Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το φτηνότερο είναι για την Κίνα(δεν υποστηριζει WCDMA),ενω το άλλο είναι για τα δίκτυα της Ευρωπης (WCDMA).

Για τον επεξεργαστή όμως;Σε 5 άλλα site που κοίταξα είναι 1,3GHz

Τυπογραφικό λάθος λογικά...

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τον επεξεργαστή όμως;Σε 5 άλλα site που κοίταξα είναι 1,3GHz

Τυπογραφικό λάθος λογικά...

Ναι πιθανότατα είναι λάθος επίσης τα σκορ στο antutu μπορεί να παιζουν έως και 20% αναλογως τις συνθηκες ακόμα και στην ίδια συσκευή(δεν το λέω εγώ αλλά το ίδιο το app)!

Οκ σας ευχαριστώ.

Τώρα άλλη μια κλασσική ερώτηση.

Τι κινητό μου προτείνετε ως 60ε;

Εκτός του JIAYU F1 υπάρχει άλλο αξιόλογο με 512ram;

Οκ σας ευχαριστώ.

Και το Coolpand 7236 απλως έχει πιο μικρη μπαταρία.

Επίσης δες και το Doogee DG110, το εχω κι αυτό και δουλεύει μια χαρά.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Και το Coolpand 7236 απλως έχει πιο μικρη μπαταρία.

Επίσης δες και το Doogee DG110, το εχω κι αυτό και δουλεύει μια χαρά.

Coolpad 7236 τετραπύρηνος επεξεργαστής βλέπω ενώ τα άλλα έχουν 2πύρηνο.

Περισσότεροι πυρήνες είναι κοινός καλύτερο στροφάρισμα;

Αλλά σε συνδιασμό με μια κακή μπαταρία 1500μαχ,αυτό δεν καταλήγει ως αρνητικό;

Coolpad 7236 τετραπύρηνος επεξεργαστής βλέπω ενώ τα άλλα έχουν 2πύρηνο.

Περισσότεροι πυρήνες είναι κοινός καλύτερο στροφάρισμα;

Αλλά σε συνδιασμό με μια κακή μπαταρία 1500μαχ,αυτό δεν καταλήγει ως αρνητικό;

Στα + οι 4 πυρηνες, στα - η μικροτερη μπαταρια με οτι συνεπαγεται. Διαλεγεις και παιρνεις.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Οκ σας ευχαριστώ.

Από το panda το H9500 η' το Χ1.το Χ1 το είχα στα χέρια μου για λίγο ήταν για έναν ανιψιό πολύ καλό, και το Η9500 το περιμένω να έρθει

Οκ σας ευχαριστώ.

Δες στο clearance του pandawill.Βluboo X1,Flying F9500,Feiteng H9500.Ολα 4πυρηνα με 1GB ram.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Δες στο clearance του pandawill.Βluboo X1,Flying F9500,Feiteng H9500.Ολα 4πυρηνα με 1GB ram.

Έχεις πάρει κανείς κάποιο απ'αυτά.

Από τιμή με βάση τα χαρακτηριστικά είναι σούπερ αλλά μην μας βγει και μάπα μετά από λίγο καιρό...

http://www.pandawill.com/jiayu-s1-smartphone-snapdragon-600-quad-core-17ghz-2gb-32gb-50-inch-sharp-fhd-screen-nfc-otg-wireless-charging-p82382.html

Προσφορά στο Pandawill 205$, στο vickmall το έχει 300$.

Γνώμες?? Για τα χαρακτηριστικά του μου φαίνεται σούπερ, ο επεξεργαστής τι λέει?

Παιδιά, ψάχνω ένα αξιόπιστο δίκαρτο κινητό από Κίνα στα 100 περίπου ευρώ (+/- 10 ευρώ)

Θέλω:

-Οθόνη από 4,7 εως 5 ιντσών

-Μικρό bezel

- Η κάμερα να μην είναι εντελώς για πέταμα (ας είναι 8 mpx με led και ας έχει και μπροστινή κάμερα ακόμη και με μικρή ανάλυση)

- Μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία

- Θέλω ιδανικά 2GB ram και ας μην είναι οκταπύρηνο. Γενικά προτιμώ καλύτερη ram απο πολλούς πυρήνες. Πχ βολεύομαι με 2GB ram και quad core

- Να έχει καλή ακουστική

- Να έχει πολύ καλή λήψη σε wi-fi

- Να έχει χαμηλό sar

- Να είναι από κατασκευαστή που έχει πουλήσει γενικά και έχει αξιόπιστα τηλέφωνα (Xiaomi, lenovo κλπ)

- Να έχει καλή ποιότητα κατασκευής (χωρίς τριξίματα, bleeding οθόνης, καμένα πίξελ κλπ)

- Φυσικά να υποστηρίζει Ελληνικά.

Ποιο κινητό μου προτείνετε και απο ποιο e-μαγαζί;

Συγγνώμη ρε φίλε, αλλά μήπως θέλεις να κάνει και καφέ;

Ρώτα αν θες ποιο είναι το πιο value for money αλλά εσύ θες..... Xperia z1 compact στα 100€....

Νομίζω ότι βρήκα... το επόμενό μου κινητό! :D

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα (π.χ. link1, link2) για μυστηριώδες κινητό από την Coolpad, που εμφανίστηκε να βγάζει στο Antutu σκορ 44785(!)

Τελικά μαθαίνουμε (π.χ. link1, link2) ότι πρόκειται για το επερχόμενο Coolpad 8675-HD.

Μάλλον θα έχει τον νέο ΜΤ6595, 4G (LTE) support, οθόνη 5.5" 720x1280, 2GB RAM και 16GB storage, και βεβαίως το... θηριώδες για τα σημερινά δεδομένα (και για ΜΤΚ) Antutu σκορ των 44-45Κ.

Άλλες πληροφορίες που βλέπω είναι διαστάσεις (λέει...) 155 x 78 x 8.8 mm και βάρος 152 gr (λίγο νωρίς δεν είναι για τόση λεπτομέρεια..; - εδώ δεν ξέρουμε άλλα πιο σημαντικά στοιχεία...)

Μάλλον θα βγει ως Coolpad F2, αρχικά για την αγορά της Κίνας, αλλά βλέπω σύντομα να βγάζουν και WCDMA εκδοχή για την... Δύση.

Το ότι θα ανήκει στη σειρά '8' (medium range) της Coolpad σημαίνει ότι μπορούμε μάλλον να προσδοκούμε και κάποια αρκετά χαμηλή τιμή!

Νομίζω ότι θα προσελκύσει αρκετό ενδιαφέρον και εδώ - και μάλιστα δεδομένων των ιδιαίτερα θετικών σχολίων που αποκομίζουν τελευταία τα Coolpad F1 και 7320...

Ας περιμένουμε λίγο να δούμε πώς πάει το πράγμα και του ανοίγουμε ίσως και ένα δικό του thread.

Εγώ νομίζω πάντως ότι θα αρχίσω από τώρα να κάνω σχέδια... :lol:

Οκ σας ευχαριστώ.

Μάλλον όχι. Ρίξε μια ματιά στο Phicomm 230 που έχει Android 4.3.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Με 1500 mAh μπαταρια, ενω το F1 εχει 2400!!!

Ισως όμως να έχει καλη διαχείριση ενέργειας το coolpad και η μπαταρία να αποδειχτεί αξιοπρεπείς. Όταν παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις.:D

Συγγνώμη ρε φίλε, αλλά μήπως θέλεις να κάνει και καφέ;

Ρώτα αν θες ποιο είναι το πιο value for money αλλά εσύ θες..... Xperia z1 compact στα 100€....

Δεν πιάνω το υφάκι σου, αλλά αν δεν μπορείς να απαντήσεις σοβαρά, τράβα παραπέρα να παίξεις. Κάτι είρωνες σαν κι εσένα διώχνουν τον κόσμο από δω μέσα.

Εντάξει, δεν ήταν και η πιο ευγενική απάντηση, αλλά ένα δίκιο το έχει ο άνθρωπος. Εαν είχες αναζητήσει και ασχοληθεί στοιχειωδώς με τη κινέζικη αγορά κινητών θα ήξερες ότι αυτά που ζητάς είναι υπερβολικά σε αυτό το ποσό που διαθέτεις. Στα 110+ ευρώ και επώνυμη-αξιόπιστη εταιρία μπορείς να πάρεις Xiaomi Redmi και Lenovo S820, και τα δύο τετραπύρηνα με 1GB RAM. Το πιο κοντινό σε αυτά που ζητάς είναι το Coolpad F1 στα 125€ και ως πιο επώνυμη και γνωστή στο ευρύ κοινό εταιρία το HUAWEI Honor 3C στα 138+.

Εντάξει, δεν ήταν και η πιο ευγενική απάντηση, αλλά ένα δίκιο το έχει ο άνθρωπος. Εαν είχες αναζητήσει και ασχοληθεί στοιχειωδώς με τη κινέζικη αγορά κινητών θα ήξερες ότι αυτά που ζητάς είναι υπερβολικά σε αυτό το ποσό που διαθέτεις. Στα 110+ ευρώ και επώνυμη-αξιόπιστη εταιρία μπορείς να πάρεις Xiaomi Redmi και Lenovo S820, και τα δύο τετραπύρηνα με 1GB RAM. Το πιο κοντινό σε αυτά που ζητάς είναι το Coolpad F1 στα 125€ και ως πιο επώνυμη και γνωστή στο ευρύ κοινό εταιρία το HUAWEI Honor 3C στα 138+.

Βρε αδερφέ, αν είχα αναζητήσει και ασχοληθεί στοιχειωδώς με την Κινέζικη αγορά κινητών, δεν θα ρωτούσα σε αυτό το νήμα, αλλά θα απαντούσα σε άλλους! Όταν ακούω από φίλους ότι με 100 ευρώ από Κίνα παίρνεις κινητό που κάνει στην Ελλάδα 400-500 ευρώ, μπαίνω να ρωτήσω ποια κινητά είναι αυτά. Λέω τι θέλω, λέω πόσα διαθέτω, και περιμένω να μου απαντήσει κάποιος. Μπορείς να μου απαντήσεις ότι θέλω άλλα 15 ευρώ για να πάρω κάτι σαν αυτό που θέλω, και να μου δώσεις 2-3 επιλογές. Αυτό είναι μια σοβαρή απάντηση. Ο τρόπος απάντησης του nikchris είναι απλά για τα μπάζα.

Δεν ήξερα πάντως ότι στα κινεζονήματα η άγνοια τιμών τιμωρείται με αγενείς απαντήσεις...

Παιδιά, ψάχνω ένα αξιόπιστο δίκαρτο κινητό από Κίνα στα 100 περίπου ευρώ (+/- 10 ευρώ)

Θέλω:

-Οθόνη από 4,7 εως 5 ιντσών

-Μικρό bezel

- Η κάμερα να μην είναι εντελώς για πέταμα (ας είναι 8 mpx με led και ας έχει και μπροστινή κάμερα ακόμη και με μικρή ανάλυση)

- Μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία

- Θέλω ιδανικά 2GB ram και ας μην είναι οκταπύρηνο. Γενικά προτιμώ καλύτερη ram απο πολλούς πυρήνες. Πχ βολεύομαι με 2GB ram και quad core

- Να έχει καλή ακουστική

- Να έχει πολύ καλή λήψη σε wi-fi

- Να έχει χαμηλό sar

- Να είναι από κατασκευαστή που έχει πουλήσει γενικά και έχει αξιόπιστα τηλέφωνα (Xiaomi, lenovo κλπ)

- Να έχει καλή ποιότητα κατασκευής (χωρίς τριξίματα, bleeding οθόνης, καμένα πίξελ κλπ)

- Φυσικά να υποστηρίζει Ελληνικά.

Ποιο κινητό μου προτείνετε και απο ποιο e-μαγαζί;

φιλεμου εγω εχω παρει το iocean x7hd ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει οσα ζητας εκτος την ram εχει 1 gb

Βρε αδερφέ, αν είχα αναζητήσει και ασχοληθεί στοιχειωδώς με την Κινέζικη αγορά κινητών, δεν θα ρωτούσα σε αυτό το νήμα, αλλά θα απαντούσα σε άλλους! Όταν ακούω από φίλους ότι με 100 ευρώ από Κίνα παίρνεις κινητό που κάνει στην Ελλάδα 400-500 ευρώ

Προφανώς ούτε οι φίλοι σου έχουν ασχοληθεί στοιχειωδώς με την Κινέζικη αγορά κινητών. Αν το είχαν κάνει, θα ήξεραν οτι η "ισοτιμία" δεν είναι 1 Κινέζικο ευρώ για 4-5 Ελληνικά ευρώ. Στο μισό είναι, για να πάρεις κινητό ισάξιο με αυτά των 400-500 ευρώ, πρέπει να δώσεις γύρω στα 200.

Προφανώς ούτε οι φίλοι σου έχουν ασχοληθεί στοιχειωδώς με την Κινέζικη αγορά κινητών. Αν το είχαν κάνει, θα ήξεραν οτι η "ισοτιμία" δεν είναι 1 Κινέζικο ευρώ για 4-5 Ελληνικά ευρώ. Στο μισό είναι, για να πάρεις κινητό ισάξιο με αυτά των 400-500 ευρώ, πρέπει να δώσεις γύρω στα 200.

Και για αυτό ακριβώς κάνω την ερώτηση μου στο κατεξοχήν αρμόδιο μέρος. Το υποφόρουμ των Κινέζικων. Φτάσαμε να αναλύουμε τα αυτονόητα.

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλεμου εγω εχω παρει το iocean x7hd ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει οσα ζητας εκτος την ram εχει 1 gb

Μπορώ να ζήσω και με 1 GB. Στα υπόλοιπα είναι εντάξει; Κυρίως με ενδιαφέρει να μην έχει χαζοbug και να μην χρειάζεται καστομάρισμα για να δουλέψει σωστά με Ελληνικά.

Και για αυτό ακριβώς κάνω την ερώτηση μου στο κατεξοχήν αρμόδιο μέρος. Το υποφόρουμ των Κινέζικων. Φτάσαμε να αναλύουμε τα αυτονόητα.

Δεν ξέρω τι είναι αυτονόητο για σένα. Για μας αυτονόητο είναι οτι δεν βρίσκεις τα χαρακτηριστικά που θες με €100. Καμιά 10αρια σελίδες να διαβάσεις το καταλαβαίνεις αμέσως.

Εάν θες πραγματικά να σε βοηθήσουμε θα πρέπει να βάλεις με σειρά προτεραιότητας τις απαιτήσεις σου. Για παράδειγμα το IOCEAN είναι (σύμφωνα με τους κατόχους) πολύ καλό τηλέφωνο αλλά δεν είναι το επώνυμο τηλέφωνο που ζητάς (XIAOMI, LENOVO κ.λπ). Πες μας ποιες είναι οι βασικές σου προτεραιότητες και να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Μπορώ να ζήσω και με 1 GB. Στα υπόλοιπα είναι εντάξει; Κυρίως με ενδιαφέρει να μην έχει χαζοbug και να μην χρειάζεται καστομάρισμα για να δουλέψει σωστά με Ελληνικά.

Αφού συμβιβάζεσαι και με 1GB ram πήγαινε προς (δοκιμασμένο) xiaomi hongmi 1s + 10 ευρώ και κάτι παραπάνω από αυτά που θα έδινες για κινέζικο ..

έχει καλή κάμερα μπρος πίσω , παρά πολύ καλό gps , και πολύ καλό wifi εμβέλεια.. Για custom κτλ που λες , απλά θα κανείς ενημερώσεις τη rom που είναι πολύ εύκολη διαδικασία .. Το iocean δεν ξέρω πως τα πάει από gps και wifi.. Αλλιώς με λίγα παραπάνω πας στο coolpad f1 με 2GB ram

και octa core στη πιο προσυτή τιμή ..αλλά έχει κάποιες κουστομιές για να το φέρεις στα μέτρα σου .. Οποίο και να πάρεις από τα τρία σίγουρα τα λεφτά σου δεν θα πάνε χαμένα :)

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Θέλω να γράψω πολλές κακίες για το "quad core killer" της UMI αλλα είναι κλειδωμένο το θέμα στην πρώτη σελίδα :devil: