kourentaradiocom Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) ΚΑΛΗΜΈΡΑ. Χτες μου ήρθε το V889M και έχω ένα πρόβλημα. Όταν παιρνω τηλέφωνο όλα καλά. Όταν όμως με καλούν αυτός που με καλεί του χτυπάει μια φορά ο τόνος και μετά λέει ο χρήστης είναι κατειλειμένος. Απο σταθερό που το δοκίμασα λέει ότι έχω ενεργοποιήσει την φραγή εισερχομένων κλήσεων. Το τηλέφωνο είναι απο Κίνα χρησημοποιώ Vodafone. Πήρα τηλέφωνο την Vodafone και μου έκαναν επανεκίνηση όλες τις υπηρεσίες πήγα σε κατάστημα vodafoen και μου είπαν η κάρτα δεν έχει πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Το έκανα και επαναφορά. Edited December 16, 2013 by kourentaradiocom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Απο ποιο καταστημα αγορασατε?Ποια rom φορανε? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Από To2c το παρέλαβα, από ρομ δεν γνωρίζω αυτήν που είχε έχω με Ελληνικά Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourentaradiocom Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 απο MINIDEAL και έχει έκδοση κερνελ 3,0,13 και 4,0,4 android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Android 4.1 πρεπει να εχει επανω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourentaradiocom Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 οχι, οχι 4.0.4 φοράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 οχι, οχι 4.0.4 φοράει Σε 2 που περασαν απο τα χερια μου με Android 4.1 ηταν φιλε μου..........απο minid παντα μιλαω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Άρα πρέπει να βρούμε την ρομ με 4,1 με ελληνικά και τρόπο να την περάσουμε. Στο needrom δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδια στην 1η σελιδα του τοπικ,εκει ειναι ολα βρε........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourentaradiocom Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μήπως γνωρίζεις αν παίζει θέμα εγγύησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μην τα μπερδεύετε παιδιά. Τα παιδιά με το πρόβλημα έχουν το V889M και όχι το V889S που έχουμε οι άλλοι που postάρουμε εδώ. Το V889M έρχεται με 4.0 και όχι με 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) ΠΡΟΣΟΧΉ Εσείς με το V889M ΜΗΝ περάσετε Rom που βλέπετε εδώ. Είναι για το ZTE V889S. Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για τα συνεχόμενα post αλλά βιαζόμουν να προλάβω τα παιδιά με το V889M μην κάνουν καμιά βλακεία με τη Rom Edited December 16, 2013 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourentaradiocom Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 γι' αυτό λέω και γω παλιο μου στείλανε? χαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Άρα πρέπει να βρούμε την ρομ με 4,1 με ελληνικά και τρόπο να την περάσουμε. Στο needrom δεν βρήκα κάτι. Ελπίζω να σε πρόλαβα φίλε μου με τη Rom από το topic εδώ. Είναι για το V889S. Στο needroom υπάρχουν rom για το V889M αλλά πρέπει να είναι ίδιες με αυτή που έχετε τώρα. Edited December 16, 2013 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourentaradiocom Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) την προλαβα. χαχα αλλα αυτα δεν ειναι για γέλια Edited December 16, 2013 by kourentaradiocom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 στις Lewa rom έχει πολλές γλώσσες η μόνο κινεζικά; βρήκα από εδώ Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ.................... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μιλάω για το v889m Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μιλάω για το v889m Τωρα ειμαστε οκ........δεν εχω πιασει καποιο σαν το δικο σου στα χερια μου,αλλα ειναι το blade3 που το φερνει Ελλαδα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 δεν είναι το blade 3, έχω 2 σιμ και άλλο επεξεργαστή Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 δεν είναι το blade 3, έχω 2 σιμ και άλλο επεξεργαστή Nαι βρε δεν ειναι Γιαννης,ειναι Γιαννακης........:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourentaradiocom Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τελικά μονο με άλλη rom θα γίνει η δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourentaradiocom Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά καλημέρα δεν μπορούμε να βάλουμε έκδοση 4,1 ή 4,2? Κάπου είδα ένα άρθρο οτι του βάζουν κιτκατ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Έβαλα στο V889m μια lewa rom αλλά δεν έχει ελληνικά και με το morelocale 2 τουλάχιστον έχει να γράφεις σε ελληνικά μηνύματα. Είδα για το kit kat αλλά δεν βρήκα πως να κατεβάσω την rom. Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourentaradiocom Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τώρα όταν σε καλούν δουλεύει κανονικά? Που την κατέβασες? Οσό για το κιτκατ την έχω βρει εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts