Jump to content

ZTE V975 geek

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι να ανοίξεις. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι και άλλο να σου στείλουν πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει (αν είναι η παρτίδα προβληματική).

Εγώ τεστάρω ακόμα rom, όλες μέχρι στιγμής τα ίδια είναι από θέμα WiFi. Μέσα στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα γιατί έχω ΑΡ αλλά θέλω να το δουλέψω και έξω να δω τι πιάνει σε καφετέριες κτλ. Πρέπει να μείνω και σε ξενοδοχείο τον Ιούνιο και αν δεν πιάνει WiFi εκεί δε λέει.

Πάντως πίσω δεν το στέλνω, θα το κρατήσω μέχρι τέλος καλοκαιριού να δω τι θα παίξει με sources και καινούργιες rom και αν δεν έχουμε νέα μπορεί να το πουλήσω. Ίσως ανοίξω case και εγώ στο PP για να πάρω λίγο refund ή κανένα καλό κουπόνι που θέλει και η αδερφή μου κινητό, να της έρθει πιο φθηνά. Δυστυχώς το WiFi είναι πολύ σημαντικό, όσο τούμπανο και καλό κινητό να είναι αν έχει εκεί θέμα το ξινίζει το γλυκό...

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητο χωρις wifi ειναι αχρηστο. Ας παει με το καλο πισω και ζητησω full refund και θα παρω ενα thl t11.

Θα δουμε τι θα γινει...

συγνώμη για την παραπληροφόρηση... Δεν φανταζόμουν ότι ο κινέζος έχει βάλει και επαγωγική φόρτιση.... τρελό!!! τι πίνουν αυτοί οι κινέζοι??

Βενζινη 100 οκτανιων στο μπλεντερ με πτερυγια καρχαρια και σαλτσα σογιας..:lol::lol:

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

dimixanovios said:
συγνώμη για την παραπληροφόρηση... Δεν φανταζόμουν ότι ο κινέζος έχει βάλει και επαγωγική φόρτιση.... τρελό!!! τι πίνουν αυτοί οι κινέζοι??

Δεν πειράζει φίλε μου.. εδώ είμαστε για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον..

Δές και εδώ το σκέτο πηνίο που έλεγα χθές, που είναι κολημένο στη μπαταρία επάνω, και δεξιά βλέπεις που είναι οι επαφές για την ασύρματη φόρτιση.

Βέβαια το site αυτό μου είναι παντελώς άγνωστο, και η τιμή του τσιμπημένη σχετικά με το άλλο σετάκι που είναι μαζί με το καπάκι.

Α!! Επίσης, στην lock screen, μου έχει κάτι κινέζικα γράμματα...μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τα βγάλω? Και το Mi-easy access το έχετε βγάλει?

Με βλέπω για Honor 3C. Κρίμα και δεν ήθελα κινητό με ΜΤΚ τσιπάκι. Αλλά φαίνεται να μην έχει προβλήματα και τα radios του να είναι τούμπανα. Θα πάρει και ΚΙΤ-ΚΑΤ σε κανά μήνα

Σκέφτομαι την αλλαγή γιατί έχω κανένα 20ήμερο μέχρι να πρέπει να μείνω για 1 μήνα ξενοδοχείο και έχω το feeling ότι το Geek δεν θα την παλέψει με το WiFi. Ίσα που προλαβαίνω να πάρω άλλο κινητό για εμένα (και την αδερφή μου που ψήνεται και αυτή για China). Candidates είναι το 3C, το Coolpad F1, μπορεί το καινούργιο Xiaomi Hongmi Note ή κανένα Lenovo. Πρέπει να έχει 2gb ram και qHD και τα radios του να είναι δοκιμασμένα, μην την πατήσουμε πάλι.

Με το Geek δεν ξέρω τι θα κάνω. Έλεγα να το πουλήσω όσο το πήρα. Με τη ζελατίνα είναι ακόμα μπροστά δεν το έχω μεταχειριστεί σαν 1ο κινητό ακόμα, απλά το φλάσαρα και τέσταρα. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω case, δεν ψήνομαι να το στείλω πίσω και να ζημιωθώ μεταφορικά... Αν τους πω για το πρόβλημα παίζει να μου δώσουν κανένα κουπόνι 20-30$ να πάρω άλλο κινητό;

samko said:

!! Επίσης, στην lock screen, μου έχει κάτι κινέζικα γράμματα...μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τα βγάλω?

αν εχεις την custom B06 εχασες.. Edited by guideman

Lol καλύτερη rom για το θέμα του WiFi (τις δοκίμασα όλες εκτός από κάτι πολύ καμμένες από το 4pda): η Β03 που είχε το minideal και μάλιστα χωρίς κανένα fix. :) Τυχαίο ή όχι, δεν ξέρω, μένω με αυτή (από nandroid backup) και βλέπουμε.

mindtrapper said:
Lol καλύτερη rom για το θέμα του WiFi (τις δοκίμασα όλες εκτός από κάτι πολύ καμμένες από το 4pda): η Β03 που είχε το minideal και μάλιστα χωρίς κανένα fix. :) Τυχαίο ή όχι, δεν ξέρω, μένω με αυτή (από nandroid backup) και βλέπουμε.

Φίλε είσαι εντάξει με αυτήν ; Γιατι παραλαμβάνω σήμερα από to2c και αν μου κάτσει να ξέρω τι να κάνω. Εγώ το παρήγγειλα διότι είχα πάρει αλλα 2 για συγγενείς από μινιντιλ και ήταν κομπλέ.

samko said:
Και όμως... υπάρχει επαγωγικός φορτιστής ή wireless charger. Ρίξε μια ματιά εδώ
Με αυτο το καπακι που εχει το πηνιο κολλημενο χοντραινει καθολου το κινητο?

Παιδια την Β03 την πηρε πουθενα το ματι σας να την κατεβασουμε?

Edited by guideman

parisp82 said:
Φίλε είσαι εντάξει με αυτήν ; Γιατι παραλαμβάνω σήμερα από to2c και αν μου κάτσει να ξέρω τι να κάνω. Εγώ το παρήγγειλα διότι είχα πάρει αλλα 2 για συγγενείς από μινιντιλ και ήταν κομπλέ.

Δεν ξέρω, παίζει πολύ ακόμα και στην ίδια Rom. Έπαιζα και με την Β06 χτες και περίπου τα ίδια μου φάνηκε. Επίσης πάει καλύτερα αν το κρατάς στο χέρι παρά αν το αφήσεις επίπεδο κάτω.

Εγώ μιλάω για απόσταση 7 μέτρα και πάνω από το router με ένα ντουβάρι νααααα ανάμεσα. Αν βγω λίγο στο χολ πιάνει σφαίρα. Δεν ξέρω οι υπόλοιποι σε τι φάση αρχίζετε να έχετε σήμα αδύναμο.

Βρήκα μια εφαρμογή χτες που δυναμώνει την ένταση του Wi-Fi και καλά καθώς και ένα fix στο xda (για nexus αλλά είναι το ίδιο αρχείο που πειράζουμε και εμείς και αλλάζουμε το 3C σε 64, ίσως αντιγράψω καμία τιμή από εκεί). Θα τα τεστάρω σήμερα και θα ενημερώσω, αλλά θέλει προσοχή, μην το κάψω κιόλας...

Την Β03 αν θέλετε μπορώ να τη ρουτάρω, να αφαιρέσω όλα τα κινέζικα user apps και να την ανεβάσω κάπου. Δε νομίζω όμως να είναι οριστική λύση στο θέμα, μπορεί να έτυχε να μου πήγαινε καλύτερα χτες...

mindtrapper said:
Δεν ξέρω, παίζει πολύ ακόμα και στην ίδια Rom. Έπαιζα και με την Β06 χτες και περίπου τα ίδια μου φάνηκε. Επίσης πάει καλύτερα αν το κρατάς στο χέρι παρά αν το αφήσεις επίπεδο κάτω.

Εγώ μιλάω για απόσταση 7 μέτρα και πάνω από το router με ένα ντουβάρι νααααα ανάμεσα. Αν βγω λίγο στο χολ πιάνει σφαίρα. Δεν ξέρω οι υπόλοιποι σε τι φάση αρχίζετε να έχετε σήμα αδύναμο.

Βρήκα μια εφαρμογή χτες που δυναμώνει την ένταση του Wi-Fi και καλά καθώς και ένα fix στο xda (για nexus αλλά είναι το ίδιο αρχείο που πειράζουμε και εμείς και αλλάζουμε το 3C σε 64, ίσως αντιγράψω καμία τιμή από εκεί). Θα τα τεστάρω σήμερα και θα ενημερώσω, αλλά θέλει προσοχή, μην το κάψω κιόλας...

Την Β03 αν θέλετε μπορώ να τη ρουτάρω, να αφαιρέσω όλα τα κινέζικα user apps και να την ανεβάσω κάπου. Δε νομίζω όμως να είναι οριστική λύση στο θέμα, μπορεί να έτυχε να μου πήγαινε καλύτερα χτες...

Εγω το εχω στα χερια μου κι ολας και διαπιστωσα οτι το ασυρματο εχει θεμα . Δοκιμασα μολις να αλλαξω τη συχνοτητα στο wifi απο αυτοματη σε 2,4GHZ αν δω διαφορα θα ενημερωσω.

http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/24246/~/what-is-the-difference-between-2.4-ghz-%26-5ghz%3F

Edited by parisp82

parisp82 said:
Εγω το εχω στα χερια μου κι ολας και διαπιστωσα οτι το ασυρματο εχει θεμα . Δοκιμασα μολις να αλλαξω τη συχνοτητα στο wifi απο αυτοματη σε 2,4GHZ αν δω διαφορα θα ενημερωσω.

http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/24246/~/what-is-the-difference-between-2.4-ghz-%26-5ghz%3F

το channel πρέπει να αλλάξεις , δες με καμιά εφαρμογή ποιά χρησιμοποιούνται λιγότερο και βάλε εκεί το router σου . μπορείς να δοκιμάσεις να ανεβάσεις το Transmission Power σε high... και να δεις αν θα βοηθήσει καθόλου

Παιδια μη παιδευεστε με συχνοτητες κτλ... Εγω εδω που μενω ειμαστε μονο 2 ρουτερ και παλι ειχα προβλημα. Τοσα χρονια εχω δουλεψει πολλες συσκευες σε αυτο ρουτερ κινητα λαπτοπ ταμπλετ και ποτε δεν ειχα προβλημα. Και ξαφνικα ο κινεζος μου λεει οτι το κινητο ειναι μια χαρα να ψαξω το ρουτερ μου...

Ειναι ξεκαθαρο οτι η δικια μας παρτιδα ειναι ελατωματικη...

Μην το παραγγελνετε μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα. Και οσοι το πηρατε στειλτε το πισω μη το σκεφτεστε... κινητο χωρις wifi ειναι αχρηστο!

Edited by spaka

Πρέπει να έχει κάποιο θέμα στην κεραία. Εντάξει όπως όλοι κ γω απο χολ που δεν παρεμβάλλεται τοίχος συνήθως παει καλά. Αλλά δε γίνεται να συμβιβαστουμε με αυτό. Δηλαδή αν είσαι εξω το ξεχνάς το WiFi.

spaka said:
Παιδια μη παιδευεστε με συχνοτητες κτλ... Εγω εδω που μενω ειμαστε μονο 2 ρουτερ και παλι ειχα προβλημα. Τοσα χρονια εχω δουλεψει πολλες συσκευες σε αυτο ρουτερ κινητα λαπτοπ ταμπλετ και ποτε δεν ειχα προβλημα. Και ξαφνικα ο κινεζος μου λεει οτι το κινητο ειναι μια χαρα να ψαξω το ρουτερ μου...

Ειναι ξεκαθαρο οτι η δικια μας παρτιδα ειναι ελατωματικη...

Μην το παραγγελνετε μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα. Και οσοι το πηρατε στειλτε το πισω μη το σκεφτεστε... κινητο χωρις wifi ειναι αχρηστο!

Προβλημα υπαρχει οκ.Απλα σε μενα δεν ειναι τοσο τραγικο.Μεσα στο σπιτι δεν εχω θεμα,απλα σε μερικα πιο δυσκολα σημεια χανει σε ταχυτητα.

Και ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι ειναι hardware το θεμα μας.Εκανα μια πατεντουλα στο σημειο της κεραιας με ενα καλωδιακι (δεν το συνιστω βεβαια,γιατι καποια στιγμη προφανως καπου το βραχυκλωσα :rocket:,το κινητο εσβησε :oops:και να σας πω την αληθεια δεν περιμενα να ξαναναψει:cold:) και ειδα αξιοσημειωτη διαφορα στην ταχυτητα (οχι στο σημα τοσο).

Επαναλαμβανω οτι το καταθετω ως απλη αναφορα και οχι ως συσταση προς υλοποιηση και πειραματισμους.Απλα δεν ειχα τι να κανω και επαιξα λιγο....με την φωτια:heat:.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια την Β03 την πηρε πουθενα το ματι σας να την κατεβασουμε?

Αυτην εχω εγω ακομα,αν μπορω να βοηθησω με καποιον τροπο ευχαριστως,καθως software udate αρνειται πεισματικα να μου κανει (ας μου δωσει καποιος το φωτα του).

EXILES said:
Αυτην εχω εγω ακομα,αν μπορω να βοηθησω με καποιον τροπο ευχαριστως,καθως software udate αρνειται πεισματικα να μου κανει (ας μου δωσει καποιος το φωτα του).
Ευχαριστω για την καλη διαθεση. Αυτο γινεται μονο με CWM recovery να παρεις backup και να το ανεβασεις καπου να το παρει οποιος θελει. Ομως επρεπε να γινει στην αρχη πριν οποιαδηποτε χρηση του τηλεφωνου.. Δεν πειραζει, δεν μου ειναι τοσο αναγκαιο.

Αφου δεν κανει μονο του software update γιατι δεν το κανεις χειροκινητα? (αν και θα σε συμβουλευα να μην την αλλαξεις αν εισαι ικανοποιημενος)

guideman said:
Ευχαριστω για την καλη διαθεση. Αυτο γινεται μονο με CWM recovery να παρεις backup και να το ανεβασεις καπου να το παρει οποιος θελει. Ομως επρεπε να γινει στην αρχη πριν οποιαδηποτε χρηση του τηλεφωνου.. Δεν πειραζει, δεν μου ειναι τοσο αναγκαιο.

Αφου δεν κανει μονο του software update γιατι δεν το κανεις χειροκινητα? (αν και θα σε συμβουλευα να μην την αλλαξεις αν εισαι ικανοποιημενος)

Δεν το εχω εμβαθυνει ακομα τοσο,καθως απο οτι εχω διαβασει εδω απο εσας (και ευχαριστω για αυτο) δεν νομιζω να δω και καποια σοβαρη διαφορα.Το τηλεφωνο ειναι σταθεροτατο σε ολα με εξαιρεση το wifi που πιστυεω δεν ειναι θεμα software.Μεχρι να βγει καποια πραγματικα καλητερη (αν βγει) δεν το πειραζω.Μονο ρουτ προς το παρων και σε αναμονη....

Παρατηρησα επισης το εξης¨Αν η μερια της κεραιας (θυρα usb) <<βλεπει>> το ρουτερ εχει μεγαλη διαφορα προς το καλητερο απο οτι το αντιθετο ή αν το εχεις <<φατσα>>.

Edited by EXILES

spaka said:
Και γω συμφωνω οτι ειναι hardware το προβλημα...

Spaka τι εκανες τελικά; το επέστρεψες;

Εμένα μου λένε απο to2c οτι δεν το ξέρουν το issue. Ανησύχησαν για τη φήμη τους αλλά είπα οτι είναι η παρτίδα απο οπου και να το πήραν. Έχω ξενερωσει λέω να το γυρίσω πίσω. Μου ειπαν εμένα να ψαχτω με τον vendora zte, αλλά αν δεν έχω χρονο να παιδευομαι τόσο για κάτι που ίσως δε φτιάχνεται. Το σωστο είναι να επικοινωνήσουν εκείνοι. Μετα λέει να το ρουταρω και να μου στείλουν ROM. Αλλά αφού βλέπω εχεις παιδευτει τόσο μου φαίνεται άσκοπο. Και να το στείλω πίσω πρέπει α πάρω άλλο γιατί ποιος ξέρει οτι και το νεο δε θα ναι το ίδιο. Και θα χάσω λεφτά για να το στείλω. Μ@μ!σετα.

Παρη εγω το εστειλα πισω προχθες. Ειχα τραβηξει το βιντεο που ειδες πιο πανω και οταν πηγαν να μου κανουν τους δυσκολους , τους ειπα οτι θα στειλω βιντεο και τα ως τοτε emails στο paypal ζητωντας full refund. Τοτε δεχτηκαν. Τους ειπα επισης οτι ειχα δοκιμασει ως τοτε ολεμς τις διαθεσιμες ρομ και ολα τα fix(0χ64 κτλ). Επισης το αλλο που εκανα αφου τους το εστειλα ειναι οτι ανοιξα case στο paypal ζητωντας full refund ως ελατωματικο προιον. Βεβαια πρεπει πρεπει να παει πισω Κινα για να σου βαλουν τα χρηματα.

Η αληθεια ειναι το minideal ασχοληθηκε μαζι μου μου εστειλε ρομ εψαξε κτλ. μετα μου το γυρισε...

Εγω ηδη τους εγραψα οτι δεν θελω αντικατασταση γιατι και το καινουργιο θα ειναι το ιδιο. Ισως τους πω να το αποδειξουν με βιντεο αλλα μελλον θα παρω refund και θα κοιταξω κατι αλλο...

Στεναχωρεθηκα πολυ με αυτο το τηλεφωνο. Μου φανηκε γενικα τελειο κι οποιος το εβλεπε ελεγε μπραβο. Το θεμα με το wifi το παλεψα πολυ γιατι δεν ηθελα να το στειλω πισω. Τωρα ομως το εχει φοβηθει το ματι μου...

guideman said:

Εγώ έχω nandroid backup όπως το στέλνει το minideal B03. Δηλαδή με τα gapps και το superuser που δεν δουλεύει. Δεν πρέπει να έχω αφαιρέσει τίποτα από εφαρμογές.

spaka said:
Παρη εγω το εστειλα πισω προχθες. Ειχα τραβηξει το βιντεο που ειδες πιο πανω και οταν πηγαν να μου κανουν τους δυσκολους , τους ειπα οτι θα στειλω βιντεο και τα ως τοτε emails στο paypal ζητωντας full refund. Τοτε δεχτηκαν. Τους ειπα επισης οτι ειχα δοκιμασει ως τοτε ολεμς τις διαθεσιμες ρομ και ολα τα fix(0χ64 κτλ). Επισης το αλλο που εκανα αφου τους το εστειλα ειναι οτι ανοιξα case στο paypal ζητωντας full refund ως ελατωματικο προιον. Βεβαια πρεπει πρεπει να παει πισω Κινα για να σου βαλουν τα χρηματα.

Η αληθεια ειναι το minideal ασχοληθηκε μαζι μου μου εστειλε ρομ εψαξε κτλ. μετα μου το γυρισε...

Εγω ηδη τους εγραψα οτι δεν θελω αντικατασταση γιατι και το καινουργιο θα ειναι το ιδιο. Ισως τους πω να το αποδειξουν με βιντεο αλλα μελλον θα παρω refund και θα κοιταξω κατι αλλο...

Στεναχωρεθηκα πολυ με αυτο το τηλεφωνο. Μου φανηκε γενικα τελειο κι οποιος το εβλεπε ελεγε μπραβο. Το θεμα με το wifi το παλεψα πολυ γιατι δεν ηθελα να το στειλω πισω. Τωρα ομως το εχει φοβηθει το ματι μου...

Εγώ δε θέλω να το στείλω πίσω και να ζημιωθώ τα μεταφορικά γιατί είναι το 10% και πάνω της αξίας του τηλεφώνου και δεν πρόκειται αυτά να στα δώσουν πίσω. Μπορεί να ανοίξω case για 30$ refund στο paypal ή σε μορφή κουπονιού να πάρω το Honor 3C της αδερφής μου που θέλει και αυτή τηλέφωνο και να το τεστάρω στο ίδιο σημείο και αν δω ότι πάει σφαίρα να αγοράσω και εγώ ένα για μένα.

Το Geek μετά μάλλον πούλημα αλλά δεν μου πάει καρδιά να το σπρώξω σε κάποιον και μετά να έχει προβλήματα. Ίσως το πουλήσω με full ειλικρίνεια ότι ξέρεις αν πας 10 μέτρα μακριά από το wifi με εμπόδια ανάμεσα πέφτει πολύ η απόδοση. Για τιμή λίγο κάτω από της αγοράς νομίζω ότι ίσως συμβιβαστεί κάποιος λιγότερο απαιτητικός...

Edited by mindtrapper

mindtrapper said:
Εγώ έχω nandroid backup όπως το στέλνει το minideal B03. Δηλαδή με τα gapps και το superuser που δεν δουλεύει.

Τι ειδους backup ειναι αυτο?

Απ οτι ξερω το minideal δεν το στελνει root αλλα το εγκατεστημενο superuser τι ρολο παιζει?

Edited by guideman

guideman said:
Τι ειδους backup ειναι αυτο?

Απ οτι ξερω το minideal δεν το στελνει root αλλα το εγκατεστημενο superuser τι ρολο παιζει?

ΤΙ εννοείς τι είδους; Backup από το CWM και το περνάς με τον ίδιο τρόπο. Στην Β03 χωρίς να αλλάξω τίποτα, όπως το έστειλαν πέρασα recovery και πήρα backup.

Και καλά το minideal κάνει root και περνάει gapps. Τα gapps τα έχουν καταφέρει αλλά το superuser τους δεν ρωτάει καν να δώσει δικαιώματα, δεν είναι root απλά. Εγώ φλασάρω ένα zip από το ισπανικό forum που είναι μόνο root, ούτε explorer ούτε τίποτα δεν περνάει άλλο και δουλεύει μετά μια χαρά.