Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα κινεζικο κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα

1) 2G RAM

2) 5 ιντσες οθονη

3) FHD 1920X1080

4)ΚΑΜΕΡΑ 13 MP

5) 3G KAI 4G (αν ειναι εφικτο και απαραιτητο για Ελλαδα)

6)γρηγορο επεξεργαστη

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΠ. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

Εχω διαβασει πολλα εδω στο forum δεν μπορω να καταλαβω πολλα απο τους τεχνικους ορους που λετε - λενε οι ειδικοι ή μαλον οι εξειδικευμενοι φιλοι.

Παρακαλω επειδη με ενδιαφεροι αμμεσα αναμενω την γνωμη σας

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαίρεται.

Κάτοχος ενός iphone 4s εδώ και 2 χρόνια αλλά μιας και το κινητό έχει αρχίσει να κάνει νερά, σκέφτομαι να το αλλάξω με κάποιο άλλο. Ψάχνω κινέζικο με δυνατότητα 4G (έχω vodafone), καλό wifi, ικανοποιητική αυτονομία και ικανοποιητική κάμερα. Κατά προτίμηση λεπτό-ελαφρύ και με μέγεθος οθόνης τουλάχιστον 5 ίντσες. Βασικό να μην έχει SAR του θανάτου γιατί είμαι λίγο υποχόνδριος με τις ακτινοβολίες !!

Τιμή μέχρι 200 ευρώ.

Υπάρχει κάτι ?

Thanks !

καλησπερα

αν καπιος δεν το ξερει υπαρχει και το

http://www.banggood.com

ηρθε καιρος να αλλαξω κι εγω τηλεφωνο αν καπιο απο τα παλικαρια ξερει, θα ηθελα να εχει διπλα ηχεια να χτυπαει δυνατα

οπως το walkman που εχω, δεν εχω βρει κατι και απο το ψαξιμο εχω κουραστει

απο banggood εχω φερει πολλα τηλεφωνα οπως blueberry doogee dg550 cybot κλπ

απλα πριν παρω αυτο :http://www.banggood.com/DOOGEE-DAGGER-DG550-5_5-inch-MTK6592-1_7Ghz-Octa-core-Smartphone-p-922324.html

A και κατι αλλο πως λεγεται ο sensor που οταν κλεινεις το μπροστινο καπακι σου εμφανιζει στο παραθυρο του καπακιου

πληροφοριες για το τηλεφωνο?

θα ηθελα να εχει τετοια θηκη με καλυμα μπροστα με παραθυρακι!!!!!

ευχαριστω

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Επειδή το είχα και εγώ αυτό το τηλέφωνο πιστεύω ότι μόνο με htc one m7/m8 θα βρεις κάτι εφάμιλλο/καλύτερο. Κινέζο δεν πιστεύω να βρεις με αξιοπρεπές ηχείο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τι λέτε για αυτό εδώ:

http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-S8-S898t--MTK6592V-8-core-cpu-1-4GHz-5-3inch-Touch-Screen-TD-SCDMA-GSM-3G-Cellphone-Android-4-2-2GB-16GB-328926.html

Πολύ καλά spec με απίστευτη τιμή.

Να σας πω μόνο ότι δεν έχει το δικό μας 3g (που δεν με ενδιαφέρει)

Και κάτι που με χαλάει λίγο είναι το χρώμα, που βγαίνει μόνο σε χρυσό. ;)

Με .. έρευνα 2 λεπτών :

http://www.tinydeal.com/elephone-p2000-55-hd-mtk6592-8-core-android-44-3g-phone-p-133247.html?currency=EUR&utm_campaign=cellphone_0802&utm_content=P084-EPP2000&utm_term=cellphone&utm_medium=email&utm_source=newsletter

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή το είχα και εγώ αυτό το τηλέφωνο πιστεύω ότι μόνο με htc one m7/m8 θα βρεις κάτι εφάμιλλο/καλύτερο. Κινέζο δεν πιστεύω να βρεις με αξιοπρεπές ηχείο.

Δοκίμασε το star s6 και μετά να προτείνεις ..Κινέζο με ευρωπαϊκό κοστούμι !!! :lol::lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Διπλά ηχεία έχω δει ότι έχει το Lenovo S860. Τώρα, εάν κάνουν καλή δουλειά ή είναι μόνο φιγούρα δε το ξέρω. Ρώτα στο νήμα του να σε ενημερώσουν οι κάτοχοι.

:)

htc δεν θα επερνα να ηταν το τελευταιο τηλεφωνο στον πλανητη.....

με ολα τα htc που περασαν απο τα χερια μου και απο τα χερια φιλων ειχαν διαφορα προβληματα,

και μαλλον ειναι λιγο πιο επαγγελματικα απο τα γουστα μου,

ειχα βρει ενα κινητο με διπλα ηχεια πριν κανα μηνα αλλα δεν θυμαμαι πιο ηταν.....

οσο για το δευτερο με το παραθυρακι στην οθονη?

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

με ολα τα htc που περασαν απο τα χερια μου και απο τα χερια φιλων ειχαν διαφορα προβληματα,

ειχα βρει ενα κινητο με διπλα ηχεια πριν κανα μηνα αλλα δεν θυμαμαι πιο ηταν.....

Και εμένα ότι σόνυ έχει πέσει στα χέρια μου πηγαινοέρχεται στο σέρβις.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

παίδες καλήμερα και απο μένα.Θα ήθελα την βοήθεια σας. Θελω να μου πειτε πια κινητα εχουν την καλύτερη καμερα.Μπορω να δωσω 200 -220 ευρω.Ευχαριστω για την βοηθεια σας!!!

παίδες καλήμερα και απο μένα.Θα ήθελα την βοήθεια σας. Θελω να μου πειτε πια κινητα εχουν την καλύτερη καμερα.Μπορω να δωσω 200 -220 ευρω.Ευχαριστω για την βοηθεια σας!!!

Απλά... Xiaomi mi3. Τέλος

Γεια σας

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα κινεζικο κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα

1) 2G RAM

2) 5 ιντσες οθονη

3) FHD 1920X1080

4)ΚΑΜΕΡΑ 13 MP

5) 3G KAI 4G (αν ειναι εφικτο και απαραιτητο για Ελλαδα)

6)γρηγορο επεξεργαστη

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΠ. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Εχω διαβασει πολλα εδω στο forum δεν μπορω να καταλαβω πολλα απο τους τεχνικους ορους που λετε - λενε οι ειδικοι ή μαλον οι εξειδικευμενοι φιλοι.

Παρακαλω επειδη με ενδιαφεροι αμμεσα αναμενω την γνωμη σας

Τιμη γυρω στα 200 Ευρω

Ειναι για επαγγελματικη χρηση και ειμαι συναιχεια μεσα στο internet

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by xxatz

Τιμη γυρω στα 200 Ευρω

Ειναι για επαγγελματικη χρηση και ειμαι συναιχεια μεσα στο internet

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

THL 5000. Απλά περιμένεις λίγο να παραλάβουμε τα πρώτα κομμάτια και να επιβεβαιώσουμε το ότι όλα δουλεύουν ρολόι με το καλημέρα, όπως σε όλα σχεδόν τα THL μέχρι τώρα...

Καλησπέρα :)

Είμαι με έναν φίλο μπροστά στην οθόνη τόση ώρα και ψάχνουμε στο φόρουμ κινέζικο ως 150€ και μόνο κριτήριο την καλή κάμερα, για να φωτογραφίζει τα παιδιά του.

Είδαμε ότι το CoolPad F1 έχει κάμερα Sony, όπως και το Huawei Honor 3C. Ξέρετε κάποιο άλλο να αξίζει να κοιτάξουμε;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλησπέρα :)

Είμαι με έναν φίλο μπροστά στην οθόνη τόση ώρα και ψάχνουμε στο φόρουμ κινέζικο ως 150€ και μόνο κριτήριο την καλή κάμερα, για να φωτογραφίζει τα παιδιά του.

Είδαμε ότι το CoolPad F1 έχει κάμερα Sony, όπως και το Huawei Honor 3C. Ξέρετε κάποιο άλλο να αξίζει να κοιτάξουμε;

Κοίτα και το xiaomi hongmi 1s , βγάζει ωραίες φωτογραφίες για τα χρήματα του

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Αν και δεν εχουν βγει ακόμη στην αγορά, αν ήταν να επιλέξετε μεταξύ http://www.dx.com/p/thl-t6s-mtk6582m-quad-core-android-4-4-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-gps-ota-black-presale-336737#.U96nZqOJSy1 και http://www.dx.com/p/doogee-voyager2-dg310-quad-core-android-4-4-bar-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-otg-gps-ota-330613#.U96nbaOJSy2 ποιο θα επιλέγατε ;

Ευχαριστώ.

Καλησπερα και παλι.

Προσπαθω αλλα δε βρισκω πουθενα πληροφοριες για το sar στα elephone και τα thl...

Μπορει να βοηθησει καποιος?

Ψάχνω για μια φίλη ένα κινητό 5,5 ίντσες και προσανατολίζομαι στα εξής:

Lenovo A850+

CoolPad 7320

Amoi A900W

Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις μόνο μην κοστίζει πάνω από 110€, και περισσότερο κλείνω προς το Amoi αλλά δεν το θέλει σε μαύρο:X, ενώ το 850+ που είναι άσπρο έχει μικρή μνήμη (4Gb) και το coolpad έχει μερικά μικροπροβλήματα η ρομ του.

Έχετε καμία άλλη πρόταση;

Συμφωνω και εγω για ta htc και εμενα στα 2 χρονια χαλασε και ηθελα 60 με 70 ευρω για φτιαξιμο