Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλη κάμερα, άλλος επεξεργαστής, άλλο μέγεθος, άλλη εσωτερική μνήμη, άλλη ραμ πλάκα κάνεις ότι ΔΕΝ βλέπεις διάφορες;;;

ΟΚ ας το πάμε διαφορετικά λοιπόν ποιο από τα δύο μου προτείνεται ;;

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο είναι ανόμοια ;;

δεν βλέπω τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα δύο μπορείς να μου εξηγήσεις ;;

1.Άλλη οθόνη

2.Άλλο επεξεργαστή

3.Οκταπύρηνο το ένα τετραπύρηνο το άλλο

4.Άλλες φωτογραφικές.

Μόνο εάν ήταν κόκκινα και τα δύο θα είχαν κάτι κοινό ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

150€ ή δολλάρια; Lenovo s820, Doogee DG350, xiaomi red rice, thl t5s, thl w200s, thl t11 κλπ

ευχαριστω για την απαντηση.μεχρι 150€ εχω οριο και με οθονη 4.5 αντε 4.7

Edited by gerstavros2

Xiaomi για ποιότητα το άλλο δεν το ξέρω

να είσαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ

Aπό τα λίγα που έχω δει εδώ πέρα το λίγο καιρό και για το πρώτο δεν είναι αμελητέα η εταιρία κατασκευής

http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html

και

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-wcdma-3g-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

οποτέ κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει ;; τι προτείνεται να επιλέξω ανάμεσα στα δύο ;;;

:thanks:

να είσαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ

Aπό τα λίγα που έχω δει εδώ πέρα το λίγο καιρό και για το πρώτο δεν είναι αμελητέα η εταιρία κατασκευής

http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html

και

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-wcdma-3g-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

οποτέ κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει ;; τι προτείνεται να επιλέξω ανάμεσα στα δύο ;;;

:thanks:

αν θέλεις ταχύτητα και επιδόσεις διαλέγεις οκταπύρηνο με 2gb ram, μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα.

Αν συμβιβαστείς σε κάτι λιγότερα από τα παραπάνω διαλέγεις xiaomi για πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής (σασί/πλαστικά/πιο δυνατό wifi/πιο καλό gps) και πολύ καλύτερη rom/υποστήριξη.

Εγώ προσωπικά αν αγόραζα τώρα κινητό θα έπερνα ένα με 2gb ram αλλά πάλι όχι το coolpad. Θα διάλεγα ανάμεσα σε THL T11 ή Huawei Honor 3C (ανάλογα με τα χρήματα που θα διέθετα)

--

Άρα αλλάζοντας την ερώτηση σου θα έλεγα:

Coolpad F1 ή THL T11 (θα διάλεγα THL αλλά πιο ακριβό)

Coolpad F1 ή Huawei Honor 3C (εγώ πάλι θα διάλεγα Huawei λόγο ονόματος και ας έχει μικρότερο cpu+οθόνη)

Edited by joss54
Αναλαμπή

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Lenovo S820, κινητάρα

Κοιτα και το newman n2 στο antelife γιατι κι εγω για 150 ευρω εψαχνα και κατεληξα να δωσω 72...Ισως κι εσυ κρατησεις οικονομιες αν σου αρκει το newman...

Lenovo S820, κινητάρα

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Κοιτα και το newman n2 στο antelife γιατι κι εγω για 150 ευρω εψαχνα και κατεληξα να δωσω 72...Ισως κι εσυ κρατησεις οικονομιες αν σου αρκει το newman...

Αφήστε να έρθουν πρώτα ολα τα newman n2 που παραγγείλαμε απο pandawill και antelife να δούμε πώς είναι, γιατί τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Αφήστε να έρθουν πρώτα ολα τα newman n2 που παραγγείλαμε απο pandawill και antelife να δούμε πώς είναι, γιατί τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Λέτε να φάμε καμιά φόλα, παρήγγειλα 2 κομμάτια απο antelife.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Λέτε να φάμε καμιά φόλα, παρήγγειλα 2 κομμάτια απο antelife.

Για φολα δεν ξέρω, αλλά εγω προσωπικά οταν ψωνίζω απο Κίνα και τόοοοσο χαμηλά σε τιμή, πάντα κρατάω μικρό καλάθι και εχω ελάχιστες προσδοκίες.

Μακάρι να είμαι λάθος...

Παιδες χθες παρελαβα ενα τηλεφωνο που ημουνα καπως επιφυλακτικος πριν το παρω αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε απολυτα.

Ειναι αυτο εδω http://www.fastcardtech.com/goods.php?id=10887 και ειναι μια φτηνη λυση οκταπυρηνου τηλεφωνου που με εξεπληξε αφανταστα σε ολα και ειδικα στο gps που οντως εχει glonas και κλειδωνει αμεσα με snr 40αριαααααα:)

Ειναι ακριβως αυτο που περιγραφουν στο site και ακομη καλυτερο!

Φοβερη οθονη - χρωματα - αντιθεση η καλυτερη αναλυση για μενα σε συσκευες μεχρι 5inches 1280*720 pixel οντως 2gig ram

28000 στο Antutu - gesture control και πολλα πολλα αλλα........

Οτιδηποτε πληροφορια στην διαθεση σας!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

τι πραγμα και αυτο να ψαχνεις κινητο/ταμπλετ απο κινα... καθε φορα ενω λεω θα σκασω το Χ ποσο βρισκεις 5 "γ@$@τ@" και δεν ξερεις μετα ποιο να πρωτοεπιλεξεις... :heat::heat:

Παιδες χθες παρελαβα ενα τηλεφωνο που ημουνα καπως επιφυλακτικος πριν το παρω αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε απολυτα.

Ειναι αυτο εδω http://www.fastcardtech.com/goods.php?id=10887 και ειναι μια φτηνη λυση οκταπυρηνου τηλεφωνου που με εξεπληξε αφανταστα σε ολα και ειδικα στο gps που οντως εχει glonas και κλειδωνει αμεσα με snr 40αριαααααα:)

Ειναι ακριβως αυτο που περιγραφουν στο site και ακομη καλυτερο!

Φοβερη οθονη - χρωματα - αντιθεση η καλυτερη αναλυση για μενα σε συσκευες μεχρι 5inches 1280*720 pixel οντως 2gig ram

28000 στο Antutu - gesture control και πολλα πολλα αλλα........

Οτιδηποτε πληροφορια στην διαθεση σας!

Καλό φαίνεται όντως. Και ακόμα καλύτερη η τιμή! Άλλη ρομ παίρνει; Έχεις δοκιμάσει;

Καλό φαίνεται όντως. Και ακόμα καλύτερη η τιμή! Άλλη ρομ παίρνει; Έχεις δοκιμάσει;

Προς το παρων δεν με ενδιαφερει εφοσον ολα δουλευουν σωστα.

Το στηνω οπως θελω (launcher,icons etc) και αν ολα δουλευουν ρολοι, γιατι να ψαχτω αφου το τηεφωνακι παει κομματια?

Προς το παρων δεν με ενδιαφερει εφοσον ολα δουλευουν σωστα.

Το στηνω οπως θελω (launcher,icons etc) και αν ολα δουλευουν ρολοι, γιατι να ψαχτω αφου το τηεφωνακι παει κομματια?

Καλομιλητος

Το ακουστικο κατα την διαρκεια κλησης ειναι δυνατο ? επισης ηχος για εισερχομενες κλησεις τι λεει ?

Το xposed με το gravitybox δουλευει σε αυτο το τηλεφωνο ? Αν δεν εχεις cwm recovery μην δοκιμασεις να το βαλεις ;)

To φλας στις βραδυνες φωτογραφιες πως ειναι, ειναι δυνατο ? μπορεις να ανεβασεις καποιο δειγμα ?

Εχει led για τα sms και τις χαμενες κλησεις ?

Ευχαριστω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Λυπάμαι που δεν έστειλα νωρίτερα γτ πολλοί ψάχνουν φθηνές και αξιόπιστες λύσεις.Το nekken n6 είναι απλά υπέροχο.Δεν είναι το galaxy s4 αλλά παίζει στην κατηγορία S3 και s4 mini.Ο,τι θέλετε να ρωτήσετε ή να σας στείλω εικόνες που έχω τραβήξει στείλτε μου.Θα χαρώ να βοηθήσω.Μπορώ να σας στείλω και το link που το αγόρασα.Πριν 4 μήνες βέβαια. :D

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55

Καλησπέρα!

θα ήθελα να παραγγείλω από το Aliexpress και συγκεκριμένα από το ΕΤ STAR το TCL idol x αλλά δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία. Από άλλα σαιτ που έχω παραγγείλει μπορούσα να αγοράσω με paypal αλλά από αυτό δεν το είχε σαν επιλογή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος σαν το paypal?

ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα!

θα ήθελα να παραγγείλω από το Aliexpress και συγκεκριμένα από το ΕΤ STAR το TCL idol x αλλά δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία. Από άλλα σαιτ που έχω παραγγείλει μπορούσα να αγοράσω με paypal αλλά από αυτό δεν το είχε σαν επιλογή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος σαν το paypal?

ευχαριστώ πολύ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264&highlight=aliexpress

No root->No problem

Καλησπέρα!

ευχαριστώ πολύ!

Το Aliexpress δέχεται πιστωτική κάρτα για να αγοράσεις. Για την προστασία του αγοραστή έχει κάτι αντίστοιχο το PayPal αλλά για 60 μέρες αντί των 45 του PayPal. Τα λεφτά σου τα δεσμεύει και δεν τα δίνει στο πωλητή αν δεν δώσεις το ΟΚ εσύ ότι παρέλαβες και το τηλέφωνο είναι εντάξει. Αν περάσουν 60 μέρες και δεν έχεις δώσει το ΟΚ αλλά δεν έχεις ανοίξει dispute τότε αυτόματα τα λεφτά πάνε στον πωλητή.

Καλομιλητος

Το ακουστικο κατα την διαρκεια κλησης ειναι δυνατο ? επισης ηχος για εισερχομενες κλησεις τι λεει ?

Το xposed με το gravitybox δουλευει σε αυτο το τηλεφωνο ? Αν δεν εχεις cwm recovery μην δοκιμασεις να το βαλεις ;)

To φλας στις βραδυνες φωτογραφιες πως ειναι, ειναι δυνατο ? μπορεις να ανεβασεις καποιο δειγμα ?

Εχει led για τα sms και τις χαμενες κλησεις ?

Ευχαριστω

Θα κανω ενα mini review και θα ανεβασω και καποια screenshots για να δειτε.

Εκτος απο xposed που δεν δοκιμασα ακομη στα αλλα ολα Θαναση εινα πολυ καλο και ναι εχει και notification led καθως εχει και flash alert κατα την διαρκεια που χτυπςει η εισερχομενη κληση οπως τα Iphone:)