ALR Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Teleutaia mas ta xalaei o firefox..xreiastike na anoiksw kapoies selides kai den tis emfanise kala..opws px na kanw registr sto nokia forum.sinantisa provlima ekei kai xreiastike na xrisimopoiisw ton IE. Oso gia to outlook...pote den to simpathisa.. :rotfl: iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 ρε παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα με τα java applets στο firefox? Εγκατεστησα κανονικα τη java, την εκανα enable, κολοκυθια, δεν την βλεπει κι ολο καντε κλικ να εγκαταστησετε το Plugin... τι στα κομματια γινεται; (μεχρι προσφατα με το Mozilla δεν ειχα προβλημα, με το firefox εγινε) http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (25 Αύγ. 2004 , 23:28) ρε παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα με τα java applets στο firefox? Εγκατεστησα κανονικα τη java, την εκανα enable, κολοκυθια, δεν την βλεπει κι ολο καντε κλικ να εγκαταστησετε το Plugin... τι στα κομματια γινεται; (μεχρι προσφατα με το Mozilla δεν ειχα προβλημα, με το firefox εγινε) mpa egw me ta java applets den eixa problima kai den egatestisa kanena plug in.apo epoxes IE akoma eixa katevasei kati kai eixe lithei to prob mou.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Εγω OPERA απο τοτε που τον δοκιμασα ελαχιστα χρησιμοποιω τον ΙΕ. Αυτο που προσεξα και με εκανε να δουλευω τον OPERA παραπανω ειναι οταν ειχα μπει σε ενα site και με τους δυο με τον ΙΕ πηγα να πιασω virus (TROJAN) .Εχω το panda και μου εβγαλε worning. Επισης χωρις να βαλεις κανενα επιπλεον προγραμμα δεν εχεις πια POP-UP. Ειπα οτι ειναι και πιο γρηγορος ο OPERA ; :) Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (25 Αύγ. 2004 , 00:19) prosfata me ton firefox anoiksa to site tis ert pou exei tis vaseis...anoiksa ena txt na dw kai mou ta ebgale alabournezika...me ton explorer ola kala..giati ginetai auto?edw na prosthesw oti stin arxi me ton firefox mou ta bgazei kanonika ellinika kai otan fortonei telikws mou ta bgazei alantalwn.. μήπως είναι θέμα encoding? βάλε default τα ελληνικά. Σπύρος http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Δείτε λίγο το "σκόρ" της δημοσκόπησης μέχρι τώρα... Μάλλον ο κόσμος εγκαταλείπει τον IE... Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 .....στο myphone, γιατί αν βγεις παραέξω στους πιο αρχάριους άστα! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (26 Αύγ. 2004 , 10:26) μήπως είναι θέμα encoding? βάλε default τα ελληνικά. Σπύρος Επειδη αντιμετωπιζω και εγω παρομοιο προβλημα πως οριζω ως default τα ελληνικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 egw pantos to exw kanei auto alla merikes selides sinexizei na mou tis bgazei alabournezika. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (27 Αύγ. 2004 , 02:27) egw pantos to exw kanei auto alla merikes selides sinexizei na mou tis bgazei alabournezika. Αν εννοεις οτι εκανες default τα ελληνικα πως το εκανες? Μηπως ειναι λυση απο το customize character encoding να αφησω μονο τα ελληνικα? Ή θα δημιουργησει αλλα προβληματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος obsession (28 Αύγ. 2004 , 00:34) Αν εννοεις οτι εκανες default τα ελληνικα πως το εκανες? Μηπως ειναι λυση απο το customize character encoding να αφησω μονο τα ελληνικα? Ή θα δημιουργησει αλλα προβληματα? exw kanei ta eksis vimata. Provoli-kodikopoiisi xaraktirwn-automatos entopismos-universal. Me auton ton tropo tha eprepe na anagnorizei automata ti grammatosira tis kathe selidas..alla merikes fores troei kolima.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Παιδιά εγώ έβαλα τον firefox(τελευταία έκδοση) και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Με τον ie το myphone αργούσε να φορτώσει αλλά με τον firefox όλα τα site πετάνε! :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 9 Σεπ. 2004 , 08:39) Παιδιά εγώ έβαλα τον firefox(τελευταία έκδοση) και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Με τον ie το myphone αργούσε να φορτώσει αλλά με τον firefox όλα τα site πετάνε! :D :D Εμ είδες;;; :lol: :D :alien: ;) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 ερώτηση προς Φίλιππο ή όποιον άλλον γνωρίζει. : γιατί συγκεκριμένη σελίδα δεν μου ανοίγει (με firefox εννοείται) και βγαίνει λευκή με το μήνυμα <This page cannot be displayed because your browser does not support JavaScript. ??? έχω εγκαταστήσει ήδη την java της sun..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Java≠JavaScrίpt Για να ενεργοποιήσεις την JavaScrίpt: Tools | Options | Web Features | Activate Javascript Νομίζω όμως ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη· αν ισχύει αυτό, τότε είναι μαλακiα προγραμματισμός της σελίδας· τσεκάρει να δει αν έχεις ΙΕ και αν όχι βγάζει αυτόματα αυτό το μήνυμα, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. ΛΥΣΗ: User Agent Switcher 0.6, Tools | User agent switcher | IE6.0 και ξεγελάς την σελίδα και νομίζει ότι χρησιμοποιείς explorer. http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (10 Σεπ. 2004 , 01:10) Java≠JavaScrίpt Για να ενεργοποιήσεις την JavaScrίpt: Tools | Options | Web Features | Activate Javascript Νομίζω όμως ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη· αν ισχύει αυτό, τότε είναι μαλακiα προγραμματισμός της σελίδας· τσεκάρει να δει αν έχεις ΙΕ και αν όχι βγάζει αυτόματα αυτό το μήνυμα, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. ΛΥΣΗ: User Agent Switcher 0.6, Tools | User agent switcher | IE6.0 και ξεγελάς την σελίδα και νομίζει ότι χρησιμοποιείς explorer. thanks...:) σε ΙΕ μου έτρεχε και τρέχει κανονικά η σελίδα...θα το δοκιμάσω το απόγευμα στο σπίτι και θα σου πω...;) edited: μόλις το δοκίμασα στο γραφείο και εξακολουθεί να μην ανοίγει η σελίδα και να βγάζει το ίδιο μήνυμα... φαντάζομαι ότι εδώ μπορεί να φταίνε και τα windows 98 μιας και στις επιλογές του extension υπάρχει αλλαγή μόνο για ΧΡ... :worry: θα το δοκιμάσω και στο σπίτι και θα δω... πάντως μαμακία προγραμματισμός της σελίδας είναι...και να φανταστείς ότι τώρα πριν λίγες μέρες το αλλάξαν...πριν έπαιζε κανονικά.... :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 και κάτι άλλο...σε μερικά extensions (π.χ το bbcode) βρίσκω διάφορες εκδόσεις από διάφορους εκδότες...πως μπορώ να ξέρω ποια είναι η πιο πλήρης..?? π.χ στο bbcode που μου είχες δώσει την τελευταία φορά (έκδοση 2.0 αν θυμάμαι καλα) είχε την επιλογή που έκανες τις λέξεις να φαίνονται σβησμένες με γραμμή...στην τελευταία έκδοση που βρήκα σήμερα στην σελίδα των firefox extensions η έκδοση 0.3.2 δεν το έχει αυτό...:worry: thanks :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (10 Σεπ. 2004 , 01:10) Java≠JavaScrίpt Για να ενεργοποιήσεις την JavaScrίpt: Tools | Options | Web Features | Activate Javascript Νομίζω όμως ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη· αν ισχύει αυτό, τότε είναι μαλακiα προγραμματισμός της σελίδας· τσεκάρει να δει αν έχεις ΙΕ και αν όχι βγάζει αυτόματα αυτό το μήνυμα, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. ΛΥΣΗ: User Agent Switcher 0.6, Tools | User agent switcher | IE6.0 και ξεγελάς την σελίδα και νομίζει ότι χρησιμοποιείς explorer. Εμένα δεν μου τρέχει το chat του myPhone.... ενώ σε άλλες σελίδες που έχουν java streams τρέχει κανονικά, εδώ δείχνει ότι φορτώνει και δεσμεύει πολύ μνήμη, φυσικά στο τέλος κολλάει.... Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Νικο: *Ίσως αν έδινες τη σελίδα να μπορούσα να σου πω τι φταίει. *Η τελευταία έκδοση βρίσκεται συνήθως στη σελίδα των firefox extensions. Εγώ άλλαξα τον κώδικα και πρόσθεσα το strikeout επειδή το ζήτησες. EchiDNA εχεις δίκαιο, πολύ καλή παρατήρηση. Έχω ακούσει πολλές φορές javaapplets που κρασάρουν ή δε δουλέυουν στον Fx, τωρα που έχουμε και παράδειγμα θα δουν οι προγραμματιστές τι φταίει· thanx again. http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (11 Σεπ. 2004 , 01:55) Νικο: *Ίσως αν έδινες τη σελίδα να μπορούσα να σου πω τι φταίει. *Η τελευταία έκδοση βρίσκεται συνήθως στη σελίδα των firefox extensions. Εγώ άλλαξα τον κώδικα και πρόσθεσα το strikeout επειδή το ζήτησες. η σελίδα Φίλιππε είναι η άκρως παρακμιακή drmagic.org :) :cool: τελικά το extension User Agent Switcher δεν δούλεψε ούτε στο σπίτι με τα ΧΡ...άρα φταίει μάλλον αλλαγή στην ίδια την σελίδα.. :worry: εγκατέστησα και το νέο bbcode 0.3.2... :o και δυστυχώς έχασα το ωραίο σου strikeout... :( thanks once again..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (11 Σεπ. 2004 , 02:02) εγκατέστησα και το νέο bbcode 0.3.2... :o και δυστυχώς έχασα το ωραίο σου strikeout... :( thanks once again..:) Nίκο έχει κάποια διαφορά το 0.3.2 από το προηγούμενο..? Τι διαφορές να έχει κι έβγαλαν νέα έκδοση... :rolleyes: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που χρησιμοποιούν Opera και Firefox ποιός τους φαίνεται πιο γρήγορος. Γενικότερα ο καθένας από τη δική του εμεπιρία ποιόν βρίσκει πιο γρήγορο browser. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Για μένα με διαφορά ο Μοzilla... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (11 Σεπ. 2004 , 09:20) Nίκο έχει κάποια διαφορά το 0.3.2 από το προηγούμενο..? Τι διαφορές να έχει κι έβγαλαν νέα έκδοση... :rolleyes: πιο trendy θα έλεγα... :o πλέον η κάθε λειτουργία εμφανίζεται με το τρόπο που η ίδια προσφέρει...π.χ το bold αναγράφεται στην λίστα ως bold......το underline ως underline και πάει λέγοντας.....not bad.. :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (11 Σεπ. 2004 , 10:53) πιο trendy θα έλεγα... :o πλέον η κάθε λειτουργία εμφανίζεται με το τρόπο που η ίδια προσφέρει...π.χ το bold αναγράφεται στην λίστα ως bold......το underline ως underline και πάει λέγοντας.....not bad.. :o To κατέβασα και όταν πάω να κάνω install μου βγάζει error code 239 ....:worry: Τι γίνεται ρε γμτ... :( Εχω Μοzilla 1.7.2 Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts