naruto14 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά μπορεί να μου πει κανείς αν γνωρίζει αν αυτή η μπαταρία είναι η αυθεντική της Sony? Σε τέτοια τιμή το σκέφτομαι αφού η επίδοση της δικιας μου εχει πεσει πολυ και τωρα με το Kit Kat φαινεται ακομα περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 κι εγω εχω αλλο κινητο αλλα δεν παυει να υπαρχουν χρηστες που δεν ξερουν και μπορουμε να τους βοηθαμε.... κι εγω συμφωνω μαζι σου πως το neo V ηταν κινητο σταθμος!!!! το εχω κρατησει για συλλεκτικο και το εχω αγαπησει οπως παλια που ειχε βγει ενα nokia 8310 αν θυμαμαι καλα ενα πολυ μικρο και τοσο ομορφο το οποιο το εχω κρατησει ακομα συλλεκτικο κι εκεινο, σας μιλαω πριν 10 χρονια και κατι http://imageshack.com/a/img853/4568/qctc.jpg Εγω περιμενω να μου στειλουν ενα 8210 για μενα,γιατι το γουσταρα πολυ,και ενα ανακατασκευασμενο 8850 για ενα φιλο ( που και αυτο το λατρευα! ) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Παιδιά μπορεί να μου πει κανείς αν γνωρίζει αν αυτή η μπαταρία είναι η αυθεντική της Sony? Σε τέτοια τιμή το σκέφτομαι αφού η επίδοση της δικιας μου εχει πεσει πολυ και τωρα με το Kit Kat φαινεται ακομα περισσοτερο. φιλε , αστο μαλλον μουφα η κιτκατ για το neo v μετα απο 8 μερες το κινητο αρχισε να κολλαει πολυ και δεν παλευεται ! ασε που η μπαταρια πεφτει ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ !!! Και τωρα στα δικα μας .. με ποια διαδικασια επιστρεφω stock rom ??? edit: το κινητο κολλουσε τρομακτικα αλλα εφταιγε η εφαρμογη Rom Installer ζητουσε ενα update σαν ειδοποιηση , εγω το εκανα uninstall και ολα πλεον ειναι καλα , παραμενουμε ΚΙΤΚΑΤ Edited April 13, 2014 by Nirvana19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 με την κιτκατ δεν ακούγεται τόσο δυνατά το τηλ, νομίζω δεν έχει επιλογή xloud, έχετε καμιά ιδέα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Είμαι αρκετό καιρό με Super Jelly Bean 8.0 (4.1.2), είπα να δοκιμάσω την UltraKat αλλά: 1. Ξεχνάς το Ραδιόφωνο (γνωστό από πριν αυτό βέβαια) 2. Δεν βλέπει το bluetooth ακουστικό μου (όπως και κάποιες 4.2.2) 3. Η Τοποθεσία μέσω δικτύου αν και δουλεύει με βγάζει εντελώς άσχετα, τουλάχιστον 5-6 χλμ μακριά. Ανοίγωντας το gps ΔΕΝ διορθώνεται το στίγμα. Δεν την κράτησα παραπάνω, αν διορθωθούν τα 2 και 3 θα ξαναδοκιμάσω Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Πηρα τελικα ξανα ενα Neo V για τον πατερα μου.Εκανα κατευθειαν root του πεταξα ολη την σαβουρα ,μα ολη ομως, μεχρι και το Google play και οτι εχει σχεση με Google.Μονο για τηλεφωνο το θελει ο ανθρωπος οποτε ειναι κριμα να lagαρει.Ξεκιναει με 220mb ram ελευθερα και δεν πεφτει ποτε αφου δεν εχει και κατι επανω.Του περασα και blackmart αν θελει να κατεβασει τιποτα και τελος.Δεν μπορω ομως να βρω με τιποτα ουτε στις εφαρμογες ουτε στο TB το Google Play Services για να το σουταρω και αυτο.Τρεχει ομως κανονικα στις εφαρμογες που εκτελουνται.Εχεις κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Πηρα τελικα ξανα ενα Neo V για τον πατερα μου.Εκανα κατευθειαν root του πεταξα ολη την σαβουρα ,μα ολη ομως, μεχρι και το Google play και οτι εχει σχεση με Google.Μονο για τηλεφωνο το θελει ο ανθρωπος οποτε ειναι κριμα να lagαρει.Ξεκιναει με 220mb ram ελευθερα και δεν πεφτει ποτε αφου δεν εχει και κατι επανω.Του περασα και blackmart αν θελει να κατεβασει τιποτα και τελος.Δεν μπορω ομως να βρω με τιποτα ουτε στις εφαρμογες ουτε στο TB το Google Play Services για να το σουταρω και αυτο.Τρεχει ομως κανονικα στις εφαρμογες που εκτελουνται.Εχεις κανεις καμια ιδεα? εγω θα ρωτησω κατι ακυρο γιατι του πηρες neo v του ανθρωπου αφου μονο τηλ θελει ν περνει;:S Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 εγω θα ρωτησω κατι ακυρο γιατι του πηρες neo v του ανθρωπου αφου μονο τηλ θελει ν περνει;:S Χα.καλη ερώτηση. Ήθελε αφής γιατί του αρέσουν, καλή φωτογραφική και οπωσδήποτε gps.ε δεν το σκέφτηκα και πολύ ειδικά για τα λεφτά που έδωσα. Άσε που το ξέρω από έξω και έχω ένα σωρό θήκες ζελατίνες κλπ από τότε που είχα το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλημερα και χρονια πολλα στα αλανια. 2 ερωτησουλες:εχω ultimate hd στο NeoV,παιζει πουθενα αυτοματη ρυθμιση φωτισμου?επισης,εχω το wifi manager με widget στην αρχικη οθονη,τωρα τελευταια οταν μπαινω σε γνωστο δικτυο μεσω του toggle wifi απο πανω,δε μου δειχνει στο widget οτι ειμαι συνδεδεμενος στο δικτυο,οπως επισης και δε μου δειχνει αν αποσυνδεθηκα. εκανα εκκαθαριση των δεδομενων της εφαρμογης,απεγκατασταση,επανεκιννηση και εγκατασταση παλι,αλλα συνεχιζει το βιολι του. any thoughts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλημερα και χρονια πολλα στα αλανια. 2 ερωτησουλες:εχω ultimate hd στο NeoV,παιζει πουθενα αυτοματη ρυθμιση φωτισμου?επισης,εχω το wifi manager με widget στην αρχικη οθονη,τωρα τελευταια οταν μπαινω σε γνωστο δικτυο μεσω του toggle wifi απο πανω,δε μου δειχνει στο widget οτι ειμαι συνδεδεμενος στο δικτυο,οπως επισης και δε μου δειχνει αν αποσυνδεθηκα. εκανα εκκαθαριση των δεδομενων της εφαρμογης,απεγκατασταση,επανεκιννηση και εγκατασταση παλι,αλλα συνεχιζει το βιολι του. any thoughts? θα απενεργοποιησεις το δικτυο wifi απο τις ρυθμισεις και θα παας να το ανοιξεις απο το notification toogle και θα γινει αυτο που θελεις για την πρωτη φορα που θα βαλεις την εφαρμογη Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Kαπως διορθωθηκε το πραμα,αλλα υπαρχει μια καλη καθυστερηση αναμεσα στο toggle και στο να εμφανιστει στο widget το ονομα του δικτυου. θα θελει παλι περασμα η rom,αλλα ποιος καθεται τωρα.. για τον αυτοματο φωτισμο εχουμε καμια ιδεα,η δεν παιζει στην ultimate hd? ευχαριστω πολυ ρε πατριδα και χρονια πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Kαπως διορθωθηκε το πραμα,αλλα υπαρχει μια καλη καθυστερηση αναμεσα στο toggle και στο να εμφανιστει στο widget το ονομα του δικτυου. θα θελει παλι περασμα η rom,αλλα ποιος καθεται τωρα.. για τον αυτοματο φωτισμο εχουμε καμια ιδεα,η δεν παιζει στην ultimate hd? ευχαριστω πολυ ρε πατριδα και χρονια πολλα! παλι απο το notification toggle θα πας να επιλεξεις μενου φωτισμου, χρονια πολλα και σε σενα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 η super jellybean είναι η μεγαλύτερη προχειρότητα που έχω δει ποτέ.ούτε μέρα δεν την άφησα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 στην super jellybean όπως και στην carbon που δοκίμασα έχω το ίδιο θέμα και νομίζω πως γίνεται μόνο σε μένα.Στο μενού δεν μπορώ να κάνω ταξινόμηση τις εφαρμογές όπως θέλω εγώ, δεν έχει επιλογή δηλαδή, και στην αρχική, εκεί που κανονικά εμφανίζει 4 επιφάνειες, εγώ έχω μόνο μια.Συμβαίνει σε όλους ή μόνο εγώ το έχω το θέμα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 @johny_pl Δοκίμασε με άλλον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 με τον apex έφτιαξε αλλά έχω θέμα και με το home key του κινητού, δεν κάνει τίποτα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Γρηγορη ερωτηση,μετα απο μια επισκευουλα εχω το εξης προβλημα:οταν παταω να καλεσω,μαυριζει η οθονη,ακουω κανονικα την κληση,αλλα μεχρι να τελειωσει δεν αναβει η οθονη. εχουμε καμια ιδεα? μου μυριζει οτι δεν ειναι θεμα λογισμικου αυτο. edit : μαλλον ειναι θεμα hardware,εκτος και αν εχει καποιο θεμα η rom,δεν ασχοληθηκα να περασω αλλη απο οταν το πηρα,δεν ξερω καν τι φοραει. μολις απενεργοποιω τον ηχο πληκτρολογιου οθονης σταματαει να το κανει. μηχανηματα του διαβολου.. Edited April 30, 2014 by webassasin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τα νέα μοντέλα έχουν ένα σύστημα που όταν πλησιάζεις το κινητό στο αυτί σου, σβήνει η οθόνη για εξοικονόμηση ενέργειας και όταν το απομακρύνεις (για να το κλείσεις) ανάβει πάλι. Μήπως είναι κάτι τόσο απλό και απλά δεν μπορείς να το συγχρονίσεις καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καταλαβα για ποιο πραμα μιλας,αλλα δε συγχρονιζεται απο καπου αυτο. οταν με καλει καποιος δουλευει κομπλε,το προβλημα εμφανιζεται οταν κανω εγω κληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καταλαβα για ποιο πραμα μιλας,αλλα δε συγχρονιζεται απο καπου αυτο. οταν με καλει καποιος δουλευει κομπλε,το προβλημα εμφανιζεται οταν κανω εγω κληση. custom rom εχεις; Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 παιδες sos εχω την jelybean και πηγα να την ξαναπερασω και απο τη βιασηνη μου δεν ακολουθησα ολα τα βηματα και εφαγα bootloap τι κανουμε τωρα flashtool?? δωστε καμια οδηγια γιατη τα εχω ξεχασει!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 custom rom εχεις; Δεν ειμαι σιγουρος για το τι φοραει,εχει αριθμο εκδοσης 4.1.b.0.587 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) παιδες sos εχω την jelybean και πηγα να την ξαναπερασω και απο τη βιασηνη μου δεν ακολουθησα ολα τα βηματα και εφαγα bootloap τι κανουμε τωρα flashtool?? δωστε καμια οδηγια γιατη τα εχω ξεχασει!!!!!!!!!!!!!! καποιος πε παιδια!!!!!!!!!!!!!! Edited May 4, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καποιος πε παιδια!!!!!!!!!!!!!! Για αρχή sus που δε νομίζω να πετύχει, αλλιώς flashtool Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 οκ το εκανα με φλαστουλ ευτηχως ειχα καρατηση κατι παλια αρχεια ευχαριστω ηλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts