προβλημα της συσκευης γιατι θα το ζητησουν) μεσω λαιφ τσατ ή εμαιλ κι περιμενεις απάντηση .Αν Σε 2 ημερες δεν απαντησουν ανηγεις υποθεση στο paypal και τους λες το προβλημα κι αρχιζει συζητηση μεσο paypal με το καταστημα ....

1) μιλας με το καταστημα ( πριν ομως βγαζεις βιντεο με το προβλημα της συσκευης γιατι θα το ζητησουν) μεσω λαιφ τσατ ή εμαιλ κι περιμενεις απάντηση .Αν Σε 2 ημερες δεν απαντησουν ανηγεις υποθεση στο paypal και τους λες το προβλημα κι αρχιζει συζητηση μεσο paypal με το καταστημα ....

οκ σε ευχαριστω.

Budget: 150 ευρω

Περιορισμός: να μην ειναι πανω απο 5 ιντσες..

Θελω: καλη μπαταρια και ανθεκτικότητα στο χρονο

Προτάσεις?

για αυτο το εργαλειο εχουμε καμια αποψη? http://www.to2c.com/zopo-zp1000-basic-1gb-16gb-ultrathin-smartphone.html

θα μπορουσε να εχει λιγο μεγαλυτερη μπαταρια αλλα κατα αλλα???

Budget: 150 ευρω

Περιορισμός: να μην ειναι πανω απο 5 ιντσες..

Θελω: καλη μπαταρια και ανθεκτικότητα στο χρονο

Προτάσεις?

xiaomi-hongmi-red-rice

απορώ γιατι ολοι τρελενεστε με αυτο..η 4 gb rom που εχει ειναι απαγορευτικη..εγω το thl w200s γλυκοκοιτάζω..καμια άλλη προταση?

Γειά σας,είμαι νέα στο φόρουμ και θέλω την άποψη σας αν γίνεται :)

Πρώτη φορά θα πάρω smart και έχω προβληματισμό,δεν ξέρω αγγλικά,άρα θα το πάρω με Ελληνικά και δεν έχω σχέση με τεχνολογία.

Θέλω από το κινητό, ίντερνετ, φωτογραφίες, κανένα παιχνίδι, ίσως χρησιμοποιήσω gps, ταινιούλες, Fb, Youtube και να κρατάει η μπαταρία.

Είμαι ανάμεσα σε Huawai Honor 3c - lenovo s 820, που και τα 2 μου αρέσουν.

Το Honor λόγω 2 GB έναντι 1GB του lenovo,αλλά το lenovo έχει καλύτερη κάμερα πίσω 13ΜP ενώ το honor 8MP και ίσως 5MP όπως λένε κάποια παιδιά.

Και αν τελικά μου πείτε το Honor 3c τότε πάλι έχω προβληματισμό το Honor ή το Thl t11 που έχει οχτω πυρήνες και αν πείτε το Thl t11 μήπως τελικά αξίζει με 50 δολάρια παραπάνω το Thl T100s ;

Όπως καταλάβατε διάβασα πολλά εδώ μέσα 1 εβδομάδα και αντί να βοηθηθώ μάλλον τα έχω μπλέξει αρκετά :(

1. Honor 3c VS lenovo s820

2. Ο νικητής από τα παραπάνω VS Thl T11

3. Ο νικητής VS Thl T100s

4. Και αν τελικά πείτε το Thl t100s αξίζει η διαφορά των 90 δολαρίων με το lenovo και Honor 3c ;

Ελπίζω να με βοηθήσετε έστω στο πρώτο θέμα μου.

Όποιος έχει άποψη ακόμα και από γνωστό του θα ήθελα να μου την πει.

Σίγουρα θα βάλω και θέμα στην σύγκριση και στο φόρουμ του Thl t100s.

Ελπίζω να μην σας κούρασα και ευελπιστώ στο να με βοηθήσετε,σας ευχαριστώ :)