geopsimos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Κανονικα το εχει το play store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπερα σε ολους. Επειδη μια απορια οταν εχεις και τις 2 sim σου δινει επιλογη σε ποια απ τις 2 θα εχεις τα data ανοιχτα; Ειναι διαδικασια; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370173&page=26 .καλησπερα φιλε μου.εδω προς το τελος του ποστ θα βρεις πως γινετε,σχετικα με τη ρυθμιση για τα δεδομενα κινιτης και την επιλογη σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και μια ακομα ερωτηση. Οταν ερχονται μηνηματα ερχονται real time η πρεπει να αλλαζω sim για να τα βλεπω? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 real time ...το μονο ειναι οταν σε καλουν στο ενα και μιλας τοτε στο αλλο δειχνει οτι ειναι κλειστο αλλα μετα σου ερχετε μνμ....ολα τα αλλα ειναι real time ...μην κολλας ειναι αψογο το κινητακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έρχεται μαζί με την συσκευή, κανονικά. Όπως κ τα ChatOn,SamsungApps,SamsungHub,SamsungToEna,SamsungToAllo και πάει λέγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 real time ...το μονο ειναι οταν σε καλουν στο ενα και μιλας τοτε στο αλλο δειχνει οτι ειναι κλειστο αλλα μετα σου ερχετε μνμ....ολα τα αλλα ειναι real time ...μην κολλας ειναι αψογο το κινητακι... Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ειμαι λιγο σε διλλημα για την αγορα, Επειδη εχω ενα whatsup και ενα f2g με ενδιαφερει να δουλευουν real time οι γραμμες να επιλεγω απο ποια θα παρω τηλ και ποια θα στειλω sms. Κατα τα αλλα δεν ενοχλει αν μιλαω στη μια και η αλλη δεν λειτουργει γιατι το whatsup το εχω για μηνυματα και το f2g για data και ομιλια. Και κατι τελευταιο μπορει στη μια sim να ειναι ανοιχτα τα data και στην αλλη κλειστα; Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ειμαι λιγο σε διλλημα για την αγορα, Επειδη εχω ενα whatsup και ενα f2g με ενδιαφερει να δουλευουν real time οι γραμμες να επιλεγω απο ποια θα παρω τηλ και ποια θα στειλω sms. Κατα τα αλλα δεν ενοχλει αν μιλαω στη μια και η αλλη δεν λειτουργει γιατι το whatsup το εχω για μηνυματα και το f2g για data και ομιλια. Και κατι τελευταιο μπορει στη μια sim να ειναι ανοιχτα τα data και στην αλλη κλειστα; μπορεις να επιλεγεις ευκολα, να καλεις, η να στελνεισ μνμτ επιλεγοντας την αναλογη σιμ απο τη μπαρα ειδοποιησεων...κι εγω κανω κατι παρομοιο αφου εχω συνδεση wind στη μια και cu στην αλλη.τωρα για το δευτερο ερωτημα ,,νομιζω λογικα πως ετσι πρεπει να λειτουργουν τα δεδομενα,μια ανοιχτη και η αλλη κλειστη η γραμμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_chania Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω καποιο φιλο που εχει κανει ρουτ το κινητο 3 ερωτησεις. 1) μπορει μετα το ρουτ, να αφαιρεσει καποιες εφαρμογες που ειναι απο το εργοστασιο? 2) οταν βγει καινουρια ενημερωση λογισμικου, τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση? περνιεται κανονικα η οχι? 3) αν συμβει τιποτα με το κινητο και χρειαστει να το στειλουμε για επισκευη στη αντιπροσωπεια, μπορουμε να το επαναφερουμε στη κατασταση που ηταν πριν (δηλαδη χωρις το ρουτ?) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω καποιο φιλο που εχει κανει ρουτ το κινητο 3 ερωτησεις. 1) μπορει μετα το ρουτ, να αφαιρεσει καποιες εφαρμογες που ειναι απο το εργοστασιο? 2) οταν βγει καινουρια ενημερωση λογισμικου, τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση? περνιεται κανονικα η οχι? 3) αν συμβει τιποτα με το κινητο και χρειαστει να το στειλουμε για επισκευη στη αντιπροσωπεια, μπορουμε να το επαναφερουμε στη κατασταση που ηταν πριν (δηλαδη χωρις το ρουτ?) ευχαριστω 1)Ναι μπορείς . 2)Δεν μπορείς να κάνεις OTA (over tha air ) update όταν είσαι root και αν γίνει θα χαθεί ,εκτός και εν έχεις την πληρωμένη έκδοση του su. 3)Ναι Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Από που μπορώ να το πάρω σε καλή τιμή? Ευχαριστώ εκ των των προτέρων! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 εγω το αγορασα απο εδω http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/samsung/galaxy-s4-mini-duos-i9192-white/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IanBlack Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλημέρα σε όλους! Μετά από πολλές σελίδες διαβάσματος κατάλαβα τα παρακάτω: Δεν υπάρχει στην Ελλάδα (αλλά και σε καμία ευρωπαϊκή χώρα) επίσημα το I9192. Αν υπήρχε θα βρίσκαμε και το αντίστοιχο firmware (Αγγλικό, Γαλλικό, Γερμανικό κλπ). Η όποια εγγύηση είναι του καταστήματος και όχι της αντιπροσωπίας της Samsung. Αν το κατάστημα στείλει το κινητό (σε περίπτωση βλάβης) για επισκευή αυτό θα πρέπει να πάει σε μη εξουσιοδοτημένο επισκευαστή ή να “φύγει” εκτός Ευρώπης (μιας και δεν εισάγεται). Αυτό που δεν μου είναι ξεκάθαρο είναι ποια είναι τα προβληματικά firmware και ποιο είναι αυτό που διορθώνει το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 ισχυουν ολα τα παραπανω. δεν ειναι καποια συγκεκριμενα προβληματικα firmware. μπορει 2 ατομα να εχουν παρει το συγκεκριμενο κινητο κ στον εναν να δουλευει κ στον αλλο να εχει προβλημα. αρκετοι λενε οτι η εκδοση mj2 διορθωνει το προβλημα ομως ουτε αυτο ισχυει παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IanBlack Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 ισχυουν ολα τα παραπανω. δεν ειναι καποια συγκεκριμενα προβληματικα firmware. μπορει 2 ατομα να εχουν παρει το συγκεκριμενο κινητο κ στον εναν να δουλευει κ στον αλλο να εχει προβλημα. αρκετοι λενε οτι η εκδοση mj2 διορθωνει το προβλημα ομως ουτε αυτο ισχυει παντα. Κατάλαβα...αρα είναι να μη σου "κάτσει"! :D Επειδή πρόκειται να το αγοράσω και είναι η πρώτη μου dual SIM συσκευή, μπορεί κάποιος να μου πει πως διαχωρίζονται τα εισερχόμενα sms από τις δύο SIM (έρχονται στα εισερχόμενα όλα μαζί και υπάρχει κάποιος διαχωρισμός ανάλογα με τη SIM ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος); :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Κατάλαβα...αρα είναι να μη σου "κάτσει"! :D Επειδή πρόκειται να το αγοράσω και είναι η πρώτη μου dual SIM συσκευή, μπορεί κάποιος να μου πει πως διαχωρίζονται τα εισερχόμενα sms από τις δύο SIM (έρχονται στα εισερχόμενα όλα μαζί και υπάρχει κάποιος διαχωρισμός ανάλογα με τη SIM ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος); :confused: φιλε μου,ερχονται τα μνμτ στα εισερχομενα με την αντιστοιχη ενδειξη της καθε σιμ,δλδ 1 η 2. και μενα ειναι η πρωτη μου δικαρτη συσκευη και δε το μετανοιωσα στιγμη που το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Νεος κατοχος απο χθες κ εγω της συσκευης και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!με το που την ανοιξα εκανε μια ενημερωση 165mb κ απ οτι ειδα ειναι ουζμπεκισταν.μπαταρια πολυυυυυ καλα για τα δεδομενα της οπως κ το σημα στις 2 καρτες σταθεροτατο!αρνητικο εως τωρα δε βρηκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_padrino Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μια απορία για τους κατόχους! Γιατί σε κάποιες συσκευές , στο καπάκι της μπαταρίας, στην εξωτερική πλευρά, γράφει DUOS, ενώ σε άλλες δεν υπάρχει το λογότυπο DUOS? Υπάρχει κάποια διαφορά στις συσκευές??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μια απορία για τους κατόχους! Γιατί σε κάποιες συσκευές , στο καπάκι της μπαταρίας, στην εξωτερική πλευρά, γράφει DUOS, ενώ σε άλλες δεν υπάρχει το λογότυπο DUOS? Υπάρχει κάποια διαφορά στις συσκευές??? Εμενα παντως το γραφει. Το κουτι απο πισω στις λεπτομέρειες ηταν στα ρωσικα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_padrino Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εμενα παντως το γραφει. Το κουτι απο πισω στις λεπτομέρειες ηταν στα ρωσικα.. Σ'ευχαριστώ για την απάντγηση! Ελληνικά ως γλώσσα γραφής μηνυμάτων υπήρχε εγκατεστημένη ή την κατγέβασες στη συνέχεια εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σ'ευχαριστώ για την απάντγηση! Ελληνικά ως γλώσσα γραφής μηνυμάτων υπήρχε εγκατεστημένη ή την κατγέβασες στη συνέχεια εσυ? υπαρχουν κανονικα ελληνικα.το κινητο ειναι λες κ το αγοραζεις απο ελληνικο μαγαζι.τουλαχιστον το δικο μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας εφαρμογων στην καρτα SD? Θα παρει περαιτερω αναβαθμισεις η μονο το απλο s4 mini θα λαμβανει υποστηριξη; Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας εφαρμογων στην καρτα SD? Θα παρει περαιτερω αναβαθμισεις η μονο το απλο s4 mini θα λαμβανει υποστηριξη; λενε θα παρει την 4,4 κανονικα οπως το i9195.αν κ δεν εχω δει καποιο δικαρτο της σαμυ τωρα τελευταια να φοραει 4,4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 λενε θα παρει την 4,4 κανονικα οπως το i9195.αν κ δεν εχω δει καποιο δικαρτο της σαμυ τωρα τελευταια να φοραει 4,4. Οποτε ανετα μεταφερουμε εφαρμογες γιατι τα 8GB ειναι λιγα. Ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Αν θα προτείνατε ένα κατάστημα για αγορά του συγκεκριμένου κινητού (με βάση και την ιδιαιτερότητα της μη ελληνικής εγγύησης) ..ποιο θα ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 φιλε μου,ερχονται τα μνμτ στα εισερχομενα με την αντιστοιχη ενδειξη της καθε σιμ,δλδ 1 η 2. και μενα ειναι η πρωτη μου δικαρτη συσκευη και δε το μετανοιωσα στιγμη που το πηρα Στο δικο μου παντως, ουτε με τη μανισια εφαρμογη των μηνυματων ουτε με το go sms μου βγαζει καποια ενδειξη για το που εχει ερθει το καθε μηνυμα, δλδ στην 1 ή στη 2 sim. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts