arisg90 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Παιδια της γνωσης σας παρακαλω.Κινητο κατω απο 100 euro με 4αρα οθονη η μεγαλυτερη με 512 ram και να εχει ελληνικο μενου λογω του οτι ειμαι αδαης στο ρουταρισμα υπαρχει?Η ζηταω τον ουρανο με τα αστρα???:cry: ZTE V889s (4αρα οθονη 2πυρηνο 512 ραμ) στα 60κατι ευρω ΖΤΕ V955 (4.5αρα οθονη 2πυρηνο 512 ραμ) στα 85 ευρω περ ΖΤΕ V956 (4.5αρα οθονη 4πυρηνο 512 ραμ) στα 85 ευρω περ Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ZTE V889s (4αρα οθονη 2πυρηνο 512 ραμ) στα 60κατι ευρω ΖΤΕ V955 (4.5αρα οθονη 2πυρηνο 512 ραμ) στα 85 ευρω περ ΖΤΕ V956 (4.5αρα οθονη 4πυρηνο 512 ραμ) στα 85 ευρω περ Μην πάρεις κινητό με λιγότερη απο 1G μνημούλα, θα το μετανιώσεις. (εκτος αν το θέμα smartphone για εσένα περιορίζεται στο να κανεις τα βασικά και δεν σε ενδιαφέρουν πολυ-πολύ εφαρμογές και παιχνιδάκια, τότε και τα 512 ίσως σε καλύπτουν) Εγώ στα 100€ πήρα το v970 ( 4.3'' dualcore 1GB ) και το κινητό πετάει. Δυστυχώς νομίζω οτι έχει γίνει sold out πλεον, αλλα αν ψάξεις, θα βρεις κάτι άλλο στα λεφτά που ψάχνεις. Αν πάλι βρεις το v970 πάρ το με κλειστά μάτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μην πάρεις κινητό με λιγότερη απο 1G μνημούλα, θα το μετανιώσεις. (εκτος αν το θέμα smartphone για εσένα περιορίζεται στο να κανεις τα βασικά και δεν σε ενδιαφέρουν πολυ-πολύ εφαρμογές και παιχνιδάκια, τότε και τα 512 ίσως σε καλύπτουν) Εγώ στα 100€ πήρα το v970 ( 4.3'' dualcore 1GB ) και το κινητό πετάει. Δυστυχώς νομίζω οτι έχει γίνει sold out πλεον, αλλα αν ψάξεις, θα βρεις κάτι άλλο στα λεφτά που ψάχνεις. Αν πάλι βρεις το v970 πάρ το με κλειστά μάτια! Γιατί όχι κάτω από 1GB RAM? Δες πώς πετάει το Android 4.2 σε 512MB RAM http://www.youtube.com/watch?v=IGE3Iw84ohE Mpai S720, γύρω στα 70€. Το μόνο αρνητικό του η κάμερα, κατα τ άλλα πάει σφαίρα με λίγη βελτιστοποίηση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 αν θες δες και αυτο http://www.geekbuying.com/item/S9920-4-0-Inch-WVGA-Capacitive-Screen-MTK6577-Dual-Core-Android-4-1-OS-Smart-Phone-4GB-ROM-5-0MP-Camera-White-317313.html το εχω παρει στη μανα μου :) μια χαρα δουλευει εδω και κανα τριμηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τα posts μεταφέρθηκαν. Στην κατηγορία αυτή το cubot c11 τί λέει? Το έχει κανένας? Στο youtube δεν βλέπω και πολλά βίντεο για την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ρε παιδια απο 7 του μηνος το δεμα μου ειναι ''ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ'' τι γινεται,ξερεις κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ρε παιδια απο 7 του μηνος το δεμα μου ειναι ''ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ'' τι γινεται,ξερεις κανεις? πάρε ενα τηλ στα ελτά, δώσε t/n να σου πουν τι γίνεται Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 ρε παιδια απο 7 του μηνος το δεμα μου ειναι ''ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ'' τι γινεται,ξερεις κανεις? Δες τον οδηγό που έφτιαξε ο Σταύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Υπάρχει κάποια πρόταση για dualsim κινητό καλό έως 250 euro και να μην είναι χειρότερο σε επιδόσεις απο το παλιό μου Galaxy S2 ? Η δικιά μου έρευνα καταλήγει στο Zoppo 980 . Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Υπάρχει κάποια πρόταση για dualsim κινητό καλό έως 250 euro και να μην είναι χειρότερο σε επιδόσεις απο το παλιό μου Galaxy S2 ? Η δικιά μου έρευνα καταλήγει στο Zoppo 980 .και πολυ καλα κατεληξες!το εχω καποιο καιρο ,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,αυτονομια νορμαλ,γελοιος τροπος ρουτ,εντυπωσιακη οθονη.το κυριοτερο χωρις θεματα ουτε σε software ουτε σε hardware.το μονο μειον που ομως εχουν ολα τα κινητα με επεξεργαστη ΜΤΚ ειναι το gps που λιγο τα χαλαει αλλα οχι και τοσο χαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δες και το Oppo R819 αν και ειναι 19 ευρω πανω απο τον προυπολογισμο σου http://europe.oppostyle.com/home/17-r819.html Και Xiaomi Hongmi(αλλα χωρις 3G δεν ξερω αν σε ενδιαφερει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το bεst value for money κινεζικο 4,5-5 ιντες τηλ.μεχρι 100-120 ευρω? Δηλ. να τα εχει ολα και να συμφερει,ποιοτητα κατασκευης,specs,rom ενημερωμενη και χωρις bugs,υποστηριξη απο την κοινοτητα για επομενες rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το Hongmi που ανεφερα και παραπανω φαινεται καλη περιπτωση μιας και εχει MIUI αρα καθε εβδομαδα updates.Το μονο κακο ειναι η απουσια 3G για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το Hongmi που ανεφερα και παραπανω φαινεται καλη περιπτωση μιας και εχει MIUI αρα καθε εβδομαδα updates.Το μονο κακο ειναι η απουσια 3G για την ωρα. Θα βγει μες στον μήνα η WCDMA έκδοση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Θα βγει μες στον μήνα η WCDMA έκδοση Που το ξερεις ρε θηριο?????Για πες και αλλα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Που το ξερεις ρε θηριο?????Για πες και αλλα :rolleyes: Έχει ήδη πάρει άδεια δικτύου και είναι στη φάση μαζικής παραγωγής http://www.gizchina.com/2013/09/30/china-unicom-version-wcdma-xiaomi-red-rice-gets-network-license/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ρε γμτ το εχω σχεδον σιγουρο οτι θα παρω Xiaomi και οχι καποια αλληα μαρκα αλλα με πρβληματιζει το SAR.....Γιατι δεν δινουν περισσοτερη προσοχη σε αυτο???Πρεπει να ψηθουμε???:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ρε γμτ το εχω σχεδον σιγουρο οτι θα παρω Xiaomi και οχι καποια αλληα μαρκα αλλα με πρβληματιζει το SAR.....Γιατι δεν δινουν περισσοτερη προσοχη σε αυτο???Πρεπει να ψηθουμε???:lol::lol: Τι λες; Η Xiaomi σαφώς δίνει βάση στη σχεδίαση και ποιότητα των κεραιών, και το modem της Mediatek σε συνδιασμό με σωστή κεραία, έχει μεγιστο SAR γύρω στο 0.8W/Kg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Τι λες; Η Xiaomi σαφώς δίνει βάση στη σχεδίαση και ποιότητα των κεραιών, και το modem της Mediatek σε συνδιασμό με σωστή κεραία, έχει μεγιστο SAR γύρω στο 0.8W/Kg Ναι αλλα τι παιζει με τα μοντελα με Snapdragon??Καπου ειδα τιμες μεγαλυτερες του 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ναι αλλα τι παιζει με τα μοντελα με Snapdragon??Καπου ειδα τιμες μεγαλυτερες του 1 Εκεί έχουν άλλα modem, κ δεν γνωρίζω. Αλλά τι σε πειράζει, ξέρεις πόσα επώνυμα έχουν πάνω από 1? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ξερω οτι πολλοι δεν τηρουν τους κανονες για χαμηλο sar αλλα και παλι με προβληματιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ξερω οτι πολλοι δεν τηρουν τους κανονες για χαμηλο sar αλλα και παλι με προβληματιζει.. ακουσικά για κλήσεις πάνω από 1 λεπτό ή πολλές κλήσεις τη μέρα, σ όλα τα τηλέφωνα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ισως παω σε Hongmi μονο και μονο για το sar Και την τιμη..Αλλα οσο βλεπω το MI2S τρελενομαι:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Το πόσταρα και στο θέμα του κινητού μου, lenovo A820, αλλά ρωτάω και εδώ που βλέπουν περισσότεροι (μια και ίσως δεν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής). A. Αρκετές φορές (πάρα πολλές), όταν υπάρχουν ελεύθερα δίκτυα (έξω από το σπίτι) γίνεται το εξής: Μπορεί το ελεύθερο δίκτυο να φαίνεται ότι έχει 3 ή 4 στις 5 γραμμές. Όταν επιλέγω να συνδεθεί, πέφτει για λίγο το σήμα στη μία γραμμή και τελικά δεν συνδέεται, λέγοντας ότι υπάρχει πρόβλημα στη λήψη IP. Αμέσως μετά, το σήμα πηγαίνει ξανά στις 4 ή 3 στις 5. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το προηγούμενο jiayu G2S, συμβαίνει και με το jiayu G3 της γυναίκας μου και ακόμα συνέβαινε και με το παλιό μου nokia x6. Υπάρχει καμιά πρόταση; μήπως κάποιο app όπως wifi manager; Β. Πολλές φορές που έχω κάνει copy με ένα πρόγραμμα, πχ ένα κωδικό και μετά πάω αλλού να κάνω paste, δεν μπορώ να καταφέρω να μου εμφανίσει την επιλογή paste. Είναι θέμα stock keyboard ή κάνω κάτι λάθος; e d i t : για όσους έχουν παρόμοια προβλήματα, υπάρχει μια απάντηση εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4949992#post4949992 Edited October 15, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Έχει ήδη πάρει άδεια δικτύου και είναι στη φάση μαζικής παραγωγής http://www.gizchina.com/2013/09/30/china-unicom-version-wcdma-xiaomi-red-rice-gets-network-license/ Άμα μας το δώσουν και σε καμία έκδοση 2/32GB το τσίμπησα με 1000. Αλλιώς φοβάμαι πως θα πάω προς Jiayu...Το μόνο που με κρατάει είναι η υποστήριξη που ξέρω πως Xiaomi = MIUI = εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts