spirosteam Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 φιλοι καλησπερα, πηρα για τον πιτσιρικα ενα experia neo v με το εξης προβλημα, ανοιγει , μου δειχνει το Logo της sony, μετα το experia και εκει μενει, και κανει ξανα επανεκιννηση. προφανως κατι παιζει με το λειτουργικο. πως μπορω νακανω hard reset, ή πως μπορω να περασω recovery και νεα ρομ μπας και λειτουργησει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 φιλοι καλησπερα, πηρα για τον πιτσιρικα ενα experia neo v με το εξης προβλημα, ανοιγει , μου δειχνει το Logo της sony, μετα το experia και εκει μενει, και κανει ξανα επανεκιννηση. προφανως κατι παιζει με το λειτουργικο. πως μπορω νακανω hard reset, ή πως μπορω να περασω recovery και νεα ρομ μπας και λειτουργησει? ευχαριστω Κατέβασε το pc companion αν δε το χεις, μετά σύνδεσε το τηλέφωνο και κάνε μέσα από το πρόγραμμα ενημέρωση λογισμικού. Στην ενημέρωση λογισμικού κάπου πρέπει να λέει επιδιόρθωση. Κάνε για αρχή αυτό αλλιώς πάμε σε άλλη μέθοδο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Κατέβασε το pc companion αν δε το χεις, μετά σύνδεσε το τηλέφωνο και κάνε μέσα από το πρόγραμμα ενημέρωση λογισμικού. Στην ενημέρωση λογισμικού κάπου πρέπει να λέει επιδιόρθωση. Κάνε για αρχή αυτό αλλιώς πάμε σε άλλη μέθοδο. ενα λινκ θα με βοηθουσε αφανταστα για το pc companion edit : το βρηκα ευχαριστω πολυ. θα επανελθω με νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Το κατεβάζεις από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εδώ και 10 μέρες, δε λειτουργεί ο ήχος στις κλήσεις. Έχω διαβάσει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευή μας και άλλα μοντέλα Xperia. Γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέριες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εδώ και 10 μέρες, δε λειτουργεί ο ήχος στις κλήσεις. Έχω διαβάσει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευή μας και άλλα μοντέλα Xperia. Γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέριες; Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πρόβλημα εδώ πέρα. Κατέβασε από το play store ένα πρόγραμμα sound και δες αν όλοι οι ήχοι είναι στο τέρμα. Θυμάμαι εγώ είχα το elixir και έβλεπα ότι το system sound ήταν τέρμα χαμηλά. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Κατέβασε το pc companion αν δε το χεις, μετά σύνδεσε το τηλέφωνο και κάνε μέσα από το πρόγραμμα ενημέρωση λογισμικού. Στην ενημέρωση λογισμικού κάπου πρέπει να λέει επιδιόρθωση. Κάνε για αρχή αυτό αλλιώς πάμε σε άλλη μέθοδο. oλα καλα!! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πρόβλημα εδώ πέρα. Κατέβασε από το play store ένα πρόγραμμα sound και δες αν όλοι οι ήχοι είναι στο τέρμα. Θυμάμαι εγώ είχα το elixir και έβλεπα ότι το system sound ήταν τέρμα χαμηλά. Το αντιμετωπίζουν 3 Xperia φίλων και υπάρχει σχετική καταχώριση σε forum viber. θεώρησα λοιπόν ότι το πρόβλημα ήταν καθολικό. Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το αντιμετωπίζουν 3 Xperia φίλων και υπάρχει σχετική καταχώριση σε forum viber. θεώρησα λοιπόν ότι το πρόβλημα ήταν καθολικό. Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Εδώ μιλάμε για το neo v τα άλλα xperia δε ξέρω τι κάνουν. Μια λύση είναι να περάσεις πάλι το λογισμικό να δεις αν στρώσει, την άλλη λύση με την εφαρμογή τη δοκίμασες; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 την άλλη λύση με την εφαρμογή τη δοκίμασες; Ναι, αύξησα στο μέγιστο το system sound. Έτσι μπορώ να πραγματοποιώ κλήσεις. Όταν όμως ενεργοποιήσω τη βιντεοκλήση, ανοίγει το μεγάφωνο αναγκαστικά και μικροφωνίζει τόσο, που δε γίνεται να συνεννοηθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπερα αλανια! για πειτε ρυθμισεις για overclock sto NeoV! πιο συγκεριμενα,μεγιστη και ελαχιστη τιμη χρονισμου,και επιλογη χρησης της cpu ( interactive,interactiveX,performance κτλ ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martirio3000 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλησπερα αλανια! για πειτε ρυθμισεις για overclock sto NeoV! πιο συγκεριμενα,μεγιστη και ελαχιστη τιμη χρονισμου,και επιλογη χρησης της cpu ( interactive,interactiveX,performance κτλ ) . Εξαρτάτε ρε μάγκα. Τι rom έχεις; Για stock GB/ICS εγώ βάζω min 249 max 1613 Για GB υποθέτω smartass V2 για ICS εγώ έχω smoothass (το smoothass είναι σαν το smartass λιγότερο battery friendly=καλύτερη απόδοση) Για CM11 είναι περίπλοκο το θέμα πριν κανά μήνα που το είχα με 1,6 ζεσταινόταν πολύ σε βαριά χρήση. Εγώ συνιστώ min 364Mhz max 1.406Mhz. Για διαχειριστή OndemandX ή InteractiveX (το Χ σημαίνει λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με τον original). Επίσεις στο performance menu βάλε 16bit renderring kai Low-end graphics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 εχω ultimate HD 2.0.3,ο κερνελ λεει 2.6.32.9-perf shardul@suave-s #15 δεν εχω επιλογη permormance menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά καλημέρα. Στην προσπάθειά μου να δώσω σε φίλο την συσκευή "καθαρή" από διάφορα αρχεία, σήμερα το πρωί έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μέσα από τις "ρυθμίσεις" αφού πρώτα είχα βγάλει την εξωτερική SD κάρτα και την κάρτα sim. Μόλις έκανε επανεκίνηση το κινητό, δεν μου έβγαλε στην οθόνη να διαλέξω γλώσσα και να ρυθμίσω ώρα, ημερομηνία κ.λ.π. Το έκλεισα και προσπάθησα να το ξανανοίξω. Όταν πατάω το κουμπί power φορτώνει το λογότυπο της sony και αμέσως μετά εμφανίζεται το λογότυπo xperia και εκεί το κινητό παραμένει κολλημένο και δεν ανοίγει με τίποτε. Υ.Γ. Προσπαθώ να το ανοίξω χωρίς να έχω περάσει την εξωτερική κάρta SD ούτε και την κάρτα SIM. Τι δεν έχω κάνει καλά, μία βοήθεια παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά καλημέρα. Στην προσπάθειά μου να δώσω σε φίλο την συσκευή "καθαρή" από διάφορα αρχεία, σήμερα το πρωί έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μέσα από τις "ρυθμίσεις" αφού πρώτα είχα βγάλει την εξωτερική SD κάρτα και την κάρτα sim. Μόλις έκανε επανεκίνηση το κινητό, δεν μου έβγαλε στην οθόνη να διαλέξω γλώσσα και να ρυθμίσω ώρα, ημερομηνία κ.λ.π. Το έκλεισα και προσπάθησα να το ξανανοίξω. Όταν πατάω το κουμπί power φορτώνει το λογότυπο της sony και αμέσως μετά εμφανίζεται το λογότυπo xperia και εκεί το κινητό παραμένει κολλημένο και δεν ανοίγει με τίποτε. Υ.Γ. Προσπαθώ να το ανοίξω χωρίς να έχω περάσει την εξωτερική κάρta SD ούτε και την κάρτα SIM. Τι δεν έχω κάνει καλά, μία βοήθεια παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. Θα κατεβάσεις αν δεν έχεις το pc companion και θα του κάνεις από εκεί καθαρή εγκατάσταση με το τελευταίο λογισμικό την ics. Θα πας ενημέρωση λογισμικού και δεις επιδιόρθωση λογισμικού. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Θα κατεβάσεις αν δεν έχεις το pc companion pc companion εδω http://www.sonymobile.com/in/tools/pc-companion/ Και ενα θεματακι που με προβληματιζει,αλλα πιστευα οτι εφταιγα εγω.. Ειδα οτι και αλλα παιδια εχουν θεμα με τον ηχο στο NeoV. εχω και εγω το ιδιο θεμα,δεν ακουγεται τιποτα ωρες ωρες απο ηχους,αλλα νομιζα οτι εφταιγε κατι που εχω κανει εγω. εχω βγαλει και μια απο τις μεσαιες βιδες,για να τη βαλω σε ενα αλλο NeoV που του λειπαν αρκετες και δεν εκλεινε με τιποτα,οποτε υπεθεσα οτι ηταν αυτο. παρατηρησα ομως οτι με 1-2 χαστουκακια,η αν πιεσω την οθονη στο κεντρο της,οτι επανερχεται ο ηχος.. Edited October 13, 2014 by webassasin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis35 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα στο wi fi.δεν βλέπει κανένα δίκτυο και το εικονίδιο δεν ανάβει.Εκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις επαναφορά αλλά τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά ούτε με 3G.Πως μπορώ να κάνω εφαρμογή εγκατάσταση;Εχω όλες τις εφαρμογές σωσμένες στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα στο wi fi.δεν βλέπει κανένα δίκτυο και το εικονίδιο δεν ανάβει.Εκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις επαναφορά αλλά τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά ούτε με 3G.Πως μπορώ να κάνω εφαρμογή εγκατάσταση;Εχω όλες τις εφαρμογές σωσμένες στην κάρτα. Στο ξαφνικο εγινε αυτο? Η περασες καμια rom? Αν ειναι εργοστασιακο το λειτουργικο σου,κατεβασε το pc companion που εχω παραθεσει πιο πανω και κανε επαναφορα απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Γεια σας.Το κινητο της αδερφης μου σε κληση επανω εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα.Δεν φορτιζει ,δεν επικοινωνει με USB την μπαταρια την φορτισα σε άλλο κινητο.Ειχε εργοστασιακη ρομ επανω.Το ι ξανακανει το πασχα αλλα τοτε επικοινωνουσε με τον υπολογιστη ξαναπερασα τη ρομ και όλα καλα.Τωρα τιποταΚαμια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλημερα και απο μενα, Τωρα τελευταια παρατηρω οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα σε αναμονη και ειδα οτι καταναλωνει παρα πολυ η ετοιμοτητα κυψελης. Το κινητο εχει την 4.0.4 πανω εργοστασιακο χωρις ρουτ κτλ. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 @yanniliki Και εγώ το ίδιο το έχω κοντά στα 3 χρόνια, φυσικό έχει εξαντληθεί η διάρκεια της μπαταρίας, με jelly bean 8.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Λες δηλαδη να τα πουλησε η μπαταρια? κριμα ρε γμτ :( Μαλλον θα πρεπει να μπει σιγα σιγα στο ντουλαπι με τα παλια του ericssoφιλαρακια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotistas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλημερα και απο μενα, Τωρα τελευταια παρατηρω οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα σε αναμονη και ειδα οτι καταναλωνει παρα πολυ η ετοιμοτητα κυψελης. Το κινητο εχει την 4.0.4 πανω εργοστασιακο χωρις ρουτ κτλ. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Όταν καταναλώνει πολύ μπαταρία η ετοιμότητα κυψέλης σημαίνει ότι το κινητό βρίσκεται σε σημείο όπου δεν υπάρχει καλό σήμα. Ίσως το τηλέφωνο να ψάχνει να συνδεθεί σε 3g δίκτυο και αυτό να είναι κακής ποιότητας. Δοκίμασε αν θέλεις από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τη Προτιμώμενη Λειτουργία Δικτύου σε "Μόνο GSM". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Όταν καταναλώνει πολύ μπαταρία η ετοιμότητα κυψέλης σημαίνει ότι το κινητό βρίσκεται σε σημείο όπου δεν υπάρχει καλό σήμα. Ίσως το τηλέφωνο να ψάχνει να συνδεθεί σε 3g δίκτυο και αυτό να είναι κακής ποιότητας. Δοκίμασε αν θέλεις από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τη Προτιμώμενη Λειτουργία Δικτύου σε "Μόνο GSM". Θα το δοκιμασω και αυτο... τωρα παλι παρατηρησα κατι αλλο κουλο, το ειχα κλειστο και σε 12 ωρες που ειχα να το ανοιξω μου εφαγε 25% μπαταρια, πως γινεται αυτο? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotistas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Όπως λέει και ο maarinos πιο πάνω, η απόδοση της μπαταρίας μας έχει πέσει με τα χρόνια! Μάλλον γι'αυτό το κάνει. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις, τουλάχιστον για να δείξει σωστή ένδειξη ποσοστού %. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts