Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι περί αποστολών σε αυτό το νήμα γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα (έχω διαβάσει τον οδηγό).

Παράγγειλα απο vickmal ένα xiaomi hongmi με απλό ταχυδρομείο (SG) και στο tracking βλέπω να μου εμφανίζει αυτό:

• Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Έχω παραγγείλει πολλές φορές από κίνα και πρώτη φορά βλέπω να περνάει από το τμήμα συστημένων παρόλο που είναι αποστολή με απλό ταχυδρομείο.

Έχει συμβεί σε κάποιον?

Αν περάσει τελικά τελωνείο πόσο προβλέπεται να πληρώσω για αξία περίπου 100ευρω?

Σας ευχαριστώ

Καμια ανησυχια,σε ολους ετσι γραφει.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε αναζήτηση μικρού κινητού έπεσα πάνω στο cubot gt95.

Εχω σκουπίσει ολο το φόρουμ αλλα δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.

Ξέρει κάνεις κάτι για αυτο το κινητό να βοηθήσει;

Μέτριο, θα έλεγα.

Γιατί δεν παίρνεις το Jiayu F1; Ίδια χαρακτηριστικά αλλα, με 5€ περισσότερα, παίρνεις σχεδόν διπλάσια μπαταρία. Είναι και πιο όμορφο.

Φίλε μου εάν είναι ζήτημα χρημάτων, ρίξε μία ματιά στην πρώτη σελίδα του http://www.pandawill.com/ , έχει πολλές προσφορές σε τηλέφωνα με πολύ καλά χαρακτηριστικά. :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Το εχω δει και το f1 αλλα απο vickmall μου απάντησαν:

[12:48:45 μμ] Selina Wang: i am sorry,JIAYU F1 WCDMA version is out of stock

Απο panda δεν εχω αγοράσει ποτέ.

σαν μαρκα καλη, σαν κινητο ωραια, σαν μπαταρια απελπιστικη.

Πραγματικά καλη φωτογραφικη, με 2gb ram και τιμη γυρω στα 200 usd? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Φωτογραφικη εννοώ ανώτερη του hongmi! Ευχαριστώ

Απο panda δεν εχω αγοράσει ποτέ.

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, πολλοί πήραμε σε προσφορά το STAR S6, εγώ το παρέλαβα σε 15 ημέρες, και τώρα έχει πολλά ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αν δεν θέλεις να ανέβεις σε κόστος, δες το νέο Phicomm C230w.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλησπερα,υπαρχει καποιος που να εχει παραγγειλει η εχει περισσοτερες πληροφοριες για το παρακατω τηλεφωνο ???

http://www.merimobiles.com/zte-star1-single-sim-5-inch-4g-lte-smartphone_p/meri10153.htm

Γεια σας παιδια... Ψαχνω κινεζικο κινητο για την κοπελα μου περιπου 200-250 ευρω... θελω κατι δυνατο κ δοκιμασμενο! Οπως επισης κ απο πιο site να το παρω... ειναι τοσες πολλες οι γνωμες που δν ξερω τι να κανω τελικα! Τελος ειμαι λιγο ασχετος απο το θεμα root και custom rom ομως σκαμπαζω αρκετα απο τεχνολογια κ θα εκτιμουσα λινκ για οδηγους για root k custom rom...αν κ απο οτι διαβαζω καποια κινητα ερχονται ηδη ροοταρισμενα!! Ευχαριστω εκ των προτερων!! ;)

Γεια σας παιδια... Ψαχνω κινεζικο κινητο για την κοπελα μου περιπου 200-250 ευρω... θελω κατι δυνατο κ δοκιμασμενο! Οπως επισης κ απο πιο site να το παρω... ειναι τοσες πολλες οι γνωμες που δν ξερω τι να κανω τελικα! Τελος ειμαι λιγο ασχετος απο το θεμα root και custom rom ομως σκαμπαζω αρκετα απο τεχνολογια κ θα εκτιμουσα λινκ για οδηγους για root k custom rom...αν κ απο οτι διαβαζω καποια κινητα ερχονται ηδη ροοταρισμενα!! Ευχαριστω εκ των προτερων!! ;)

Για κοπελα xiaomi mi2s...αν δεν εχει προβλημα με το μεγεθος βουρ για xiaomi mi3!!

Vickmall.com η minideal.net.

Μια χαρά πιστεύω θα της κάτσει και ένα xiaomi hongmi 1s.. δυνατό είναι , έχει πολύ καλή κάμερα !! gps και wifi άψογο και πάνω από όλα κοστίζει 115 euro και το πέρνεις από vickmall με root και multi language ..και σου μένουν και χρήματα να της πάρεις και ένα tablet

που λέει ο λόγος :P αλλά άμα θέλει μικρό σε διαστάσεις πας στο xiaomi mi2s που σου λέει και ο φίλος πιο πάνω ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Γνωριζει κάποιος ποιο από τα παρακάτω Coolpad f1, jiayu g4s, xiaomi redmi note, έχει καλύτερη φωτογραφικη? Κι αν συκρινεται με του Galaxy s3 . ευχαριστώ

Eρωτηση κοιταζω αυτα τα 2 κινητα

asus zenfone 5 ( διαβασα πριν λιγο οτι βγαζουν με LΤΕ νεο zenfone 5 με αλλον επεξεργαστη αλλα με τα ιδια χαρακτηριστικα)

http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-2gb-ram-16gb-rom-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-5-0-inch-hd-screen.html

zte v5 red boull

http://touch-us.com/zte-v5-red-bull.html

ποιο θα επιλεγατε απο τα 2 και γιατι ;

ο ιντελ ατομ Intel Z2580 ή ο Snapdragon MSM8226 ειναι καλυτερος ;

Τελικα τα ΖΤΕ ειναι δικαρτο ;

Θελω δικαρτο για χρηση ιντερνετ, φωτο, ραδιο, skype και λιγο GPS με αυτην την σειρα.

Σας ευχαριστω :)

Για να λέει δικαρτο το Ζτε μάλλον είναι.

Εγώ θα έπαιρνα το Ζτε λόγο μεγαλύτερης και αποσπομενης μπαταρίας

Edited by chios

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

Βρίσκομαι εδώ και πολύ καιρό σε αναζήτηση dual sim κινητού και ως ψιλοάσχετος χάθηκα στο πέλαγος των δεδομένων.

Προσανατολίζομαι προς διάσταση 4.7' οριακά, καθώς οι 5' μου φαίνονται μη πρακτικές σε καθημερινή χρήση.

Η χρήση του θα είναι ψιλοσυντηρητική, δηλ. κυρίως κλήσεις, αρκετό viber, αναπαραγωγή ράδιο και μουσικής, λίγο ίντερνετ, gps, και από παιχνίδια κανένα ραλάκι. Με βάση τα παραπάνω με ενδιαφέρουν ποιοτικά τα παρακάτω:

- Ποιότητα κατασκευής (ώστε να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια)

- Διάρκεια μπαταρίας

- Απροβλημάτιστη σύνδεση wifi και gps

- Να μην αναγκάζομαι σε τακτική βάση να ψάχνω για ROM για να λύνω καθημερινά προβλήματα.

Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο Xiaomi Red Rice/Hongmi 1s (4πύρηνο MTK6589T/Snapdragon 8628, μνήμη 4-8/1, κάμερα 8/1.3, μπαταρία 2000 και τιμή περίπου 150 $).

Αξίζει να δώσω 40 $ παραπάνω και να περάσω σε άλλη κατηγορία; Και συγκεκριμένα στο Jiayu G4S (8πύρηνο ΜΤΚ6592, μνήμη 16/2, κάμερα 13/3, μπαταρία 3000 και τιμή περίπου 190 $).

Θα ήθελα τη γνώμη σας ανάμεσα στα παραπάνω κινητά (με βάση τα κριτήρια που έβαλα στην αρχή) ή αν έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ.

Edited by karatzes

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

Βρίσκομαι εδώ και πολύ καιρό σε αναζήτηση dual sim κινητού και ως ψιλοάσχετος χάθηκα στο πέλαγος των δεδομένων.

Προσανατολίζομαι προς διάσταση 4.7' οριακά, καθώς οι 5' μου φαίνονται μη πρακτικές σε καθημερινή χρήση.

Η χρήση του θα είναι ψιλοσυντηρητική, δηλ. κυρίως κλήσεις, αρκετό viber, αναπαραγωγή ράδιο και μουσικής, λίγο ίντερνετ, gps, και από παιχνίδια κανένα ραλάκι. Με βάση τα παραπάνω με ενδιαφέρουν ποιοτικά τα παρακάτω:

- Ποιότητα κατασκευής (ώστε να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια)

- Διάρκεια μπαταρίας

- Απροβλημάτιστη σύνδεση wifi και gps

- Να μην αναγκάζομαι σε τακτική βάση να ψάχνω για ROM για να λύνω καθημερινά προβλήματα.

Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο Xiaomi Red Rice/Hongmi 1s (4πύρηνο MTK6589T/Snapdragon 8628, μνήμη 4-8/1, κάμερα 8/1.3, μπαταρία 2000 και τιμή περίπου 150 $).

Αξίζει να δώσω 40 $ παραπάνω και να περάσω σε άλλη κατηγορία; Και συγκεκριμένα στο Jiayu G4S (8πύρηνο ΜΤΚ6592, μνήμη 16/2, κάμερα 13/3, μπαταρία 3000 και τιμή περίπου 190 $).

Θα ήθελα τη γνώμη σας ανάμεσα στα παραπάνω κινητά (με βάση τα κριτήρια που έβαλα στην αρχή) ή αν έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ.

άμα θες δυνατό gps και wifi πας στο Hongmi 1s ..

άμα θες μεγαλύτερη μπαταρία και 2G ram πας στο Jiayu G4S ..

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

άμα θες δυνατό gps και wifi πας στο Hongmi 1s ..

άμα θες μεγαλύτερη μπαταρία και 2G ram πας στο Jiayu G4S ..

Οι διαφορές στο gps και στο wifi οφείλονται στη cpu (Qualcomm vs Mediatek) ή στην ποιότητα κατασκευής των δύο συσκευών;

Για να μη μπερδεύεσαι : Κυκλοφορούν 2 Hongmi ή Redmi το Όνομα αλλάζει από site σε site αλλά αφορά το ίδιο τηλέφωνο. Η διαφορά είναι στο τέλος. Υπάρχουν 2 μοντέλα. Το σκέτο Hongmi ή Redmi με επεξεργαστή MTK mediatek και 4Gb και το Hongmi ή Redmi 1S με τον επεξεργαστή Qualcomm με 8Gb. Θα σου Πρότεινα από τα 2 το δεύτερο λόγω γρηγορότερος επεξεργαστή που πιστεύω θα δεχτεί πιο εύκολα την ΚΙΤ-ΚΑΤ όποτε και αν βγει για τα συγκεκριμένα κινητά. Και τα 2 πάντως είναι αξιπιστοτατα και με εβδομαδιαία καθαρή ελληνική υποστήριξη.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά ένα τηλέφωνο με δυνατή κάμερα και video ψάχνω γύρω στα 150 €. Με χαρακτηριστικά πιο δυνατά από το Star s5 του οποίου Είμαι κάτοχος...

Ευχαριστώ...

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Για να μη μπερδεύεσαι : Κυκλοφορούν 2 Hongmi ή Redmi το Όνομα αλλάζει από site σε site

Τη διαφορά την κατάλαβα μόλις σήμερα το πρωί :), γι' αυτό και στο αρχικό μήνυμα τα διαχωρίζω με / τα χαρακτηριστικά τους.

Θα σου Πρότεινα από τα 2 το δεύτερο λόγω γρηγορότερος επεξεργαστή που πιστεύω θα δεχτεί πιο εύκολα την ΚΙΤ-ΚΑΤ όποτε και αν βγει για τα συγκεκριμένα κινητά. Και τα 2 πάντως είναι αξιπιστοτατα και με εβδομαδιαία καθαρή ελληνική υποστήριξη.

Ως δεύτερο εννοείς το Xiaomi με τον Qualcomm ή το 8πύρηνο Jiayu το αρχικού μηνύματος;

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τη διαφορά την κατάλαβα μόλις σήμερα το πρωί :), γι' αυτό και στο αρχικό μήνυμα τα διαχωρίζω με / τα χαρακτηριστικά τους.

Ως δεύτερο εννοείς το Xiaomi με τον Qualcomm ή το 8πύρηνο Jiayu το αρχικού μηνύματος;

το Xiaomi με τον Qualcomm

το Xiaomi με τον Qualcomm

Και εγώ προς εκεί με βλέπω, να σου πω την αλήθεια. Και μια τελευταία ερώτηση. Πιστεύεις ότι ο Qualcomm, πέρα από ταχύτερος, προσφέρει καλύτερη συμπεριφορά ως προς το wifi και το gps ή εξαρτάται αποκλειστικά από την υλοποίηση κάθε κατασκευαστή;

Και εγώ προς εκεί με βλέπω, να σου πω την αλήθεια. Και μια τελευταία ερώτηση. Πιστεύεις ότι ο Qualcomm, πέρα από ταχύτερος, προσφέρει καλύτερη συμπεριφορά ως προς το wifi και το gps ή εξαρτάται αποκλειστικά από την υλοποίηση κάθε κατασκευαστή;

Παίζει ρόλο εννοείτε και η υλοποίηση του κατασκευαστή αλλά κατά την γνώμη μου ο snapdragon είναι ένα κλικ πιο πάνω ..έχω δοκιμάσει επώνυμα κινέζικα κινητά με mtk και ανώνυμα κινέζικα που δεν είναι είναι γνωστά να φοράνε Qualcomm και με το snapdragon είχαν καλύτερη ανταπόκριση στο gps ..