Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και είμαστε off-topic νομίζω ότι είναι πολύ καλό value for money για Ελλάδα. Περιμένω και το p1 Pro.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κινητάκι ως 5" με μεγάλη μπαταρία, 13άρα κάμερα, 2ram, 8core 64bit υπάρχει?

THL 5000, Elephone P5000

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Καλησπέρα στην παρέα.Παρήγγειλα απο vickmall το Vibe Shot z90-7. (με τις γνωστές καθυστερήσεις τους στην μάπα). θέλω να διαβασω γνώμες,για τον επεξεργαστή που φοράει,τον SD 615.είναι ρε παιδιά γρήγορος,για απαιτητικό gaming και φόρτωμα εφαρμογών στην ram? απο lags πως πάει?και απο αυτονομία?επίσης διάβασα κάτι ενθαρρυντικό,ότι θα αναβαθμιστεί σε android 6.0,είναι στην σχετική λίστα της lenovo. ήμουν μεταξύ αυτού,και του HUAWEI Ascend P8. το δευτερο βέβαια,έχει 16 gb rom βέβαια,οπότε υστερεί,όμως είναι χρονισμένοι όλοι του οι πυρήνες στα 2GHz,ενώ του lenovo, είναι οι 4 πυρήνες είναι σε 1,7 και οι υπόλοιποι είναι στο μόλις 1GHz. τουλάχιστον θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία το lenovo?

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Καλησπέρα στην παρέα.Παρήγγειλα απο vickmall το Vibe Shot z90-7. (με τις γνωστές καθυστερήσεις τους στην μάπα). θέλω να διαβασω γνώμες,για τον επεξεργαστή που φοράει,τον SD 615.είναι ρε παιδιά γρήγορος,για απαιτητικό gaming και φόρτωμα εφαρμογών στην ram? απο lags πως πάει?και απο αυτονομία?επίσης διάβασα κάτι ενθαρρυντικό,ότι θα αναβαθμιστεί σε android 6.0,είναι στην σχετική λίστα της lenovo. ήμουν μεταξύ αυτού,και του HUAWEI Ascend P8. το δευτερο βέβαια,έχει 16 gb rom βέβαια,οπότε υστερεί,όμως είναι χρονισμένοι όλοι του οι πυρήνες στα 2GHz,ενώ του lenovo, είναι οι 4 πυρήνες είναι σε 1,7 και οι υπόλοιποι είναι στο μόλις 1GHz. τουλάχιστον θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία το lenovo?

Με συγχωρείς που το λέω ........ αλλά μετά την παραγγελεία θέλεις να ακούσεις γνώμες ; Δεν είναι λίγο άτοπο πλέον ; :confused:

Με αυτά τα χαρακτηριστικά πάντως το bluboo xtouch http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423367 φαίνεται καλή επιλογή

64 bit 5 ίντσες είναι το elephone p5000 pro με 3gb ram 13 cam 8 πυρηνο με αποσπωμενη μπαταρία το έκλεισα στα 117Ε ελπίζω να βγει καλό...

Απο που φιλε;

Δεν είναι 64bit αυτά καθώς έχουν τον παλιο πλέον 32bit mtk6592

Σωστά μου διέφυγε.:O

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το να συζητήσω για τις επιδόσεις του κινητού μου,να ακούσω γνώμες απο άτομα που το έχουν χειριστεί,και να το συγκρίνω με κάποιο άλλο,θεωρώ οτι δεν είναι άτοπο,αλλά γόνιμο συζητήσεως :X

Γρήγορο δεν το λες με σκορ στα 31.000 στο Antutu, όταν παλιότερα κινητά βγάζουν 45.000+

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

64 bit 5 ίντσες είναι το elephone p5000 pro με 3gb ram 13 cam 8 πυρηνο με αποσπωμενη μπαταρία το έκλεισα στα 117Ε ελπίζω να βγει καλό...

Ουπς σορυ το μοντελο ειναι το p6000 pro τα specs ισχυουν

το p6000προ φαίνεται πως καλύπτει αυτά που έψαχνα

η τιμες που κυκλοφορούν είναι πολύ καλές για Elephone, γιατί δεν την έχω και σε εκτίμηση

Αλλά 3g ram με τέτοια τιμή?πολύ καλά

το p6000προ φαίνεται πως καλύπτει αυτά που έψαχνα

η τιμες που κυκλοφορούν είναι πολύ καλές για Elephone, γιατί δεν την έχω και σε εκτίμηση

Αλλά 3g ram με τέτοια τιμή?πολύ καλά

Μην παρεις ελεφον...

9/10 εχουν θεματα.......

Θα με θυμηθεις....

In the down down of the writing we became robes...

Εχω καλη μνημη!

Πανω που ειχα ψηθει

Τα παιδια στο θεμα γραφουν καλα πραγματα παντως εκτος απο εναν

κινητάκι ως 5" με μεγάλη μπαταρία, 13άρα κάμερα, 2ram, 8core 64bit υπάρχει?

Γνωμη μου πήγαινε σε letv one(x600). Έχει οτι ζητας και σε διαστάσεις είναι σχεδόν όμοια με τα περισσότερα στις 5". Δε το συζητάμε για επιδόσεις και κάμερα...

Γρήγορο δεν το λες με σκορ στα 31.000 στο Antutu, όταν παλιότερα κινητά βγάζουν 45.000+

Δεν έχεις και άδικο σαυτό! :)

Βασικά η mediatek έκανε μεγάλο φάουλ στους επεξεργαστές αφού έδιωξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε τους mtk 6732/6752 με την mali 760 και έβγαλε τους υποχρονισμένους σε ισχύ 6735/6753 με την mali 720.Τουλάχιστον οι τελευταίοι έχουν προφανώς λόγω χαμηλότερης ισχύος,καλύτερη κατανάλωση.

Βασικά η mediatek έκανε μεγάλο φάουλ στους επεξεργαστές αφού έδιωξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε τους mtk 6732/6752 με την mali 760 και έβγαλε τους υποχρονισμένους σε ισχύ 6735/6753 με την mali 720.Τουλάχιστον οι τελευταίοι έχουν προφανώς λόγω χαμηλότερης ισχύος,καλύτερη κατανάλωση.

To φαουλ που το είδες δηλαδή;

Που το 6752 βγήκε πριν 1 χρόνο, τσάκισε την αγορά από τις πωλήσεις σε όποιο κινητό υπήρχε και μάλιστα εξακολΟυθεί να είναι πιο δυνατό από πολλά πιο σύγχρονα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οτι θα έπρεπε να συνεχίζει με αυτό και να πάει πιο πάνω.Οκ σίγουρα πήγε πιο πάνω και με τον helio x10 αλλά γνώμη μου είναι ότι στα low end και στα mid octa θα έπρεπε να συνεχίζει με τους εξαιρετικούς 6732/6752 αντι των 6753/6735 Edited by bbbb

Το φάουλ είναι στο ότι δεν θα υποστηρίξει τον 6752, ενώ αντίθετα θα το κάνει για τον 6753 (από ότι φαίνεται). Τα κινητά με 6752 δηλαδή δεν θα πάνε σε Marshmallow και θα πάνε αυτά με 6753.

Καλά έκανε και σάρωσε και καλά έκανε και έβγαλε μία υπο-χρονισμένη έκδοση, το θέμα είναι ότι πρέπει να υποστηριχθούν και το δύο SoC, θα είναι μεγάλη ανοησία από πλευράς MediaTek να παρατήσει ένα SoC σαν τον 6752 που πήγε τόσο καλά εμπορικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;