wisefaker Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά ειμαι ανάμεσα στο wico s3 και στο cubot s208.θα θελα τη γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Θα ήθελα τις απόψεις σας ανάμεσα σε http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Hongmi-Note-5-5Inch-MTK6592-Octa-Core-Smartphone-IPS-HD-Screen-2GB-RAM-8GB-ROM-13-0MP-3G-GPS-OTG-Gyroscope-329262.html http://www.minideal.net/asus-zenfone-5-smartphone-dual-sim-3g-5-5-hd-ips-intel-z2580-2-0ghz-ram-2gb-rom-16gb-red.html Καλή κάμερα, 2 sim και ελληνικό μενού είναι τα ζητούμενα από συγγενή που θέλει μια ποιοτική, απροβλημάτιστη συσκευή και ρομ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Θα ήθελα τις απόψεις σας ανάμεσα σε http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Hongmi-Note-5-5Inch-MTK6592-Octa-Core-Smartphone-IPS-HD-Screen-2GB-RAM-8GB-ROM-13-0MP-3G-GPS-OTG-Gyroscope-329262.html http://www.minideal.net/asus-zenfone-5-smartphone-dual-sim-3g-5-5-hd-ips-intel-z2580-2-0ghz-ram-2gb-rom-16gb-red.html Καλή κάμερα, 2 sim και ελληνικό μενού είναι τα ζητούμενα από συγγενή που θέλει μια ποιοτική, απροβλημάτιστη συσκευή και ρομ. Χιαομι. Και μπαταρια μεγαλυτερη απο τα υπολοιπα. Και miui. και υποστηριξη απο το ελληνικο miui forum. https://xiaomi-miui.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλό μεσημέρι. Μπορέι καποιος απο εσάς που ξέρει να μου προτείνει κινητό με τα πιό κάτω χαρακτηριστικά: Android και Dual SIM Card Τιμή περίπου στα 170$ (δολάρια) Μέγεθος οθόνης 4.7"~5" Χρώμα: Black 4 ή 8 CPU cores IPS με Corning Gorilla Glass (αν είναι δυνατό), 1GB RAM, 4GB ROM (το λιγότερο) ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ & ΜΠΑΤΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ απο πρίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Jiayu G4S Corning Gorilla δεν νομίζω οτι έχει κάποιο από τα κινέζικα (πλην ελαχίστων "επωνύμων") Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Jiayu G4S Corning Gorilla δεν νομίζω οτι έχει κάποιο από τα κινέζικα (πλην ελαχίστων "επωνύμων") Σε ευχαριστώ πολύ. Εξαιρετική επιλογή απο άποψη specs ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 παιδες την βοηθεια σας!!!Ειμαι αναμεσα στο .. 1) Xiaomi Mi-3 16gb 2) Xiaomi note Τι λετε???Προς τα που να παω και γιατι??? Κυριο θεμα ειναι η καμερα!! Ευχαριστω:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 παιδες την βοηθεια σας!!!Ειμαι αναμεσα στο .. 1) Xiaomi Mi-3 16gb 2) Xiaomi note Τι λετε???Προς τα που να παω και γιατι??? Κυριο θεμα ειναι η καμερα!! Ευχαριστω:):) Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Το ενα ειναι τεραστιο 5,5' και το αλλο πιο μικρο. Το ενα εχει octa ΜΤΚ και το αλλο snap 800 και αλλη τιμολογηση. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πρόκειται να αγοράσω 2 κινητά και κατάληξα επιτέλους σε 3 μοντέλα. , Lenovo A8 A806 Coolpad F1 Xiaomi Redmi 1s (Red Rice) ή Hongmi 1s? Ποια η διαφορά τους? Ο ένας χρήστης έχει απαιτήσεις στη χρήση, ο άλλος περισσότερο τον ενδιαφέρει φωτογραφική, Internet, και video από youtube. Ποιο θα προτείνατε άσχετα με την τιμή? Και αγορά από που? vickmall, minideal, ebay ή από που αλλού για σίγουρα, εγγυημένα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Πρόκειται να αγοράσω 2 κινητά και κατάληξα επιτέλους σε 3 μοντέλα. , Lenovo A8 A806 Coolpad F1 Xiaomi Redmi 1s (Red Rice) ή Hongmi 1s? Ποια η διαφορά τους? Ο ένας χρήστης έχει απαιτήσεις στη χρήση, ο άλλος περισσότερο τον ενδιαφέρει φωτογραφική, Internet, και video από youtube. Ποιο θα προτείνατε άσχετα με την τιμή? Και αγορά από που? vickmall, minideal, ebay ή από που αλλού για σίγουρα, εγγυημένα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα? Το Α806 και το F1 εχουν ιδια specs. Το 1s εχει χειροτερο επεξεργαστη και RAM αλλα σαν εταιρια ειναι καλυτερη και φοραει και MIUI με τελεια υποστιριξη. To Α806 δεν το εχουν παρει πολλα ατομα και δεν ξερουμε ακομα απο προβληματα. Τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα. Το F1 εχει παρα πολυ καλα σχολια αλλα θελει λιγο "πειραγμα". Επισης ειναι πιο χοντοκομενο. Hongmi/red rice/redmi ειναι το ιδιο. Εγω μαλλον θα προτιμουσα το Α806 αλλα δεν θα το επαιρνα τωρα χωρις να εχω διαβασει αρκετα reviews. Τσεκαρε τα τοπικς τους. Προτιμησε αγορα απο vickmall, minideal και to2c. Edited September 16, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Το ενα ειναι τεραστιο 5,5' και το αλλο πιο μικρο. Το ενα εχει octa ΜΤΚ και το αλλο snap 800 και αλλη τιμολογηση. δεν εχω κανενα προβλημα με το μεγεθος. Πιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος καοι πια η γνωμη σου για την καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδια μια βοηθεια γιατι εχω αγχωθει. Στο singapurepost.com μου γραφει Despatched to overseas (Country code: GR) απο 8/9 και δεν εχει ενημερωθει ουτε στο ελτα... :/ να ανησυχω; τι παίζετε εκει κατω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Παιδια μια βοηθεια γιατι εχω αγχωθει. Στο singapurepost.com μου γραφει Despatched to overseas (Country code: GR) απο 8/9 και δεν εχει ενημερωθει ουτε στο ελτα... :/ να ανησυχω; τι παίζετε εκει κατω; ·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singapore Post) INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν ο πωλητής ειδοποιήσει το ταχυδρομείο, ότι θα του παραδώσει το πακέτο για αποστολή. Received from customer...Σημαίνει πως το πακέτο παραδώθηκε στο ταχυδρομείο από την εταιρεία αποστολών/αποστολέα DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο δηλώνεται προς αποστολή με την επόμενη αεροπορική πτήση συνήθως σε 1-2 ημέρες, εκτός απροόπτου (πχ καιρικές συνθήκες) ARRIVED AT OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη ει καθυστέρηση μέχρι να αναχωρίσει, πχ λόγω μεγάλου όγκου πακέτων. Αφού φύγει από την Άπω ανατολή το πακέτο, λίγες μέρες μετά κάθεται μέσα σε σάκο μαζί με άλλα πακέτα στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Εκεί, μέχρι να ανοιχθεί ο σάκος και να καταγραφεί το πακέτο στο tracking, μπορεί να περάσουν από λίγες μέρες μέχρι και 2 βδομάδες, σπάνια και περισσότερο. Σε αυτό το διάστημα, στο τράκινγκ η τελευταία καταχώριση είναι απλά ότι αναχώρισε απ' τη χώρα αποστολής. Οπότε για να πας από το DESPATCHED TO OVERSEAS σε ARRIVED AT OVERSEAS μπορεί να πάρει 10-15 μέρες Διάβασε το παρακάτω link http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645#post4945645 μην ανησυχείς καθόλου Edited September 16, 2014 by spiros7777 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Οπότε για να πας από το DESPATCHED TO OVERSEAS σε ARRIVED AT OVERSEAS μπορεί να πάρει 10-15 μέρες Διάβασε το παρακάτω link http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645#post4945645 μην ανησυχείς καθόλου στο λινκ που μου εστειλες λεει σε 2-3 μερες πεταει απο σιγκαπουρη...ελλαδα δεν ειανι παντως...πηρα στα ΕΛΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Το Α806 και το F1 εχουν ιδια specs. Το 1s εχει χειροτερο επεξεργαστη και RAM αλλα σαν εταιρια ειναι καλυτερη και φοραει και MIUI με τελεια υποστιριξη. To Α806 δεν το εχουν παρει πολλα ατομα και δεν ξερουμε ακομα απο προβληματα. Τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα. Το F1 εχει παρα πολυ καλα σχολια αλλα θελει λιγο "πειραγμα". Επισης ειναι πιο χοντοκομενο. Hongmi/red rice/redmi ειναι το ιδιο. Εγω μαλλον θα προτιμουσα το Α806 αλλα δεν θα το επαιρνα τωρα χωρις να εχω διαβασει αρκετα reviews. Τσεκαρε τα τοπικς τους. Προτιμησε αγορα απο vickmall, minideal και to2c. Ευχαριστώ να'σαι καλά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καμια βοηθεια καποιος Xiaomi note ή Xiaomi Mi3 16gb???? Βοηθεια!!! Προβλημα με το μεγεθος δεν εχω!!Κυριο θεμα μου ειναι καμερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html Πολύ φτηνό για τα χαρακτηριστικά του,γιατί άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html Πολύ φτηνό για τα χαρακτηριστικά του,γιατί άραγε? Γιατι εχει τον ''παλιο'' ΜΤΚ 6589Τ τετραπυρινος στα 1500mgh μεν αλλα ''παλιος''....... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 στο λινκ που μου εστειλες λεει σε 2-3 μερες πεταει απο σιγκαπουρη...ελλαδα δεν ειανι παντως...πηρα στα ΕΛΤΑ... 2-3 μέρες κάνει να φτάσει Ελλάδα , όμως οπως λέει και στο λινκ που σου έδωσα παραμένει μέσα στον σάκο για μέχρι και 2 εβδομάδες ίσως και περισσότερο , όταν θα ανοιχτεί ο σάκος , τότε και μόνο τότε θα καταχωρηθεί η άφιξη του , όχι όταν ξεφορτωθεί. Πρέπει λοιπόν να περιμένεις να ανοιχθεί ο σάκος και τότε θα δεις το επόμενο μνμ στο tracking που κάνεις (ARRIVED AT OVERSEAS) Πάντως από πωλητές του ebay έχω πάρει και σε 10 μέρες από Κίνα Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 2-3 μέρες κάνει να φτάσει Ελλάδα , όμως οπως λέει και στο λινκ που σου έδωσα παραμένει μέσα στον σάκο για μέχρι και 2 εβδομάδες ίσως και περισσότερο , όταν θα ανοιχτεί ο σάκος , τότε και μόνο τότε θα καταχωρηθεί η άφιξη του , όχι όταν ξεφορτωθεί. Πρέπει λοιπόν να περιμένεις να ανοιχθεί ο σάκος και τότε θα δεις το επόμενο μνμ στο tracking που κάνεις (ARRIVED AT OVERSEAS) Πάντως από πωλητές του ebay έχω πάρει και σε 10 μέρες από Κίνα Διαβάστε τον οδηγό και μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν και αποπροσανατολίζετε τον κόσμο. Ούτε με κούριερ δεν έρχεται σε 3 ημέρες. Ο φυσιολογικός χρόνος είναι από 10 ημέρες μέχρι και 40. Τα δέματα που έχουν αριθμό (συστημένα) παραδίδονται με καταστάσεις και δεν είναι ανάγκη να ανοιχθούν οι σάκκοι γιά να εμφανισθεί ότι έφθασαν στην Ελλάδα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Διαβάστε τον οδηγό και μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν και αποπροσανατολίζετε τον κόσμο. Ούτε με κούριερ δεν έρχεται σε 3 ημέρες. Ο φυσιολογικός χρόνος είναι από 10 ημέρες μέχρι και 40. Τα δέματα που έχουν αριθμό (συστημένα) παραδίδονται με καταστάσεις και δεν είναι ανάγκη να ανοιχθούν οι σάκκοι γιά να εμφανισθεί ότι έφθασαν στην Ελλάδα. Τα δέματα κάνουν 2-3 μέρες να έρθουν αφού αναφερθούν ως DESPATCHED TO OVERSEAS. , από εκεί και πέρα ναι μεν φτάνουν με καταστάσεις , όμως κανένας δεν πρόκειται να τα περάσει χειροκίνητα από τη λίστα αυτή στο σύστημα , οπότε περιμένουμε να ανοιχτούν οι σάκοι και μετά ο υπάλληλος να σκανάρει το barcode και τότε θα ενημερωθεί το σύστημα αυτόματα για να πάμε στην κατάσταση ARRIVED AT OVERSEAS .Όταν φύγει το δέμα μας με την επόμενη πτήση από Άπω Ανατολή δεν καθυστερούμε πολύ , η καθυστέρηση είναι στο έδαφος όχι στον αέρα . Υ.Γ. δεν αποπροσανατολίζεις κανέναν αν απλά λες την αλήθεια των πραγμάτων . Και τέλος επειδή είμαστε εδώ και ώρα εκτός θέματος θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία με τα δύο XIAOMI REDMI NOTE 4g και απλό να μου πει , επειδή δεν με πολυενδιαφέρει ακόμα το 4g , στηριζόμενος μόνο στα άλλα specs των συσκευών ποιο από τα δύο είναι καλύτερο , δεν ενδιαφέρομαι για τον αριθμό sim .. Ευχαριστώ Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsiak Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 τι λέτε για αυτό Leagoo Lead 1 MTK6582 Quad core 1.3GHz 5.5Inch Android4.4.2 1GB RAM 8GB ROM 5.0mm Ultrathin IPS HD Screen 13.0MP 3G/GPS/OTG - White στα 93 Ε απο geekbuying? To έχει κανείς? Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο με παρόμοια specs?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Γεια σας! Ρώτησα στο vickmall αν έχουν θήκη σιλικόνη για το doogee dg310 κ μου είπαν ότι η οθόνη δεν είναι 1:1 s5 κ δεν βρησκουν τέτοια θήκη! Τι εννοούν 1:1 s5; Γνωρίζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Γεια σας! Ρώτησα στο vickmall αν έχουν θήκη σιλικόνη για το doogee dg310 κ μου είπαν ότι η οθόνη δεν είναι 1:1 s5 κ δεν βρησκουν τέτοια θήκη! Τι εννοούν 1:1 s5; Γνωρίζει καποιος? Εννοούν ότι η οθόνη δεν έχει ακριβώς (1:1) τις διαστάσεις του s5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εννοούν ότι η οθόνη δεν έχει ακριβώς (1:1) τις διαστάσεις του s5. Κ γω κάπως έτσι το ειχα καταλάβει, ευχαριστώ ! Σε άλλα site έχουν όμως τέτοια θήκη! Μου είπαν κιόλας που ρώτησα για καλώδιο otg ότι θα μου το στείλουν δωρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts