geokostas Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 έχει κανένας το AMOI A928W ή έχει να προτείνει κάτι ανάλογο και εξίσου αξιόπιστο? Ας πούμε σε THL ή σε κάτι άλλο? Προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημενος με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Απο τα τρία κατω πληκτρα, μου χαλασαν τα δυο, οπότε κατέστη άχρηστο το τηλέφωνο. Παρε thl έχουν καλύτερη ποιότητα, κι αν βγαίνεις οικονομικά παρε το coolpad F1, τηλεφωναρα! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παιδια καλησπερα.... απο κινεζικα σκραπας εντελως.... πηρα ενα mixc και την πατησα γιατι δεν ειχε Ελληνικα.... λοιπον ψαχνω ενα κινητο κινεζικο μεχρι 120€ .... τι προτεινετε? φυσικα οθονη μεχρι 4.7 αντε μεχρι 5"... οχι παραπανω, και απο cpu σε quad core!!!! help Το mixc βαλτο αγγελια πχ στο insomnia και πουλα το.Κριμα να σου μεινει ή να το στειλεις πισω και να χασεις λεφτα. Το Cubot s208 στο αξιοπιστο coolicool στα 100$ για 6 ακομα ωρες,ειναι μακραν το οικονομικοτερο ποιοτικο επωνυμο κινητο,απο καλη δηλαδη εταιρεια,με 4πυρηνο ΜΤΚ6582 και 1GB ram. Επειτα Iocean X7 HD,Xiaomi Hogmi 1s,Coolpad F1,THL 4400.Ολα στις 5 ιντσες. Και μονο για αυριο στο minideal το Jiayu G2F με 4.3 ιντσες οθονη στα 100$. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παιδια καλησπερα.... απο κινεζικα σκραπας εντελως.... πηρα ενα mixc και την πατησα γιατι δεν ειχε Ελληνικα.... λοιπον ψαχνω ενα κινητο κινεζικο μεχρι 120€ .... τι προτεινετε? φυσικα οθονη μεχρι 4.7 αντε μεχρι 5"... οχι παραπανω, και απο cpu σε quad core!!!! help 4.7' οθονη, τετραπήρυνο, με κάτι παραπάνω από υποστήριξη ελληνικών μιας και υπάρχει εγχώρια ομάδα rom developers, πολύ καλή κάμερα, πολύ καλό gps - wifi. Το έχουμε πάρει αρκετά μέλη εδώ και είμαστε ικανοποιημένοι. Μιλάω για αυτό. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavianos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 http://www.pandawill.com/h920-turbo-smartphone-mtk6589t-15ghz-50-inch-1080p-fhd-screen-android-42-white-p75741.html τι λετε για την τιμη??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 http://www.pandawill.com/h920-turbo-smartphone-mtk6589t-15ghz-50-inch-1080p-fhd-screen-android-42-white-p75741.html τι λετε για την τιμη??:rolleyes: Μπορεί να μην είμαι και ο πλέον ειδικός στα (κινέζικα) κινητά, αλλά από τη στιγμή που τα 720p οθόνης είναι υπεραρκετά για όλες τις δουλειές, καλύτερα όσο ελκυστική και αν φαίνεται η τιμή να μείνεις/μείνετε μακριά. Δεν είναι εντελώς τυχαίο που μερικά από τα εξ'ανατολάς κινητά τα "σκοτώνουν". Μείνε/τε σε κινητά που πολλοί από μας είμαστε ευχαριστημένοι και το δηλώνουμε σε διάφορα topics. τα 50 δολλάρια διαφορά μπορεί να γυρίσουν μπούμεραγκ... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παιδια ερωτευτικα coolpad f1..... και λεω να το παρω..... δεν θα κλαψω μετα εεεε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 http://www.pandawill.com/h920-turbo-smartphone-mtk6589t-15ghz-50-inch-1080p-fhd-screen-android-42-white-p75741.html τι λετε για την τιμη??:rolleyes: Το τηλέφωνο από χαρακτηριστικά και τιμή σκίζει, και δεν συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω ότι υπάρχει "δόλος" στην χαμηλή τιμή, γιατί όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι προσφορές γίνονται γιατί βγήκαν τα οκταπύρηνα και όχι γιατί αυτά δεν είναι καλά. Η δική μου ένσταση έγκειται μόνο στην μικρή 1800σάρα μπαταρία η οποία είναι μικρή γιά την υψηλή ανάλυση του τηλεφώνου. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παιδια ερωτευτικα coolpad f1..... και λεω να το παρω..... δεν θα κλαψω μετα εεεε? Σε καμία περίπτωση. Σήμερα το παρέλαβα και είναι παρα πολυ καλο! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σε καμία περίπτωση. Σήμερα το παρέλαβα και είναι παρα πολυ καλο! αν επιτρεπετε απο που το αγορασες φιλε μου.... ψαχνω κανα αξιοπιστο site που να προσφερει και τιποτα καλουδια μαζι... καμια θηκη κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 αν επιτρεπετε απο που το αγορασες φιλε μου.... ψαχνω κανα αξιοπιστο site που να προσφερει και τιποτα καλουδια μαζι... καμια θηκη κλπ. Απο vickmall, με δωρο θηκη και sd card 8gb. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το Κ1s απο την Newman (που προσωπικα θεωρω εξαιρετικη εταιρεια με ποιοτικοτατα κινητα) με 8πυρηνο ΜΤΚ6592,2 GB ram,16GB rom,οθονη 5ιντσων HD αναλυσης,καμερες 13 και 2ΜΡ,2 SIM,Android 4.2,μπαταρια 2500mAh. Στο απιστευτα αργο αλλα αξιοπιστο antelife στα 150$. http://www.antelife.com/newman-k1s-smartphone-android-4-2-mtk6592-2gb-16gb-5-0-inch-ips-hd-screen-2-0mp-13-0mp-camera-black.html Έχω προσωπική εμπειρία και ανοιχτούς λογαριασμούς με το antelife. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ μα ΠΟΤΕ να αγοράσω ξανά κάτι από ANTELIFE :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 vickmall η minideal παιδια? ποιο εμπιστευεστε καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 vickmall η minideal παιδια? ποιο εμπιστευεστε καλυτερα? Και τα δύο είναι πολυ αξιόπιστα και γρήγορα. Προσωπικά θα σου έλεγα vickmall. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα καταστήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Έχω προσωπική εμπειρία και ανοιχτούς λογαριασμούς με το antelife. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ μα ΠΟΤΕ να αγοράσω ξανά κάτι από ANTELIFE :mad: Δεκτη η αποψη σου και ευχομαι να το λυσεις και να βρεις το δικιο σου,αλλα μετα απο 5/5 πολυ καλες συναλλαγες που ειχα μαζι τους δεν μ επηρεαζει στο παραμικρο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Δεκτη η αποψη σου και ευχομαι να το λυσεις και να βρεις το δικιο σου,αλλα μετα απο 5/5 πολυ καλες συναλλαγες που ειχα μαζι τους δεν μ επηρεαζει στο παραμικρο. Θα ήταν χρήσιμο να ανοίξει θέμα όπου θα γράφουμε τις θετικές ή αρνητικές εμπειρίες από τις αγορές μας. Τελικά υπήρχε αλλά δεν το είχα δει. Edited July 4, 2014 by kost_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σε καμία περίπτωση. Σήμερα το παρέλαβα και είναι παρα πολυ καλο! Από τα 8gb που έχει εσωτερική μνήμη πόσα μένουν ελεύθερα? Σαν το coolpad F1 με μεγαλύτερη εσωτερική έχει? Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε αυτά : Coolpad F1 (μειονέκτημα τα 8gb) AMOI A968W (μειονέκτημα η μπαταρία 2100mAh) THL ποιο έχετε να προτείνετε? 2gb και octacore σίγουρα και κατά προτίμηση 16gb εσωτερική μνήμη. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 εγω χωρις να ξερω και πολλα κατεληξα στι coolpad F1.... απο αυτα που διαβασα στο internet και στο youtube που ειδα αρκετα βιντεακια πιστευω στα λεφτα του ειναι απαιχτο. Οταν το παραλαβω θα πω και εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Από τα 8gb που έχει εσωτερική μνήμη πόσα μένουν ελεύθερα? ...... Τα 6.1 gb απο τα 8 μενουν ελευθερα απο την εσωτερικη μνημη. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragza Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 παιδια καλησπερα ειμαι μεταξη Coolpad F1 http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html και Xiaomi Hongmi Note http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-basic-wcdma-3g-mobile-phone.html πιο μου προτεινετε να παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 παιδια καλησπερα ειμαι μεταξη Coolpad F1 http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html και Xiaomi Hongmi Note http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-basic-wcdma-3g-mobile-phone.html πιο μου προτεινετε να παρω To xiaomi. Αλλα μην το παρεις απο το to2c, βρες αλλο καταστημα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_sia Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδια καλημερα και καλως σας βρηκα.Εχω κινεζικο goophone 5s και ενω μεχρι εχθες βραδυ ολα λειτουργουσαν μια χαρα σημερα που πηγα να το ανοιξω μου εβγαλε μια λευκη οθονη οπου στη μεση γραφει την λεξη android και δεν κανει τιποτε αλλο.Εχω απελπιστει πραγματικα και επειδη δεν εχω ιδεα σκεφτηκα να γραψω εδω μπας και με βοηθησει καποιος/α με οσο το δυνατον πιο απλη περιγραφη για το τι πρεπει να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπέρα. Καμία πρόταση για κινέζικο μέχρι 4,5inches με σχετικά καλή κάμερα, και ελληνικά; Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπέρα. Καμία πρόταση για κινέζικο μέχρι 4,5inches με σχετικά καλή κάμερα, και ελληνικά;[/QUote]Huawei Ascend G525 στα €116; http://www.skroutz.gr/s/3803538/Huawei-Ascend-G525.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπέρα. Καμία πρόταση για κινέζικο μέχρι 4,5inches με σχετικά καλή κάμερα, και ελληνικά; Huawei Ascend G525 στα €116; http://www.skroutz.gr/s/3803538/Huawei-Ascend-G525.html Συμφωνω.Ποιοτητα εξαιρετικη-Huawei.Καμερα 5ΜΡ μην περιμενεις βεβαια πολλα. Γιατι να μην το παρει 35 Ευρω φθηνοτερα? http://www.1949deal.com/huawei-g525-msm8825-quad-core-1-2ghz-android-4-1-smartphone-1gb-ram-4gb-rom-4-5-inch-qhd-ips-screen-black.html Αλλιως στα 140$ με πραγματικα παρα πολυ καλη καμερα αλλα με 5αρα οθονη (σε διαστασεις ομως πολλων κινητων με 4.5 ιντσες) το Iocean X7 HD. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts