Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

εγω ειμαι κατα της 2.3.4 δεν την θελω καθολου

Μόνο με αυτή, όμως, η συσκευή (για τα δεδομένα της πάντα) λειτουργεί στο 100% και "πετάει".

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόνο με αυτή, όμως, η συσκευή (για τα δεδομένα της πάντα) λειτουργεί στο 100% και "πετάει".

μπορει να ειναι ετσι αλλα προχωραμε φιλε μου δεν μενουμε πισω κι οπως κι εσυ ετσι κι ολοι μας ξερουμε την διαφορα της 2 με την 4, ο καθενας οπως του αρεσει. εγω γι αυτο το ξαποστειλα μετα απο 2 χρονια και πηρα το Μ dual και ειμαι υπερευχαριστημενη

This is Sparta!!!:nagger:

Για το neo v μιλάμε στο θέμα και σε αυτό αναφέρομαι (για τα δεδομένα του έγραψα). Ασφαλώς πλέον κυκλοφορούν ανώτερες συσκευές, πιο εξελιγμένες και καθένας επιλέγει ανάλογα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εχω τη 2.3.4 και επιβεβαιώνω: όντως το τηλέφωνο πετάει! Να πάρω καινούριο μόνο και μόνο για να "εξελιχθώ"; Αυτό ίσχυε με τα παλιά. Τώρα με τις εφαρμογές, προσωπικά καλύπτομαι απόλυτα. Ετσι κι άλλιώς βέβαια, ποτέ δεν αγόραζα μόνο και μόνο για να αγοράσω! ;)
Scotty, beam us up.

Δοκίμασε για παράδειγμα αυτή:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252325

ειμαι με μαμα ρομ για να περασω αυτη η καποια αλλη πρεπει να κανω ρουτ το κινητο η και κατι αλλο? η να το αφησω οπως ειναι ευχαριστω!

ειμαι με μαμα ρομ για να περασω αυτη η καποια αλλη πρεπει να κανω ρουτ το κινητο η και κατι αλλο? η να το αφησω οπως ειναι ευχαριστω!

για να περασεις αλλη ρομ πρεπει να γινεις ροοτ και μετα να βαλεις το cwm να κανεις εγκστασταση απο εκει την νεα ρομ

αλλα αμα εχεις την 2.3.4 μεινε εκει μην μπλεκεις. μ αυτη πεταει οποια αλλη αστα να πανε

για να περασεις αλλη ρομ πρεπει να γινεις ροοτ και μετα να βαλεις το cwm να κανεις εγκστασταση απο εκει την νεα ρομ

αλλα αμα εχεις την 2.3.4 μεινε εκει μην μπλεκεις. μ αυτη πεταει οποια αλλη αστα να πανε

Εγώ μετά από 2 χρόνια στην 2.3.4 πήγα σε ultimate hd. Νομίζω αν κρατήσεις τις απαραίτητες εφαρμογές αντέχονται τα bugs. :D

παιδιά περνάω την Miui v5 στο Neo V όλα καλά άλλα δεν λειτουργεί η wifi τι πρέπει να κάνω? ευχαριστώ εκ τον πρότερων

απο εκει που την κατεβασες θα ειχε και ενα αρχειο module wifi καπως ετσι θα ελεγε

πρεπει να το τρεξεις κι αυτο μεσω cwm χωρις να κανεις wipe data κλπ

απο εκει που την κατεβασες θα ειχε και ενα αρχειο module wifi καπως ετσι θα ελεγε

δεν υπαρχει module για την wifi

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν υπαρχει τετοιο module για την wifi και δν βρισκω καπου αλλου

δεν υπαρχει module για την wifi

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν υπαρχει τετοιο module για την wifi και δν βρισκω καπου αλλου

Ορίστε...

http://www.sendspace.com/file/iyx3nt

το βάζεις στην κάρτα σου και το εγκαθιστάς με το clockwork. Απλά πάρε backup πριν κάνεις οτιδήποτε.

Επειδή έχω διαβάσει σχεδόν όλο το νήμα και από ότι βλέπω το gb είναι το μόνο που τρέχει το κινητάκι. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω στα χέρια μου, ενός φίλου, το neo v πάνω έχει την 4.1.2 αλλά κολλάει απίστευτα. Δεν το έχει πειράξει ποτέ αλλά θέλει να δουλεύει το κινητό του. Είδα ότι είναι μπελάς να ξεκλειδώσεις το bootloader. Θα ήθελα την γνώμη σας τι να κάνω για να δουλεύει του παιδιού καλά... Να το κάνω ροοτ έλεγα με κλειδωμένο bootloader (για να μην τρέχουμε) και μετά καμιά ρομ της προκοπής; Απλά την γνώμη σας θέλω, εάν έχει κάποιος τον χρόνο. Ευχαριστώ.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ξανά πέρνα του την GB από την αρχή για να φρεσκαριστεί το κινητό και μην μπλέκεις με τίποτα άλλο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ξανά πέρνα του την GB από την αρχή για να φρεσκαριστεί το κινητό και μην μπλέκεις με τίποτα άλλο.

Η λογική είναι να μην μπλέκω γιατί καμία custom rom δεν είναι αντάξια της GB που είχε πριν το κινητό;

Έλεγα να μάθω εάν ήξερε κανείς ποια θεωρεί καλύτερη rom για το συγκεκριμένο κινητό. Εγώ πάντως θα δοκιμάσω για root κλπ.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Η λογική είναι να μην μπλέκω γιατί καμία custom rom δεν είναι αντάξια της GB που είχε πριν το κινητό;

Έλεγα να μάθω εάν ήξερε κανείς ποια θεωρεί καλύτερη rom για το συγκεκριμένο κινητό. Εγώ πάντως θα δοκιμάσω για root κλπ.

Κακο του κεφαλιου σου. Ακου τον zxr.

Παντα φιλικα.:)

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Κακο του κεφαλιου σου. Ακου τον zxr.

Παντα φιλικα.:)

Οπότε η λύση είναι downgrade... για το καλύτερο. Οκ! Αλλά δεν μου εξηγεί κανείς γιατί να μην μπλέξω... τόσα κινητά έχω πιάσει, τι διαφορά έχει αυτή η sony δλδ?

Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

@varajohn thanks για τη συμβουλή...πάω για downgrade!

Edited by zaf_4
απάντηση @varajohn

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Οπότε η λύση είναι downgrade... για το καλύτερο. Οκ! Αλλά δεν μου εξηγεί κανείς γιατί να μην μπλέξω... τόσα κινητά έχω πιάσει, τι διαφορά έχει αυτή η sony δλδ?

Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ειναι πολυ απλο γιατι δεν προκειται να δεις τιποτα εξαιρετικο και θα σου μεινει η ταλαιπωρια. Απο την αλλη μερια δεν σου ειπε κανεις να μην δοκιμασεις.

Εχω αυτη τη συσκευη εδω και 2 χρονια οτι κι αν δοκιμασα δεν ειδα τιποτα τρομερο την εκανα μαμα και τελος.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Όπως τα λεει ο φίλος. Με έχει καλύψει απόλυτα.

Ο λόγος που σου λέμε να μην μπλέξεις είναι επειδή ανέφερες ότι ο φίλος σου θέλει απλά να έχει ένα κινητό για να κάνει τη δουλειά του. Από τη στιγμή που προσδιόρισες την ανάγκη η απάντηση είναι να μην ασχοληθείς περισσότερο. Του βάζεις την 2.3 και αν θες την μεγαλύτερη επέμβαση που συμβουλεύω να κάνεις είναι ένα root για να ξηλώσεις άχρηστες εφαρμογές ώστε το κινητό να είναι όσο πιο ανάλαφρο γίνεται.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ειναι πολυ απλο γιατι δεν προκειται να δεις τιποτα εξαιρετικο και θα σου μεινει η ταλαιπωρια. Απο την αλλη μερια δεν σου ειπε κανεις να μην δοκιμασεις.

Εχω αυτη τη συσκευη εδω και 2 χρονια οτι κι αν δοκιμασα δεν ειδα τιποτα τρομερο την εκανα μαμα και τελος.

μια απο τα ιδια

Υπάρχει ξεχωριστά να περάσω το wifi module για την 2.3.4 γιατί μου κάνει κάτι χαζά τελευταία και δεν μου βρίσκει wifi σε κάποια μαγαζιά ενώ οι φίλοι μου βρίσκουν άνετα?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπερα...εχω εδω και καιρο στο neo v μου το λογισμικο Gelly Bean 7.0 και το κινιτο δουλεβει απσογα...ενα προβλιμα μονο...ο ηχος απο τα βιντεο που τραβαω ειναι ιπερβολικα χαμιπος! Μπορω να κανω κατι για αυτο? δεν πιστεβω οτι φτεει το ηχιο γιατι ητανε μια χαρα πριν βαλω το GB!

Καλησπερα...εχω εδω και καιρο στο neo v μου το λογισμικο Gelly Bean 7.0 και το κινιτο δουλεβει απσογα...ενα προβλιμα μονο...ο ηχος απο τα βιντεο που τραβαω ειναι ιπερβολικα χαμιπος! Μπορω να κανω κατι για αυτο? δεν πιστεβω οτι φτεει το ηχιο γιατι ητανε μια χαρα πριν βαλω το GB!

ψαξε στην αναζητηση απο κει που ειχες κατεβασει την ρομ ,αλλα γενικα και εγω το θυμαμαι αυτο το προβλημα το ειχα με καποιες ρομ.!!

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει ξεχωριστά να περάσω το wifi module για την 2.3.4 γιατί μου κάνει κάτι χαζά τελευταία και δεν μου βρίσκει wifi σε κάποια μαγαζιά ενώ οι φίλοι μου βρίσκουν άνετα?

unlock bt το εχεις? και ποια ρομ χρησιμοποιείς ?

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

ψαξε στην αναζητηση απο κει που ειχες κατεβασει την ρομ ,αλλα γενικα και εγω το θυμαμαι αυτο το προβλημα το ειχα με καποιες ρομ.!!

Ενοεις να βρω την εφαρμογη για την καμερα?

Ενοεις να βρω την εφαρμογη για την καμερα?

οχι να βρεις την εφαρμογη! αλλα λογικα το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα οπως και εγω παλιοτερα..ψαξε απο εκει που το κατεβασες xda π.χ. στο φορουμ για bug του ηχου καθως τραβας βιντεο καπως ετσι..;)

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

unlock bt το εχεις? και ποια ρομ χρησιμοποιείς ?

unlock είναι ο bootloader και η μανίσια 2.3.4 είναι με το kernel nightelf. Σε ένα μαγαζί ενώ παλιότερα έπιανα wifi τώρα τίποτα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V