Jump to content

Lenovo S820

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λυθηκε αυτο το εκανα και μια ερωτηση ακομα μιλαω κανονικα με ολους αλλα αν παρω εναν φιλο μ τηλεφωνο που εχει και αυτος κινεζικο τηλεφωνο κανει παρασιτα autos exei to thl t5s , μονο με αυτον γινετεαυτο εχουμε λυση?

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και δυο βδομάδες είμαι κάτοχος του S820. Με λίγα λόγια εξαιρετικό.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τον προτεινόμενο mail client. Ενώ βλέπω τα μηνύματα όταν προσπαθώ να τα ανοίξω παίρνω ¨unfortunately email has stopped¨.

Το πρόβλημα βέβαια λύνεται με εγκατάσταση κάποιου άλλου.

Όμως από περιέργεια και επειδή μου αρέσει η προτεινόμενη εφαρμογή υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε;

Υπάρχει κάποιος που του παίζει κανονικά να μου στείλει τα LenovoEmial.apk και LenovoExchange.apk ;

Προσπαθω απο την πρωτη στιγμη να κανω uninstall το Lenovo SecureIT γιατι δεν το θελω στη συσκευη. Ολα τα αλλα (syncIT κλπ) τα εβγαλα ευκολα αλλα το SecureIT ενω το κανω uninstall με το Titanium και το δειχνει διεγραμμενο αν κανω restart το κινητο ειναι ξανα εκει. Και οχι μονο ειναι εκει αλλα δημιουργει θεματα σε κλησεις και αποστολη μηνυματων! Δεν το θελω το σκασμενο ρε παιδια. Ξερει κανεις πως διαολο να το κανω completely remove? Αν οχι ξερει κανεις που να στειλω mail μπας και μου στειλουν οδηγιες? Οταν παω να μπω στο lenovo.com με βγαζει στο gr και αν στειλω mail εκει θα μου πουνε οτι δε φερνουμε κινητα Ελλαδα.

Προσπαθω απο την πρωτη στιγμη να κανω uninstall το Lenovo SecureIT γιατι δεν το θελω στη συσκευη. Ολα τα αλλα (syncIT κλπ) τα εβγαλα ευκολα αλλα το SecureIT ενω το κανω uninstall με το Titanium και το δειχνει διεγραμμενο αν κανω restart το κινητο ειναι ξανα εκει. Και οχι μονο ειναι εκει αλλα δημιουργει θεματα σε κλησεις και αποστολη μηνυματων! Δεν το θελω το σκασμενο ρε παιδια. Ξερει κανεις πως διαολο να το κανω completely remove? Αν οχι ξερει κανεις που να στειλω mail μπας και μου στειλουν οδηγιες? Οταν παω να μπω στο lenovo.com με βγαζει στο gr και αν στειλω mail εκει θα μου πουνε οτι δε φερνουμε κινητα Ελλαδα.

Σε Α850+ μονο με αλλαγη rom,που δεν το ειχε ενσωματομενο,καταφερα να απαλαγω απο αυτο,οτι αλλο και να εκανα δεν....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Γιατι το μεταφερατε στο S820? Δεν ειναι μονο για το S820 και θελω να το δουνε ολοι οσοι μπαινουν στο θεμα της Lenovo μηπως και ξερει κανεις την απαντηση ρε παιδια.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε Α850+ μονο με αλλαγη rom,που δεν το ειχε ενσωματομενο,καταφερα να απαλαγω απο αυτο,οτι αλλο και να εκανα δεν....

Μα δε θελω να βαλω αλλη ROM. Αυτη που εχω βαλει της Vibe μου αρεσει και δε θελω να καθομαι να ξανακανω διαδικασιες απο την αρχη. Γιατι πρεπει να υπαρχει κατι που να μην μπορει να βγει απο το κινητο? Δεν το εχω ξανασυναντησει πουθενα ποτε αυτο!

Γιατι το μεταφερατε στο S820? Δεν ειναι μονο για το S820 και θελω να το δουνε ολοι οσοι μπαινουν στο θεμα της Lenovo μηπως και ξερει κανεις την απαντηση ρε παιδια.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα δε θελω να βαλω αλλη ROM. Αυτη που εχω βαλει της Vibe μου αρεσει και δε θελω να καθομαι να ξανακανω διαδικασιες απο την αρχη. Γιατι πρεπει να υπαρχει κατι που να μην μπορει να βγει απο το κινητο? Δεν το εχω ξανασυναντησει πουθενα ποτε αυτο!

Ενταξει λοιπον......:)

Δοκιμασε να το πεταξεις και με αυτο,με δικια σου ευθηνη βεβαια.---->

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lextel.ALovePhone

Και εδω η pro εκδοση---->

http://www.4shared.com/mobile/kVzSgDiE/XDA_Assistant__224__pro-apkblo.html?locale=en

Ενταξει λοιπον......:)

Δοκιμασε να το πεταξεις και με αυτο,με δικια σου ευθηνη βεβαια.---->

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lextel.ALovePhone

Και εδω η pro εκδοση---->

http://www.4shared.com/mobile/kVzSgDiE/XDA_Assistant__224__pro-apkblo.html?locale=en

Εμμμμ... ειναι ολα κινεζικα (αληθινα κινεζικα ομως) φιλε μου. Πως θα καταλαβω τι βγαζω ωστε να μην παρω τπτ στο χερι?

Εχει και αλλαγη γλωσσας?

Ουτε καν την περιγραφη στα αγγλικα δε βγαζει παντως!!

Εγώ όταν προσπάθησα να το αφαιρέσω με το titanium πριν λίγες μέρες έκανα reboot να δω εάν θα μου το εμφανίσει πάλι. Δε μου το εμφάνισε αλλά μου έβγαλε πάνω αριστερά το ανθρωπάκι του android και κάτω αριστερά την ένδειξη security alert τα οποία δεν έφευγαν με τίποτα. Οπότε ξαναέριξα τη vibe από την αρχή.

Εμμμμ... ειναι ολα κινεζικα (αληθινα κινεζικα ομως) φιλε μου. Πως θα καταλαβω τι βγαζω ωστε να μην παρω τπτ στο χερι?

Εχει και αλλαγη γλωσσας?

Ουτε καν την περιγραφη στα αγγλικα δε βγαζει παντως!!

Δλδ φιλε μου το κατεβασες και στα εχει στα Κινεζικα???Εμενα στα Αγγλικα τα εχει.:)

Δλδ φιλε μου το κατεβασες και στα εχει στα Κινεζικα???Εμενα στα Αγγλικα τα εχει.:)

Δεν μπορουσα να δω καν τι κανει φιλε μου γιατι στο λινκ που εστειλες ηταν ολα κινεζικα. θα το κατεβασω τωρα να το δω.

Edit.

Το δοκιμασα λοιπον. Κανει και αυτο uninstall και ... μολις κανω restart το κινητο ειναι παλι εκει το καταραμενο το SecureIT. Τι στο καλο? Πειτε καμια ιδεα που να στειλω κανενα mail ρε παιδια γιατι τα εχω παρει στο κρανιο με την ηλιθιοτητα!

Edited by geoav

Παιδες ρωτησα και πιο επανω οτι μερικες φορες που περνω τηλεφωνο τον φιλο μ που και αυτος εχει κινεζικο κινητο thl t5s merikes fores kanei parasita μονο με αυτον εχουνε κιαλα παιδια κινεζικα αλλα δεν κανει η διαφορα ειναι οτι ο συγκεκριμενος φιλος μου εχει 2 sim ενω η αλλη εχουνε βαλει μονο μια

Ποια rom έχεις και ποια version του SECUREit; Δοκίμασες με το titanium να τη κάνεις πρώτα user app και μετά να τη διαγράψεις; Εγώ θα το δοκίμαζα και αυτό, δε χάνεις τίποτα. Αν και δε καταλαβαίνω γιατί θες τόσο πολύ να το βγάλεις, νομίζω ότι είναι πολύ καλό εργαλείο...

Ποια rom έχεις και ποια version του SECUREit; Δοκίμασες με το titanium να τη κάνεις πρώτα user app και μετά να τη διαγράψεις; Εγώ θα το δοκίμαζα και αυτό, δε χάνεις τίποτα. Αν και δε καταλαβαίνω γιατί θες τόσο πολύ να το βγάλεις, νομίζω ότι είναι πολύ καλό εργαλείο...

Οτιδηποτε επιμενει να μενει εγκατεστημενο μετα απο επανηλλειμενες απεγκαταστασεις με αγχωνει φιλε μου γιατι ποιος ξερει τι αλλο μπορει να κανει? Αν δε θελω να μεινει μεσα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μεινει με το ετσι θελω.

Edit.

Πως το κανεις user app μεσα απο το Titanium? Δεν βρισκω τετοια επιλογη.

Edit.

Οκ το βρηκα... Χα.. Δεν ειχα δει ποτε ολες αυτες τις xtra επιλογες!

Edited by geoav

Καλησπέρα.

Λοιπόν όσοι έχετε πρόβλημα με το email σας με σφάλμα "unfortunately email has stopped" βρήκα λύση που παίζει, εφόσον το κινητό σας είναι root.

Ανοίγουμε το root explorer και πάμε system\app. Βρίσκουμε το LenovoEmail.apk και το κάνουμε copy κάπου που είναι προσβάσιμο από τον H/Y.

Το μετονομάζουμε σε LenovoEmail.zip ώστε να μπορούμε να το ανοίξουμε. Το κάνουμε unzip και στον φάκελο res\drawable-xhdpi βρίκουμε τα αρχεία

btn_no_off.png.png και btn_yes_off.png.png τα οποία είναι λάθος γιατί έχουν δύο φορές την κατάληξη png και τα κάνουμε btn_no_off.png και btn_yes_off.png.

Στη συνέχεια το zipάρουμε πάλι και το ξανακάνουμε LenovoEmail.apk.

Εν συνεχεία ξαναπάμε το system\app και αφού σβήσουμε (η μετονομάσουμε το παλιό - πχ LenovoEmail.apk1- όπως έκανα εγώ) κάνουμε paste αυτό που φτιάξαμε.

Εδώ να προσέξουμε να δώσουμε permissions (κρατώντας πατημένο το δάκτυλο) όπως ήταν και στο παλιό.

Κάνουμε restart και αφού ξαναπεράσουμε τους λογαριασμούς είμαστε ok.

Edited by Vasilas

Φιλε μου ποσος χρονος ειναι φυσιολογικο να περιμενεις για να το κανει user app? Το αφησα πολυυυυυ ωρα και τπτ. Το ξαναεβαλα τωρα αλλα δε βλεπω να γινεται δουλεια. Το Force remove που ειναι ως επιλογη κατω απο το make user app ξερεις τι ειναι?

Φιλε μου ποσος χρονος ειναι φυσιολογικο να περιμενεις για να το κανει user app? Το αφησα πολυυυυυ ωρα και τπτ. Το ξαναεβαλα τωρα αλλα δε βλεπω να γινεται δουλεια. Το Force remove που ειναι ως επιλογη κατω απο το make user app ξερεις τι ειναι?

Δε τις ξέρω τις επιλογές, δεν τις έχω δοκιμάσει όλες. Υποθέτω ότι δε θα θέλει τοοοοοοοοοοσο πολύ ώρα για μία τέτοια διαδικασία, προφανώς δε σε αφήνει να το κάνεις user app. Δε μου είπες όμως, στην 1413 v1.0 προσπαθείς να το βγάλεις;

Δε τις ξέρω τις επιλογές, δεν τις έχω δοκιμάσει όλες. Υποθέτω ότι δε θα θέλει τοοοοοοοοοοσο πολύ ώρα για μία τέτοια διαδικασία, προφανώς δε σε αφήνει να το κάνεις user app. Δε μου είπες όμως, στην 1413 v1.0 προσπαθείς να το βγάλεις;

Α ναι σορρυ ξεχασα να το απαντησω αυτο. Ναι στην 1413 v 1.0 προσπαθω να το κανω.

Φαντασου οτι το αφησα να τρεχει σχεδον μισαωρο μηπως και, αλλα τελικα αναγκαστηκα να το κανω kill.

Το γιατί δε το ξέρω αλλά ξέρω ότι όντως δε δουλεύουν, βάλε μία DEV έκδοση και θα δουλέψουν...

Άσχετο, έκανα ένα test Antutu με την 1419 v1.5 και μου έβγαλε σκορ λίγο πάνω από 16.000...

Απο lags και λοιπα εχει ακομα θεματακια ε? Αν κανω upgrade σε 4.4.2 χανω τις αλλαγες που εχω κανει μεχρι τωρα? Ή γινεται το upgrade μεσω cwm?

Εγώ πήγα να κάνω την αναβάθμιση που βγάζει από το system update,μου κατεβάζει το αρχείο αλλά μετά που λεεί install now κάνει reboot κ βγάζει error κ σταματάει

Οσο και να θελετε update δεν προκειται να γινει,σε παρα πολλα κντ βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμηση και οταν πας να την περασες δεν.......:) Edited by kostast1

Με το system update δείχνει να έχει θέμα, ακόμα και μέσω recovery που πήγα να φλασάρω το ανάλογο zip αρχείο αναβάθμισης που είχε κατεβάσει που έβγαζε error σε κάποιο σημείο, εάν θυμάμαι έγραφε status 7 στο error. Lag έχει ακόμα αλλά πολύ λιγότερο, σχεδόν καθόλου θα έλεγα, δείχνει ότι με κάθε νέα έκδοση θα διορθώνεταί το θέμα αυτό.