klearchos123 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Πηγαινε στο jiayu, τα elephone Ολο προβληματα βγαζουν. Αφου εισαι ανάμεσα στα 2. Να ξερεις ομως υπάρχουν καλυτερα κινητα σε αυτά τα λεφτά. Αν ομως παραμεινεις αναμεσα στα 2, το jiayu ποια προτεινεις ως καλυτερα σαυτα τα λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Λοιπόν είμαι μεταξύ Jiayu S3 και Meizu M1 note. Η διαφορά τιμής στο Vickmall είναι 30€, με το μπλε Μ1 πιο ακριβό. Δικαιολογείται αυτή η διαφορά κατά την γνώμη σας; Επίσης, δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω αυτό το Flyme Os του Meizu. Τέλος,αν δεν κάνω λάθος,το Μ1 δεν παίρνει Sd, ενώ το S3 παίρνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Προτεινω σε αυτα τα λεφτα τα lenovo goldem warrior note, coolpad f2, και με 15 ευρω παραπανψ το meizu m1 note. Κοιτα τα και αυτα ειναι καλα ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ποσο καιρος ειναι το οριο στο paypal για dispute ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα!Είμαι μεταξύ αυτών των κινητών από Ελλάδα αγορά για να τα έχω σε μια εβδομάδα το πολύ και με εγγύηση . Πείτε μου ποιο να διαλέξω? Το χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου να μιλάω, να έχει γρήγορο νετ και να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες.Να είναι συγκεκριμένα με ανάλυση 1280επι720, 5αρα οθόνη κ άνω και τουλάχιστον 2gb RAM http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=18444&Itemid=0 https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=75&product_id=239 http://www.specialprice.gr/el/huawei-honor-3c-3g-8gb-white-dual-sim Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα!Είμαι μεταξύ αυτών των κινητών από Ελλάδα αγορά για να τα έχω σε μια εβδομάδα το πολύ και με εγγύηση . Πείτε μου ποιο να διαλέξω? Το χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου να μιλάω, να έχει γρήγορο νετ και να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες.Να είναι συγκεκριμένα με ανάλυση 1280επι720, 5αρα οθόνη κ άνω και τουλάχιστον 2gb RAM http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=18444&Itemid=0 https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=75&product_id=239 http://www.specialprice.gr/el/huawei-honor-3c-3g-8gb-white-dual-sim Ειχα το Huawei 3c και ηταν τελειο,φυσικα η τιμη του εδω ειναι απιστευτα υψηλησε σχεση με την Κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ειχα το Huawei 3c και ηταν τελειο,φυσικα η τιμη του εδω ειναι απιστευτα υψηλησε σχεση με την Κινα To ξέρω το είχα βρει και στο vickmall αλλά αν το παραγγείλω από εκεί πόσες μέρες θα κάνει?θα έχω εγγύηση? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 To ξέρω το είχα βρει και στο vickmall αλλά αν το παραγγείλω από εκεί πόσες μέρες θα κάνει?θα έχω εγγύηση? Κλεινουν μεχρι 23 του μηνα απο αυριο,θα κανει μετα περιπου 20-30 μερες,τελος Μαρτιου θα το εχεις δηλαδη,εγγυηση εχεις για ενα χρονο αλλα καλυτερα να μην χρειαστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Κλεινουν μεχρι 23 του μηνα απο αυριο,θα κανει μετα περιπου 20-30 μερες,τελος Μαρτιου θα το εχεις δηλαδη,εγγυηση εχεις για ενα χρονο αλλα καλυτερα να μην χρειαστει. Mε πρόλαβες μόλις το είδα.... Οπότε ας βάλω 50 ευρώ παραπάνω και αγορά από κατάστημα ελληνικό.. Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα!Είμαι μεταξύ αυτών των κινητών από Ελλάδα αγορά για να τα έχω σε μια εβδομάδα το πολύ και με εγγύηση . Πείτε μου ποιο να διαλέξω? Το χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου να μιλάω, να έχει γρήγορο νετ και να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες.Να είναι συγκεκριμένα με ανάλυση 1280επι720, 5αρα οθόνη κ άνω και τουλάχιστον 2gb RAM http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=18444&Itemid=0 https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=75&product_id=239 http://www.specialprice.gr/el/huawei-honor-3c-3g-8gb-white-dual-sim To Ηοnor 3C το βαζει τωρα τελευταια το Pandawill προσφορα στα 120$. Απο τα 3 καταστηματα που εβαλες,το my24shop υπαρχει για τουλαχιστον 1 χρονο και φαινεται να ειναι σοβαρο μαγαζι.Τα αλλα 2 δεν ξερω.Το λεω για την εγγυηση που προσφερουν. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Για όποιον θέλει το Pandawill στο happy hour σήμερα έχει το πολύ καλό Huawei 3C την έκδοση με τα 2GB/8GB σε φανταστική τιμή. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 To Ηοnor 3C το βαζει τωρα τελευταια το Pandawill προσφορα στα 120$. Απο τα 3 καταστηματα που εβαλες,το my24shop υπαρχει για τουλαχιστον 1 χρονο και φαινεται να ειναι σοβαρο μαγαζι.Τα αλλα 2 δεν ξερω.Το λεω για την εγγυηση που προσφερουν. 2 χρόνια εγγύηση μου είπαν αλλά δεν ξέρω καθόλου την μάρκα ενώ το honor έχω δει από κριτικές εδώ μέσα ότι είναι όντως πολύ καλό. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον θέλει το Pandawill στο happy hour σήμερα έχει το πολύ καλό Huawei 3C την έκδοση με τα 2GB/8GB σε φανταστική τιμή. Παναγιώτης σε 2 ώρες λήγει δεν προλαβαίνω να πάω τράπεζα.Έχεις αγοράσει από αυτο το site? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Σε 2 ωρες θα ξεκινησει η προσφορα.Στα 110$ για 5 κομματια που εξαφανιζονται αμεσως και επειτα για μερικες ωρες ακομα στα 120$. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 2 χρόνια εγγύηση μου είπαν αλλά δεν ξέρω καθόλου την μάρκα ενώ το honor έχω δει από κριτικές εδώ μέσα ότι είναι όντως πολύ καλό. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε 2 ώρες λήγει δεν προλαβαίνω να πάω τράπεζα.Έχεις αγοράσει από αυτο το site? εχω αγορασει εγω και φιλοι,τους εχουμε παει paypal ολοι,απατεωνες ολκης ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 εχω αγορασει εγω και φιλοι,τους εχουμε παει paypal ολοι,απατεωνες ολκης ειναι απατεώνες τι? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε 2 ωρες θα ξεκινησει η προσφορα.Στα 110$ για 5 κομματια που εξαφανιζονται αμεσως και επειτα για μερικες ωρες ακομα στα 120$. ααα κατάλαβα.... Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 2 χρόνια εγγύηση μου είπαν αλλά δεν ξέρω καθόλου την μάρκα ενώ το honor έχω δει από κριτικές εδώ μέσα ότι είναι όντως πολύ καλό. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε 2 ώρες λήγει δεν προλαβαίνω να πάω τράπεζα.Έχεις αγοράσει από αυτο το site? Σε δυο ώρες ξεκινάει δεν λήγει. Μια χαρά προλαβαίνεις, από αυτούς έχω ψωνίσει όχι κινητό αλλά κάτι φακούς. Κανονικά παρέλαβα. Αν και εδώ διάβασα πως δεν έχουν καλή υποστήριξη μετά την πώληση (που μάλλον δεν θα χρειαστεί με τέτοιο τηλέφωνο). Εγώ πάντως σκέφτομαι να το χτυπήσω ένα! Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 απατεώνες τι? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ααα κατάλαβα.... Οχι μονο αυτο,στελνουν ελλατωματικα κινητα και αναγκαζεσαι να πληρωνεις να ξαναπανε πισω,δεν δεχονται επιστροφη χρηματων,λενε επισκευη και τελικα αποφασιζει το paypal ,αλλα σου κανει τα νευρα τσαταλια ολο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Οχι μονο αυτο,στελνουν ελλατωματικα κινητα και αναγκαζεσαι να πληρωνεις να ξαναπανε πισω,δεν δεχονται επιστροφη χρηματων,λενε επισκευη και τελικα αποφασιζει το paypal ,αλλα σου κανει τα νευρα τσαταλια ολο αυτο. ποιοι?τα ελληνικά καταστήματα που έβαλα? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 ποιοι?τα ελληνικά καταστήματα που έβαλα? το pandawill που κανει τις προσφορες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loop80 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Θα είχα πάρει ήδη το jiayu s3 αυτό που με βαστάει λίγο και είπα να περιμένω είναι η camera που βλέπω να έχει καλύτερη το elephone p7000 καθώς και η μεγαλύτερη μπαταριά το finger scann και ότι θα έχει μεταλλικό πλαίσιο και γιαυτό υπέθεσα πως θα είναι και πιο στιβαρής κατασκευής, Όσο για τα τηλέφωνα που πρότεινε ο φίλος εδώ Προτεινω σε αυτα τα λεφτα τα lenovo goldem warrior note, coolpad f2, και με 15 ευρω παραπανψ το meizu m1 note. Κοιτα τα και αυτα ειναι καλα ολα Να πω πως απλά τα χαρακτηριστικα των άλλων δυο μου φαίνονται καλύτερα χωρίς να ξέρω όμως και αν τελικά είναι καλύτερα τηλεφωνά η οχι, αυτό που θέλω όμως σίγουρα είναι ram 3gb octa core καλή κάμερα και μεγάλη μπαταριά και φυσικά επειδή θα πάρω ένα καινούργιο τηλ και παίρνει android 5. Όποιος έχει να προτείνει κάτι η να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτά που είπα θα με βοηθήσει πολύ. Thanks:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Θα είχα πάρει ήδη το jiayu s3 αυτό που με βαστάει λίγο και είπα να περιμένω είναι η camera που βλέπω να έχει καλύτερη το elephone p7000 καθώς και η μεγαλύτερη μπαταριά το finger scann και ότι θα έχει μεταλλικό πλαίσιο και γιαυτό υπέθεσα πως θα είναι και πιο στιβαρής κατασκευής, Όσο για τα τηλέφωνα που πρότεινε ο φίλος εδώ Να πω πως απλά τα χαρακτηριστικα των άλλων δυο μου φαίνονται καλύτερα χωρίς να ξέρω όμως και αν τελικά είναι καλύτερα τηλεφωνά η οχι, αυτό που θέλω όμως σίγουρα είναι ram 3gb octa core καλή κάμερα και μεγάλη μπαταριά και φυσικά επειδή θα πάρω ένα καινούργιο τηλ και παίρνει android 5. Όποιος έχει να προτείνει κάτι η να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτά που είπα θα με βοηθήσει πολύ. Thanks:rolleyes: Tα Elephone δεν ειναι κινητα της προκοπης,αν θες οπωσδηποτε 3gb ραμ δες αυτο http://www.minideal.net/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-5-inch-13mp-camera.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Tα Elephone δεν ειναι κινητα της προκοπης,αν θες οπωσδηποτε 3gb ραμ δες αυτο http://www.minideal.net/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-5-inch-13mp-camera.html Από ποια πλευρά δεν είναι κινητά της προκοπής; Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Από ποια πλευρά δεν είναι κινητά της προκοπής; Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό; Εχω διαβασει τα περισσοτερα νηματα στο φορουμ σε σχεση με διαφορα κινητα τους,ελλατωματικα,προβληματικα,διαβασε και μονος σου,αν εσυ θες ελεφον δικο σου θεμα,εμεις την αποψη μας λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 +1 κατά Elephone. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Λοιπόν είμαι μεταξύ Jiayu S3 και Meizu M1 note. Η διαφορά τιμής στο Vickmall είναι 30€, με το μπλε Μ1 πιο ακριβό. Δικαιολογείται αυτή η διαφορά κατά την γνώμη σας; Επίσης, δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω αυτό το Flyme Os του Meizu. Τέλος,αν δεν κάνω λάθος,το Μ1 δεν παίρνει Sd, ενώ το S3 παίρνει. Οπότε αφού δεν σχολιάζει κανείς, δεν έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά να υποθέσω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts