Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για να τους λόγους που ρωτάνε πολλοί χρήστες "ποια ρομ ειναι καλυτερη?"

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ανοιξε μολις καινουριο θεμα "Ποια ρομ προτιμάτε για το xperia neo v /kernel?" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375252

μπες τωρα και εσυ στην ψυφοφορια..

Έχοντας δοκιμάσει όλες τις αναγραφόμενες, αλλά και αρκετές ακόμα που δεν υπάρχουν στο παρών, έχω να πω πως πραγματικά η Super JB είναι ότι καλύτερο για το κινητό μας... Γρηγορότερη από την GB του Eman, περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, και γενικά ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης... Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Έχοντας δοκιμάσει όλες τις αναγραφόμενες, αλλά και αρκετές ακόμα που δεν υπάρχουν στο παρών, έχω να πω πως πραγματικά η Super JB είναι ότι καλύτερο για το κινητό μας... Γρηγορότερη από την GB του Eman, περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, και γενικά ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης... Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα!

aha ενδιαφερον το ποστ σου..η BRABUS NXT πως σου φενεται? αυτην χρησιμοποιω και ειμ πολυ ευχαριστημενος.

aha ενδιαφερον το ποστ σου..η BRABUS NXT πως σου φενεται? αυτην χρησιμοποιω και ειμ πολυ ευχαριστημενος.

Δε μου άρεσε η διάρκεια της μπαταρίας της (σε σχέση πάντα με SJB...), όπως επίσης και η έλλειψη παραμετροποίησης στο επίπεδο που επιθυμώ της status bar... Πάντως αρκετά γρήγορη και αυτή, όπως και η Codename X... Μη ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για GB, στην οποία δεν παίζουν αρκετές από τις νεότερες εφαρμογές!

Καλή υπήρξε και η JELLY SANDWICH, αλλά έχει καιρό να ενημερωθεί. Έχεις δοκιμάσει κάποια από τις SJB ή Codename X?

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

codename ναι παλια αν και δεν μου αφησε καλη εντυπωση..γενικα κολλιμα ειχα με την jelly sandwich,viper,kai τωρα με την brabus..και δυσκολα με βλεπω να φεβγω..αλλα θα με ενδιεφερε εφοσον τις εχεις δοκιμασει να μου κανεις μια μικρη λιγο πιο αναλυτικη συγκριση της brabus με την super jelly bean. σε ευχαριστωω

codename ναι παλια αν και δεν μου αφησε καλη εντυπωση..γενικα κολλιμα ειχα με την jelly sandwich,viper,kai τωρα με την brabus..και δυσκολα με βλεπω να φεβγω..αλλα θα με ενδιεφερε εφοσον τις εχεις δοκιμασει να μου κανεις μια μικρη λιγο πιο αναλυτικη συγκριση της brabus με την super jelly bean. σε ευχαριστωω

Τα μειον της Brabus κατά την άποψή μου είναι τα εξής:

-Μικρή διάρκεια μπαταρίας

-Έλλειψη παραμετροποίησης της status bar (οφείλεται στη rom)

-Έλλειψη παραμετροποίησης των ρυθμίσεων της συσκευής (οφείλεται στην GB)

-Άσχημη διαχείριση της ram, μετά από αρκετό διάστημα χρήσης χωρίς reboot. Και αυτό οφείλεται στην GB, πραγματικά η μαμά Google έκανε πολύ καλή δουλειά με τη JB (και διαφαίνεται ακόμη καλύτερη με την επερχόμενη KK!!)

-Παλιότερο λογισμικό σε σχέση με JB

Στα θετικά της:

-Πολύ γρήγορη απόκριση στο άγγιγμα, χωρίς lag (reboot μετά από κάθε φόρτιση)

-Πολύ σταθερή, δεν είδα ένα FC ή reboot στη χρήση της

-Διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες της συσκευής, όπως panorama, hdmi, otg κλπ, τα οποία απουσιάζουν στην JB λόγω μη ύπαρξης επίσης έκδοσης

-Όμορφη για GB

Γενικά καλή rom, απλά την είχα σε κατώτερο επίπεδο από την Codename, αν και σε ταχύτητα πάει καλύτερα.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Έχω δοκιμάσει μόνο την Ultimate HD καθώς έχω κλειδωμένο BL και έχω μείνει ικανοποιημένος και από τις 2 εκδόσεις που είχα (2 & 5)

Είμαι root, έχω βάλει το usb otg helper, αλλά τίποτα.

Θα δοκιμάσω κανέναν άλλον kernel γιατί Rom βαριέμαι να αλλάζω :-P

Γιατι δεν δοκιμαζεις την αλλη εφαρμογη που ειναι το πιο ευκολο; Nexus Media Importer

Για να δεις αν δουλευει αυτη για να μην καθεσαι να κανεις αδικα τη διαδικασια της πληρωμης, μπορεις να βαλεις προηγουμενως τη δωρεαν Nexus Photo Viewer.

Έχω δοκιμάσει μόνο την Ultimate HD καθώς έχω κλειδωμένο BL και έχω μείνει ικανοποιημένος και από τις 2 εκδόσεις που είχα (2 & 5)

για στοκ κερνελ δοκιμασε βεβαια παλια αλλα αριστη την jelly sandwich 8,5- 9.0 ;) εγω τοτε που δεν ειχα κανει unlock to bootloader ειχα βαλει αυτη και ησυχασα..

Σκέφτομαι να δοκιμάσω την Ultimate hd 5.0.1 ανάμεσα σε αυτήν και την super jelly bean καθώς έχει και παραπάνω downloads και με τράβηξε, την έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος;

Σκέφτομαι να δοκιμάσω την Ultimate hd 5.0.1 ανάμεσα σε αυτήν και την super jelly bean καθώς έχει και παραπάνω downloads και με τράβηξε, την έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος;

Έχει περισσότερα downloads διότι έχει βγει λίγους μήνες νωρίτερα από τη SJB... Γενικά οι ICS roms είναι αρκετά βαριές για το κινητό μας, ενώ αντίθετα οι JB roms δουλεύουν απρόσκοπτα όπως και οι αρχικές GB. Ανάμεσα στις 2 που αναφέρεις, δοκίμασε πρώτα την Ultimate και μετά την SJB και τη διαφορά πραγματικά θα την καταλάβεις μόνος σου!:p

Άποψή μου πήγαινε είτε σε JB rom είτε σε GB, όχι σε ICS...

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Οπότε να δοκιμάσω super jelly bean ? ;-)

Άφοβα...! Και πες μετά εντυπώσεις!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Τρέχω super jelly bean εδώ και λίγες ώρες και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος.. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

παιδια αν θελετε καλο θα ηταν να αφησετε και ενα σχολιο που θα σχετιζεται με αυτο που ψηφισατε.ευχαριστω ολους σας!!!

Τρέχω super jelly bean εδώ και λίγες ώρες και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος.. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

+@rioner την δοκιμασα και εγω και παργματικα εντυπωσιαστικα..τι ταχυτητα τι μπαταρια τι φωτισμος τι ελευθερη μνημη τα παντα ολα εχει

ειναι απλα ΦΟΒΕΡΗ!!! και εγω την συστηνω..:D

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Για φίλο που έχει προβλήματα με το δίκτυο και πέφτουν οι κλήσεις ασταμάτητα, έχετε να προτείνετε κάποια καλή GB 2.3.x ; Έχει δοκιμάσει Sony Stock ICS και CyanogenMod 10.1.x αλλά τα προβλήματα παραμένουν.

Για φίλο που έχει προβλήματα με το δίκτυο και πέφτουν οι κλήσεις ασταμάτητα, έχετε να προτείνετε κάποια καλή GB 2.3.x ; Έχει δοκιμάσει Sony Stock ICS και CyanogenMod 10.1.x αλλά τα προβλήματα παραμένουν.

Σε GB ας πάει στηn Alliance+Emann, η οποία είναι αρκετά παλιά, αλλά πολύ σταθερή και γρήγορη, αλλιώς στην νέα BRABUS

Πιθανόν να έχει θέσει τη λειτουργία του δικτύου σε 2g/3g(προτιμώμενο) και για το λόγο αυτό να του πέφτει η κλήση. Γενικά πάντως οι ICS rom για το NEO V δεν είναι και ότι καλύτερο... Ας δοκιμάσει αν έχει όρεξη και την Super JB 6.5. Κατά την άποψή μου η καλύτερη rom αυτή τη στιγμή για το κινητό...

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Καλησπέρα παιδιά,

όταν συνδέω το κινητό μου με τον υπολογιστή δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου, ούτε φορτίζει, ούτε το εμφανίζει στις εξωτερικές συσκευές στον υπολογιστή....

Καμιά βοήθεια.....?

καλησπερα..εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο το προγραμμα για rooting(One Click Root)?ειναι ασφαλες ή θα το κλαιμε το κινητο?

καλησπερα..εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο το προγραμμα για rooting(One Click Root)?ειναι ασφαλες ή θα το κλαιμε το κινητο?

και γιατι να μην χρησιμοποιησεις το eroot να εισαι και σιγουρος.αν και νομιζω πως ναι γινεται και με αυτο..

και γιατι να μην χρησιμοποιησεις το eroot να εισαι και σιγουρος.αν και νομιζω πως ναι γινεται και με αυτο..

εσυ το εχεις κανει με αυτο το τροπο και πετυχε?χωρις να υπονοησω κατι ειναι πολυ ευκολο για κατι θεωρητικα δυσκολο

εσυ το εχεις κανει με αυτο το τροπο και πετυχε?χωρις να υπονοησω κατι ειναι πολυ ευκολο για κατι θεωρητικα δυσκολο

Εγω με το eroot το εκανα και δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα.

• Administrators

Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ξεχωριστού thread για ένα τέτοιο θέμα, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται σε λάθος μέρος.

Συνέχεια στο θέμα της συσκευής... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371593

:lock:

Modpic.gif

Παιδια μου χαλασε το hands-free που ηταν μαζι με το κινητο.πηγα να ρωτησω στο πλαισιο ποσο εχει ενα κανουργιο και μου λεει ο υπαλληλος οτι υπαρχει τις σονυ (οχι se) 16ε αλλα επειδη ειχε κοσμο στο ταμειο και βιαζομουν εφυγα.πηγα χτες να τα παρω και πεφτο σε αλλο υπαλληλο που μου λεει οτι αυτα δεν κανουν και οτι δεν ειναι συμβατα!!!!!! ισχυει?

Αν ναι μπορειται να μου πειτε που μπορω να βρω ή να ποσταρεται κανα λινκ αν ειναι ευκαιρο.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V