Chryssostomos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βάζεις την 128.Κατεβάζεις από το playstore το morelocale2 και έχεις Ελληνικά,όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos8 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βάζεις την 128.Κατεβάζεις από το playstore το morelocale2 και έχεις Ελληνικά,όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Φιλε μου το ειχα συνδεσει και με το Lenovo Smart Assistant ,το οποιο βρηκε σαν καινουργια ρομ την 128.την κατεβασε αλλα το κινητο εγινε ενα σουπερ ντουπερ σπεσιαλ ΚΙΝΕΖΙΚΟ τηλεφωνο...με ολες τις γνωστες μ@#$^Υ& εφαρμογες και ουτε λογος για εγκατασταση gapps.επανεφερα την 123..τρεμουλα οθονης οταν ειναι "κρυο" ,αν ειναι δυνατον...μετα απο τοσα χρονια με κινητα τηλεφωνα,αυτο πρωτη φορα το ακουω και το ζω βασικα...ουτε αυτοκινητο να ηταν...τεσπα.πηγε στον μαστορα το τηλ και βλεπουμε..γιατι για πηγαινε ελα με κινα ξανα το εχω ξαναζησει και δεν ειχα καλες εμπειριες..ας περιμενω..ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κοίτα εγώ το είχα πάρει μαζί με τα παιδιά από την αρχή. Ένα το έστειλα πίσω και τώρα αυτό που έχω όταν έχει κρύο και οδηγώ(μηχανόβιος) η οθόνη απλά δεν λειτουργεί για λίγη ώρα. Τόση ευαισθησία πρώτη φορά βλέπω. την ρομ την κατέβασα δεν την πέρασα με το ασσισταντ και έχει τα πάντα μέσα και μεταφορά στην SD. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos8 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Κοίτα εγώ το είχα πάρει μαζί με τα παιδιά από την αρχή. Ένα το έστειλα πίσω και τώρα αυτό που έχω όταν έχει κρύο και οδηγώ(μηχανόβιος) η οθόνη απλά δεν λειτουργεί για λίγη ώρα. Τόση ευαισθησία πρώτη φορά βλέπω. την ρομ την κατέβασα δεν την πέρασα με το ασσισταντ και έχει τα πάντα μέσα και μεταφορά στην SD. Αρα φιλε μου και με την 128 το προβλημα παραμενει στην οθονη????αρα δεν μπορει να ειναι θεμα ρομ αλλα hardware.μαλλον καποιες παρτιδες ηταν φωλα.τεσπα.μολις εχω αποτελεσματα απο τον μαστορα θα ενημερωσω και εδω μηπως βοηθησω και καποιον αλλον, με παρομοιο προβλημα.τι να πω.:X:X:X:X:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Η 123 ειχε θεμα με screen flickering οποτε 99% η συσκευη σου δεν εχει θεμα hardware.Για την 128 δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο.Εγω το εχω εδω και ενα χρονο με την 121 του linerty και δεν εχει κανει κιχ το σκυλι.Move to sd εχει,ελληνικα γιοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Αρα φιλε μου και με την 128 το προβλημα παραμενει στην οθονη????αρα δεν μπορει να ειναι θεμα ρομ αλλα hardware.μαλλον καποιες παρτιδες ηταν φωλα.τεσπα.μολις εχω αποτελεσματα απο τον μαστορα θα ενημερωσω και εδω μηπως βοηθησω και καποιον αλλον, με παρομοιο προβλημα.τι να πω.:X:X:X:X:blink::blink::blink: όχι. Το πρώτο κινητό είχε θέμα κάθε βράδυ,ασχέτως καιρού και καμία ρομ δε το έλυσε.\Το δεύτερο κινητό μου το έκανε φέτος πρώτη φορά στα πολλά κρύα λίγες φορές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδια καλησπερα επειδη μου ζητησαν μια αγορα με οριο 100-110€, το a 850 τελικα ειναι καλη αγορα η να το ξεχασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos8 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Παιδια καλησπερα επειδη μου ζητησαν μια αγορα με οριο 100-110€, το a 850 τελικα ειναι καλη αγορα η να το ξεχασω?? Χτυπα ενα α850 + φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Με καποιο τροπο καταφερα να βγαλω τον ηχο που κανει οταν ερχεται SMS και δεν μπορω να βρω πως να το φτιαξω.Τσεκαρα τους ηχους για notification ειναι στο τερμα ,εχω διαλεξει ποιο ringtone θελω ,ολα μοιαζουν σωστα αλλα το σκυλι εκει δεν βγαζει κιχ οταν ερχεται SMS. Καμια ιδεα ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδια καλησπερα επειδη μου ζητησαν μια αγορα με οριο 100-110€, το a 850 τελικα ειναι καλη αγορα η να το ξεχασω?? Πλέον όχι. Μέχρι και οι απλές εφαρμογές έχουν γίνει πού βαριές πλέον και ίσως τα βρεί σκούρα. Αν δε σε νοιάζει βέβαια δεν είναι και άσχημο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Immortal2015 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπερα παιδες του φορουμ, ειμαι καινουργιος στην παρεα! Με συγχωρειτε που δεν βαζω τονους, αλλα αυτο ειναι ενα προβληματακι που εχω.. Δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξω διαφορετικο θεμα, αν ειμαι σε λαθος μερος μπορει να μετακινηθει απο καποιον διαχειριστη.. Μπαινω στο θεμα μου λοιπον.. Εχω λοιπον ενα lenovo a850 που του εχω περασει μια custom rom απο το needrom. Ολα καλα εκτος απο οταν οριζω το μενου του τα ελληνικα μου δειχνει σαν τετραγωνακια οτι φωνηεντα εχουν τονο και φυσικα το τελικο σιγμα. Οτι και να ανοιξω, browsers, εφαρμογες συμβαινει το ιδιο. Σε αλλες custom rom δεν συμβαινει αυτο. Ειχε καποιος απο εσας παρομοιο προβλημα και να εχει βρει καποια λυση; Ευχαριστω για τον χρονο σας.. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για οποιον εχει προβλημα με invalid imei: *#*#3646633#*#* Και του εμφανιζει το engineermode, connectivity, cds information, radio information και μετα εχει phone 1 και phone 2. Στο phone 1 κλικαρεις και δινεις την εντολη AT+EGMR=1,7,"your_imei" Send at command. Και στο phone 2 την εντολη AT+EGMR=1,10,"your_imei" και send at command. Restart το τηλεφωνο και ειστε οκ! Εγω εχω βαλει το πρωτο imei και στα δυο και δουλευει μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Με καποιο τροπο καταφερα να βγαλω τον ηχο που κανει οταν ερχεται SMS και δεν μπορω να βρω πως να το φτιαξω.Τσεκαρα τους ηχους για notification ειναι στο τερμα ,εχω διαλεξει ποιο ringtone θελω ,ολα μοιαζουν σωστα αλλα το σκυλι εκει δεν βγαζει κιχ οταν ερχεται SMS. Καμια ιδεα ρε παιδια? Δεν του κάνεις ένα Hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Immortal2015 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εγκαθιστώντας το font installer όρισα σαν system font την γραμματοσειρά Roboto και πλεον το μενού μου είναι εντάξει. Έκανα και ενημέρωση στο λεξικό του πληκτρολογίου της Google και μπορω και γράφω και με τόνους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Δεν του κάνεις ένα Hard reset? Εχω μεσα την μανα του και τον πατερα του :lol: θα θελω μια ολοκληρη μερα για να το συνεφερω ,εψαξα με τον file manager και ο υποκαταλογος των ringtones ειναι αδειος :wacko: Καποιος μου εκλεψε τα ringtones :p Τωρα ψαχνω τα ringotnes για να τα πεταξω μεσα στον φακελο και να δω αν δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos17 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπερα παιδια. Εχει καποιος προβλημα με το αρχειο κλησων; Ενω οταν με παιρνουν τηλεφωνο βλεπω το ονομα που εχω αποθηκευμενο, στο αρχειο κλησεων μετα δειχνει μονο τον αριθμο. Το κινητο το παρελαβα πριν 3-4 μερες. Καποια βοηθεια αν γινεται αναλυτικη γιατι δεν ξερω κ πολλα. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Σε κάθε επαφη αποθήκευσε το νουμερο και με +30 και χωρίς μπροστά.Λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasA806 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπερα θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποια ρομ να ειναι multilanguage και να περιεχει τα ελληνικα τωρα το κινητο μ εχει την Α850_S121_28.11.2013_MULTI_LNG_BY_ LINERTY αλλα δεν εχει ελληνικα ευχαριστω !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπερα θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποια ρομ να ειναι multilanguage και να περιεχει τα ελληνικα τωρα το κινητο μ εχει την Α850_S121_28.11.2013_MULTI_LNG_BY_ LINERTY αλλα δεν εχει ελληνικα ευχαριστω !!!! η Stock S123 εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasA806 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 η Stock S123 εδω Καλησπερα πως μπορω να την περασω μεσα με το cwm ή με το spflashtool?? εχει καποιο θεμα η συγκεκριμενη ρομ??? δεν εχουν βγαλει καποια αλλη εκδοση??? ευχαριστω και συγνωμη για το ζαλισμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπερα πως μπορω να την περασω μεσα με το cwm ή με το spflashtool?? εχει καποιο θεμα η συγκεκριμενη ρομ??? δεν εχουν βγαλει καποια αλλη εκδοση??? ευχαριστω και συγνωμη για το ζαλισμα :( το γράφει κιόλας. με spflashtools. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Πηρα ενα για τον ξεδελφο μου...εχει θεμα με το WiFi και βλεπω πως το εχουν κιαλλοι με τη s 116. υπαρχει λυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 τι πρόβλημα έχεις με το wifi? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ηρθε προχθες το κινητο και τι WiFi συνδεθηκε και δουλεψε κανα 2 ωρες....αλλαξα 2-3 ρομ τιποτα.αν εχει ορεξη βρισκει σημα για κανα 2 λεπτα ακομα και κολλημενος στο wifi και μετα δειχνει πως δεν υπαρχει τιποτα γυρω του....ισως ξανα συνδεθει την αλλη μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Καλημέρα, 'εχω ένα Α850 ενός φίλου. Προσπαθώ να κάνω επαναφορά ή/και εγκατάσταση νέας ρομ. Τώρα φοράει Α850.ROW.V18 / A850_23.10.2013_RUS_by_linerty Δεν εγκαθίσταται τίποτα. Το flashtool βγάζει checksum error 1041 και δεν κάνει τίποτα. (Δοκίμασα να κατεβάσω πολλές φορές διάφορες ρομ (121,128 κτλ) Το factory reset με πετάει σε TWRP όπου στην επιλογή reset βγάζει fail επειδή "unable to boot emmc" Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; edit: Κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει. Δεν μπορώ να σβήσω τίποτα από την sdcard0. Ενώ φαίνεται ότι σβήνεται, στην επανεκίννηση είναι πάλι εκεί. έχει μαζέψει και 500ΜΒ thumbnails και δεν λειτουργεί τίποτα επειδή έχει γεμίσει. Σαν να είναι read only αλλά χωρίς μηνύματα λάθους. Έχει κανείς καμία ιδέα; Edited June 7, 2015 by yannis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Δεν έχεις βάλει λογικά τους drivers καλά γιαυτό σου βγάζει error. Για την sd τώρα,δε ξέρω τι να πω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts