athanx Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 http://www.minideal.net/coolpad-7320-smartphone-mtk6592-qcta-core-1-7ghz-wcdma-with-5-5inch-ogs-ips-screen-13-0mp.html Από αυτά που είδα έχει πολλά περισσότερα από ότι ζητάω:) Από θέμα αξιοπιστίας τι παίζει;Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Από αυτά που είδα έχει πολλά περισσότερα από ότι ζητάω:) Από θέμα αξιοπιστίας τι παίζει;Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει; Ναι αρκετοι.Δες το θεμα του.Ειναι εξαιρετικο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394401 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Απο οτι βλέπω κάθε 2 , 3 μερες το χτυπάει και απο ένας το κινητό απο Κίνα. Ομαδική αγορά δε παίζει να κάνουμε να χτυπήσουμε και τιμή? Αλλα να μου πεις ποιος θα βαλει τη κάρτα του για όλους κτλ κτλ κτλ. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Απο οτι βλέπω κάθε 2 , 3 μερες το χτυπάει και απο ένας το κινητό απο Κίνα. Ομαδική αγορά δε παίζει να κάνουμε να χτυπήσουμε και τιμή? Αλλα να μου πεις ποιος θα βαλει τη κάρτα του για όλους κτλ κτλ κτλ. Ακόμα και να ξεπεραστεί το προβλημα του ποιος θα βαλει την καρτα του κτλ (ισως εντος μιας καλης παρεας μπορει να γίνει), πως θα ξεπεραστει το μεγεθος του πακετου? πχ αλλο μεγεθος εχει 1 κινητό απο κίνα και άλλο θα έχοουν πχ 5 ή 10? Τα πολλά είναι και κίνδυνος να σε τσιμπησει το τελωνείο και να πληρώσεις τον κούκο αηδόνι στο ****μενο (εβαλα μόνος μου * !!!!!) ελληνικό κράτος :lol: Σε μενα κανα παλικάρι να μπορει να με βοηθησει στο χθεσινό μου ποστ --> Καλησπερα σε όλους. Ψαχνω καιρο για κινητο αλλα επειδη λεφτα δεν παιζουν βρηκα το coolpad 7236 το οποιο με χαλαει που εχει 512 ραμ και 4 ρομ και η πολυ μικρη μπαταρια του που δεν θα βγαζει 8ωρο που λενε αλλα εχει τιμη πολυ καλη, 55 ευρω απο το vickmall, εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι, μου ξεφυγε? υπαρχει θεμα? και κατι ακομα το εχει πάρει κανεις? Ευχαριστω Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Και αν δεν δώσεις το ΟΚ το κρατάς χωρίς να πληρώσεις? οχι φυσικα,η το κρατας με καποια εκπτωση που θα συμφωνησεις με τον πωλητη η το επιστρεφεις με δικα σου εξοδα και παιρνεις τα χρηματα σου πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 οχι φυσικα,η το κρατας με καποια εκπτωση που θα συμφωνησεις με τον πωλητη η το επιστρεφεις με δικα σου εξοδα και παιρνεις τα χρηματα σου πισω Συμφωνω μαζι σου φιλε, μπορει να φαινεται καλυτερο το paypal αλλα στην πραξη νομιζω οτι το συστημα του aliexpress ειναι καλυτερο, δυο ακυρωσεις ειχα και ολα οκ, με το Paypal τυραννιομουν καιρο σε μια υποθεση, τελοσπαντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Και αν δεν δώσεις το ΟΚ το κρατάς χωρίς να πληρώσεις? Οι 60 ημέρες είναι αυτές που δίνουν στον πωλητή γιά να παραδώσει το αντικείμενο, όχι το δικό σου περιθώριο γιά dispute. Εάν περάσουν οι 60 ημέρες και δεν το έχεις παραλάβει ή δεν επιβεβαιώσεις ότι το παρέλαβες η παραγγελία "ακυρώνεται" και σου επιστρέφονται τα χρήματα. Αυτό που γράφεις δεν γίνεται, γιατί ΟΛΑ τα δέματα από ALI έχουν tracking number και υπογράφεις γιά να τα παραλάβεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospat30 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπέρα σε ολους τους φοβερους φιλους των κινεζικων κινητων και οχι μονο..!!!Λοιπον παιδια εχω ενα θεμα και θελω την βοηθεια σας !Ψαχνω για κινητο απο κινα και εκαι που μου αρεσε πολυ τo xioami mi3 ξαφνικα ειδα οτι δεν εχει dual sim οποτε ξενερωσα γιατι εγω ψανω ενα αξιοπιστω με καλη ελλινικη στηριξη οποτε κριμα!! υπαρχει κατι που δεν το εχω βρει ακομα και θα με ικανοποιηση (η σχεδον θα με ικανοποιηση) καποιο κινητο?? περιμενω βοηθεια παιδια!!!δωστε μου αν υπαρχουν 2 ισως και τρεις επιλογεσ!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! :confused::confused::confused::confused::confused:Εμένα ρε παιδιά δεν θα μου απαντήσει κανένας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Ακόμα και να ξεπεραστεί το προβλημα του ποιος θα βαλει την καρτα του κτλ (ισως εντος μιας καλης παρεας μπορει να γίνει), πως θα ξεπεραστει το μεγεθος του πακετου? πχ αλλο μεγεθος εχει 1 κινητό απο κίνα και άλλο θα έχοουν πχ 5 ή 10? Τα πολλά είναι και κίνδυνος να σε τσιμπησει το τελωνείο και να πληρώσεις τον κούκο αηδόνι στο ****μενο (εβαλα μόνος μου * !!!!!) ελληνικό κράτος :lol: Σε μενα κανα παλικάρι να μπορει να με βοηθησει στο χθεσινό μου ποστ --> Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η κορυφαια VFM συσκευη στα 100 Ευρω και η καλυτερη προταση αν δεν τον ενοχλουν οι 5.5 ιντσες.Διαφορετικα μπορεις να δεις τα Bluboo X1,HTM H9500+,Star S5+ στα 85$ στο clearance του Pandawill. Ριξε μια ματιά σε αυτα που αναφέρει ο arisg90 σε άλλο θεμα. Υγ ως κορυφαία εννοεί την coolpad 7320 : 100 ευρω και 81 σεντ . . .λιγάκι παραπανω βεβαι απο αυτο που ψάχνεις Edited July 20, 2014 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 ............εγω ψαχνω ενα αξιοπιστο με καλη ελλινικη στηριξη οποτε κριμα!! υπαρχει κατι που δεν το εχω βρει ακομα και θα με ικανοποιηση (η σχεδον θα με ικανοποιηση) καποιο κινητο?? περιμενω βοηθεια παιδια!!!δωστε μου αν υπαρχουν 2 ισως και τρεις επιλογεσ!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!............ Xiaomi Note απο εδω, αγορασαμε πολλοι :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktc Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπέρα! Είμαι τελείως καινούριος στην αγορά των κινέζικων, οπότε και οι απορίες μπορεί να σας ακουστούν χαζές (ελπίζω όχι :p )! Τσέκαρα διάφορα μοντέλα και κατέληξα στο Jiayu S2 και στο Xiaomi mi3. Ποιο πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο; Ειδικότερα για το Xiaomi η έκδοση των 16 GB είναι επαρκής η προτείνετε την 64άρα; Γενικά, απ'ότι έχω καταλάβει όλα τα κινητά έρχονται rooted, οπότε να ψάχνω με κριτήριο κάποια συγκεκριμένα specs (σε πακέτα rom κ.λ.π.) ή είναι standard αυτά που έχει το καθένα; Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται ποια sites μπορώ να εμπιστευθώ περισσότερο για να κάνω την αγορα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 καλησπερα παιδια...εχει καποιος..καποια γνωμη για αυτο το κινητο http://www.vickmall.com/coolpad-7236-smartphone-quad-core-1-2ghz-4-5-ips-3mp-3g-dual-sim-wifi-gps.html ? το μονο που ξερω ειναι τα Coolpad ειναι καλης ποιοτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 καλησπερα παιδια...εχει καποιος..καποια γνωμη για αυτο το κινητο.? το μονο που ξερω ειναι το Coolpad ειναι καλης ποιοτητας... Για ποιο κινητό? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 καλησπερα παιδια...εχει καποιος..καποια γνωμη για αυτο το κινητο http://www.vickmall.com/coolpad-7236-smartphone-quad-core-1-2ghz-4-5-ips-3mp-3g-dual-sim-wifi-gps.html ? το μονο που ξερω ειναι τα Coolpad ειναι καλης ποιοτητας... αυτο...το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπέρα σε ολους τους φοβερους φιλους των κινεζικων κινητων και οχι μονο..!!!Λοιπον παιδια εχω ενα θεμα και θελω την βοηθεια σας !Ψαχνω για κινητο απο κινα και εκαι που μου αρεσε πολυ τo xioami mi3 ξαφνικα ειδα οτι δεν εχει dual sim οποτε ξενερωσα γιατι εγω ψανω ενα αξιοπιστω με καλη ελλινικη στηριξη οποτε κριμα!! υπαρχει κατι που δεν το εχω βρει ακομα και θα με ικανοποιηση (η σχεδον θα με ικανοποιηση) καποιο κινητο?? περιμενω βοηθεια παιδια!!!δωστε μου αν υπαρχουν 2 ισως και τρεις επιλογεσ!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! :confused::confused::confused::confused::confused:Εμένα ρε παιδιά δεν θα μου απαντήσει κανένας??? http://www.vickmall.com/jiayu-g2f-wcdma-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-4-3-screen-1g-ram-4g-rom-8mp.html http://www.vickmall.com/thl-4400-smartphone-ultrathin-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-5-0-inch-hd-gorilla-glass-screen-with-4400mah-battery-otg-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 καλησπερα παιδια...εχει καποιος..καποια γνωμη για αυτο το κινητο http://www.vickmall.com/coolpad-7236-smartphone-quad-core-1-2ghz-4-5-ips-3mp-3g-dual-sim-wifi-gps.html ? το μονο που ξερω ειναι τα Coolpad ειναι καλης ποιοτητας... 512 ram; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σού; Θα μπεις στην διαδικασία παραγγελίας απο Κίνα για ένα κινητό αντρόιντ με 512 ram; Ούτε για αστείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fwo Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το Jiayu εχει πολυ καλυτερη αυτονομια λογω της χειροτερης αναλυσης οθονης και της μεγαλυτερης μπαταριας.Απο καμερα δεν ξερω πως παει.Αυτο που ξερω ειναι οτι το Iocean εχει την καλυτερη καμερα αναμεσα σε ολες τις συσκευες μεχρι τα 150$. Αν ειναι η πρωτη σου αγορα απο Κινα,κανε μια υποχωρηση στην καμερα και παρε το G2F.Ειναι οικονομικο,βολικο σε μεγεθος και αρκετα ποιοτικο.Για τα χρηματα που θα δωσεις θα σε ικανοποιησει απολυτα. Θα τολμησω να κανω μια vfm προταση.Μεγαλο μεγεθος,πιο μεγαλο απο το Iocean αλλα με δυνατα χαρακτηριστικα σε εξαιρετικη τιμη.Και με 2 μπαταριες και θηκη flip. http://www.pandawill.com/h9500-smartphone-android-42-mtk6582-quad-core-1g-ram-50-inch-130mp-camera-p87182.html http://www.pandawill.com/h9500-smartphone-android-42-mtk6582-quad-core-1g-ram-50-inch-130mp-camera-p87179.html Σ'ευχαριστω πολυ για την επεξηγηση Σε μπέρδεψα με την Margio που ρωτούσε κινητό για ίδια χρήση και ήταν ανάμεσα στις ίδιες συσκευές. Συγνώμη :X Αυτη διαβασα και μου μπηκαν στο ματι Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν είναι ένδειξη ποιότητας της εικόνας. Τα μεγκαπίξελ είναι το μέγεθος της εικόνας. Είναι χρήσιμα όταν χρησιμοποιούμε ένα κομματάκι της και το μεγαλώνουμε, π.χ. όταν θέλουμε να κρατήσουμε ένα τμήμα της και να το μεγαλώσουμε για να μην μείνει κενό γύρω ή φαίνεται μικρή. Πάνε για το G2F αν δεν σε νοιάζουν και τόσο οι φωτογραφίες. Καλή μπαταρία, διαστάσεις που δεν ξεφεύγουν και αρκετά ευρώ στην τσέπη. εκανα το εξης εστειλα και στο το2c για κουπονι για το iocean και το επαιξε κινεζος αν ειχα ή αν θελω κουπονι και τους ξαναεστειλα τωρα... και στο βικμολ για το G2F και μου απαντησε οτι αν θελω εναν φορτιστη και να φανταστεις οτι δεν διευκρινησα τιποτα για ποσον...απλα ηθελα να δω συμπεριφορες...και τελικα ψιλοαπογοητευθηκα γιατι σκεφτηκα που να ειχα και καποιο προβλημα πως θα φεροντουσαν...αλλα οκ δεν ηταν υποχρεωμενοι για κατι απλα καταθεσα την εμπειρια μου...ειμαι ακομα στο ποιο απο τα 2 αν και πρεπει να καταληξω γιατι περναν οι μερες και θα ερθουν και αλλες επιλογες και μετα αστα να πανε Χριστουγεννα θα πιασω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansp32 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 εκανα το εξης εστειλα και στο το2c για κουπονι για το iocean και το επαιξε κινεζος αν ειχα ή αν θελω κουπονι και τους ξαναεστειλα τωρα... Καλά έκανε. Αυτό που έγραψες στα αγγλικά σήμαινε ότι έχεις κουπόνι. Γι' αυτό μπερδεύτηκε. Έτυχε να το διαβάσω και εγώ.. Οπότε γράψτο σωστά. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 καλημέρα.... :) παιδιά αυτό τι λέει? http://www.coolicool.com/stock-in-europe-elephone-p8-mtk6592-17ghz-octa-core-57-inch-fhd-screen-android-42-3g-smartphone-g-33276 και τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει stock in EU? αξίζει ή να πάμε σε XIAOMI ΝΟΤΕ ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 512 ram; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σού; Θα μπεις στην διαδικασία παραγγελίας απο Κίνα για ένα κινητό αντρόιντ με 512 ram; Ούτε για αστείο. αυτος που θα το χρησιμοποιει δεν ειναι απαιτητικος χρηστης...και ξερω απο τα coolpad οτι ειναι καλα τηλεφωνα. για αυτο. αν εχετε να μου προτεινειτε καποιο καλυτερο μεχρι 60 ευρω διαθετει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 αυτος που θα το χρησιμοποιει δεν ειναι απαιτητικος χρηστης...και ξερω απο τα coolpad οτι ειναι καλα τηλεφωνα. για αυτο. αν εχετε να μου προτεινειτε καποιο καλυτερο μεχρι 60 ευρω διαθετει. Η πιο επωνυμη λυση ειναι το 7236.Μπορεις να βρεις στο clearance του pandawill καποιες πολυ καλες προτασεις με 4πυρηνο ΜΤΚ6582 και 1GB ram στα 80-90$.Ενδεικτικα Bluboo X1,Star S5+,ΗΤΜ Η9500+,Flying F9500. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 αυτος που θα το χρησιμοποιει δεν ειναι απαιτητικος χρηστης...και ξερω απο τα coolpad οτι ειναι καλα τηλεφωνα. για αυτο. αν εχετε να μου προτεινειτε καποιο καλυτερο μεχρι 60 ευρω διαθετει. Ψηφίζω CoolPad :) Εκτός κι αν θέλεις/μπορείς να παραγγείλεις μέσω eBay ή AliExpress το JiaYu F1, γιατί έχουν ξεμείνει από στοκ τα καταστήματα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το coolpad είναι και αύτο σφαίρα και απροβλημάτιστo όπως και το f1 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
healling Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 καλησπερα σε ολους.....ενδιαφερομαι για κντ με 2 sim, και με οσο γινεται καλυτερη φωτογραφια και καταγραφη βιντεο,και να εχει καλη ηχογραφηση...... αυτα ειναι τα πιο βασικα.....αλλα δεν με χαλανε καθολου οι εξτρα δυνατοτητες και εφαρμογες,πιο πολυ ομως θελω να διαβαζω pdf , και να εχει καλο gps και αν ειναι δυνατον και πυξιδα ισως να μπορω να βαλω και καμια εφαρμογη οπως καποια που να μου δειχνει που ειναι τα αστερια καθε στιγμη ( ετσι μου εχουν πει..ξερει κανεις για ποια μιλαω? αν ναι παρακαλω για το λινκ..)δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου να παιζω παιχνιδια η να βλεπω βιντεο και δεν εχω σκοπο να το πειραξω καθολου στα λειτουργικα του........... ξερει κανεις να μου απαντησει για κατι που να πληρει τις προδιαγραφες μου?διαθετω 150- 200 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospat30 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Xiaomi Note απο εδω, αγορασαμε πολλοι :rolleyes: Σε ευχαριστω πολυ για την λυση που μου εδωσες ΑΛΛΑ την ειχα δει και με χαλαει το 5,5 inc της οθονης!! πολυ μεγαλη!! αν γινεται κατι σε 4,7 η το πολυ 5 !!! και παλι σας ευχαριστω εκ των προτερων ΟΛΟΥΣ που με βοηθατε!!! ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!!!!:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::(:(: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts