Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια πειτε μου οποιος εχει το Vivaco V-Tower 5.7" (16GB) γιατι θελω να το παρω !!

http://www.to2c.com/elephone-p8-mtk6592-octa-core-smartphone-5-7-inch-ips-screen-1920-1080-android-4-2-2gb-16gb-13-0mp-camera-otg.html

Αυτο εδω ειναι,120 Ευρω φθηνοτερο.Εχουν ακουστει καλα λογια.Μην δωσεις 300 Ευρω.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

θελω αν αγορασω το xiaomi redmi note απο εδω http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_redmi_note_pro_wcdma_octa_core_1_7ghz_2gb_ram_8gb_dual_sim_13mp_5_5_inch_ips_capacitive_touchscreen-5844-eur.html

εχει αγορασει κανεις αλλος απο εκει? αν το παρω με dhl θα εχω θεμα με τελωνειο? αν τελικα εχω θεμα με τελωνειο απλα τους λεω (στην dhl) δεν το θελω στειλτε το πισω και το καταστημα με χρεωνει εξοδα μεατφορας και επιστροφης?

γενικα με dhl ,, fedex και ems ειχατε θεμα με τελωνειο?

Edited by Darkorigin

Προς τους mod

φτιαξτε μια υποπεριοχη για τα τηλεφωνα της xiaomi, αμαρτια ειναι..... εχει αρκετα μοντελα και ''δυναμη'' στα τοπικ

Ευχαριστω :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

θελω αν αγορασω το xiaomi redmi note απο εδω http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_redmi_note_pro_wcdma_octa_core_1_7ghz_2gb_ram_8gb_dual_sim_13mp_5_5_inch_ips_capacitive_touchscreen-5844-eur.html

εχει αγορασει κανεις αλλος απο εκει? αν το παρω με dhl θα εχω θεμα με τελωνειο? αν τελικα εχω θεμα με τελωνειο απλα τους λεω (στην dhl) δεν το θελω στειλτε το πισω και το καταστημα με χρεωνει εξοδα μεατφορας και επιστροφης?

γενικα με dhl ,, fedex και ems ειχατε θεμα με τελωνειο?

Μακρια απο το καταστημα και μακρυα απο κουριερ. Κουριερ το τελωνειο ειναι σιγουρακι, για ΕΜΣ εκει ειναι καπως χαλαρα.

Αν το πεις στο κουριερ οτι δεν το θελεις το στελνει για καταστροφη ( και καλα !!!!) αλλα μολις ανοιξουν το πακετο και δουν το τηλεφωνο θα το στειλουν στην πρεσσα; χλωμο!!!

Το καταστημα μαλλον βρωμαει κλωνος εκεινον που βαρεσαν κανονι.

Εχω ψωνισει απο ibuygoo Και ολα ηταν οκ,αν ψαξεις στο xda για αξιοπιστους πωλητες ειδικα xiaomi ειναι στους top trusted

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εχω ψωνισει απο ibuygoo Και ολα ηταν οκ,αν ψαξεις στο xda για αξιοπιστους πωλητες ειδικα xiaomi ειναι στους top trusted

Δυστυχως σε μενα δεν ηταν οκ. Το ειχε στειλει, το ειχε παρει πισω, και εκανε τον Κινεζο. Επικοινωνια μηδαμινη. Με το που ενοχλησα το Paypal με θυμηθηκε. Τετοιες αγοραπωλησιες να μου λειπουν.

Μεταξύ των 2 τηλεφώνων σίγουρα το XIAOMI για τον μόνο λόγο ότι, τα XIAOMI έχουν περιβάλλον MIUI

Πιο βαρυ και bloated απο το ~stock android που εχουν τα αλλα.

, ελληνική κοινότητα χρηστών με δικό τους forum και με συνεχή υποστήριξη, αμιγώς ελληνική ROM που ενημερώνεται κάθε εβδομάδα.

Που σημαινει διορθωνουμε παλια bug αλλα βγαινουν νεα κλπ

Έχεις XIAOMI και δεν φοβάσαι χάρο. Είναι μέσα στις 10 πρώτες σε πωλήσεις στον κόσμο και αυτή που έβγαλε από την δεκάδα την HTC. Τι δεν καταλαβαίνεις; :-)

Χαιρω πολυ, οι Κινεζοι ειναι οσοι ολος ο αλλος κοσμος :p

MIUI; Μπααα, πολυ βαριά, πολυ bloated, με περιεργο ui που δεν μπορεις να μονταρεις ο ιδιος.

Kαλα (σχετικά) τα Xiaomi, αλλα μην τα Θεοποιουμε κιολας.

Καλημέρα

Αποφάσισα να πάρω το πρώτο μου smartphone και κατέληξα ότι θα πάω σε κινέζικο λόγω τιμής και χαρακτηριστικών. Η χρήση θα είναι νορμάλ χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Αυτά που θα ήθελα είναι

1. Nα μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ χωρίς προβλήματα από wi-fi

2. Nα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν gps στο αυτοκίνητο

3. Nα μπορώ να βγάλω αξιοπρεπής φωτογραφίες

4. Nα μπορώ να βάλω εφαρμογές android

5. Οθόνη 5'' ή 4.7''

6. Τιμή 100ε και λίγο παραπάνω

Γενικά η χρήση θα είναι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για κορυφαία χαρακτηριστικά για ταινίες, ταχύτητα κτλ.

Περιμένω τις προτάσεις σας.

Για τα χαρακτηριστικά που λές κοίτα το lenovo s650, το έχω και τα κάνει όλα καλά αυτα που θέλεις. Επίσης υπάρχει και το λενοβο s660 με ίδια χαρακτηριστικά αλλά με μεγαλύτερη μπαταρία, όπως και άλλα όπως xiaomi hongmi κτλ για τα οποία δεν έχω προσωπική άποψη

Έχω πάρει σε φίλο ένα thl t5 και του άρεσε και θέλει 1-2 ακόμα , έλα όμως που δεν παράγονται .

Ποια ,πιστεύετε από τα παρακάτω είναι σχεδόν αντίστοιχα σε αξιοπιστία , τουλάχιστον . Αλλά όχι πάνω από 120$

1.umi xI pro

2.Elephone p7 (???)

3.star n9700

4.doogee dg350 pixels (?? οθόνη )

5. ???

βαριά 5" , καλύτερα 1Gb (Προφανώς :lol: ) , καλύτερα με 6582 , και κυρίως κάπως αξιόπιστο να μην με κυνηγάνε ...

και μην πείτε βάλε 5,10,20$ , γιατί δεν τα βάζω εγώ τα λεφτά , επίσης την αξιοπιστία των κινέζικων την ξέρω να μην την συζητάμε ξανά , πάρε xiaomi κλπ

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Έχω πάρει σε φίλο ένα thl t5 και του άρεσε και θέλει 1-2 ακόμα , έλα όμως που δεν παράγονται .

Ποια ,πιστεύετε από τα παρακάτω είναι σχεδόν αντίστοιχα σε αξιοπιστία , τουλάχιστον . Αλλά όχι πάνω από 120$

1.umi xI pro

2.Elephone p7 (???)

3.star n9700

5. ???

βαριά 5" , καλύτερα 1Gb (Προφανώς :lol: ) , καλύτερα με 6582 , και κυρίως κάπως αξιόπιστο να μην με κυνηγάνε ...

και μην πείτε βάλε 5,10,20$ , γιατί δεν τα βάζω εγώ τα λεφτά , επίσης την αξιοπιστία των κινέζικων την ξέρω να μην την συζητάμε ξανά , πάρε xiaomi κλπ

zopo zp700

το ειχα, δοκιμασμενο με 6582 οπως ζητας 4.7 ιντσες 1 gb με πολλα χρωματα να διαλεξουν με σταθερη ελαφρια rom σε περιπτωση που δεν θελουν να αρχισουν αλλαγες κ τετοια κ με 120.99 δωρο κ μια 8αρα tf card απο to2c

τωρα αν προβληματιζουν τα 0.99 cents σκετο εχει 118.99

ναι υστερει λιγο σε καμερα k το δικο μου ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ απροβληματιστο οσο το δουλεψα αλλα κ σαυτον που το πουλησα δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα μεχρι στιγμης

zopo zp700

το ειχα, δοκιμασμενο με 6582 οπως ζητας 4.7 ιντσες 1 gb με πολλα χρωματα να διαλεξουν με σταθερη ελαφρια rom σε περιπτωση που δεν θελουν να αρχισουν αλλαγες κ τετοια κ με 120.99 δωρο κ μια 8αρα tf card απο to2c

τωρα αν προβληματιζουν τα 0.99 cents σκετο εχει 118.99

ναι υστερει λιγο σε καμερα k το δικο μου ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ απροβληματιστο οσο το δουλεψα αλλα κ σαυτον που το πουλησα δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα μεχρι στιγμης

Εγώ θα έβαζα και το jiayu G2F σε αυτά τα χρήματα

ενδιαφέρουσες προσθήκες και μάλλον θα "φύγω" από τα "ανώνυμα" , απλά ήθελα να δοκιμάσω και το pixels , το umi & το star και από πλευράς κάμερας , για προσωπική εμπειρία .

ενδιαφέρουσες προσθήκες και μάλλον θα "φύγω" από τα "ανώνυμα" , απλά ήθελα να δοκιμάσω και το pixels , το umi & το star και από πλευράς κάμερας , για προσωπική εμπειρία .

Το pixels και το umi είναι το ίδιο τηλέφωνο, και τα δύο τα κατασκευάζει η DOOGEE, εγώ έχω 8 μήνες το DG500 και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Το pixels και το umi είναι το ίδιο τηλέφωνο, και τα δύο τα κατασκευάζει η DOOGEE, εγώ έχω 8 μήνες το DG500 και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα .... :)

Ναι αλλά στο νήμα του , εκτός του τρεμουλιάσματος της οθόνης στο booting σε κάποιους βγήκαν βούλες (!!!) σε άλλον μαύρισε ένα μέρος (!!!) . Πάντως τρώγομαι και γιαυτό αφού το Jiayu έχει και χαμηλότερη ανάλυση (-) και 4.3"(-) .

zopo έχω πάρει στην γυναίκα μου και ενώ είναι πολύ γρήγορο είχε κατασκευαστικό θέμα με την οθόνη και την φόρτιση (έπεσε πολύ κλάμα στο νήμα του zp820) , όμως η γυναίκα μου που είναι παντελώς άσχετη σχεδόν δεν κατάλαβε τίποτα αν δεν της τα λεγα , το χειρότερο όμως τελικά και αυτό που μένει , είναι η φωτογραφική που δεν μπορείς να βελτιώσεις ... έτσι δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να σου κάτσει στο καθένα ....

Edited by mimo

Και γιατί δεν παίρνεις το Thl t5s?

Είναι σχεδόν το ίδιο και καλύτερο από το Thl t5 που σου άρεσε.

δεν "μου άρεσε" , το είχα πάρει σε ένα φίλο γιατί θεωρώ την φίρμα αξιόπιστη , αλλά είχα δώσει 105$ και καλό θα ήταν να μην φθάσω τα $120 που βλέπω τώρα ότι κάνει το t5s . Θα θελα και κάτι διαφορετικό να παίξω λίγο για λόγους περιέργειας . Αν ζοριστώ όμως και συμφωνεί ο ενδιαφερόμενος θα το πάρω .

Γνώμη μου είναι να διαβάσεις ένα ένα τα θέματα των κινητών που σε ενδιαφέρουν και όποιο ανταποκρινεται καλύτερα στις ανάγκες σου, να το πάρεις. Καθώς και επίσης σε όποιο βλέπεις τα λιγότερα προβλήματα.

1.umi xI pro

2.Elephone p7 (???)

3.star n9700

5. ???

Πολυ αξιοπιστο αλλα με πολυ μετρια καμερα ειναι το huawei g610s.

Το μεγαλο του προβλημα ειναι η μπαταρια...... δεν αδειαζει με τιποτα , θα ξεχνας ποτε το φορτησες τελευταια φορα

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Πολυ αξιοπιστο αλλα με πολυ μετρια καμερα ειναι το huawei g610s.

Το μεγαλο του προβλημα ειναι η μπαταρια...... δεν αδειαζει με τιποτα , θα ξεχνας ποτε το φορτησες τελευταια φορα

πολύ καλή αξιόπιστη λύση αλλά ξεφεύγει από τα 120 ντάλαρς ($130++) και ο εν λόγω "τσίμπησε" από την όψη (η δεύτερη ερώτηση είναι η τιμή ...) οπότε .... κάτι απλά να μην χαλάει ή να μην έρθει "χαλασμένο".

:X μπερδευτικα, τα περασα για 120 ευρω, δεν προσεξα οτι γραφεις ντολαρ :X

Συνεχιζουμε :)

MIUI; Μπααα, πολυ βαριά, πολυ bloated, με περιεργο ui που δεν μπορεις να μονταρεις ο ιδιος.

Kαλα (σχετικά) τα Xiaomi, αλλα μην τα Θεοποιουμε κιολας.

Για πες,γιατι ειμαι ενα κλικ πριν την αγορα του xiaomi mi-3..

να πολυμονταρω το ui δε με πολυενδιαφερει, αλλα αν ειναι βαρια και bloated(τωρα θα το γκουγκλαρω αυτο αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι θετικο:lol: ) θα με επηρεασει...

εχεις εναλλακτικη εως 5 ιντσες και εως 230 ευρω?