mpa3 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για να τους λόγους που ρωτάνε πολλοί χρήστες "ποια ρομ ειναι καλυτερη?" Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ανοιξε μολις καινουριο θεμα "Ποια ρομ προτιμάτε για το xperia neo v /kernel?" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375252 μπες τωρα και εσυ στην ψυφοφορια.. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έχοντας δοκιμάσει όλες τις αναγραφόμενες, αλλά και αρκετές ακόμα που δεν υπάρχουν στο παρών, έχω να πω πως πραγματικά η Super JB είναι ότι καλύτερο για το κινητό μας... Γρηγορότερη από την GB του Eman, περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, και γενικά ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης... Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έχοντας δοκιμάσει όλες τις αναγραφόμενες, αλλά και αρκετές ακόμα που δεν υπάρχουν στο παρών, έχω να πω πως πραγματικά η Super JB είναι ότι καλύτερο για το κινητό μας... Γρηγορότερη από την GB του Eman, περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, και γενικά ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης... Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα! aha ενδιαφερον το ποστ σου..η BRABUS NXT πως σου φενεται? αυτην χρησιμοποιω και ειμ πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 aha ενδιαφερον το ποστ σου..η BRABUS NXT πως σου φενεται? αυτην χρησιμοποιω και ειμ πολυ ευχαριστημενος. Δε μου άρεσε η διάρκεια της μπαταρίας της (σε σχέση πάντα με SJB...), όπως επίσης και η έλλειψη παραμετροποίησης στο επίπεδο που επιθυμώ της status bar... Πάντως αρκετά γρήγορη και αυτή, όπως και η Codename X... Μη ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για GB, στην οποία δεν παίζουν αρκετές από τις νεότερες εφαρμογές! Καλή υπήρξε και η JELLY SANDWICH, αλλά έχει καιρό να ενημερωθεί. Έχεις δοκιμάσει κάποια από τις SJB ή Codename X? Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 codename ναι παλια αν και δεν μου αφησε καλη εντυπωση..γενικα κολλιμα ειχα με την jelly sandwich,viper,kai τωρα με την brabus..και δυσκολα με βλεπω να φεβγω..αλλα θα με ενδιεφερε εφοσον τις εχεις δοκιμασει να μου κανεις μια μικρη λιγο πιο αναλυτικη συγκριση της brabus με την super jelly bean. σε ευχαριστωω Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 codename ναι παλια αν και δεν μου αφησε καλη εντυπωση..γενικα κολλιμα ειχα με την jelly sandwich,viper,kai τωρα με την brabus..και δυσκολα με βλεπω να φεβγω..αλλα θα με ενδιεφερε εφοσον τις εχεις δοκιμασει να μου κανεις μια μικρη λιγο πιο αναλυτικη συγκριση της brabus με την super jelly bean. σε ευχαριστωω Τα μειον της Brabus κατά την άποψή μου είναι τα εξής: -Μικρή διάρκεια μπαταρίας -Έλλειψη παραμετροποίησης της status bar (οφείλεται στη rom) -Έλλειψη παραμετροποίησης των ρυθμίσεων της συσκευής (οφείλεται στην GB) -Άσχημη διαχείριση της ram, μετά από αρκετό διάστημα χρήσης χωρίς reboot. Και αυτό οφείλεται στην GB, πραγματικά η μαμά Google έκανε πολύ καλή δουλειά με τη JB (και διαφαίνεται ακόμη καλύτερη με την επερχόμενη KK!!) -Παλιότερο λογισμικό σε σχέση με JB Στα θετικά της: -Πολύ γρήγορη απόκριση στο άγγιγμα, χωρίς lag (reboot μετά από κάθε φόρτιση) -Πολύ σταθερή, δεν είδα ένα FC ή reboot στη χρήση της -Διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες της συσκευής, όπως panorama, hdmi, otg κλπ, τα οποία απουσιάζουν στην JB λόγω μη ύπαρξης επίσης έκδοσης -Όμορφη για GB Γενικά καλή rom, απλά την είχα σε κατώτερο επίπεδο από την Codename, αν και σε ταχύτητα πάει καλύτερα. Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έχω δοκιμάσει μόνο την Ultimate HD καθώς έχω κλειδωμένο BL και έχω μείνει ικανοποιημένος και από τις 2 εκδόσεις που είχα (2 & 5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Είμαι root, έχω βάλει το usb otg helper, αλλά τίποτα. Θα δοκιμάσω κανέναν άλλον kernel γιατί Rom βαριέμαι να αλλάζω :-P Γιατι δεν δοκιμαζεις την αλλη εφαρμογη που ειναι το πιο ευκολο; Nexus Media Importer Για να δεις αν δουλευει αυτη για να μην καθεσαι να κανεις αδικα τη διαδικασια της πληρωμης, μπορεις να βαλεις προηγουμενως τη δωρεαν Nexus Photo Viewer. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έχω δοκιμάσει μόνο την Ultimate HD καθώς έχω κλειδωμένο BL και έχω μείνει ικανοποιημένος και από τις 2 εκδόσεις που είχα (2 & 5) για στοκ κερνελ δοκιμασε βεβαια παλια αλλα αριστη την jelly sandwich 8,5- 9.0 ;) εγω τοτε που δεν ειχα κανει unlock to bootloader ειχα βαλει αυτη και ησυχασα.. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tekmaster Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Σκέφτομαι να δοκιμάσω την Ultimate hd 5.0.1 ανάμεσα σε αυτήν και την super jelly bean καθώς έχει και παραπάνω downloads και με τράβηξε, την έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Σκέφτομαι να δοκιμάσω την Ultimate hd 5.0.1 ανάμεσα σε αυτήν και την super jelly bean καθώς έχει και παραπάνω downloads και με τράβηξε, την έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος; Έχει περισσότερα downloads διότι έχει βγει λίγους μήνες νωρίτερα από τη SJB... Γενικά οι ICS roms είναι αρκετά βαριές για το κινητό μας, ενώ αντίθετα οι JB roms δουλεύουν απρόσκοπτα όπως και οι αρχικές GB. Ανάμεσα στις 2 που αναφέρεις, δοκίμασε πρώτα την Ultimate και μετά την SJB και τη διαφορά πραγματικά θα την καταλάβεις μόνος σου!:p Άποψή μου πήγαινε είτε σε JB rom είτε σε GB, όχι σε ICS... Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tekmaster Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Οπότε να δοκιμάσω super jelly bean ? ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Οπότε να δοκιμάσω super jelly bean ? ;-) Άφοβα...! Και πες μετά εντυπώσεις! Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tekmaster Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Τρέχω super jelly bean εδώ και λίγες ώρες και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος.. Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) παιδια αν θελετε καλο θα ηταν να αφησετε και ενα σχολιο που θα σχετιζεται με αυτο που ψηφισατε.ευχαριστω ολους σας!!! Τρέχω super jelly bean εδώ και λίγες ώρες και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος.. Την συστήνω ανεπιφύλακτα! +@rioner την δοκιμασα και εγω και παργματικα εντυπωσιαστικα..τι ταχυτητα τι μπαταρια τι φωτισμος τι ελευθερη μνημη τα παντα ολα εχει ειναι απλα ΦΟΒΕΡΗ!!! και εγω την συστηνω..:D Edited October 15, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Για φίλο που έχει προβλήματα με το δίκτυο και πέφτουν οι κλήσεις ασταμάτητα, έχετε να προτείνετε κάποια καλή GB 2.3.x ; Έχει δοκιμάσει Sony Stock ICS και CyanogenMod 10.1.x αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Για φίλο που έχει προβλήματα με το δίκτυο και πέφτουν οι κλήσεις ασταμάτητα, έχετε να προτείνετε κάποια καλή GB 2.3.x ; Έχει δοκιμάσει Sony Stock ICS και CyanogenMod 10.1.x αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Σε GB ας πάει στηn Alliance+Emann, η οποία είναι αρκετά παλιά, αλλά πολύ σταθερή και γρήγορη, αλλιώς στην νέα BRABUS Πιθανόν να έχει θέσει τη λειτουργία του δικτύου σε 2g/3g(προτιμώμενο) και για το λόγο αυτό να του πέφτει η κλήση. Γενικά πάντως οι ICS rom για το NEO V δεν είναι και ότι καλύτερο... Ας δοκιμάσει αν έχει όρεξη και την Super JB 6.5. Κατά την άποψή μου η καλύτερη rom αυτή τη στιγμή για το κινητό... Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe003 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά, όταν συνδέω το κινητό μου με τον υπολογιστή δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου, ούτε φορτίζει, ούτε το εμφανίζει στις εξωτερικές συσκευές στον υπολογιστή.... Καμιά βοήθεια.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπερα..εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο το προγραμμα για rooting(One Click Root)?ειναι ασφαλες ή θα το κλαιμε το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπερα..εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο το προγραμμα για rooting(One Click Root)?ειναι ασφαλες ή θα το κλαιμε το κινητο? και γιατι να μην χρησιμοποιησεις το eroot να εισαι και σιγουρος.αν και νομιζω πως ναι γινεται και με αυτο.. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 και γιατι να μην χρησιμοποιησεις το eroot να εισαι και σιγουρος.αν και νομιζω πως ναι γινεται και με αυτο.. εσυ το εχεις κανει με αυτο το τροπο και πετυχε?χωρις να υπονοησω κατι ειναι πολυ ευκολο για κατι θεωρητικα δυσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 εσυ το εχεις κανει με αυτο το τροπο και πετυχε?χωρις να υπονοησω κατι ειναι πολυ ευκολο για κατι θεωρητικα δυσκολο Εγω με το eroot το εκανα και δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ξεχωριστού thread για ένα τέτοιο θέμα, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται σε λάθος μέρος. Συνέχεια στο θέμα της συσκευής... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371593 :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια μου χαλασε το hands-free που ηταν μαζι με το κινητο.πηγα να ρωτησω στο πλαισιο ποσο εχει ενα κανουργιο και μου λεει ο υπαλληλος οτι υπαρχει τις σονυ (οχι se) 16ε αλλα επειδη ειχε κοσμο στο ταμειο και βιαζομουν εφυγα.πηγα χτες να τα παρω και πεφτο σε αλλο υπαλληλο που μου λεει οτι αυτα δεν κανουν και οτι δεν ειναι συμβατα!!!!!! ισχυει? Αν ναι μπορειται να μου πειτε που μπορω να βρω ή να ποσταρεται κανα λινκ αν ειναι ευκαιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts