Jump to content

Lenovo S820

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως κ εγω που ειδα σε φιλο μου την ROW ηταν αργη.Αυτη την στιγμη η καλυτερη επιλογη ειναι καποια vibe ROM

Ποιά όμως είναι το θέμα;;

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιά όμως είναι το θέμα;;

Εγω προσωπικα εχω πανω την τελευταια 1443_ST,περασμενη με τον οδηγο που γραφουμε σε προηγουμενα post

Εγω προσωπικα εχω πανω την τελευταια 1443_ST,περασμενη με τον οδηγο που γραφουμε σε προηγουμενα post

Κάποιο χτυπητό bug; Με τις επαφές είναι κομπλε;

Edited by VeRDe

Κάποιο χτυπητό bug; Με τις επαφές είναι κομπλε;

Κάτι χτυπητό όχι.Δουλεύει πολύ καλά.Αυτό εξαρτάται κ από τι ζητάει ο καθένας.Για εμένα όπως γράφει κ σε προηγούμενο post ο AndreasQTEK το καλύτερο είναι τα τηλ από κίνα να δουλεύουν με official ROM πάνω όπως είναι η vibe.Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.Με τις επαφές κ το +30 εγώ προσωπικά έχω βάλει σε κάθε επαφή 2 νούμερα.1 με +30 κ ένα χωρίς.Οπότε είμαι κομπλέ κ από αυτό.Υπάρχουν κ κάποιες εφαρμογές από play store που το φτιάχνουν αυτό αλλά δεν το ξέρω.Έχω κ ένα huawei g610s κ με τις επαφές έχω κάνει το ίδιο.Είχα το ίδιο πρόβλημα να μην εμφανίζει κάποιες

Επειδή έχω δουλέψει όλες τις εκδόσεις της VIBE (1.0, 1.5, 2.0) προσωπικά πιστεύω ότι οι νεότερες V2.0 με android 4.4.2 είναι ό,τι καλύτερο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Χωρίς εκνευριστικό lag, με όλες τις εφαρμογές να δουλεύουν απροβλημάτιστα και με το θέμα του +30 λυμένο με τη νέα δυνατότητα του contact manager, το number match bits. Για τη χρήση που του κάνω εγώ (που προφανώς είναι παρόμοια με του Ντίνου) είναι απολύτως ικανοποιητική η συγκεκριμένη ROM.

Καλησπέρα σε όλους! Μου έσπασε το digitizer και το παρήγγειλα χωρίς να συνειδητοποιήσω πόσο δύσκολο είναι να το αλλάξω μόνος μου χωρίς να αλλάξω και την οθόνη. Ερώτηση είναι αν ξέρει κανείς τεχνικό που να μπορεί να το κάνει στην ελλάδα γιατί στη Λάρισα δεν βρήκα κάτι.

Επειδή έχω δουλέψει όλες τις εκδόσεις της VIBE (1.0, 1.5, 2.0) προσωπικά πιστεύω ότι οι νεότερες V2.0 με android 4.4.2 είναι ό,τι καλύτερο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Χωρίς εκνευριστικό lag, με όλες τις εφαρμογές να δουλεύουν απροβλημάτιστα και με το θέμα του +30 λυμένο με τη νέα δυνατότητα του contact manager, το number match bits. Για τη χρήση που του κάνω εγώ (που προφανώς είναι παρόμοια με του Ντίνου) είναι απολύτως ικανοποιητική η συγκεκριμένη ROM.

Δεν το αφαίρεσαν το number match bits απο τις νεότερες εκδόσεις του contacts manager;

Εγώ έχω την V3.6.439.140929.79394eb_all για την οποία δε μου δίνει κάποιο upgrade και το έχει κανονικά.

καλησπέρα επιδη οι σελιδες είναι πολες μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ πως θα βαλω άλλη ρομ::σημερα μου ηρθε και είναι λιγο κινεζικη η ρομ και θελω να βαλω αυτή http://www.needrom.com/download/lenovo-s820/

καλησπέρα επιδη οι σελιδες είναι πολες μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ πως θα βαλω άλλη ρομ::σημερα μου ηρθε και είναι λιγο κινεζικη η ρομ και θελω να βαλω αυτή http://www.needrom.com/download/lenovo-s820/

Αυτη που λες νσ βαλεις ειναι η official κινεζικη του τηλεφωνου.Εσυ τι ακροβως θελεις να κανεις;

Αυτη που λες νσ βαλεις ειναι η official κινεζικη του τηλεφωνου.Εσυ τι ακροβως θελεις να κανεις;

Σόρρυ εννοείς την ROW_S108 ? θα σου πω πως να το κάνεις αν κ η γνώμη μου είναι να μην βάλεις την ROW.Κ ο λόγος είναι με την ROW το τηλ δεν έχει καμία σχέση με το αν βάλεις κάποια vibe ROM(επίσημη κινέζικη ROM της Lenovo).Το οτι δεν έχει καμία σχέση εννοώ οτι δουλεύει πολύ πιο αργά,έχει πολύ lag.Αυτή την άποψη έχω επειδή από την αρχή σχεδόν εγώ δουλεύω με vibe ROM στο τηλ.Αν θέλεις να την βάλεις κάνεις αυτά τα βήματα:

1)κατεβάζεις την ROW ROM που είπες οτι θέλεις κ το flashtool(το link είναι στην ίδια σελίδα)

2)Κατεβάζεις από εδώ http://www.needrom.com/download/lenovo-s820-4-4-2-multilang-gapps-root/ το αρχείο που λέει new preloader κ το ξεσυμπιέζεις για να έχεις το αρχείο bin

3)Βάζεις στο pc τους drivers για το τηλ

4)Από τον φάκελο της ROM σβήνεις το αρχείο checksum.ini κ το αρχείο preloader_s820_row κ βάζεις εκεί μέσα το καινούριο αρχείο new preloader.bin που έχεις κατεβάζει

5)Κάνεις την διαδικασία με το flashtool που λέει στην σελίδα που θα κατεβάσεις την ROM

Το τηλ είπες οτι το πήρες τώρα έτσι?

Κ πολύ σημαντικό να περάσεις σωστά τους drivers

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

εκτος απο τις ρυθμισεις τις εταιριας που ειναι ηδη περασμενες σωστα στο κινητο χρειαζεται το lenovo καποιες αλλες για να στειλει mms?

ρε παιδια δεν εχει τυχει σε κανεναν αυτο?με ανοιχτα δεδομενα με κλειστα ,με wi fi ,με οτι εχω φανταστει δεν γινεται τιποτα,απο την wind μου ειπαν να μου στειλουν τις ρυθμισεις...που ετσι κι αλλιως τις ειχε ηδη το τηλεφωνο.δεν εγινε τιποτα.

ναι χθες και δεν μου εχει αυτή την ρομ που θελω να βαλω κατι άλλο εχει μεσα 4.2.1 λεει οθονη κλειδώματος δεν εχει μπενει κατευθείαν και εινα πολλα στα αγγλικα και δεν ξερω πως να διαγραψω τις κινεζιες

Γειά σας είχα το thl w8s το οποίο είχε αρχίσει εδω και καιρό να ταξιδεύει ήρθε και μια πτώση και το αποτελείωσε, σκέφτομαι να πάρω το s820 απο το europe warehouse του minideal καταρχήν απο οτι κατάλαβα απο εκει έρχεται κανονικά με dhl χωρίς τελωνεία κλπ? Επίσης σε σχέση με την κάμερα του w8s είναι χειρότερο καλύτερο τι? Υπάρχει καμμια άλλη πρόταση γύρω στα 100-140 με καλή κάμερα 13μπ?

Μια φίλης μου ενώ είχε έρθει με ελληνικά και gaps με την αναβάθμιση της βγάζει τώρα μόνο κινέζικα και αγγλικά και χωρίς gaps... Τι κάνει? Ευχαριστώ

Διαβαζει το νημα. Το έχουν πάθει και διορθώσει πολλοί.

Δεν γωρίζει γρι απο αυτα....ουτε απο υπολογιστη...θα το φτιαξω εγω αλλα διαβασα στην πρωτη σελιδα πηγαίνοντας εκει που παραπεμπει στις οδηγίες μιλαει για την κινέζικη εκδοση (Lenovo S820 Viberom v1(1401) (CN/EN languagonly) 4.2.2 + Root + GAPPS workin) ,,,,τα Ελληνικα πως θα μπουν???η μαλλον η multi language...

Mην κανω τιποτα και μπουν κινέζικα και μετα ειναι χειρότερα...

Δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες....του νήματος δυστυχώς δεν εχω τον χρονο οχι μονο λογω παιδιών αλλα και ατομου με ειδικες αναγκες στο σπιτι....οποτε αν μπορει καποιος να με βοηθήσει... Οπωσδήποτε ξεκινάω με αυτα προς το παρον που γραφει οτι κατεβαζω την rom αλλα θελει και την recovery να κατεβασω??

Ειδα τωρα ασ πουμε πηγαίνοντας στο link οτι υπάρχουν αλλες δυο εκδόσεις πανω απο την 14.21 που παραπεμπει το link της πρωτης σελίδας 14.23 και 14.27 να βαλω την τελευταία???(πιθανον το link δόθηκε οταν ήταν η 14.21) . Ποια ειναι η ποιο σταθερή??? Απλα θελω να το φτιαξω οπως ήταν και τιποτα αλλο...Ουτε το ξαναειχα το κινητό για να ξερω πως και τι...

Ευχαριστώ εκ των προτερων για οποια βοήθεια.

Προσπαθωντας να κατεβασω τα gaps (πρωτη σελιδα 4ο λινκ) ανοίγει η σελιδα αλλα πατωντας στο link 5-31_GApps_Minimal_4.4.2_signed.zip δεν κατεβαινει το αρχείο...

Λοιπον προσπαθωντας να περασω την recovery πρωτα κατεβασα οπως γραφει στις οδηγίες πρωτα τους drivers του εκανα εγκατασταση. οκ μετα ομως με το flash tool πηγαίνοντας να περασω την CWM v6.0.3.4_S820_CN.7z δεν μου βγαλε κανενα μήνυμα στο flash tool κανοντας οτι λεει ....με σβησμενο και βγαλμενη την μπαταρία και sim....Αλλα μου κοκκινισε κατω η μπαρα 100% και αυτο τιποτα αλλο δεν ανταποκρινετε....Μου βγαλε και ενα Pop up παραθυρο και λεει για καποιο error 808 το flash tooll.....Εκανα τιποτα λαθος??? Μηπως αντι γιαυτην την CWM πρεπει να βαλω αλλη??? Και μετα πως καταλαβαινεις οτι μπηκε?? Πατας το power και καποια απο τα δυο vol + ή - ???οπως σε αλλα τηλεφωνα???

Πατωντας τα τρια κουμπια μου βγαζει σε ενα μενου lenovo recovery και τρεις επιλογες παταω Αγγλικα. Και μετα μπήκα με touch. Δεν ξερω αν ειναι αυτή η CWM Recovery ή ειναι η εργοστασιακή..δεν την εχω ξαναδει πως ειναι σε lenovo....ειναι σωστα.??? Να παω να περασω την rom τωρα με την sd κάρτα??

Εγω συνεχιζω....εβαλα την rom 14.21 στην sd Καρτα την μετονόμασα σε update.zip και προσπαθησα να την φλασαρω. Μπηκα στην recovery (δεν ξερω αν ειναι οντως η CWM ή της LENOVO καθως δεν ξερω αν πετυχα την εγκατάσταση πριν) διαλεγω Αγγλικα διαλεγω wipe cash και data και μετα κανω install απο sd καρτα. Αρχίζει να την περναει φτανοντας κοντα στο 50% μου βγαζει ενα x και αποτυχία. Δεν ξερω τι κανω λαθος....Εβαλα την 14.21....

Πηγαίνοντας λοιπον μετα απο πεδεμα και μου βγαζει συνεχως αυτο το x το κοκκινο το απαγορευτικο ...Βλεπω μεσα την εξής εκδοση. current version μου γραφει VIBEUI_V2.0_1443_7.25.1_ST_S820 και λεει στην εκδοση Android 4.4.2. Πουθενα Ελληνικα πουθενα Play store...τιποτα εχω κολήσει εδω....HELP...

Rom (Android 4.4.2) έκδοση 1421 από εδώ: http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s820-vibe-ui/

Οδηγίες εδώ είναι για 4.2.2 αλλά τα ίδια βήματα ακολουθείς: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2600865

για ρουτάρισμα εγκατάσταση από CWM: https://www.dropbox.com/s/oyg9415lvrb7nhq/4.4Root.zip

Gapps εγκατάσταση από CWM αυτά: http://goo.im/devs/BaNkS/GApps/Older%20GApps/4.4.2//5-31_GApps_Minimal_4.4.2_signed.zip

βλεπω τωρα ξαφνικα στο needrom τη 1421 αλλα και οι αλλες δεν εχουν Ελληνικα....εγω ψαχνω μια με ελληνικα οπωσδηποτε και play store...μπορείτε να μου πειτε ποια να βαλω?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Υπάρχει μια διαδικασία εγκατάστασης της αρχικής 107 ή 108 αν θυμάμαι και μετά με OTG αναβαθμίζεται κανονικά σε multi language (όχι vibe)

Υπάρχει μια διαδικασία εγκατάστασης της αρχικής 107 ή 108 αν θυμάμαι και μετά με OTG αναβαθμίζεται κανονικά σε multi language (όχι vibe)

και που τις βρίσκουμε??? αυτες? Προσπαθω εδω και 5 ώρες και τιποτα....Οταν φλασαρω πχ μια rom με το flash tool μου βγαζει παντα το σφαλμα 8038 κατι τετοιο. Το ιδιο μου βγαλε και στην recovery αλλα δεν ξερω καν τι εχω μεσα τωρα βγαινει παντως με τα τρια κουμπια σε μια με 2 γλώσσες κατω τα Αγγλικα touch ειναι και μπαινω στο μενου.... οτι και ρομ να παω να βαλω μου ξεκιναει και φτανει σε ενα σημείο και γραφει install failure me x στην μεση μεσα σε κοκκινο κυκλο...και κατω το back

Edited by gtok34

και που τις βρίσκουμε??? αυτες? Προσπαθω εδω και 5 ώρες και τιποτα....Οταν φλασαρω πχ μια rom με το flash tool μου βγαζει παντα το σφαλμα 8038 κατι τετοιο. Το ιδιο μου βγαλε και στην recovery αλλα δεν ξερω καν τι εχω μεσα τωρα βγαινει παντως με τα τρια κουμπια σε μια με 2 γλώσσες κατω τα Αγγλικα touch ειναι και μπαινω στο μενου.... οτι και ρομ να παω να βαλω μου ξεκιναει και φτανει σε ενα σημείο και γραφει install failure me x στην μεση μεσα σε κοκκινο κυκλο...και κατω το back

Καταρχιν φίλε πες ποια ROM έχει τώρα το κινητό.Νομίζω οτι ότι ROM κ να βάλεις κ να γράφει multilanguage δεν γίνονται ελληνικά όλα.Εννοώ οτι μέσα στις ρυθμίσεις π.χ δεν θα είναι όλα ελληνικά.Η ελληνική γλώσσα μπαίνει περισσότερο στις εφαρμογές πχ facebook.Αν κάποιος το ξέρει σίγουρα αυτό ας με ενημερώσει γιατί δεν έχω δοκιμάσει π.χ την AOSP ROM που είναι multilanguage.Πες λοιπόν ποια ROM έχει το κινητό τώρα κ τι θέλεις να βάλεις,τι θέλεις να κάνεις δηλαδή για να σε βοηθήσουμε

Εχθές έβαλα με επιτυχία την νεότερη VIBE 1443 Stable ακολουθώντας κατά γράμμα τις γνωστές οδηγίες. Μπήκαν χωρίς πρόβλημα και τα gapps και έγινε και root με το root4.4. Βλέπω ότι υπάρχει και βιντεοκλήση, υπήρχε και στις προηγούμενες εκδόσεις και δε το είχα παρατηρήσει εγώ ή μπήκε τώρα στις νεότερες;

Σχετικά με τον φίλο gtok34, λογικά αυτή τη στιγμή θα έχει κάποια VIBE V2.0, εφόσον έκανε update. Θα πρέπει να μας πεις επιπλέον πότε αγοράστηκε το κινητό για να σου πούμε ποιο εργαλείο θα χρησιμοποιήσεις για να βάλεις άλλη ROM. Παντού ελληνικά δε πρόκειται πάντως να έχει, όποια ROM και να βάλεις.

Εχθές έβαλα με επιτυχία την νεότερη VIBE 1443 Stable ακολουθώντας κατά γράμμα τις γνωστές οδηγίες. Μπήκαν χωρίς πρόβλημα και τα gapps και έγινε και root με το root4.4. Βλέπω ότι υπάρχει και βιντεοκλήση, υπήρχε και στις προηγούμενες εκδόσεις και δε το είχα παρατηρήσει εγώ ή μπήκε τώρα στις νεότερες;

Σχετικά με τον φίλο gtok34, λογικά αυτή τη στιγμή θα έχει κάποια VIBE V2.0, εφόσον έκανε update. Θα πρέπει να μας πεις επιπλέον πότε αγοράστηκε το κινητό για να σου πούμε ποιο εργαλείο θα χρησιμοποιήσεις για να βάλεις άλλη ROM. Παντού ελληνικά δε πρόκειται πάντως να έχει, όποια ROM και να βάλεις.

Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ το είχα παρατηρήσει κ μέχρι να το πεις δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα.που υπάρχει αυτό?στις κανονικές κλήσεις?

Στον 3.8.526 Contact Manager, στον dialer πατώντας το πλήκτρο του μενού σου βγάζει επιλογή video call. Δε το έχω δοκιμάσει, απλά δε θυμάμαι να το είχε πιο παλιά.

Edit: Άσχετο με το θέμα μας αλλά πολύ σχετικό με το κινητό μας. Μέλος μας, κάτοχος του Lenovo Α8, έφτιαξε ένα βίντεο και το ανέβασε στο youtube για το πως μπορεί να διορθωθεί (στο Α8) το θέμα των αραιών χαρακτήρων και γενικότερα της μη υποστήριξης της ελληνικής γραμματοσειράς στα notifications. Ακολούθησα τη διαδικασία και στο δικό μου και δούλεψε μια χαρά, πλέον όλες οι ειδοποιήσεις φαίνονται κανονικά, με τόνους και τελικά "ς"...

Edited by AndreasQTEK

Στον 3.8.526 Contact Manager, στον dialer πατώντας το πλήκτρο του μενού σου βγάζει επιλογή video call. Δε το έχω δοκιμάσει, απλά δε θυμάμαι να το είχε πιο παλιά.

Edit: Άσχετο με το θέμα μας αλλά πολύ σχετικό με το κινητό μας. Μέλος μας, κάτοχος του Lenovo Α8, έφτιαξε ένα βίντεο και το ανέβασε στο youtube για το πως μπορεί να διορθωθεί (στο Α8) το θέμα των αραιών χαρακτήρων και γενικότερα της μη υποστήριξης της ελληνικής γραμματοσειράς στα notifications. Ακολούθησα τη διαδικασία και στο δικό μου και δούλεψε μια χαρά, πλέον όλες οι ειδοποιήσεις φαίνονται κανονικά, με τόνους και τελικά "ς"...

ωραίος!!!!!

Πως κατάφερες και έβαλες τα gapps; Κλείνω 6 ώρες αυτήν την στιγμή και ακόμα τίποτα :lol::lol::lol::lol: Μιλάω για αυτήν την ρομ LENOVO S820 VibeUI 2.0 - Update 1443 και για gapps Gapps Minimal for 4.4.2 . Για την ίδια ρομ δεν μιλάμε ;;;; Πες μου το μυστικό σου :lol::lol::lol: