asot Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δεν απαιτώ να μου βγει σκυλί σαν το NeoV που το ταλαιπώρησα υπερβολικά αυτα τα χρόνια, απλά θέλω να αλλάξω τηλέφωνο, χωρίς να δωσω τόσα χρήματα όσο και την τελευταια φορά που άλλαξα. Τέλος, θα ήθελα να δω αν ένα 'κινέζικο' θα έχει τοσο μεγαλη διαφορά απο ένα "επώνυμο" κινητο Ενα κινέζικο των $110 ΔΕΝ θα σου κρατήσει (4.5") Να προτιμήσεις ένα "επώνυμο" κινέζικο (Lenovo, Xiaomi, Huawei και κάποια άλλα, πχ ThL) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπερα, έχω ένα Xperia Neo V εδω και 2,5 χρόνια, και σκέφτομαι να αλλάξω τηλέφωνο. Απο Κίνα, τί θα μου προτείνατε έως 100-110$? Οθόνη 4" έως 4.5", όχι μεγαλύτερη γιατι πιστευω θα μου είναι άβολο, και όχι μικροτερη γιατι διαβάζω e-books απο την οθόνη και δεν θελω να βγάλω εντελώς τα μάτια μου. Dual Sim αδιάφορο, και θα προτιμούσα να είναι 4πύρηνο με 1gb RAM, και αποδεκτη ανάλυση/κάμερα. Στα κινεζομάγαζα βλέπω διαφορα τηλέφωνα με καλά χαρακτηριστικά σε αυτό το έυρος τιμής, αλλά απ'ότι έχω καταλαβει διαβάζοντας νήματα εδω μέσα κινεζικο απο κινεζικο υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μήπως θα μπορούσε να προτεινει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρια στον τομέα ένα κινητο? Σ αυτα τα χρηματα και αυτο το μεγεθος,το UMI X1s που σου προταθηκε θα σε καλυψει και θα σε βολεψει απολυτα.Ειναι σχετικα μικρο,λεπτο και ελαφρυ.Για τη χρηση που το θες (διαβασμα ebooks κτλ) η 4.5αρα οθονη δεν θα σε ζορισει.Δες επισης στις 4.7 ιντσες,το Newman N2 στα 99$ που ειναι πολυ δυνατο vfm και το εξαιρετικο Hogmi που σου προταθηκε. Αν και για μενα δεν θα πρεπε να κολλας με τις ιντσες καθως η 5αρα οθονη και βολευει και συνηθιζεται πολυ ευκολα.Πχ το Iocean X7 HD ειναι πολυ στενο και ελαφρυ ενω και το καινουριο Cubot S208 ειναι στενο,λεπτο και ελαφρυ. Thl T11 Coolpad F1 (Εαν μπορείς να περιμένεις για να βγει η έκδοση με 3G) Εχει βγει η εκδοση WCDMA που υποστηριζει Ελληνικο 3G και υπαρχει και rom με Ελληνικα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deschain Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 @Arisg, Asot ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το Newman δεν είναι διαθέσιμο πλεον σε pandawill-antelife, να περιμένω μήπως ξαναβγεί στην ίδια τιμή ή να παραγγείλω το Umi X1s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 @Arisg, Asot ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το Newman δεν είναι διαθέσιμο πλεον σε pandawill-antelife, να περιμένω μήπως ξαναβγεί στην ίδια τιμή ή να παραγγείλω το Umi X1s? Για δες κι εδω http://www.aliexpress.com/store/product/4-7-Inch-HD-IPS-Screen-Newman-N2-Mobile-Phone-Android-4-0-Exynos-4412-1/318483_1776814202.html αλλά τσέκαρε και τον πωλητή πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deschain Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 96% και 98% θεωρούνται καλες αξιολογήσεις? Στα σχόλια που έκανα browse, φάνηκαν αξιόπιστοι και οι 2 που είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Την γνωμη σας. Οχταπυρηνο με 1GB ή τετραπυρηνο με 2GB?? http://www.minideal.net/cubot-x6-smartphone-mtk6592-1-7ghz-android-4-2-with-5-0-inch-ogs-screen-1gb-16gb.html http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Για δες κι εδω http://www.aliexpress.com/store/product/4-7-Inch-HD-IPS-Screen-Newman-N2-Mobile-Phone-Android-4-0-Exynos-4412-1/318483_1776814202.html αλλά τσέκαρε και τον πωλητή πρώτα. 96% και 98% θεωρούνται καλες αξιολογήσεις? Στα σχόλια που έκανα browse, φάνηκαν αξιόπιστοι και οι 2 που είδα. Γιά AliExpress είναι πολύ καλές .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Την γνωμη σας. Οχταπυρηνο με 1GB ή τετραπυρηνο με 2GB?? http://www.minideal.net/cubot-x6-smartphone-mtk6592-1-7ghz-android-4-2-with-5-0-inch-ogs-screen-1gb-16gb.html http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html Συγκρίνεις Cubot με Huawei; Σε Huawei πας φυσικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Την γνωμη σας. Οχταπυρηνο με 1GB ή τετραπυρηνο με 2GB?? http://www.minideal.net/cubot-x6-smartphone-mtk6592-1-7ghz-android-4-2-with-5-0-inch-ogs-screen-1gb-16gb.html http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html Γιατι οχι και τα δυο μαζι: http://www.merimobiles.com/ubtel-u8-2g-ram-16g-rom-android-pad_p/meri8498.htm Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Γιατι οχι και τα δυο μαζι: http://www.merimobiles.com/ubtel-u8-2g-ram-16g-rom-android-pad_p/meri8498.htmσυγνωμη αλλα UBTEL???του προτεινεις αντι για huawei ,ubtel?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Γιατι οχι και τα δυο μαζι: http://www.merimobiles.com/ubtel-u8-2g-ram-16g-rom-android-pad_p/meri8498.htm To 'χεις 4 μέρες, και σχόλια στο νήμα δεν έγραψες ακόμη... Τόσο ευχαριστημένος είσαι, που το προτείνεις "με κλειστά μάτια"? Ειχες κάποιο άλλο κινέζικο στο παρελθόν για να μας δώσεις και μια σύγκριση? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Να τα παρουμε ενα-ενα: Δεν προτείνω κανένα "κινέζικο" με κλειστά μάτια. Δεν είχα το χρόνο να το δουλέψω εκτεταμένα αλλά είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από "κινέζικο". Είχα παλιότερα Jiagu G3 και Newman N2 και μπροστά στο Ubtel σας πληροφορώ δεν κάνουν μια από ποιότητα κατασκευής (οποία φυσικά είναι ποιοτικότατα ). Από specs δεν συγκρίνω διότι θα είναι άκυρο μιας και απέχουν όπως είναι λογικό λόγω παλαιότητας. Επίσης η λογική του "αγοράζω από Κινά απευθείας" είναι το brandname; Γιατί Huawei θα βρεις και εδώ.To Huawei είναι πίσω από το Ubtel σε χαρακτηριστικά και προφανώς σε απόδοση..Οπότε ναι στη ίδια αξία θα προτείνω το λιγότερο γνωστό Ubtel. Εγγύηση δεν θα έχουμε έτσι κι αλλιώς. Θεωρώ (γνώμη μου πάντα μην παρεξηγηθώ έτσι;) ότι θα αγοράσουμε από Κίνα τηλέφωνο όσο γίνεται πιο πλήρες σε specs και σε όσο καλύτερη τιμή. Μη κολλάτε στην μάρκα. Έχει τηλέφωνα κορυφαία που απλά δεν τα παίρνουμε γιατί δεν ξέρουμε το όνομα. Έτσι έκανα και εγώ αλλά θεωρώ ότι έπεσα διάνα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspipol Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) καλησπέρα και απο εμενα, επειδη εχω πραγματικα μπερδευτει μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε μια συσκευουλα μεχρι 70 € , που να εχει ενα αξιπρεπες wifi (να μην το χανει συνεχεια ή να εχει καποιο αλλο θεμα) ; επισης θα ηθελα και μια αξιοπρεπης μπαταρια ενω δεν με καιει να ειναι dual sim. αν εχει και gps θα το εκτιμουσα και οθονη πανω απο 4''. ζηταω πολλά ; ελπιζω οχι εχω δει αυτο , και αυτο αξιζουν; καμια αλλη προταση; σας ευχαριστω εκ των προτερων , Καλη Ανασταση Edited April 19, 2014 by Aspipol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 καλησπέρα και απο εμενα, επειδη εχω πραγματικα μπερδευτει μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε μια συσκευουλα μεχρι 70 € , που να εχει ενα αξιπρεπες wifi (να μην το χανει συνεχεια ή να εχει καποιο αλλο θεμα) ; επισης θα ηθελα και μια αξιοπρεπης μπαταρια ενω δεν με καιει να ειναι dual sim. αν εχει και gps θα το εκτιμουσα και οθονη πανω απο 4''. ζηταω πολλά ; ελπιζω οχι εχω δει αυτο , και αυτο αξιζουν; καμια αλλη προταση; σας ευχαριστω εκ των προτερων , Καλη Ανασταση Το Star αν και ειναι παλιο μοντελο και εχει προηγουμενης γενιας 2πυρηνο επεξεργαστη,εχει σαν συν τη μεγαλη μνημη ram 1GB, την αξιοπρεπεστατη μπαταρια(2 μεσα στο πακετο)την καλη HD οθονη,την καμερα και σαν εταιρεια ειναι αρκετα ποιοτικη.Ενω υπαρχουν και αρκετες custom rom και με Android 4.2.Σ αυτα τα λεφτα δεν προκειται να βρεις τετοια χαρακτηριστικα πουθενα. Το Newman ειναι εξαντλημενο.Σαφως ποιοτικοτερο και με καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα θεωρω οτι το STAR θα σε καλυψει σ αυτο που ζητας. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Τελικά αυτό που έχω καταλάβει με τις multi language roms που βάζουν τα καταστήματα για να έρθουν με ελληνικά είναι ότι δεν παίρνουν η παίρνουν σπάνια updates.αν πάρεις όμως κινητό γνώστης εταιρείας π.χ. Huawei,ZTE, Lenovo τότε μπορείς να μην έχεις ελληνικά αλλά δίνουν αρκετές αναβαθμίσεις της αγγλο κινέζικης ρομ. Έχω καταλάβει καλά η όχι; Multi language roms έχουν μόνο τα επίσημα εισαγόμενα στην Ευρωπαϊκή Ένωση κινητά,Ε; από γνωστές εταιρείες μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspipol Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Το Star αν και ειναι παλιο μοντελο και εχει προηγουμενης γενιας 2πυρηνο επεξεργαστη,εχει σαν συν τη μεγαλη μνημη ram 1GB, την αξιοπρεπεστατη μπαταρια(2 μεσα στο πακετο)την καλη HD οθονη,την καμερα και σαν εταιρεια ειναι αρκετα ποιοτικη.Ενω υπαρχουν και αρκετες custom rom και με Android 4.2.Σ αυτα τα λεφτα δεν προκειται να βρεις τετοια χαρακτηριστικα πουθενα. Το Newman ειναι εξαντλημενο.Σαφως ποιοτικοτερο και με καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα θεωρω οτι το STAR θα σε καλυψει σ αυτο που ζητας. σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου μια ακομη ερωτηση, ελληνικο μενου δεν εχει , ετσι δεν ειναι ; το βρηκα και εδω το newman n2, το ιδιο δεν ειναι; Edited April 19, 2014 by Aspipol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Νομίζω πως για οικονομικό κινητό είναι μια πολύ καλή προσφορά απο ενα νεο site στο φόρουμ μας. http://www.ibuymi.com/zte-...4gb-p-397.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ρε παιδες, ειναι τοσες οι επιλογες και εχω ζαλιστει. Θελω ενα τηλεφωνο μεχρι 150 ευρω..βαρια 160. Σκεφτομουν το Cubot X6, ειδα και το Elephone P9.. Εχει να προτεινει κανεις καποιο? Σκεφτομαι για 2GB RAM ομως για αυτο και το cubot πλεον δεν μου γυαλιζει.. Πολλες οι επιλογες και για καποιον που δεν ασχολειται με τηλεφωνα, ειναι καπως.. Τωρα εχω ενα sony xperia NeoV...Οποτε οτιδηποτε και να παρω ειναι σαφως αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου μια ακομη ερωτηση, ελληνικο μενου δεν εχει , ετσι δεν ειναι ; το βρηκα και εδω το newman n2, το ιδιο δεν ειναι; Δεν εχει Ελληνικα το STAR.Τωρα το ειδα.Για το Newman ο πωλητης φαινεται ενταξει. Νομίζω πως για οικονομικό κινητό είναι μια πολύ καλή προσφορά απο ενα νεο site στο φόρουμ μας. http://www.ibuymi.com/zte-...4gb-p-397.html Οντως πολυ καλη τιμη αλλα εχει ψωνισει κανεις απο κει? Ρε παιδες, ειναι τοσες οι επιλογες και εχω ζαλιστει. Θελω ενα τηλεφωνο μεχρι 150 ευρω..βαρια 160. Σκεφτομουν το Cubot X6, ειδα και το Elephone P9.. Εχει να προτεινει κανεις καποιο? Σκεφτομαι για 2GB RAM ομως για αυτο και το cubot πλεον δεν μου γυαλιζει.. Πολλες οι επιλογες και για καποιον που δεν ασχολειται με τηλεφωνα, ειναι καπως.. Τωρα εχω ενα sony xperia NeoV...Οποτε οτιδηποτε και να παρω ειναι σαφως αναβαθμιση.. THL T11,Coolpad F1,Huawei Honor 3C και το Newman K18 στα 199$ στο Pandawill (αν και εχει FHD οθονη). Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Νομίζω πως για οικονομικό κινητό είναι μια πολύ καλή προσφορά απο ενα νεο site στο φόρουμ μας. http://www.ibuymi.com/zte-...4gb-p-397.html Μόνο Κινεζικά και Αγγλικά λέει ότι έχει ..... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου μια ακομη ερωτηση, ελληνικο μενου δεν εχει , ετσι δεν ειναι ; το βρηκα και εδω το newman n2, το ιδιο δεν ειναι; To ίδιο είναι από ότι το βλέπω , μόνο που στο Pandawill το έβρισκες στα 99$ με δωρεάν μεταφορικά. To μόνο που με παραξενεύει είναι ότι γράφει dual sim , μάλλον το γράφει λάθος , είναι single sim. Καλά η πρώτη περιγραφή γράφει ότι είναι και οχταπύρηνο. Η τελευταία περιγραφή είναι η σωστή , αυτή που γράφει με μεγάλα γράμματα ''4.7 Inch HD IPS Screen Newman N2 Mobile Phone Android 4.0 Exynos 4412 1.4GHz Quad Core 1GB RAM 8GB ROM 2/13MP Camera GSM WCDMA '' και παρακάτω. Αν θέλεις ρίξε και μία ματιά στο νήμα του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348784 Edited April 19, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ρε παιδες, ειναι τοσες οι επιλογες και εχω ζαλιστει. Θελω ενα τηλεφωνο μεχρι 150 ευρω..βαρια 160. Σκεφτομουν το Cubot X6, ειδα και το Elephone P9.. Εχει να προτεινει κανεις καποιο? Σκεφτομαι για 2GB RAM ομως για αυτο και το cubot πλεον δεν μου γυαλιζει.. Πολλες οι επιλογες και για καποιον που δεν ασχολειται με τηλεφωνα, ειναι καπως.. Τωρα εχω ενα sony xperia NeoV...Οποτε οτιδηποτε και να παρω ειναι σαφως αναβαθμιση.. πολλλλλά φιλε..THl t11, thl w200s, Newman K18( κάπου παιζει πασχαλινή προσφορα στα 199$) Xiaomi mi2s(λίγα χρηματα πιο πάνω), και πολλά άλλα που δε θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Να τα παρουμε ενα-ενα: Δεν προτείνω κανένα "κινέζικο" με κλειστά μάτια. Δεν είχα το χρόνο να το δουλέψω εκτεταμένα αλλά είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από "κινέζικο". Είχα παλιότερα Jiagu G3 και Newman N2 και μπροστά στο Ubtel σας πληροφορώ δεν κάνουν μια από ποιότητα κατασκευής (οποία φυσικά είναι ποιοτικότατα ). Από specs δεν συγκρίνω διότι θα είναι άκυρο μιας και απέχουν όπως είναι λογικό λόγω παλαιότητας. Επίσης η λογική του "αγοράζω από Κινά απευθείας" είναι το brandname; Γιατί Huawei θα βρεις και εδώ.To Huawei είναι πίσω από το Ubtel σε χαρακτηριστικά και προφανώς σε απόδοση..Οπότε ναι στη ίδια αξία θα προτείνω το λιγότερο γνωστό Ubtel. Εγγύηση δεν θα έχουμε έτσι κι αλλιώς. Θεωρώ (γνώμη μου πάντα μην παρεξηγηθώ έτσι;) ότι θα αγοράσουμε από Κίνα τηλέφωνο όσο γίνεται πιο πλήρες σε specs και σε όσο καλύτερη τιμή. Μη κολλάτε στην μάρκα. Έχει τηλέφωνα κορυφαία που απλά δεν τα παίρνουμε γιατί δεν ξέρουμε το όνομα. Έτσι έκανα και εγώ αλλά θεωρώ ότι έπεσα διάνα. Αυτά που λες δείχνουν πως δεν έχεις καμιά εμπειρία από «σοβαρά» ποιοτικά τηλέφωνα. Και προφανώς έχοντας jiayu και newman, το ubtel σου φαίνεται μια χαρά. Πιάσε το Huawei όμως, και το ubtel θα σου φαίνεται παιχνιδάκι απ τα jumbo. Ποιότητα κατασκεής, ηχείο, οθόνη, κάμερα, πλαστικά, τζάμι οθόνης, μικρόφωνα, κλπ κλπ, το Huawei είναι κλάσεις ανώτερο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δεν εχει Ελληνικα το STAR.Τωρα το ειδα.Για το Newman ο πωλητης φαινεται ενταξει. Οντως πολυ καλη τιμη αλλα εχει ψωνισει κανεις απο κει? THL T11,Coolpad F1,Huawei Honor 3C και το Newman K18 στα 199$ στο Pandawill (αν και εχει FHD οθονη). πολλλλλά φιλε..THl t11, thl w200s, Newman K18( κάπου παιζει πασχαλινή προσφορα στα 199$) Xiaomi mi2s(λίγα χρηματα πιο πάνω), και πολλά άλλα που δε θυμαμαι.. Ευχαριστω :) Τωρα μπανισα το Τhl T11 και μου φαινεται πως θα καταφυγω σε αυτο.. Και το Newman Μου γυαλισε αλλα νομιζω λογω ονοματος θα καταφυγω στο Thl.. Θελω να παρω 2 κινητα..το ενα για εμενα και το αλλο για εναν φιλο.. Σε οποιο καταστημα ειναι να τα αγορασω, να τους ζητησω καλυτερη τιμη κτλ ή δεν παιζει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_kr Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλη την παρέα! Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια... αγόρασα το παρακάτω κινητό: Xaomi M3+ Dual-Core Smartphone Android 4.3 4.1-inch MT6572 512MB RAM GPS with 5.0MP Camera http://www.ahappydeal.com/product-171603.html Πάτησα πολλές φορές λάθος το pattern και κλείδωσε το κινητό με το wifi κλειστό, οπότε δεν μπορώ να δώσω username (e-mail) και code στο GMAIL. Προσπάθησα να κάνω hard reset και στις επιλογές που μου δίνει recovery δεν κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έψαξα στο google και βρήκα διάφορα, όπως να κάνω κλήση από άλλη συσκευή και να ενεργοποιήσω κάποιο υπομενού, αλλά δεν λειτουργεί τίποτα. Ελπίζω να υπάρχει λύση :( Edited April 20, 2014 by vassilis_kr Σωστός τίτλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts