liakosele Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδια από ότι είδα το geekbuying το βγάζει στα 74.99$.Ψήνομαι να παραγγείλω άλλο 1..... http://promotion.geekbuying.com/promotion/half_off_2014_super_saving Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Τα 7 χιλλιοστα παχος ισχυουν?Γιατι στα βιντεο μου φανηκε πιο χοντρο.Οι θηκες του HTC ONE ταιριαζουν (αν εξαιρεσουμε το φλας)?Οι 2 καρτες σιμ ειναι μια κανονικη και μια μικρο? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Τα 7 χιλλιοστα παχος ισχυουν?Γιατι στα βιντεο μου φανηκε πιο χοντρο.Οι θηκες του HTC ONE ταιριαζουν (αν εξαιρεσουμε το φλας)?Οι 2 καρτες σιμ ειναι μια κανονικη και μια μικρο? To πάχος ίσχυει.Το μέτρησα με ψηφιακό παχύμετρο.Είναι παρα πολύ λεπτό. Τώρα όσον αφορά τις θήκες του one δεν είμαι τόσο σίγουρος διότι νομίζω πως τα το κουμπακια είναι ακριβώς αντίθετα απο το htc,δλδ το lock button είναι πανω δεξιά,το usb κάτω αριστερά και τα volume πλάγια αριστερά.Αν είναι έτσι και στο one τότε αν εξαιρέσεις το φλας που με καμιά πατέντα γίνεται θα χωράνε. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 To πάχος ίσχυει.Το μέτρησα με ψηφιακό παχύμετρο.Είναι παρα πολύ λεπτό. Τώρα όσον αφορά τις θήκες του one δεν είμαι τόσο σίγουρος διότι νομίζω πως τα το κουμπακια είναι ακριβώς αντίθετα απο το htc,δλδ το lock button είναι πανω δεξιά,το usb κάτω αριστερά και τα volume πλάγια αριστερά.Αν είναι έτσι και στο one τότε αν εξαιρέσεις το φλας που με καμιά πατέντα γίνεται θα χωράνε. Σ ευχαριστω για την απαντηση.Οι καρτες ΣΙΜ ειναι μια κανονικη και μια μικρο?Το ηχειο του ειναι κομπλε ετσι?Στις κλησεις ακους καθαρα τον αλλο? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σ ευχαριστω για την απαντηση.Οι καρτες ΣΙΜ ειναι μια κανονικη και μια μικρο?Το ηχειο του ειναι κομπλε ετσι?Στις κλησεις ακους καθαρα τον αλλο? Nαι όπως τα λες.Εγώ με το ηχείο δεν έχω κανένα πρόβλημα για τα δικά μου στάνταρ μια χαρά ακούγεται.Να φανταστείς κατάφερα να συννενοηθώ μέσα σε club. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δεν ξέρω για το καινούργιο εάν έχουν κάνει κάποια αλλαγή, αλλά στο πρώτο που αγόρασα στο γιο μου δεν ταιριάζουν οι θήκες του HTC. Μπορείς να προμηθευτείς του cubot one που ειναι το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μπορει να ανεβασει κανεις φωτογραφιες να δουμε τη ποιοτητα τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μπες στο geekbuying.com και θα τις βρεις. Δεν εχω προχειρο το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μπες στο geekbuying.com και θα τις βρεις. Δεν εχω προχειρο το link. Μάλλον θα εννοεί φωτογραφίες τραβηγμένες από εμάς.Φίλε μου δυστυχώς εγώ δεν το έχω εύκαιρο.Το πάσαρα στον πατέρα εν αναμονή του 8πήρυνου. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Όσοι το έχουν κάποιους μήνες είναι τελικά ακόμα ευχαριστημένοι;; Σκέφτομαι για τη κοπελιά τη συσκευή μιας και πλέον κάνει κοντά στο 100αρικο περίπου. Και για μια αλλαγή από το jiayu g4 που παραμένει κανά 50άρικο ακριβότερο λέγαμε για το g2f που δε βλέπω να βγαίνει και το inew που απορρίπτεται λόγω μπαταρίας. Και το tronsmart φαίνεται καλή περίπτωση για τη τιμή του. Απο μπαταρία υποθέτω θα βγαζει και περισσοτερο από το g4 (2200 vs 1850mha) οπότε το σκέφτομαι σοβαρά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας να κάνει αλλαγή της ρομ? Είδα αυτή που έχει στο needrom (http://www.needrom.com/mobile/new-tronsmart-ts7-mtk6582-cwm/comment-page-4/#comments).Tην έχει δοκιμάσει κανένας? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά rootara το Tronsmart μου με τον οδηγό από το xda με χρήση του root genius.Τώρα τι προτείνετε να κάνω? Γενικά με το root δεν έχω ασχοληθεί και πολύ.Οπότε οποιαδήποτε συμβουλή είναι αποδεκτή. edit:Sry για το double post Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emagine Δημ. February 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 liakosele την δοκίμασα την rom αλλα τελικά είναι για τα νέο tronsmart (εγώ έχω την παλιά έκδοση ) και εμενα έκανε συνεχώς reboot,λογικό exexexxe Κάτι άλλο που δοκίμασα είναι ''miui 3.12.13 cubot one room'' και κάνει μια χαρά αφού είναι τα ίδια κινητά με άλλο όνομα.πολύ ποιο γρήγορο σε σχέση με την κανονική rom επίσης ο ήχος ήταν καλύτερος και γενικός καλά ήταν απλός δεν είχε ελληνικά και το έβγαλα μετά από κανένα τρίωρο , κοιτάω μήπως βρω Room για cubot one με ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Eσυ δλδ εχεις την εκδοση με τον 6589? Εγω εχω την εκδοση με τον 6582.Η Miui θα μπορει να μπει στο δικο μου? Gravity box εχεις βαλει? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emagine Δημ. February 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Eσυ δλδ εχεις την εκδοση με τον 6589? Εγω εχω την εκδοση με τον 6582.Η Miui θα μπορει να μπει στο δικο μου? Gravity box εχεις βαλει? Ναι εγώ έχω την έκδοση με τον 6589,Λογικά μπαίνει η Miui γιατί το Cubot One νομιζω βγαίνει σε μια έκδοση οποτε η λογική λέει ότι όσα rom είναι για cubot one ρέπει να κάνουν και στο 6589 + 6582 όχι Gravity box δεν έβαλα, επίσης άλλο ένα rom που δοκίμασα και έκανε στο trosmart είναι αυτό.http://www.needrom.com/mobile/cubot-one-jg4/ Eστειλα μήνυμα στο forum στο ''xda '' στον τύπο που έχει φτιάξει την rom αν μπορεί να βαλει και ελληνικά στην rom και θα τον βοηθησω εγώ στην μετάφραση της rom, περιμενο να απαντήσει και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emagine Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Λοιπόν σήμερα έβαλα αυτήν την rom εδώ,http://www.needrom.com/mobile/cubot_one_xperia-c/comment-page-2/#comments πολύ ωραία έχει και ελληνικά σωστά μεταφρασμένα και όλας exexex , το μονο bug που είδα μέχρι τώρα είναι ότι δεν βλέπει την κάμερα μπροστά... κατά τα όλα πολύ ωραία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvadordavinci Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Μήπως από όσους έχετε ήδη τη συσκευή βρήκατε πουθενά να γράφει κάτι περί sar?Γιατί στο νετ δεν βρήκα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 παιδια πηρα ενα tronsmart ts7 απο το geekbuying πριν 3 μηνες. Τωρα πλεον καθε τρεις και λιγο σβυνει.... εχετε να προτινετε καμμια λυση? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Σε πρώτη φάση προτείνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχω πάρει το Tronsmart TS7 Glacier new μόλις προχθές. Δεν μπορώ να βρω πώς μπαίνει διαφορετικός ήχος κλήσης για κάθε κάρτα σιμ, καθώς και για κάθε επαφή που επιθυμώ, ξεχωριστός ήχος κλήσης. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι δυνατόν αυτό να γίνει. Προσπαθώ μέσα από τη διαχείριση κάρτας σιμ για την πρώτη περίπτωση και για τη δεύτερη ανοίγοντας την επαφή και πατώντας επάνω στο μενού που αναδύεται δεν έχει επιλογή ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Έχω πάρει το Tronsmart TS7 Glacier new μόλις προχθές. Δεν μπορώ να βρω πώς μπαίνει διαφορετικός ήχος κλήσης για κάθε κάρτα σιμ, καθώς και για κάθε επαφή που επιθυμώ. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι δυνατόν αυτό να γίνει. Προσπαθώ μέσα από τη διαχείριση κάρτας σιμ για την πρώτη περίπτωση και για τη δεύτερη ανοίγοντας την επαφή και πατώντας επάνω στο μενού που αναδύεται δεν έχει επιλογή ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έχω πάρει το Tronsmart TS7 Glacier new μόλις προχθές. Δεν μπορώ να βρω πώς μπαίνει διαφορετικός ήχος κλήσης για κάθε κάρτα σιμ, καθώς και για κάθε επαφή που επιθυμώ. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι δυνατόν αυτό να γίνει. Προσπαθώ μέσα από τη διαχείριση κάρτας σιμ για την πρώτη περίπτωση και για τη δεύτερη ανοίγοντας την επαφή και πατώντας επάνω στο μενού που αναδύεται δεν έχει επιλογή ήχου. Δυστυχώς μιας κι εγώ είχα πάθει σοκ όταν το συνειδητοποίησα όντως δε μπορείς να βάλεις άλλο ήχο σε κάθε καρτα σιμ. Υπάρχουν εφαρμογές στο μάρκετ που το κάνουν απλά επειδή μετά δε ρυθμίζοταν ο ήχος από τα πλαϊνά κουμπιά το παράτησα. Για κάθε επαφή κανονικά όταν πας στην εφαρμογή του καταλόγου (people) και μέσα στην επαφή και πατήσεις επιλογές εμένα μου βγάζει την επιλογή set ringtone Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλησπέρα, έχω ένα tronsmart ts7 με τον mtk6582 rooted και έχω ένα πρόβλημα Το κινητό διαθέτει 32gb αλλά είναι χωρισμένο σε 3 μέρη. Ένα Phone στο 1gb ένα sd card 2gb και ένα external sd 28gb. Έχω εγκαταστήσει το link2sd αλλά οι επιλογές που έχω για μεταφορά είναι είτε Phone είτε sd card με αποτέλεσμα τα 28gb να είναι μη αξιοποιησημα. Πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στο external? Μήπως με άλλη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπέρα, έχω ένα tronsmart ts7 με τον mtk6582 rooted και έχω ένα πρόβλημα Το κινητό διαθέτει 32gb αλλά είναι χωρισμένο σε 3 μέρη. Ένα Phone στο 1gb ένα sd card 2gb και ένα external sd 28gb. Έχω εγκαταστήσει το link2sd αλλά οι επιλογές που έχω για μεταφορά είναι είτε Phone είτε sd card με αποτέλεσμα τα 28gb να είναι μη αξιοποιησημα. Πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στο external? Μήπως με άλλη εφαρμογή? βρήκες λύση?αν ναι πες τι έκανες γιατι και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 βρήκες λύση?αν ναι πες τι έκανες γιατι και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Με αυτό τον οδηγό το είχα λυσει το πρόβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1432459 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts