Jump to content

Μέχρι πόσες ίντσες (οθόνη) κινητό θα επιλέγατε;

Κοινοποίηση

Μέχρι πόσες ίντσες (οθόνη) κινητό θα επιλέγατε;  

131 members have voted

1. 1. Μέχρι πόσες ίντσες (οθόνη) κινητό θα επιλέγατε;

• μικρότερο
      0
    • 3,5 ίντσες
      4
    • 3,7 ίντσες
      2
    • 4,0 ίντσες
      10
    • 4,3 ίντσες
      22
    • 4,7 ίντσες
      26
    • 5,0 ίντσες
      33
    • 5,3 ίντσες
      10
    • 5,7 ίντσες
      13
    • μεγαλύτερο
      11

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέχρι 4,7 θα έφτανα μιας κι έχω συνηθίσει κι ήδη δεν μπορώ μερικές φορές να το χειριστώ με το ένα χέρι ακόμα και στα πιο απλά.

• 2 weeks later...
ερώτηση, εσείς που χρησιμοποιείτε πάνω 5 in κινητά, μιλάτε στο τηλέφωνο με ακουστικά ή bluetooth? σκέφτομαι το επόμενο να είναι 5άρι αλλά δεν σηκώνεται όλο αυτό το πράγμα στο αυτί για να μιλήσεις :D

Max 4,5-4,7 ίντσες και με προυπόθεση να είναι ελάχιστα τα bezel.Μετά για τα γούστα μου γίνεται αρκετά μεγάλο.Γενικά δεν είμαι τόσο κολλημένος με τις ιντσες στο κινητο γιατι browsers χρησιμοποιώ ελάχιστα.

5,7 ίντσες και μπορεί και σε λίγο καιρό να φαίνεται νορμάλ η διάσταση αυτή.Το χρησιμοποιώ πολύ το κινητό σε browsing αλλά και εφαρμογές που θέλουν μεγάλη οθόνη

(πχ navigation).To βασικό πιστεύω είναι να "εξαφανιστούν" τα bezel δεξιά και αριστερά και να ελαχιστοποιηθούν πάνω και κάτω.

ερώτηση, εσείς που χρησιμοποιείτε πάνω 5 in κινητά, μιλάτε στο τηλέφωνο με ακουστικά ή bluetooth? σκέφτομαι το επόμενο να είναι 5άρι αλλά δεν σηκώνεται όλο αυτό το πράγμα στο αυτί για να μιλήσεις :D

Και με τα δύο. Και μια χαρά σηκώνεται "αυτό το πράγμα" στο αυτί σου, όχι μόνο από μένα -που είμαι μεγαλόσωμος και πες ότι δεν φαίνεται- αλλά από οποιονδήποτε άνθρωπο, άντρα και γυναίκα. Δεν είναι tablet 7,8,9,10 ιντσών....Βέβαια το G2 είναι πρακτικά μια οθόνη, καθώς έχει ελάχιστα bezels τριγύρω, και άρα έχει minimum διαστάσεις για την οθόνη του :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100