chios Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Η αλήθεια είναι ότι Είναι παλιό μοντέλο και με 1gb ram αλλά μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManicMiner Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ειμαστε αστειοι ετσι? 20 μερες απο κινα για ελλάδα με το πιο αργό ταχυδρομείο τους και 5 μέρες απο Αθηνα μεχρι Πατρα :P :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Με γεια σου φιλε μου Καταγραφτηκε σημερα στα ελληνικα ΕΛΤΑ !!! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF282617631SG Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-09-2014 11:29 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-10-2014 07:44 IPS Με ποιο το ψάχνεις τον Αριθμό Αποστολής??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManicMiner Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Χρησιμοποιω ειτε το http://www.elta.gr είτε το http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF282617631SG φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδια σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα απο τα 2 αλλα εδω και 3 μερες εχω κολλησει και δεν ξερω πιο(κυριως με ενδιαφερει να εχει καλη κερέα wifi)...καθε βοηθεια δεκτη Στο μεν λενοβο με προβληματιζει για τυχον στρωσιμο που ισως θελει το λειτουργικο για το δε asus εχω διαβασει review οτι δεν εχει τοσο καλη κερεα wifi. LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 ή Αsus zenfone 5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδια σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα απο τα 2 αλλα εδω και 3 μερες εχω κολλησει και δεν ξερω πιο(κυριως με ενδιαφερει να εχει καλη κερέα wifi)...καθε βοηθεια δεκτη Στο μεν λενοβο με προβληματιζει για τυχον στρωσιμο που ισως θελει το λειτουργικο για το δε asus εχω διαβασει review οτι δεν εχει τοσο καλη κερεα wifi. LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 ή Αsus zenfone 5?? Πρόσεξε το πρώτο, το 3G είναι μόνο Γιά την Κίνα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια εχω κολλησει μια βοηθεια.θελω κινητο σκασμενα μεχρι 150€ οθονη απο 5,3 μεχρι 5,7 τουλαχιστον 1g ραμ το elephone p8 το ξερει κανεις?τα lenovo τι λενε?star n3?η για να εχω το κεφαλι μου ησυχο να παρω το coolpad f1 που διαβαζω καλα λογια? γενικα εχετε να προτεινετε καποια μαρκα γνωστη για να μην παω στα τυφλα?και απο πιο site ειναι πιο ασφαλη? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Πρόσεξε το πρώτο, το 3G είναι μόνο Γιά την Κίνα ... το μοντελο 806 δουλευει κανονικα..το A808T δουλευει μονο στην κινα 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια εχω κολλησει μια βοηθεια.θελω κινητο σκασμενα μεχρι 150€ οθονη απο 5,3 μεχρι 5,7 τουλαχιστον 1g ραμ το elephone p8 το ξερει κανεις?τα lenovo τι λενε?star n3?η για να εχω το κεφαλι μου ησυχο να παρω το coolpad f1 που διαβαζω καλα λογια? γενικα εχετε να προτεινετε καποια μαρκα γνωστη για να μην παω στα τυφλα?και απο πιο site ειναι πιο ασφαλη? Μην ταλαιπωρησε. Χτυπα το coolpad απο Βικμαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μην ταλαιπωρησε. Χτυπα το coolpad απο Βικμαλ απλα νομιζω οτι η οθονη δεν θα μου κανει.ηθελα λιγο πιο μεγαλη γιαυτο ψαχτηκα λιγο αλλα τοχασα.αλλιως θα το ειχα παρει μαλλον Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 απλα νομιζω οτι η οθονη δεν θα μου κανει.ηθελα λιγο πιο μεγαλη γιαυτο ψαχτηκα λιγο αλλα τοχασα.αλλιως θα το ειχα παρει μαλλον Coolpad 7320 5.5 inches αλλά 1 gb ram! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) παιδια εχω κολλησει μια βοηθεια.θελω κινητο σκασμενα μεχρι 150€ οθονη απο 5,3 μεχρι 5,7 τουλαχιστον 1g ραμ το elephone p8 το ξερει κανεις?τα lenovo τι λενε?star n3?η για να εχω το κεφαλι μου ησυχο να παρω το coolpad f1 που διαβαζω καλα λογια? γενικα εχετε να προτεινετε καποια μαρκα γνωστη για να μην παω στα τυφλα?και απο πιο site ειναι πιο ασφαλη? Βάλε 7€ παραπάνω και πάρε αυτό. Ή από εδώ λίγο φθηνότερα. Σε περίπτωση δε που δεν θες επ' ουδενί να ξεπεράσεις το μπάτζετ σου, χτύπα αυτό. Το χει και σε λευκό αν θες. Παναγιώτης Edited October 13, 2014 by aboulafia Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Βάλε 7€ παραπάνω και πάρε αυτό. Ή από εδώ λίγο φθηνότερα. Σε περίπτωση δε που δεν θες επ' ουδενί να ξεπεράσεις το μπάτζετ σου, χτύπα αυτό. Το χει και σε λευκό αν θες. Παναγιώτης το xiaomi το ειχα αποκλεισει γιατι ξεκινησα απο 100€ και τελικα εφτασα 150 και με βλεπω στα 180 κλπ το lenovo με χαλαει λιγο η μικρη καμερα αυτο http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-4g-fdd-lte-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html με αυτο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html ειναι το ιδιο? Edited October 13, 2014 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisam Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Με ποιο το ψάχνεις τον Αριθμό Αποστολής??? Με το ΕΛΤΑ και το ΕΛΤΑ Courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλημερα μια ερωτηση θελω να κανω,η αγορα cubot αξιζει ; Μου εστειλε το gearbest μια προσφορα του για το s168 οτι το εχει 79 δηναρια Ξερω καθε συσκευη διαφορετικη αλλα γενικα σαν εταιρια εβγαλε προβληματα σε πολλα μοντελα; Η τιμη βολευει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλημερα μια ερωτηση θελω να κανω,η αγορα cubot αξιζει ; Μου εστειλε το gearbest μια προσφορα του για το s168 οτι το εχει 79 δηναρια Ξερω καθε συσκευη διαφορετικη αλλα γενικα σαν εταιρια εβγαλε προβληματα σε πολλα μοντελα; Η τιμη βολευει πολυ Δηνάρια αποκλείεται να είναι, :p αλλά δεν βάζεις το λινκ να το δούμε;; Εγώ έχω δύο cubot και είναι σκυλιά και τα δύο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 http://cart.gearbest.com/m-flow-a-cart.htm Συμφωνω οτι αποκλειεται να ειναι δηναρια:lol: Εκενη την ωρα μιλουσαμε για μετατροπες και γραφτηκε απο βιασυνη Το κουπονι δουλευει αλλα ειναι pre sale απο οτι βλεπω τωρα λετε να εχει λακο η φαβα κ αυριο τα 20 δολλαρια :lol: να τα χρυσοπληρωσω ωστε ηταν σκυλια ομως ε? θα παει για δωρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 ποιο ειναι το κουπονι? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) S168 το κουπονι,το γραφει το Gearbest στο νημα του. Εξαιρετικη προσφορα για μια καλη συσκευη,το κορυφαιο VFM αυτη τη στιγμη.Αξιολογοτατη η Cubot. Θεωρω οτι η ποιοτητα θα ναι παρομοια με το S208 που ειχα πιασει πριν κανα 4μηνο και ηταν αριστο. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το xiaomi το ειχα αποκλεισει γιατι ξεκινησα απο 100€ και τελικα εφτασα 150 και με βλεπω στα 180 κλπ το lenovo με χαλαει λιγο η μικρη καμερα αυτο http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-4g-fdd-lte-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html με αυτο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html ειναι το ιδιο? Φιλε μου εχεις πεσει σε μια ασχημη παγιδα.Στην παγιδα ''Δωσε αλλα χ Ευρω να παρεις αυτο'' και απο τα 100 πηγες στα 150.Συμφωνω βεβαια με τον φιλο που σου λεει οτι με 7 Ευρω επιπλεον παιρνεις Xiaomi Note αλλα προσεχε αυτη την περιοδο γιατι το Ευρω ειναι πολυ πεσμενο σε σχεση με το Δολλαριο. Τα πραγματα ειναι απλα.Θες 2GB ram?Σε 5αρα οθονη Coolpad F1,Lenovo A8 ενω σε 5.5αρα Χiaomi Note. Θες μεγαλυτερη οθονη αλλα με 1GB ram?Το Lenovo A850+ στα 130$ στο b2cbuying και στο to2c ειναι εξαιρετικη επιλογη με καμερα ομως 5ΜΡ.Σαν συνολο διαβαζω τα καλυτερα. Τελος αριστο θεωρω το Coolpad 7320 με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης,δυνατα χαρακτηριστικα (HD οθονη,13ΜΡ κα) ενω ειναι πολυ λεπτο και παναλαφρο. EDIT Να προσθεσω μια presale προταση με μεγαλο ρισκο καθως ειναι νεο ανωνυμο μοντελο αλλα με LG οθονη και καλη τιμη στις 5.2''. http://www.pandawill.com/landingpage/ECOO.html Edited October 14, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 S168 το κουπονι,το γραφει το Gearbest στο νημα του. Εξαιρετικη προσφορα για μια καλη συσκευη,το κορυφαιο VFM αυτη τη στιγμη.Αξιολογοτατη η Cubot. Θεωρω οτι η ποιοτητα θα ναι παρομοια με το S208 που ειχα πιασει πριν κανα 4μηνο και ηταν αριστο. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου εχεις πεσει σε μια ασχημη παγιδα.Στην παγιδα ''Δωσε αλλα χ Ευρω να παρεις αυτο'' και απο τα 100 πηγες στα 150.Συμφωνω βεβαια με τον φιλο που σου λεει οτι με 7 Ευρω επιπλεον παιρνεις Xiaomi Note αλλα προσεχε αυτη την περιοδο γιατι το Ευρω ειναι πολυ πεσμενο σε σχεση με το Δολλαριο. Τα πραγματα ειναι απλα.Θες 2GB ram?Σε 5αρα οθονη Coolpad F1,Lenovo A8 ενω σε 5.5αρα Χiaomi Note. Θες μεγαλυτερη οθονη αλλα με 1GB ram?Το Lenovo A850+ στα 130$ στο b2cbuying και στο to2c ειναι εξαιρετικη επιλογη με καμερα ομως 5ΜΡ.Σαν συνολο διαβαζω τα καλυτερα. Τελος αριστο θεωρω το Coolpad 7320 με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης,δυνατα χαρακτηριστικα (HD οθονη,13ΜΡ κα) ενω ειναι πολυ λεπτο και παναλαφρο. EDIT Να προσθεσω μια presale προταση με μεγαλο ρισκο καθως ειναι νεο ανωνυμο μοντελο αλλα με LG οθονη και καλη τιμη στις 5.2''. http://www.pandawill.com/landingpage/ECOO.html Για 2GB RAM θα προσεθετα και το ThL T11, πιο ακριβο ομως. http://www.vickmall.com/thl-t11-smartphone-mtk6592-android-4-2-2gb-16gb-nfc-otg-5-0-inch-gorilla-glass-screen.html Αυτο που προτεινεις δεν το βλεπω και καλο καθως ειναι αγνωστη εταιρια, εχει 1 GB RAM και ειναι κλονος του S5. Τωρα κατι ασχετο. Καθως τσεκαρα το Coolpad 7320 και εβλεπα φωτογραφιες του, η εικονα του στα ανθρωπινα χερια αλλαξε λιγο στο μυαλο μου και το ειδα σαν μικρο ταμπλετ. Μετα σαν μεγαλο κινητο, μετα ξανα σαν ταμπλετ. Εχει πλακα. Με τους ρυθμους που παμε ειμαστε πολυ κοντα στο οριο μεταξυ κινητου και ταμπλετας. Οταν σε λιγο καιρο τα πιο πολλα smartphones θα ειναι στις 6 ιντσες δε θα ειναι καπως περιεργα; Σκεφτειται πριν τρια χρονια πόσο παντοφλα βλεπαμε το Samsung Galaxy Note το οποιο ειναι στις 5,3 ιντσες και τωρα οι ναυαρχιδες, κι οχι μονο, παιζουν στις 5,5 ιντσες! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γειά σας , Αν κάποιος φίλος έχει υπεύθυνη γνώμη γιά το https://www.fastcardtech.com/goods.php?u=132159&id=12682 , και αν μπορώ να το βρώ σε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί γιατί οι τύποι λένε πως είναι out of stock .... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γειά σας , Αν κάποιος φίλος έχει υπεύθυνη γνώμη γιά το https://www.fastcardtech.com/goods.php?u=132159&id=12682 , και αν μπορώ να το βρώ σε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί γιατί οι τύποι λένε πως είναι out of stock .... Thanks Το συγκεκριμένο site μου το βγάζει επικίνδυνο το wot του mozilla... πρόσεχε είναι πιθανόν scam site... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το συγκεκριμένο site μου το βγάζει επικίνδυνο το wot του mozilla... πρόσεχε είναι πιθανόν scam site... Εμένα δεν μου βγάζει τίποτα, και δεν είναι scam, αλλά οι περιγραφές των τηλεφώνων είναι άστα να πάνε .... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το συγκεκριμένο site μου το βγάζει επικίνδυνο το wot του mozilla... πρόσεχε είναι πιθανόν scam site... Δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα . Εμένα δεν μου βγάζει τίποτα, και δεν είναι scam, αλλά οι περιγραφές των τηλεφώνων είναι άστα να πάνε .... :lol: Σωστά , αλλά απ' αυτά που βγάζουμε φαίνεται καλό, νομίζω . Το θέμα είναι που το βρήσκουμε . Σε εκείνα που γνωρίζω ( οχι πολλά ) , δεν έχουν το συγκεκριμένο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Scam δεν είναι το Fastcardtech, αλλά είναι "δεν έχω καμία εγγύηση ότι θα πάρω το τηλέφωνο που βλέπω στην περιγραφή", όπως και επίσης "χάλασε και θες εγγύηση? Α, χα, χα, χα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts