Jump to content

Meizu MX3


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 360
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει Ελληνικά η 3.5.3 rom? Έτσι λέει στο video του unboxing.. έχω μπερδευτεί, νόμιζα δεν είχε

Από την στιγμή που το φέρνουν Ελλάδα πλέον από τι βλέπω έχει Ελληνικά .. Πολύ ευχάριστο αυτό ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Link to comment
Share on other sites

Έχει Ελληνικά η 3.5.3 rom? Έτσι λέει στο video του unboxing.. έχω μπερδευτεί, νόμιζα δεν είχε

 

Καταρχήν να ξαναδιευκρινίσουμε ότι :

Α) υπάρχουν 2 εκδόσεις της συσκευής: η international m351 και η κινέζικη m353

Β) υπάρχουν 2 εκδόσεις firmware: το firmware για την international m351 (πχ 3.5.3) και το αντίστοιχο για την κινέζικη m353 (πχ 3.5.2)

Γ) η κινέζικη έκδοση μπορεί να πάρει μόνο το κινέζικο firmware :mad: ενώ η international μπορεί να πάρει και τα δυο είδη firmware. Αυτό συμβαίνει λόγω διαφορετικού bootloader μεταξύ των δύο.

Δ) πιο συχνά updates έχει το κινέζικο firmware οπότε πολλοί που έχουν την international έκδοση βάζουν αυτό.

 

Αυτή η έκδοση στο review του techblog.gr (ωραίο review - κάλιο αργά παρά ποτέ!) είναι η International (m351) και πωλείται μέσω του επίσημου site και συγκεκριμένων resellers (π.χ. meizu.it, liaow.com) για αυτό είναι και ακριβότερη από την κινέζικη (m353) που πωλούν τα περισσότερα από τα γνωστά μας κινεζομάγαζα (αυτήν έχω). Και φυσικά είναι αυτή που θα εισάγεται εδώ με προεγκατεστημένο το playstore, χωρίς κινέζικες εφαρμογές και κινέζικα στην συσκευασία, με ευρωπαϊκό φορτιστή δηλαδή ready for use out of the box.

 

Για να απαντήσω και στον φίλο, τα Ελληνικά δεν γνωρίζω αν προυπήρχαν γενικά στην international έκδοση ή στην 3.5.3 rom ή αν μπήκαν τώρα με την ευκαιρία της εισαγωγής στην Ελλάδα (δεν τα είχα δει πουθενά ούτε είδα να αναφέρονται κάπου όταν έψαχνα και είχα δει ουκ ολίγα review). Αν υπάρχει κάποιος παλιός κάτοχος της international εκδοσης μπορεί να μας πεί αν τα είχε εξαρχής.

 

Άλλα πλέον δεν θα έχει σημασία καθώς εντός Νοέμβρη αναμένουμε το Flyme 4 που λογικά θα έχει Ελληνικά όπως έχει ήδη στο mx4. Ήδη ξεκινάει :D η closed beta περίοδος για το Flyme 4 για τα mx3/mx2 :

http://www.gizmochina.com/2014/10/24/flyme-4-0-closed-beta-tests-for-meizu-mx2-and-mx3-versions-to-begin-soon/

 

Τώρα το αν αξίζει κανείς να δώσει 100 ευρώ παραπάνω (+50% δηλαδή από τις τιμές κινεζομάγαζων) για να το πάρει από εδώ με αντάλλαγμα την 2ετη εγγύηση (για πλήρες σέρβις δεν ξέρω αν θα έχει εδω) είναι προσωπική απόφαση του καθενός. Σίγουρα η τιμή είναι πολύ καλή με βάση τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς ασχέτως αν δεν έχει ισχυρό όνομα ακόμα.

 

EDIT: είδα όλο το review τώρα και πρόσεξα 2 διαφορές:

1. εσωτερικά είναι άσπρο (το δικό μου μαύρο)

2. λέει μπαταρία 2320 ενώ εμένα είναι 2400 (τόσο λέει και στα επίσημα σπεκ)

 

Επίσης έχουν ενδιαφέρον ορισμένα "συνηθισμένα" σχόλια σπεκολάγνων από κάτω...

Edited by antdel_
Link to comment
Share on other sites

Παρέλαβα σήμερα το MX3 απο Coolicool :D. Όλα φαίνονται καλά και το σ/κ που θα έχω χρόνο θα ασχοληθώ! Ξενερώνω που δεν παρήγγειλα θήκη νωρίτερα και προς το παρόν δε θα το παίρνω στη δουλειά έτσι χύμα. Το περίεργο της υπόθεσης..μου έστειλαν version m351 (άρα σύμφωνα με τον antdel την international) με rom 3.5.2 όμως. Μου δείχνει οτι μπορώ να κάνω update σε 3.7.3. Πάντως ελληνικά δεν έχει, αναρωτιέμαι αν μπορώ να του περάσω international rom :confused:
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστα νεα.. με γεια και καλοδουλευτο!

 

Οντως περιεργο να στελνουν την m351... δηλαδη ηρθε με αγγλικη συσκευασια και εγχειριδιο, ευρωπαικο φορτιστη και η μπαταρια εχει αγγλικα επανω; αν ναι τοτε ακομα πιο περιεργο που εχει την κινεζικη ρομ 3.5.2...

 

Οπως και να εχει το ιδιο πραγμα ειναι....

 

μπορεις να βαλεις την 3.7.3 hk που ειναι η πιο προσφατη international εκδοση (και stable) απο εδω:

 

http://downloads.meizufans.eu/mx3/firmware/3.7.3a/stable/update.zip

 

(λεπτομερεια: το international firmware ειναι σε. zip μορφη ενω το κινεζικο σε .bin)

 

βημα 1ο: κατεβαζεις το update.zip πατωντας επανω στον συνδεσμο

βημα 2ο: το μεταφερεις στον ριζικο φακελο (disk) βλεπε screenshot

βημα 3ο: πατας επανω του και ξεκιναει η αναβαθμιση.

 

επιλεγεις clear data στην πορεια.

 

εναλλακτικα, αντι για το βημα 3, κανεις επανεκκινηση κρατωντας το vol+ και το power.

 

θα πρεπει μετα απο αυτα να εχεις playstore χωρις κινεζικες εφαρμογες.

 

Δεν επειγει παντως να γινει αμεσα, δουλεψε το λιγο πρωτα...

 

Δεν ξερω τι θα γινει αν επιλεξεις αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ, μπορει να σου περασει την κινεζικη 3.7.3 αντι για την international.

 

Εγω εχω βαλει την 3.8.3 cn και ειμαι μια χαρα.. ηδη η 4.x beta εχει "διαρρευσει" στην κινεζικη κοινοτητα

και πολλοι την εχουνε βαλει αλλα εχει αρκετα bugs ακομα...

 

αναμενουμε feedback!

Link to comment
Share on other sites

Παρέλαβα και εγώ εχθές από to2c το MX3. Το κινητό είναι branded China Unicom και έβγαζε σχετικά εικονίδια στην εκκίνηση και το σβήσιμο. Στα manuals και τη συσκευασία είναι τα πάντα κινέζικα, δεν έχει καν σήμα CE, προορίζεται μόνο για την εσωτερική αγορά. ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ!

 

Model M351

System Flyme OS 3.5.2

 

Ακολούθησα τις οδηγίες του antdel και έσβησα τις κινέζικες εφαρμογές (αφού δεν καταλάβαινα τίποτα και με βάζανε όλες σε φόρμες του στυλ username/password) και από το App Center (και εκεί όλα κινέζικα είναι) έψαξα και φόρτωσα το Google Play για να περάσω τις συνηθισμένες εφαρμογές.

Όλα μια χαρά ήταν, πέρασα τα πάντα, facebook, hangouts, gmail και σήμερα το πρωί έκανα OTA download την 3.7.3 και την πέρασα και....:

 

Εξαφανίστηκαν τα welcome της unicom (καλό, μιλούσε κινέζικα και με τρόμαζε), διαγράφηκαν όλες οι εφαρμογές που πέρασα εχθές το απόγευμα (δεν πειράζει, ΣΚ είναι μπροστά μου), πέρασαν πάλι ορισμένες κινέζικες εφαρμογές (όχι όλες όμως) και τις έσβησα, οι γλώσσες παρέμειναν οι ίδιες (όχι, δεν έχει Ελληνικά) αλλά το χειρότερο είναι ότι το Google Play που κατέβασα από το App Store δεν δουλεύει... (το πατάω, πάει να ανοίξει και με γυρνάει στην οθόνη). Πότε θα του κάνουν update τώρα; Grrrrr... Αυτό βρήκε να μη δουλεύει;;;

Έχω flyme account αλλά δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να μου δίνει κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα.

 

Τώρα είμαι:

 

Model M351

System Flyme OS 3.7.3A

Baseband 02.1248.00_R09-425

 

Ξέχασα να πω ότι το κινητό είναι καταπληκτικό σε αίσθηση, οθόνη, βάρος, μέγεθος

Edited by Valkan
Link to comment
Share on other sites

Valkan ίδιο ακριβώς είναι και το δικό μου, china unicom branded. Antdel σε ευχαριστώ. Λοιπόν το zip δε το κάνει install, θέλει λογικά κάποια bin έκδοση. Το άλλο το τραγικό.. παιδιά δε μπορώ να το ανοίξω το καπάκι με την καμμία. Θα δοκιμάσω αργότερα με 2ο άτομο με νύχια γιατί αν συνεχίσει να με παιδεύει έτσι(στράβωσε ελάχιστα το πλαστικό που έχει μέσα απο την πίεση) θα ανοίξει μια και καλή αφου εκτοξευτεί στον τοίχο.
Link to comment
Share on other sites

Βρήκα άκρη από meizufans για το Google play, δεν είμαι τελικά ο μόνος με αυτό το πρόβλημα.

 

Δείχνει να δουλεύει τώρα, ήθελε τον google installer

 

Flooflis, το καπάκι το άνοιξα αφού με βοήθησαν με νύχι

Link to comment
Share on other sites

Ok και εγώ την τελευταία stable πέρασα και το google play όπως μου υπέδειξες. Επίσης αφου ξεβαφτίστηκα και με τη βοήθεια 2ου ατόμου κατάφερα και έβγαλα το καπάκι. Λευκό είναι απο μέσα. Το ΣΚ θα πέσει σκάλισμα aka πέρασμα εφαρμογών :)
Link to comment
Share on other sites

Μου ήρθε και σε εμένα σήμερα, μόλις το παρέλαβα.. Δεν τράβηξα video unboxing, αλλά το κινητό φαίνεται να λειτουργεί καλά.. Μου έκανε εντύπωση όμως που δεν είχε ζελατίνα μπροστά στην οθόνη αλλά είχε πίσω.. Το μοντέλο είναι το Μ351 και έχει και άλλον έναν κωδικό μεγάλο που δεν ξέρω γιατί είναι
Link to comment
Share on other sites

Εγώ απλά έκανα το update απο System updates menu , στην 3.7.3Α και είχε checkarismeno και το Clear Data at the same time.. Και τωρα κατεβάζει το update.bin, μια ζελατίνα που έχει πίσω και ακουμπάει και την camera και γράφει πάνω τον κωδικό και το m351, προφανώς τη βγάζουμε έτσι? ρωτάω γιατί είναι καλά κολημένη..
Link to comment
Share on other sites

Μεγαλωνει η παρεα βλεπω...

 

Λοιπον μου φαινεται πρεπει να ξαναδω τι γινεται με τις διαφορες εκδοσεις της συσκευης γιατι μαλλον καπου εχω κανει λαθος :lol: ... παντως ο μονος σιγουρος τροπος για να δει καποιος αν εχει την international συσκευη ειναι να εχει αγγλικα γραμματα στην μπαταρια.

 

Οποτε αν καποιος εχει την κινεζικη απλα κατεβαζει το update.bin αρχειο, η διαδικασια ιδια ειναι. Το clear data κανει full reflash και το προτεινουν να γινει:

-αν καποιος ειναι root ή

-για downgrade ή

-οταν γινεται εναλλαγη απο hk firmware σε cn firmware (και το αναποδο) αλλα αυτο αφορα μονο την international εκδοση.

 

επισης εχουν αναφερθει κατα την αναβαθμιση περιστατικα(ελαχιστα) boot loop τα οποια λυνονται ευκολα με συνδεση της συσκευης μεσω usb και φλασαρισματος μεσω recovery.

 

Ο λογαριασμος flyme χρειαζεται για

-συγχρονισμο (σημαντικο) των επαφων και ρυθμισεων

- το ανοιγμα των δικαιωματων διαχειριστη, root δηλαδη. Πχ αν καποιος θελει να βαλει xposed ή καποιο απο τα πληκτρολογια που εχουν γινει ported στο flyme (sony z1s, z2s, lg g3)

 

Το google installer οπως πολυ σωστα ειπωθηκε το εχει το meizufans εδω:

 

http://downloads.meizufans.eu/mx3/apps/googleinstaller/Google%20Installer%20(MX3)%201.3.apk

 

και για περισσοτερα αν χρειαστει:

http://meizufans.eu/forum/thread-how-to-fix-google-play-services-problems

Link to comment
Share on other sites

Εγώ απλά έκανα το update απο System updates menu , στην 3.7.3Α και είχε checkarismeno και το Clear Data at the same time.. Και τωρα κατεβάζει το update.bin, μια ζελατίνα που έχει πίσω και ακουμπάει και την camera και γράφει πάνω τον κωδικό και το m351, προφανώς τη βγάζουμε έτσι? ρωτάω γιατί είναι καλά κολημένη..

 

Ναι εννοειται την βγαζεις ομως προσοχη γιατι η πλατη γρατζουνιεται σχετικα ευκολα (οχι οτι φαινεται, μονο υπο κλιση στο φως)... οποτε θηκη οπωσδηποτε.... ενταξει εχει πολυ φτηνα μαιμου καπακια ομως το γνησιο ειναι καλυτερο και ακριβουτσικο.

 

Εκανες OTA update και εισαι οκ... αν γινει root πιθανως δεν θα μπορεις να κανεις OTA, μονο χειροκινητα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι μαλλον βρήκα που μπορώ να το κάνω Root αλλά δεν πάτησα accept -> OK, προς το παρών δεν το χρειάζομαι να είναι root, ναι μάλλον πρέπει να αγοράσω μια θήκη, ως τότε θα το προσέχω αρκετά..είμαι συνδεδεμένος με wifi και ενώ στην αρχή έπιανε 320ΚΒ/sec τώρα είναι σταθερά γύρω στα 50-70 ΚΒ/sec.. δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει..

 

Όσον αφορά τη μπαταρία, τώρα βρίσκομαι στο 28% και σε λίγο ολοκληρώνεται το download του update.. Σκέφτομαι να το βάλω για φόρτιση μόλις πέσει κάπου στο 10%, να το αφήσω μέχρι να πει 100% ή να το αφήσω και παραπάνω? και επίσης, να το φορτίσω σε κατάσταση Shut down ή απλά κλειστό με το κουμπάκι από πάνω? Shut down φαντάζομαι είναι το Power off που σου βγάζει όταν πατας συνεχόμενα το κουμπι πάνω..

 

Τέλος, το Power saving mode τι ακριβώς κάνει ? εννοώ προφανώς είναι για να κρατάει η μπαταρία περισσότερο, αλλά τι αλλάζει στο κινητό όταν τοεπιλέγεις?

 

Tempered Glass ή ειδική διαφάνια χρείαζεται λέτε? ρωτάω γιατί έχει C orning gorilla glass 3 οπότε ίσως είναι περριτό

 

Φαντάζομαι και σε εσένα antdel το είχαν στείλειμάζι με έναν μαύρο αντάπτορα για την μπαταρία? για να συνδέεις τον αρχικό άσπρο Meizu charger?

Edited by Avadonmod
Link to comment
Share on other sites

Το έβαλα να το φορτίσω και το ακούμπισα στο κρεβάτι, και από πάνω έχω ένα ράφι, και εκεί πάνω ήταν ο φορτιστης απο το προηγούμενο κινητό και έπεσε πάνω στην οθόνη του Meizu και λαχτάρισα.. αλλά τελικά δεν έπαθε τίποτα.. !!! :P
Link to comment
Share on other sites

Ναι μαλλον βρήκα που μπορώ να το κάνω Root αλλά δεν πάτησα accept -> OK, προς το παρών δεν το χρειάζομαι να είναι root, ναι μάλλον πρέπει να αγοράσω μια θήκη, ως τότε θα το προσέχω αρκετά..είμαι συνδεδεμένος με wifi και ενώ στην αρχή έπιανε 320ΚΒ/sec τώρα είναι σταθερά γύρω στα 50-70 ΚΒ/sec.. δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει..

 

Όσον αφορά τη μπαταρία, τώρα βρίσκομαι στο 28% και σε λίγο ολοκληρώνεται το download του update.. Σκέφτομαι να το βάλω για φόρτιση μόλις πέσει κάπου στο 10%, να το αφήσω μέχρι να πει 100% ή να το αφήσω και παραπάνω? και επίσης, να το φορτίσω σε κατάσταση Shut down ή απλά κλειστό με το κουμπάκι από πάνω? Shut down φαντάζομαι είναι το Power off που σου βγάζει όταν πατας συνεχόμενα το κουμπι πάνω..

 

Τέλος, το Power saving mode τι ακριβώς κάνει ? εννοώ προφανώς είναι για να κρατάει η μπαταρία περισσότερο, αλλά τι αλλάζει στο κινητό όταν τοεπιλέγεις?

 

Tempered Glass ή ειδική διαφάνια χρείαζεται λέτε? ρωτάω γιατί έχει C orning gorilla glass 3 οπότε ίσως είναι περριτό

 

Φαντάζομαι και σε εσένα antdel το είχαν στείλειμάζι με έναν μαύρο αντάπτορα για την μπαταρία? για να συνδέεις τον αρχικό άσπρο Meizu charger?

 

Για το downloading μεσω OTA εχε υποψη οτι καθυστερει αρκετα λογω του οτι οι servers ειναι στην κινα... για αυτο επεσε η ταχυτητα υποθετω. Επισης κατα την αναβαθμιση προτεινεται ελαχιστη μπαταρια 20%.

Εγω την φορτιζω οπως να ναι, δεν την προσεχω καθολου... την εχω αφησει και μεχρι 4-5%...αλλα γενικα προσπαθησε να μην το αφηνεις κατω απο 12-13%. Και η μπαταρια αλλαζει, εστω απο τεχνικο, αν χρειαστει φυσικα μετα απο πολυ πολυ καιρο (εχει στο ali). Αλλά μεχρι τοτε θα εχουμε παρει το mx6 :)

 

Το power saving ριχνει λιγο τις επιδοσεις προς χαριν της αυτονομιας. αν δεν παιζεις παιχνιδια ή κατι αλλο βαρυ δεν εχει αισθητη διαφορα...

 

tempered glass καλο κανει κακο δεν κανει, αντε μια μικρη μειωση της ευαισθησιας. ειναι πλεονασμος για gorilla glass αλλα ειδες τι μπορει να συμβει στα καλα καθουμενα...

 

ο ανταπτορας ερχεται με ολες τις κινεζικες εκδοσεις, μονο το international εχει ευρωπαικο

 

επισης για να γινει unroot ξανα, θα πρεπει να περαστει αλλη εκδοση ρομ με clear data.

Link to comment
Share on other sites

Ναι κατάλαβα.. Τέσπα τώρα το έχω αφήσει να φορτίζει και θα το αφήσω κάμποση ώρα..

Το σίγουρο είναι πως θα πάρω θήκη με πορτάκι, αν δω να πήγαινει να ξαναπέφτει τίποτα πάνω του μην πάθουμε και καμιά συγκοπη :P, πάντως ελπίζω να μην έπαθε καμιά "εσωτερική αιμοραγία" ή μήπως απλά γίνομαι υπερβολικός τώρα..

 

Όσον αφορά το τηλέφωνο, φαίνεται πολύ καλό, είναι όντως πολύ όμορφο και πολύ ανετο στο χέρι, η φωτογραφική για να με ειληκρινής δεν με τρέλανε αλλά ίσως με την Κιτ Κατ και καμιά ρύθμιση να γίνει καλύτερ.. Με μια πρώτη ματιά πάντως φαίνεται αρκετά καλό.. και το flyme είναι πολύ ωραίο..

Link to comment
Share on other sites

H μπαταρία μου είναι στα κινέζικα, οπότε έχω το κινέζικο μοντέλο, έχει μεγάλες διαφορές με την international? κάτι σχετικά με το bootloader νομίζω το οποίο δεν ξέρω και τι ειναι !
Link to comment
Share on other sites

Καμμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των εκδοσεων... οτι ισχυει δηλαδη και στο mx4. Για καμερα τα εχω ξαναπει, εμενα μου αρεσει πολυ, ειδικα στις μακρο δεν εχει αντιπαλο στην κατηγορια του ισως και πανω απο αυτην...

 

Και ναι.... κυκλοφορησε leak της beta 4.0.4 για το mx3, οι πρωτοι που το βαλανε λενε θετικα σχολια αλλα φυσικα...use it at your own risk!

 

περισσοτερα εδω:

http://meizufans.eu/forum/thread-leak-flyme-4-0-4a-20141029004314-beta-firmware-mx3

 

ps: υποψιν οτι η 3.7.3 ειναι ηδη κιτκατ (απο την 3.6.χ ειναι ολες κιτκατ)

Edited by antdel_
Link to comment
Share on other sites

telika i camera einai arketa kali tin dokimasa eksw kai vradu kai itan mia xara. den mporw na egatastisw google play store. kai ta dokimasa ola apo to meizufans

 

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

mou vgazei unfortunately google play store has stopped

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το δούλεψα αρκετά, από πλήρη φόρτιση μέχρι 8%.. Τελικά η camera μου φαίνεται αρκετά καλή.. αν και περισσότερο όσο το δούλεψα ήταν βράδυ, αλλά για να έβγαλε αξιοπρεπέστατες photos το βράδυ είμαι σίγουρος πως το πρωι θα βγάζει άψογες.. Και χωρίς κάποιο άλλο application ή κάποια ρύθμιση, όλα στο auto.

 

Από smoothness πρόσεξα ότι κάποιες φορές laggare λίγο, λίγες φόρες και όχι κανά τρελό lag,ελάχιστο, σε καμία περίπτωση πάντως ενοχλητικό.. Google play store κλπ εκτός από μια φορά που crashare, γενικά δεν είχε άλλο θέμα..

 

Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πάνω κουμπί και τα πλαϊνά, που δεν φένονται ιδιαίτερα στιβαρά, ειδικά το πάνω κουνιέται και λίγο, φαντάζομαι κουνιέται και σε εσάς, σωστά?

 

Overall: Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής

Link to comment
Share on other sites

γενικος κανονας ... καλη βραδινη φωτογραφια=αργη ταχυτητα κλειστρου (πχ 1.0 ή 1.5) + τριποδο. Επισης δοκιμαστε να πλησιασετε πολυ κοντα σε αντικειμενα(5-6 εκ) και με touch focus για εστιαση. Εχει εξαιρετικα ρηχο βαθος πεδιου για κινητο, αυτο ειναι πολυ καλο χαρακτηριστικο.

 

τα κουμπια εχουν ενα απειροελαχιστο αερα απο σχεδιαστικη επιλογη, ποιο στιβαρη συσκευη δεν θα βρεθει ευκολα (m8 ισως; )

 

Την 3.7.3 δεν την δοκιμασα, πηγα κατευθειαν απο 3.5.2 στην 3.8.3... δεν εχω δει αισθητο lag.

 

η φωτο κατω ειναι κομματι (crop) απο μια μεγαλυτερη φωτο.

Edited by antdel_
Link to comment
Share on other sites

Πάντως μου φαίνεται πως αργεί λίγο να κάνει auto-focus, τουλάχιστον συγριτικά με το iphone 5s που έχει ένας φίλος μου που σε αυτόν κάνει κατευθείαν. αλλά ίσως παίζουν διάφορα ρόλο στο πόσο γρήγορα κάνει auto-focus.

 

από άποψη αυτονομίας, περίπου 5-6 ώρες βγάζει με συνεχόμενη χρήση.. δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι.. αλλά ένας φίλος μου που έχει το LG G3 περίπου το ίδιο του κρατάει

 

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο ακόμα και αν τις κάνω kill από το Multi-tasking bar κάτω?

 

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Επίσης ένα εικονίδιο δίπλα από την ώρα με δύο μπαλάκια που το μισό του ενός βρίσκεται μέσα στο μισό του άλλου, τι είναι?και κάτι ακόμα, στην μπάρα που κατεβάζεις από πάνω, το 3ο εικονίδιο δίπλα από τα data που είναι ενα μισοφέγγαρο γυρισμένο στα πλάγια και εκπέμπει κάτι προς τα δεξιά τι είναι?

 

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Και τέλος δεν μπορώ να βάλω Opera mini browser, που καταναλώνει και τα λιγότερα MB, δεν μου εμφανίζει το I accept the terms, αλλά από τι διάβασα και άλλοι android users έχουν αυτό το πρόβλημα. Γι'αυτό τώρα έβαλα τον CM Browser, μου τον πρότεινε το Clean Master

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...