Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μεταξυ του ZOPO 999 LION HEART και του ZOPO SPEED 7 PLUS ποιος επεξεργαστης εινα πιο καλος/γρηγορος?περαν του λειτουργικου και του αποθηκευτικου χωρου βλεπετε κατι υπερ του ενος η του αλλου?

http://www.zopomobileshop.com/309-zopo-3x-zp999-lite-mt6595m-smartphone.html

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=421479

τωρα ειδα το ποστ σου οποτε να σου αναφερω μερικα πραματακια για το 999

Το εχω 10 μηνες περιπου η εκδοση ειναι η pro με 3/32gb και μεχρι πριν κανα 2μηνο ολα πηγαιναν ρολοι

μεχρι που το GPS βγηκε σε συνταξη απο μονο του χωρις κανενα λογο

Το τηλεφωνο κατα τ αλλα δουλευει απροβληματιστα και ταχυτατα αλλα το θεμα αυτο εχει συμβει σε πολλους

Το πλαισιο του παντως επειδη αναφερθηκε ειναι μεταλλικο και γενικα πολυ στοιβαρο

Ενα τελευταιο θεμα ειναι οι αναβαθμισεις οι οποιες το πρωτο τριμηνο ερχοτανε απανωτες και απο τοτε .....σιωπη

Μαλλον ειναι παγια τακτικη (?) της εταιρειας να μην ασχολειται και να κοιταζει μονο πως θα ριξει νεα μοντελα στην πιατσα

Εμενα λοιπον προσωπικα δε με καλυψαν οποτε το σκοτωνω και παω γι' αλλα.....

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τωρα ειδα το ποστ σου οποτε να σου αναφερω μερικα πραματακια για το 999

Το εχω 10 μηνες περιπου η εκδοση ειναι η pro με 3/32gb και μεχρι πριν κανα 2μηνο ολα πηγαιναν ρολοι

μεχρι που το GPS βγηκε σε συνταξη απο μονο του χωρις κανενα λογο

Το τηλεφωνο κατα τ αλλα δουλευει απροβληματιστα και ταχυτατα αλλα το θεμα αυτο εχει συμβει σε πολλους

Το πλαισιο του παντως επειδη αναφερθηκε ειναι μεταλλικο και γενικα πολυ στοιβαρο

Ενα τελευταιο θεμα ειναι οι αναβαθμισεις οι οποιες το πρωτο τριμηνο ερχοτανε απανωτες και απο τοτε .....σιωπη

Μαλλον ειναι παγια τακτικη (?) της εταιρειας να μην ασχολειται και να κοιταζει μονο πως θα ριξει νεα μοντελα στην πιατσα

Εμενα λοιπον προσωπικα δε με καλυψαν οποτε το σκοτωνω και παω γι' αλλα.....

Μια από τα ίδια και σε μένα με το 998,με τη μόνη διαφορά ότι το GPS δεν δούλεψε ποτέ,ήταν σαν να μην υπήρχε!

Αναβαθμίσεις;Τι είναι αυτό;11 περίπου μήνες δεν τις είδα ποτέ:ninja:

Οπότε Χ και μακριά από μένα για μένα η ZOPO:down:

Ναι αλλά διάβασα το αντίστοιχο τοπικ και εφριξα και με τα hardware προβλήματα και με τα software! χειρότερη από την ζοπο είναι μου φαίνεται! τουλάχιστον στα ζοπο η ρομ είμαι σχεδόν έτοιμη από την αρχή.

Σοφτγουερικά τα περισσότερα, που τώρα με την TF team που συνεργάζεται με την Jiayu, λογικά θα τα λύσουν. Ήδη η Lolipop 5.1.1 beta 5 που βγήκε, τα έχει όλα ψιλολυμένα τα θέματα. Και αν το πάρεις από Vickmall, είσαι καλυμμένος και από hardware για 1 χρόνο. Εγώ πάντως που ήθελα κάτι καλύτερο να τα έχει έτσι όλα, δεν βρήκα, οπότε παίρνω και δεύτερο για την γυναίκα...

Γλυκοκοιτάζω το DooGee X5. Υπάρχει κάτι καλύτερο γύρω στα $60;

Παρτο οπως εισαι. Δεν θα βρεις καλυτερο σ αυτα τα λεφτα. Απλα μην περιμενεις πολλα απο καμερα. Αστερι για τα λεφτα του.

Σοφτγουερικά τα περισσότερα, που τώρα με την TF team που συνεργάζεται με την Jiayu, λογικά θα τα λύσουν. Ήδη η Lolipop 5.1.1 beta 5 που βγήκε, τα έχει όλα ψιλολυμένα τα θέματα. Και αν το πάρεις από Vickmall, είσαι καλυμμένος και από hardware για 1 χρόνο. Εγώ πάντως που ήθελα κάτι καλύτερο να τα έχει έτσι όλα, δεν βρήκα, οπότε παίρνω και δεύτερο για την γυναίκα...
οι ρομ που αναφερεις ειναι απο την μαμα εταιρεια η 3rd party?(δεν ξερω/δεν θελω να ασχοληθω με φλασαρισματα κλπ) η ΜΑΜΑ εταιρεια το υποστηριζει?βγαζει αναβαθμισεις?

και γενικα με μαμα ρομ ποιες εταιριες δινουν πιο πολλες αναβαθμισεις(υποστηριξη δηλαδη)?

Παρτο οπως εισαι. Δεν θα βρεις καλυτερο σ αυτα τα λεφτα. Απλα μην περιμενεις πολλα απο καμερα. Αστερι για τα λεφτα του.

Κανένα πρόβλημα. Ένα χρόνο τώρα έχω το ΗΤΜ\Faiteng 9500. Πόσο χειρότερη μπορεί να είναι η κάμερα του Χ5; :)

οι ρομ που αναφερεις ειναι απο την μαμα εταιρεια η 3rd party?(δεν ξερω/δεν θελω να ασχοληθω με φλασαρισματα κλπ) η ΜΑΜΑ εταιρεια το υποστηριζει?βγαζει αναβαθμισεις?

και γενικα με μαμα ρομ ποιες εταιριες δινουν πιο πολλες αναβαθμισεις(υποστηριξη δηλαδη)?

Η TF team που έβγαζε μέχρι τώρα custom rom, πλέον δουλεύει για την Jiayu και θα βγάλουν επίσημη 5.1.1 όπου νάναι. 1-2 φλασαρίσματα θα τα κάνεις με τέτοια τηλέφωνα, αναγκαστικά. Μετά θα έρχονται λογικά over the air updates. Αν θες να τα έχεις όλα από hardware και έτοιμη ROM με το καλημέρα, πληρώνεις παραπάνω σε Meizu, Xiaomi κλπ και δεν ασχολείσαι.

Η TF team που έβγαζε μέχρι τώρα custom rom, πλέον δουλεύει για την Jiayu και θα βγάλουν επίσημη 5.1.1 όπου νάναι. 1-2 φλασαρίσματα θα τα κάνεις με τέτοια τηλέφωνα, αναγκαστικά. Μετά θα έρχονται λογικά over the air updates. Αν θες να τα έχεις όλα από hardware και έτοιμη ROM με το καλημέρα, πληρώνεις παραπάνω σε Meizu, Xiaomi κλπ και δεν ασχολείσαι.

ωραία οπότε ας πούμε ότι το παίρνω από vickmall αυτοί βάζουν δική τους ρομ ;η να τους πω να αφήσουν την μαμά για να πάρει την επόμενη επίσημη ΟΤΑ; ξέρεις εάν η μαμά έχει play store κλπ δεν με νοιάζουν τα ελληνικά η το ρουτ

Στον αποθηκευτικο χωρο στον εσωτερικο χωρο εχεις μονο 119 mb διαθεσιμα. Εχεις 400 κατι δεδομενα προσωρινης μνημης πατα εκει και κανε εκκαθαριση. Μετα πηγαινε στις εφαρμογες και σε μερικες αχρηστεςκανε εκκαθαριση δεδομενων και αν δεν τις χρειαζεσαι απενεργοποιησε τες. Οπως για παραδειγμα google+, hangouts, ειδησεις και καιρος κλπ. Κανε και μια εκκαθαριση δεδομενων στο facebook γιατι αυτο κραταει πολλα δεδομενα.

Σε ευχαριστώ Μαρκ ,όσο ζείς μαθαίνεις τελικά ...:D

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

ωραία οπότε ας πούμε ότι το παίρνω από vickmall αυτοί βάζουν δική τους ρομ ;η να τους πω να αφήσουν την μαμά για να πάρει την επόμενη επίσημη ΟΤΑ; ξέρεις εάν η μαμά έχει play store κλπ δεν με νοιάζουν τα ελληνικά η το ρουτ

Το πηρα απο το βικ, και δεν μου αρεσε η 4.4.4 που ειχε. Δεν την περναει το βικ, απλα σου στελνει οτι εχει. Ειχε καποια θεματακια με το ρουτ, και το φλασαρα με την 5,1, που εχει τα παντα και γουγλομαζαγο και ελληνικα, και ρουτ ( και η προηγουμενη το ειχε για να ειμαι ειλικρινης )

Σε ευχαριστώ Μαρκ ,όσο ζείς μαθαίνεις τελικά ...:D

Τωρα αν θες να τις επαναφερεις πηγαινε εφαρμογες- ολα - κατω κατω και απο εκει τις ενεργοποιεις.

Κάποιες σχετικές-άσχετες παρατηρήσεις.Με τις μπαταρίες τι γίνεται;;;Όλα πλέον έχουν εσωτερική.Αν τα φτύσει η φουσκώσει με απλά λόγια σου λένε πάρε άλλο κινητό γιατί αν το ανοίξεις πάει το σπασες, αν το πας σε κανα μπακάλη που ξέρει θα θες ενα 50αρι τουλάχιστον και αν στη κάνει τη δουλεια! Η μπαταρία είναι θέμα χρόνου να χαλάσει...Επίσης για sar στα περισσότερα κινέζικα πρέπει να σαι ντετεκτιβ να το ανακαλύψεις.Τα λέω αυτα γιατί και γω θέλω κινέζικο value for money μεχρι 5"" 3gb ram, χαμηλό sar και εξωτερική μπαταρια.Πολύ σημαντικό θεωρώ sw ειδικα από xda+ root.Τι να τις κάνεις τις επίσημες αν είναι μόνο για 2 χρόνια;Θέλω κινητό να μείνει...εχω ρίξει ματιές σε αυτά αλλά το ιδανικό για μένα δεν έχει βγει ακόμα. *zopo speed7 ,blackview omega pro,jiayu s4 υπάρχει;;;, bluboo xtouch,lenovo x3 ,hwawei mate 7 mini,xiaomi mi4c sar πόσο;;; doogee f3 pro

Κάποιες σχετικές-άσχετες παρατηρήσεις.Με τις μπαταρίες τι γίνεται;;;Όλα πλέον έχουν εσωτερική.Αν τα φτύσει η φουσκώσει με απλά λόγια σου λένε πάρε άλλο κινητό γιατί αν το ανοίξεις πάει το σπασες, αν το πας σε κανα μπακάλη που ξέρει θα θες ενα 50αρι τουλάχιστον και αν στη κάνει τη δουλεια! Η μπαταρία είναι θέμα χρόνου να χαλάσει...Επίσης για sar στα περισσότερα κινέζικα πρέπει να σαι ντετεκτιβ να το ανακαλύψεις.Τα λέω αυτα γιατί και γω θέλω κινέζικο value for money μεχρι 5"" 3gb ram, χαμηλό sar και εξωτερική μπαταρια.Πολύ σημαντικό θεωρώ sw ειδικα από xda+ root.Τι να τις κάνεις τις επίσημες αν είναι μόνο για 2 χρόνια;Θέλω κινητό να μείνει...εχω ρίξει ματιές σε αυτά αλλά το ιδανικό για μένα δεν έχει βγει ακόμα. *zopo speed7 ,blackview omega pro,jiayu s4 υπάρχει;;;, bluboo xtouch,lenovo x3 ,hwawei mate 7 mini,xiaomi mi4c sar πόσο;;; doogee f3 pro
η μπαταρια δεν ειναι αποσπωμενη?

To παράγγειλα.(Htc E8 dual sim) Και έγινε η πληρωμή μέσω paypal χωρίς αυτό να μου την ακυρώσει όπως τις πρώτες μέρες των capital controls.

Μαζί με ένα Tempered Glass 211 ευρώ τελική τιμή.Ελπίζω να μην έχω κάνα θέμα με το Merimobiles. Ίδωμεν.

Μαζι θα τα λεμε....το παραγγειλα και γω σημερα το πρωι...ας κανουμε προσευχες να πανε ολα καλα με το site... μονο Tempered Glass δεν πηρα γιατι θα επαιρνα και για καποια αλλα απο ebay αλλα δεν με αφηνει να κανω αγορα :mad: ...απο αυτους το πηρες εσυ;

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Σορυ φίλε αλλά το έχεις λάθος το σκεπτικό.

Δεν παίρνεις low for value για να κρατήσει πάνω από 2 χρόνια.

Αλλιώς δώσε λεφτά να πας σε καλύτερο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά, έχω ένα Ecoo e04 plus. Θέλω να παραγγείλω μια 32αρα SD. Σκέφτομαι να πάρω μια Samsung Evo SDHC Class 10. Μια τέτοια έχω και τώρα αλλά 16gb. Αν πάρω XC θα την διαβάζει, ή θα έχω θέμα? Επίσης, έχετε να προτείνετε καμία άλλη SD μέχρι 15€ για HC και 20€ για XC. Από ebay ή από άλλο κατάστημα από εξωτερικό. Όχι από εδώ, γιατί οι τιμές ξεφεύγουν λίγο.
Θάνος :)

Σορυ φίλε αλλά το έχεις λάθος το σκεπτικό.

Δεν παίρνεις low for value για να κρατήσει πάνω από 2 χρόνια.

Αλλιώς δώσε λεφτά να πας σε καλύτερο.

Φίλε μου νομίζω ότι εσύ το βλέπεις λάθος, τα specs που με καλύπτουν τα ξέρω πολύ καλά (games δε με ενδιαφέρουν).Το θέμα μου είναι πολύ απλό ζητάω να βγαίνει η μπαταρία ανθρώπινα να έχει χαμηλό sar και υποστήριξη sw.Ακριβότερο μοντέλο που μου προτείνεις δε μου τα εξασφαλίζει αυτά.Εγώ δεν είμαι διατεθιμένος να παίξω το παιχνιδάκι τους και να αλλάζω κάθε 2 χρόνια κινητό επειδή θα κολλάνε οι εφαρμογές η θα τα φτύνει η μπαταρία.Έχω λάπτοπ 7 χρόνια ξεκίνησε με vista και τωρα είναι με win 8 και συνεχίζει να πετάει! Κάτι ανάλογο θέλω και σε κινητό...

Φίλε μου νομίζω ότι εσύ το βλέπεις λάθος, τα specs που με καλύπτουν τα ξέρω πολύ καλά (games δε με ενδιαφέρουν).Το θέμα μου είναι πολύ απλό ζητάω να βγαίνει η μπαταρία ανθρώπινα να έχει χαμηλό sar και υποστήριξη sw.Ακριβότερο μοντέλο που μου προτείνεις δε μου τα εξασφαλίζει αυτά.Εγώ δεν είμαι διατεθιμένος να παίξω το παιχνιδάκι τους και να αλλάζω κάθε 2 χρόνια κινητό επειδή θα κολλάνε οι εφαρμογές η θα τα φτύνει η μπαταρία.Έχω λάπτοπ 7 χρόνια ξεκίνησε με vista και τωρα είναι με win 8 και συνεχίζει να πετάει! Κάτι ανάλογο θέλω και σε κινητό...

Το laptop όμως φαντάζομαι δεν το πήρες 300€ πριν 7 χρόνια, ή δεν χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα και παιχνίδια. Και το δικό μου το laptop το πήρα πριν 6 χρόνια, αλλά 650€, για αυτό μπορεί και τρέχει και Adobe photoshop CC2015, και GTA IV, και είναι φορτωμένο με πολλά εργαλεία. Όμως ζορίζεται, όπως είναι λογικό για μηχανήματα τόνων χρόνων. Το συμπέρασμα είναι πως είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις πάνω από 2,5 χρόνια με κινητό 200€, όπως δεν μπορεις να βγάλεις 5ετια με laptop 300€, εκτός φυσικά και αν κάνεις πολύ ελαφριά χρήση. Για αυτό και αν σκοπεύεις να βγάλεις 3ετια και πάνω, πας σε κάτι πιο ακριβό, στα 250€-300€, και ακόμα καλύτερα σε κάτι σχετικά καινούργιο, δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Όπως και να το κάνουμε, τα τηλέφωνα από Κίνα, μέχρι 200€, δεν βγαίνουν για να καλύψουν τον χρήστη που αλλάζει κινητό κάθε 3ετια (και καλά κανει), και υπάρχει και ένα μικρό ρίσκο.

Θάνος :)

Το laptop όμως φαντάζομαι δεν το πήρες 300€ πριν 7 χρόνια, ή δεν χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα και παιχνίδια. Και το δικό μου το laptop το πήρα πριν 6 χρόνια, αλλά 650€, για αυτό μπορεί και τρέχει και Adobe photoshop CC2015, και GTA IV, και είναι φορτωμένο με πολλά εργαλεία. Όμως ζορίζεται, όπως είναι λογικό για μηχανήματα τόνων χρόνων. Το συμπέρασμα είναι πως είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις πάνω από 2,5 χρόνια με κινητό 200€, όπως δεν μπορεις να βγάλεις 5ετια με laptop 300€, εκτός φυσικά και αν κάνεις πολύ ελαφριά χρήση. Για αυτό και αν σκοπεύεις να βγάλεις 3ετια και πάνω, πας σε κάτι πιο ακριβό, στα 250€-300€, και ακόμα καλύτερα σε κάτι σχετικά καινούργιο, δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Όπως και να το κάνουμε, τα τηλέφωνα από Κίνα, μέχρι 200€, δεν βγαίνουν για να καλύψουν τον χρήστη που αλλάζει κινητό κάθε 3ετια (και καλά κανει), και υπάρχει και ένα μικρό ρίσκο.

Το λάπτοπ σωστά το πήρα κοντά στο χιλιάρικο και δε κάνω βαριά χρήση.Δεν είναι μόνο τα κινητά που θέλουν κάθε λίγο αλλαγή αλλά έτσι λειτουργεί όλη η αγορά.Το καταλαβαίνω και ρίσκο υπάρχει για κινέζικο απλά ξαναλέω ότι θεωρώ άκυρο να με αναγκάζουν να αλλάξω συσκευή γιατί δε θα κρατάει η μπαταρία η θα κολλάει το facebook app.Τεσ πα ευχαριστώ τους φίλους για τις απαντήσεις και δε το κουράζω άλλο ελπίζω και γω να βρω αυτό που θέλω καλές αγορές!

Το λάπτοπ σωστά το πήρα κοντά στο χιλιάρικο και δε κάνω βαριά χρήση.Δεν είναι μόνο τα κινητά που θέλουν κάθε λίγο αλλαγή αλλά έτσι λειτουργεί όλη η αγορά.Το καταλαβαίνω και ρίσκο υπάρχει για κινέζικο απλά ξαναλέω ότι θεωρώ άκυρο να με αναγκάζουν να αλλάξω συσκευή γιατί δε θα κρατάει η μπαταρία η θα κολλάει το facebook app.Τεσ πα ευχαριστώ τους φίλους για τις απαντήσεις και δε το κουράζω άλλο ελπίζω και γω να βρω αυτό που θέλω καλές αγορές!

καλυτερα κινεζικο ναυαρχιδοειδες με 180 ευρω ανα 18 μηνο

παρα τιποτα LG k Sammy των 650 καθε 2-2,5 ετη....

In the down down of the writing we became robes...

καλυτερα κινεζικο ναυαρχιδοειδες με 180 ευρω ανα 18 μηνο

παρα τιποτα LG k Sammy των 650 καθε 2-2,5 ετη....

συμφωνώ με κάθε λέξη

Μαζι θα τα λεμε....το παραγγειλα και γω σημερα το πρωι...ας κανουμε προσευχες να πανε ολα καλα με το site... μονο Tempered Glass δεν πηρα γιατι θα επαιρνα και για καποια αλλα απο ebay αλλα δεν με αφηνει να κανω αγορα :mad: ...απο αυτους το πηρες εσυ;

Ναι από αυτούς. Δεν το βρήκα κάπου αλλού σε αυτή την τιμή. Να σου πω, μπήκα στον πειρασμό για το tempered glass αλλά από ebay θα βρούμε οικονομικοτέρα. Αφού πλέον λειτουργεί και το paypal κανονικά είναι τσάμπα λεφτα τα 7 usd που ζητάνε.

Μόλις έρθει θα ψάξω για θήκη και προστασία οθόνης. Και επίσης αν επαληθευτεί το ότι θα πάρει το marshmallow τότε μάλλον με βλέπω να διωχνω το Note.

Δημήτρης

ψάχνω συσκευή για φίλο

με τα κύρια χαρακτηριστικά να είναι

5.7" - 6.2" - 6.4"

octacore

2GB RAM

σχετικά καλή κάμερα 13MP

4G.

Έχετε κάποια πρόταση?

edit

έχω δει αυτό

Lenovo A936 Note 8 πως το βλέπετε?