Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγαινε στο jiayu, τα elephone Ολο προβληματα βγαζουν. Αφου εισαι ανάμεσα στα 2. Να ξερεις ομως υπάρχουν καλυτερα κινητα σε αυτά τα λεφτά. Αν ομως παραμεινεις αναμεσα στα 2, το jiayu

ποια προτεινεις ως καλυτερα σαυτα τα λεφτα?

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν είμαι μεταξύ Jiayu S3 και Meizu M1 note.

Η διαφορά τιμής στο Vickmall είναι 30€, με το μπλε Μ1 πιο ακριβό.

Δικαιολογείται αυτή η διαφορά κατά την γνώμη σας;

Επίσης, δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω αυτό το Flyme Os του Meizu.

Τέλος,αν δεν κάνω λάθος,το Μ1 δεν παίρνει Sd, ενώ το S3 παίρνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Προτεινω σε αυτα τα λεφτα τα lenovo goldem warrior note, coolpad f2, και με 15 ευρω παραπανψ το meizu m1 note. Κοιτα τα και αυτα ειναι καλα ολα

Καλησπέρα!Είμαι μεταξύ αυτών των κινητών από Ελλάδα αγορά για να τα έχω σε μια εβδομάδα το πολύ και με εγγύηση .

Πείτε μου ποιο να διαλέξω? Το χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου να μιλάω, να έχει γρήγορο νετ και να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες.Να είναι συγκεκριμένα με ανάλυση 1280επι720, 5αρα οθόνη κ άνω και τουλάχιστον 2gb RAM

http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=18444&Itemid=0

https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=75&product_id=239

http://www.specialprice.gr/el/huawei-honor-3c-3g-8gb-white-dual-sim

Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Καλησπέρα!Είμαι μεταξύ αυτών των κινητών από Ελλάδα αγορά για να τα έχω σε μια εβδομάδα το πολύ και με εγγύηση .

Πείτε μου ποιο να διαλέξω? Το χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου να μιλάω, να έχει γρήγορο νετ και να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες.Να είναι συγκεκριμένα με ανάλυση 1280επι720, 5αρα οθόνη κ άνω και τουλάχιστον 2gb RAM

http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=18444&Itemid=0

Ειχα το Huawei 3c και ηταν τελειο,φυσικα η τιμη του εδω ειναι απιστευτα υψηλησε σχεση με την Κινα

Ειχα το Huawei 3c και ηταν τελειο,φυσικα η τιμη του εδω ειναι απιστευτα υψηλησε σχεση με την Κινα

To ξέρω το είχα βρει και στο vickmall αλλά αν το παραγγείλω από εκεί πόσες μέρες θα κάνει?θα έχω εγγύηση?

Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

To ξέρω το είχα βρει και στο vickmall αλλά αν το παραγγείλω από εκεί πόσες μέρες θα κάνει?θα έχω εγγύηση?

Κλεινουν μεχρι 23 του μηνα απο αυριο,θα κανει μετα περιπου 20-30 μερες,τελος Μαρτιου θα το εχεις δηλαδη,εγγυηση εχεις για ενα χρονο αλλα καλυτερα να μην χρειαστει.

Κλεινουν μεχρι 23 του μηνα απο αυριο,θα κανει μετα περιπου 20-30 μερες,τελος Μαρτιου θα το εχεις δηλαδη,εγγυηση εχεις για ενα χρονο αλλα καλυτερα να μην χρειαστει.

Mε πρόλαβες μόλις το είδα.... Οπότε ας βάλω 50 ευρώ παραπάνω και αγορά από κατάστημα ελληνικό..

To Ηοnor 3C το βαζει τωρα τελευταια το Pandawill προσφορα στα 120$.

Απο τα 3 καταστηματα που εβαλες,το my24shop υπαρχει για τουλαχιστον 1 χρονο και φαινεται να ειναι σοβαρο μαγαζι.Τα αλλα 2 δεν ξερω.Το λεω για την εγγυηση που προσφερουν.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Για όποιον θέλει το Pandawill στο happy hour σήμερα έχει το πολύ καλό Huawei 3C την έκδοση με τα 2GB/8GB σε φανταστική τιμή.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

To Ηοnor 3C το βαζει τωρα τελευταια το Pandawill προσφορα στα 120$.

Απο τα 3 καταστηματα που εβαλες,το my24shop υπαρχει για τουλαχιστον 1 χρονο και φαινεται να ειναι σοβαρο μαγαζι.Τα αλλα 2 δεν ξερω.Το λεω για την εγγυηση που προσφερουν.

2 χρόνια εγγύηση μου είπαν αλλά δεν ξέρω καθόλου την μάρκα ενώ το honor έχω δει από κριτικές εδώ μέσα ότι είναι όντως πολύ καλό.

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για όποιον θέλει το Pandawill στο happy hour σήμερα έχει το πολύ καλό Huawei 3C την έκδοση με τα 2GB/8GB σε φανταστική τιμή.

Παναγιώτης

σε 2 ώρες λήγει δεν προλαβαίνω να πάω τράπεζα.Έχεις αγοράσει από αυτο το site?

Σε 2 ωρες θα ξεκινησει η προσφορα.Στα 110$ για 5 κομματια που εξαφανιζονται αμεσως και επειτα για μερικες ωρες ακομα στα 120$.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

2 χρόνια εγγύηση μου είπαν αλλά δεν ξέρω καθόλου την μάρκα ενώ το honor έχω δει από κριτικές εδώ μέσα ότι είναι όντως πολύ καλό.

εχω αγορασει εγω και φιλοι,τους εχουμε παει paypal ολοι,απατεωνες ολκης ειναι

εχω αγορασει εγω και φιλοι,τους εχουμε παει paypal ολοι,απατεωνες ολκης ειναι

απατεώνες τι?

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε 2 ωρες θα ξεκινησει η προσφορα.Στα 110$ για 5 κομματια που εξαφανιζονται αμεσως και επειτα για μερικες ωρες ακομα στα 120$.

ααα κατάλαβα....

Σε δυο ώρες ξεκινάει δεν λήγει.

Μια χαρά προλαβαίνεις, από αυτούς έχω ψωνίσει όχι κινητό αλλά κάτι φακούς. Κανονικά παρέλαβα. Αν και εδώ διάβασα πως δεν έχουν καλή υποστήριξη μετά την πώληση (που μάλλον δεν θα χρειαστεί με τέτοιο τηλέφωνο). Εγώ πάντως σκέφτομαι να το χτυπήσω ένα!

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

απατεώνες τι?

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ααα κατάλαβα....

Οχι μονο αυτο,στελνουν ελλατωματικα κινητα και αναγκαζεσαι να πληρωνεις να ξαναπανε πισω,δεν δεχονται επιστροφη χρηματων,λενε επισκευη και τελικα αποφασιζει το paypal ,αλλα σου κανει τα νευρα τσαταλια ολο αυτο.

Οχι μονο αυτο,στελνουν ελλατωματικα κινητα και αναγκαζεσαι να πληρωνεις να ξαναπανε πισω,δεν δεχονται επιστροφη χρηματων,λενε επισκευη και τελικα αποφασιζει το paypal ,αλλα σου κανει τα νευρα τσαταλια ολο αυτο.

ποιοι?τα ελληνικά καταστήματα που έβαλα?

Θα είχα πάρει ήδη το jiayu s3 αυτό που με βαστάει λίγο και είπα να περιμένω είναι η camera που βλέπω να έχει καλύτερη το elephone p7000 καθώς και η μεγαλύτερη μπαταριά το finger scann και ότι θα έχει μεταλλικό πλαίσιο και γιαυτό υπέθεσα πως θα είναι και πιο στιβαρής κατασκευής,

Όσο για τα τηλέφωνα που πρότεινε ο φίλος εδώ

Προτεινω σε αυτα τα λεφτα τα lenovo goldem warrior note, coolpad f2, και με 15 ευρω παραπανψ το meizu m1 note. Κοιτα τα και αυτα ειναι καλα ολα

Να πω πως απλά τα χαρακτηριστικα των άλλων δυο μου φαίνονται καλύτερα χωρίς να ξέρω όμως και αν τελικά είναι καλύτερα τηλεφωνά η οχι, αυτό που θέλω όμως σίγουρα είναι ram 3gb octa core καλή κάμερα και μεγάλη μπαταριά και φυσικά επειδή θα πάρω ένα καινούργιο τηλ και παίρνει android 5. Όποιος έχει να προτείνει κάτι η να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτά που είπα θα με βοηθήσει πολύ. Thanks:rolleyes:

Θα είχα πάρει ήδη το jiayu s3 αυτό που με βαστάει λίγο και είπα να περιμένω είναι η camera που βλέπω να έχει καλύτερη το elephone p7000 καθώς και η μεγαλύτερη μπαταριά το finger scann και ότι θα έχει μεταλλικό πλαίσιο και γιαυτό υπέθεσα πως θα είναι και πιο στιβαρής κατασκευής,

Όσο για τα τηλέφωνα που πρότεινε ο φίλος εδώ

Να πω πως απλά τα χαρακτηριστικα των άλλων δυο μου φαίνονται καλύτερα χωρίς να ξέρω όμως και αν τελικά είναι καλύτερα τηλεφωνά η οχι, αυτό που θέλω όμως σίγουρα είναι ram 3gb octa core καλή κάμερα και μεγάλη μπαταριά και φυσικά επειδή θα πάρω ένα καινούργιο τηλ και παίρνει android 5. Όποιος έχει να προτείνει κάτι η να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτά που είπα θα με βοηθήσει πολύ. Thanks:rolleyes:

Tα Elephone δεν ειναι κινητα της προκοπης,αν θες οπωσδηποτε 3gb ραμ δες αυτο

http://www.minideal.net/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-5-inch-13mp-camera.html

Tα Elephone δεν ειναι κινητα της προκοπης,αν θες οπωσδηποτε 3gb ραμ δες αυτο

http://www.minideal.net/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-5-inch-13mp-camera.html

Από ποια πλευρά δεν είναι κινητά της προκοπής; Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό;

Από ποια πλευρά δεν είναι κινητά της προκοπής; Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό;

Εχω διαβασει τα περισσοτερα νηματα στο φορουμ σε σχεση με διαφορα κινητα τους,ελλατωματικα,προβληματικα,διαβασε και μονος σου,αν εσυ θες ελεφον δικο σου θεμα,εμεις την αποψη μας λεμε.

+1 κατά Elephone.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Λοιπόν είμαι μεταξύ Jiayu S3 και Meizu M1 note.

Η διαφορά τιμής στο Vickmall είναι 30€, με το μπλε Μ1 πιο ακριβό.

Δικαιολογείται αυτή η διαφορά κατά την γνώμη σας;

Επίσης, δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω αυτό το Flyme Os του Meizu.

Τέλος,αν δεν κάνω λάθος,το Μ1 δεν παίρνει Sd, ενώ το S3 παίρνει.

Οπότε αφού δεν σχολιάζει κανείς, δεν έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά να υποθέσω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max