nikpapa Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ποιά παρτίδα και μετά δεν έχει το πρόβλημα του μωβ στην κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Και σε μπλε γιατί είναι όλα τα λεφτά.αν άλλαζα το δικό μου μετά από 5 μήνες είναι γι αυτό το χρώμα και όχι για συσκευή άλλης εταιρίας. Μπλε θα του βγει ακόμα ακριβότερο. 480£ από carphone warehouse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ποιά παρτίδα και μετά δεν έχει το πρόβλημα του μωβ στην κάμερα? 39 και μετα ,δηλαδη απο σεπτεμβριο και περα Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapa Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21aek Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Εψαχνα και εγω για μεταχειρισμένο αλλα μετα απο αυτά που διάβασα εδω λογικά ειναι απίθανο να βρω κατι σωστό και δεν ψήνομαι να το ρισκαρω για λίγα λεφτά. Αυτο το seven spots που το εχει 470 ειναι τα γνωστά seven; Θα ειναι κομπλε αν το πάρω απο εκει; Η θα μου στείλουν τίποτα με έξτρα φορτιστη εκτός συσκευασίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Λιγο Off-topic αλλα για οποιον το θελει καινουριο ( Σφραγισμενο ) Ελληνικο.. Εμαθα απο φιλο που δουλευει στο ΠΛΑΙΣΙΟ οτι απο αυριο θα εχουν one στα 499Ε -100 ευρω δωροεπιταγη ! Οποτε παμε στα 399 ! Σχεδον οσο το δινουν 2ο χερι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μάλλον στο One mini αναφέρεσαι γιατί το One το δικό μας το πουλάει 600 ευρώτο Πλαίσιο... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 το one mini ειναι μου ηρθε newsletter προχθες.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 το one mini ειναι μου ηρθε newsletter προχθες.. Εμενα για το μεγαλο μου ειπε θα σας πω αυριο για σιγουρα ! Μπορει και να ακουσα λαθος γιατι με πηρε οταν ηταν στη δουλεια. 399 για το μικρο ειναι πολλα παντως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εμενα για το μεγαλο μου ειπε θα σας πω αυριο για σιγουρα ! Μπορει και να ακουσα λαθος γιατι με πηρε οταν ηταν στη δουλεια. 399 για το μικρο ειναι πολλα παντως ! Δυστυχώς ναι. Γιατί πρόκειται για πολύ καλή συσκευή και αν ήταν πιο φτηνή θα πουλούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Δυστυχώς ναι. Γιατί πρόκειται για πολύ καλή συσκευή και αν ήταν πιο φτηνή θα πουλούσε πολύ. Οντος προκειται για το μικρο μολις μιλησα με τον φιλο μου. Αν το ειχαν στα 300 κατι γινοταν ...στα 399 το βλεπω ακριβο πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts