arisg90 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πηρα τηλεφωνο στο sellphone.gr.Μου ειπαν οτι ολα τα κινητα τους,τα δινουν ετσι οπως τα παιρνουν απο τις εταιριες.Χωρις ελληνικο μενου και ολα αυτα που ζηταμε απο τα κινεζομαγαζα να μας κανουν,πριν το στειλουν.Τον ρωτησα αν υποστηριζει και 3g στην Ελλαδα και μου ειπε οτι νομιζει οτι υποστηριζει.Για την εγγυηση δεν ρωτησα,αλλα φανταζομαι ειναι αυτη της εταιριας.Ειναι φτηνο για Ελλαδα,αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το παρεις ετσι.Εγω αναθεωρησα. Σου ειπε ο πωλητης,που δουλεια του ειναι να ξερει,οτι νομζει οτι υποστηριζει 3G?Μακρυα απο αυτο το μαγαζι.Γιατι οχι εγγυηση σοβαρη δεν θα δεις αλλα μαλλον οπως λενε και παραπανω ειναι κλωνος το κινητο... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisMobile Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πηρα τηλεφωνο στο sellphone.gr.Μου ειπαν οτι ολα τα κινητα τους,τα δινουν ετσι οπως τα παιρνουν απο τις εταιριες.Χωρις ελληνικο μενου και ολα αυτα που ζηταμε απο τα κινεζομαγαζα να μας κανουν,πριν το στειλουν.Τον ρωτησα αν υποστηριζει και 3g στην Ελλαδα και μου ειπε οτι νομιζει οτι υποστηριζει.Για την εγγυηση δεν ρωτησα,αλλα φανταζομαι ειναι αυτη της εταιριας.Ειναι φτηνο για Ελλαδα,αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το παρεις ετσι.Εγω αναθεωρησα. πωω ελεος ... κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Landvo l200 η Cubot s168 ????? αποψη μου παντα landvo l200..λιγο καλυτερες καμερες πιο μουρατο εμφανισιακα λογω μαυρης οθονης λιγο καλυετρη μπαταρια και γενικως μου φανηκε πιο καλα στημενο και στο χερι μου απο το cubot s168 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 αποψη μου παντα landvo l200..λιγο καλυτερες καμερες πιο μουρατο εμφανισιακα λογω μαυρης οθονης λιγο καλυετρη μπαταρια και γενικως μου φανηκε πιο καλα στημενο και στο χερι μου απο το cubot s168 θα συμφωνησω μαζι σου αλλα ας μας πουνε και αλλα ατομα που το εχουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα... Nubia Z7 mini ή Xiaomi MI 3 64GB?? Τα αξίζει τα παραπάνω λεφτα? Αυτά που ζητάω(πέρα από το κλασσικά,απόδοση κτλ) είναι αποθηκευτικός χώρος και με βαριά χρήση από το πρωί που φεύγω μέχρι να γυρίσω το βράδυ να αντέχει η μπαταρία και ας το φορτίσω όταν πέσω για ύπνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Landvo l200 η Cubot s168 ????? θα συμφωνησω μαζι σου αλλα ας μας πουνε και αλλα ατομα που το εχουνε. Αφου συμφωνεις και συ,τι μπορει να σου πει καποιος για δυο μοντελα που εχουν ιδιο διαστημα που τα χουμε στα χερια μας, ιδια τιμη,ιδια χαρακτηριστικα (ελαφρως καλυτερα τo L200) και να σου αλλαξει γνωμη?Και ηδη υπαρχουν 2 θεματα με αποψεις κατοχων.... Κινητο των 70 Ευρω αγοραζουμε,οχι σπιτι ή αυτοκινητο ωστε να θελει τοση σκεψη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apemperor Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Σου ειπε ο πωλητης,που δουλεια του ειναι να ξερει,οτι νομζει οτι υποστηριζει 3G?Μακρυα απο αυτο το μαγαζι.Γιατι οχι εγγυηση σοβαρη δεν θα δεις αλλα μαλλον οπως λενε και παραπανω ειναι κλωνος το κινητο... Ναι αυτο μου ειπε.Του εκανα ερωτησεις αν εχει ελληνικο μενου και τετοια.Τελευταια μου ερωτηση ηταν αν υποστηριζει 3g.Και μου ειπε επι λεξη "3g νομιζω οτι υποστηριζει".Μετα απ αυτη την απαντηση απογοητευτηκα και ουτε για την εγγυση τους δεν ρωτησα.Δεν ξερω αν ειναι κλωνος,αλλα οι απαντησεις του,με απογοητευσαν.Το απερριψα και κοιταω για κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Τίποτα απο αυτα δεν εχει σημασία, αλλα το ότι η τιμη ουτε καν το ΦΠΑ δε μπορεί να περιλαμβανει και να ειναι τέτοια.. Δλδ -23% -35%-δασμοι *127= λιγοτερο απο 70€ Πολύ δυσκολο να το αγοραζει μολις 60κατι ευρω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το βάζω και εδώ. Για smartphone γύρω στα 50 με 60 € και οθόνη 4" max 4.5" τι επιλογές έχουμε; Έχω υπόψη μου το jiayu f1. Υπάρχει κάτι άλλο ισάξιο ή καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Στις 4,5" υπάρχει και το leagoo lead 3s με 1 giga ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisMobile Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Τελος παντων, ψαχνω ενα κινητο 100-150 ευρω με τετραπυρηνο για χρηση gaming περισσοτερο . Καμια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Στις 4,5" υπάρχει και το leagoo lead 3s με 1 giga ram καλό και συμμαζεμένο το leagoo 3s αλλά μικρή μπαταρία ... , κάθε μέρα φόρτιση αν όχι νωρίτερα Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisMobile Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 καλο αυτο,το βρισκω στα 120. Αξιζει να το παρω.; ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις 4,5" υπάρχει και το leagoo lead 3s με 1 giga ram Leagoo Lead 5 MTK6582 πως το βλεπεις; 1gb ram ,8gb rom 5" 4πηρυνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αφου συμφωνεις και συ,τι μπορει να σου πει καποιος για δυο μοντελα που εχουν ιδιο διαστημα που τα χουμε στα χερια μας, ιδια τιμη,ιδια χαρακτηριστικα (ελαφρως καλυτερα τo L200) και να σου αλλαξει γνωμη?Και ηδη υπαρχουν 2 θεματα με αποψεις κατοχων.... Κινητο των 70 Ευρω αγοραζουμε,οχι σπιτι ή αυτοκινητο ωστε να θελει τοση σκεψη. :lol::lol: Δικιο εχεις απλως ρωταω γιατι ειδα στο νημα του cubot s168 καποια θεματακια με την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apemperor Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Στην αναζητηση ενος αξιοπρεπους dual sim κινητου απο ελληνικη αγορα σε τιμη απο 100-150 ευρω,ειδα το iocean X1 στην τιμη των 118,90 ευρω απο την αντιπροσωπεια της εταιριας στην Ελλαδα.Το κινητο εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα (πλην μπαταριας) για την τιμη του.Κοιταξα στο σχετικο θεμα για το iocaen X1 και υπαρχει μονο ενα review.Η iocean ειναι αξιοπιστη εταιρια?Μου φανηκε ενδιαφερον το κινητο αυτο.Να το προτιμησω?Ή να παω στη λυση του lenovo a536 στα 139 ευρω που βρηκα στο skrutz?Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisMobile Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Στην αναζητηση ενος αξιοπρεπους dual sim κινητου απο ελληνικη αγορα σε τιμη απο 100-150 ευρω,ειδα το iocean X1 στην τιμη των 118,90 ευρω απο την αντιπροσωπεια της εταιριας στην Ελλαδα.Το κινητο εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα (πλην μπαταριας) για την τιμη του.Κοιταξα στο σχετικο θεμα για το iocaen X1 και υπαρχει μονο ενα review.Η iocean ειναι αξιοπιστη εταιρια?Μου φανηκε ενδιαφερον το κινητο αυτο.Να το προτιμησω?Ή να παω στη λυση του lenovo a536 στα 139 ευρω που βρηκα στο skrutz?Ευχαριστω! Φιλε εψαξα κι εγω και βρηκα σε απιστευτη τιμη(110ευρω) το doogee dg310 voyager2 . δες το απιστευτα χαρακτηριστικα απλα εχω ρωτησει το καταστημα για το ποσο γνησιο ειναι κτλ. δες το! επισης leagoo lead 5 ή lead 3s καλες λυσεις στα 130 περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ant Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Στην αναζητηση ενος αξιοπρεπους dual sim κινητου απο ελληνικη αγορα σε τιμη απο 100-150 ευρω,ειδα το iocean X1 στην τιμη των 118,90 ευρω απο την αντιπροσωπεια της εταιριας στην Ελλαδα.Το κινητο εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα (πλην μπαταριας) για την τιμη του.Κοιταξα στο σχετικο θεμα για το iocaen X1 και υπαρχει μονο ενα review.Η iocean ειναι αξιοπιστη εταιρια?Μου φανηκε ενδιαφερον το κινητο αυτο.Να το προτιμησω?Ή να παω στη λυση του lenovo a536 στα 139 ευρω που βρηκα στο skrutz?Ευχαριστω! καλημέρα εγώ έχω πάρει από την ελληνική αντιπροσωπία της iocean το κινητό μου (X7s) και είμαι πολύ ευχαρσιτημένος. είναι αξιόπιστη εταιρία θεωρώ. τώρα σε σχέση με το lenovo που ρωτάς ας σε κατατοπίσει κάποιος πιο έμπειρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλημέρα, ψαχνω κινεζικο τηλεφωνο, παμφθηνο < 40ευρω, θελω να εχει φυσικα πληκτρα, τεραστια μπαταρια (ας ειναι και ασπρομαυρο) Το θελω για εταιρικο αλλωστε και θελω να το φορτιζω μια φορα τη βδομαδα αν ειναι δυνατον, θα το εχω στη σακα της δουλειας και δεν θα το χρησιμοποιω για κανεναν αλλο λογο. Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλημέρα, ψαχνω κινεζικο τηλεφωνο, παμφθηνο < 40ευρω, θελω να εχει φυσικα πληκτρα, τεραστια μπαταρια (ας ειναι και ασπρομαυρο) Το θελω για εταιρικο αλλωστε και θελω να το φορτιζω μια φορα τη βδομαδα αν ειναι δυνατον, θα το εχω στη σακα της δουλειας και δεν θα το χρησιμοποιω για κανεναν αλλο λογο. Σας ευχαριστω! http://www.skroutz.gr/s/4122066/Nokia-106.html Μπομπα θα 'σαι. το εχω και εγω στην δουλεια για τον ιδιο λογο. Μονο εταιρικα τηλεφωνα και για πελατες. Οπως λες μια φορα την βδομαδα και αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apemperor Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Φιλε εψαξα κι εγω και βρηκα σε απιστευτη τιμη(110ευρω) το doogee dg310 voyager2 . δες το απιστευτα χαρακτηριστικα απλα εχω ρωτησει το καταστημα για το ποσο γνησιο ειναι κτλ. δες το! επισης leagoo lead 5 ή lead 3s καλες λυσεις στα 130 περιπου. Εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα,αλλα με προβληματιζει η αξιοπιστια των εταιριων,που δεν ειναι κορυφαιες.Το ιδιο ισχυει και για την iocean που λεω εγω.Επειδη κι εσυ κοιτας στην ιδια τιμη πανω κατω κινητο,μηπως η πιο ασφαλης επιλογη απο Ελλαδα ειναι το lenovo a536 σε αυτα τα χρηματα?Δεν ξερω,το εχω ψαξει αρκετα και δεν καταληγω καπου.:( ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα εγώ έχω πάρει από την ελληνική αντιπροσωπία της iocean το κινητό μου (X7s) και είμαι πολύ ευχαρσιτημένος. είναι αξιόπιστη εταιρία θεωρώ. τώρα σε σχέση με το lenovo που ρωτάς ας σε κατατοπίσει κάποιος πιο έμπειρος... Σε ευχαριστω πολυ Στελιο!Καποιος αν μπορει να με κατατοπισει στο διλημμα iocean X1 ή lenovo a536??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Φιλε εψαξα κι εγω και βρηκα σε απιστευτη τιμη(110ευρω) το doogee dg310 voyager2 . δες το απιστευτα χαρακτηριστικα απλα εχω ρωτησει το καταστημα για το ποσο γνησιο ειναι κτλ. δες το! επισης leagoo lead 5 ή lead 3s καλες λυσεις στα 130 περιπου. Το leagoo lead 5 το έχουν τα Κινεζικά καταστήματα με 64 ευρώ .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisMobile Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα,αλλα με προβληματιζει η αξιοπιστια των εταιριων,που δεν ειναι κορυφαιες.Το ιδιο ισχυει και για την iocean που λεω εγω.Επειδη κι εσυ κοιτας στην ιδια τιμη πανω κατω κινητο,μηπως η πιο ασφαλης επιλογη απο Ελλαδα ειναι το lenovo a536 σε αυτα τα χρηματα?Δεν ξερω,το εχω ψαξει αρκετα και δεν καταληγω καπου.:( ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω πολυ Στελιο!Καποιος αν μπορει να με κατατοπισει στο διλημμα iocean X1 ή lenovo a536??? Τι να σου πω απλα ρωτησα στο καταστημα και μου ειπαν ειναι ενταξει...δεν νομιζω να ειναι κλονος η κατι τετοιο. Τωρα το οτι μπορει να μην ειναι καλης ποιοτητας ισχυει σε ολα τα κινητα.Αυτο που σου ειπα παντως εχει 2 χρονια εγγυηση στο ελληνικο καταστημα παντως.Για τις αγορες απο Κινα το εχω ψαξει και δε με ενδιαφερουν τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnic69 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτο το κινητο DOOGEE DG800 VALENCIA απο vickmall? http://www.vickmall.com/doogee-dg800-valencia-smartphone-andorid-4-4-mt6582-quad-core-4-5-inch-1gb-ram-8gb-rom.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Το έχει η γυναίκα μου από αρχές Ιουνίου..δυο αρνητικά μονο...1.οχι ισχυρό wifi 2. Δεν την ακούω καλά οταν εχει μακρυα το κινητό με ανοιχτή ακρόαση...πρέπει να το έχει μπροστά στο στόμα της..τελος Σεπτέμβρη χαλασε το touch και μου αντικατέστησε το geekbuying μεσα σε ενα μηνα με το πηγαινε ελα..το έχουν άλλοι 2 φίλοι μου χωρίς προβλήματα Edited December 13, 2014 by pappasmix Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madalx Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το G5S ειναι πιο ακριβό και έχει μικρότερη (2000mah) μπαταρία. Μπαίνει μεγαλύτερη αλλά το κάνει λίγο πιο παχύ το τηλέφωνο ενώ πρέπει να πάρεις και έξτρα καπάκι. Οπότε ανεβαίνει και το κοστος. Το G5S ειναι ποιοτικότερο σε υλικά. Σίγουρα ειναι αξιόλογο τηλέφωνο αλλά με αυτές τις παραχωρήσεις που προανέφερα. Η επιλογή δική σου... σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts