mol Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 δε πιστευω να βρεις λυση. καλυτερα να το δωσεις και να παρεις αλλη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Βασικά το wifi και η έκδοση Android που έχει ξεμείνει σε 4.2, είναι τα μοναδικά αρνητικά αυτής της συσκευής. Κατά τ'άλλα πετάει και δεν έχει bugs κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 το οτι τρεχει 4.2 δεν ειναι κακο. οκ δεν ειναι τελευταια εκδοση του λειτουργικου, αλλα αν τρεχει τις εφαρμογες που θες, ειναι μια χαρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ισχύει και όντως τρέχει τα πάντα αλλά ένα γ@μώτο σου μένει για τόσο δυνατή συσκευή να μην έχουν βγάλει έστω μία kitkat rom και από την άλλη έχεις το αντίστοιχης παλαιότητας Zenfone της Asus με αντίστοιχο cpu και χειρότερα χαρακτηριστικά γενικά να παίρνει lollipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μετά από έναν χρόνο χρήσης του Geek μας, δυστυχώς έχω να πώ πως δεν έχω μείνει και με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ενώ το κινητό απο πλευράς δύναμης και μνήμης δεν με έχει κρεμάσει ποτέ, το απογοητευτικό WiFi του με έχει κάνει πραγματικά να θεωρώ ότι μειώνει εντελώς το ότι καλό έχει το κινητό πάνω του. Η κατάσταση είναι απογοητευτική και το μόνο που με έχει σώσει είναι το 3G που μετριάζει και καλύπτει κάπως το πρόβλημα. Αν μέσα σε αυτό προσθέσουμε και ότι μετά από ένα σχετικά μικρό πέσιμο που είχε δεν βλέπει πλέον την κάρτα SD το κινητό έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στα βασικά (mail, attachments, photos κτλ). Όλες οι εφαρμογές ακόμα και αυτές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό και όχι στην SD ζητάνε την κάρτα για να αποθηκεύσουν το οτιδήποτε. Προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν βρήκα άκρη, κάποια επαφή που δεν φαίνεται λογικά κάνει την ζημιά. Έχετε μήπως κάποιος ιδέα πως μπορώ να παρακάμψω εντελώς την SD? Δηλαδή να κάνω ένα format εξ αρχής και απλώς να μην υπάρχει, αν και ακόμα και για το format νομίζω χρειάζεται η SD. Αυτό με το πέσιμο και την sd έγινε και στον αδερφό μου. Συμφωνώ 100% με αυτα που αναφέρεις. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 παιδιά επειδή τα έπαιξαν τα ακουστικά....μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 παιδιά επειδή τα έπαιξαν τα ακουστικά....μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω; Ωχχχ ειναι ατιμα τηλεφωνα τα ZTE με τα ακουστικα, το σιγουρο ειναι οτι αν θες hands-free θα παρεις με το παλιο προτυπω νομιζω ompt, χωρις να είμαι απολυτα βέβαιος Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ωχχχ ειναι ατιμα τηλεφωνα τα ZTE με τα ακουστικα, το σιγουρο ειναι οτι αν θες hands-free θα παρεις με το παλιο προτυπω νομιζω ompt, χωρις να είμαι απολυτα βέβαιος επειδή είμαι ολίγον άσχετος με το θέμα....τι εννοείς ompt; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ωχχχ ειναι ατιμα τηλεφωνα τα ZTE με τα ακουστικα, το σιγουρο ειναι οτι αν θες hands-free θα παρεις με το παλιο προτυπω νομιζω ompt, χωρις να είμαι απολυτα βέβαιος Το Geek παίζει με το παλιό πρότυπο αλλά το V5 (Red Bull) που είναι νεότερο κινητό παίζει με το νέο (πλέον κλασσικό) πρότυπο. Αν κρίνω από αυτό, θεωρώ ότι όλα τα ZTE που παράχθηκαν από τα τέλη 14 και έπειτα θα παίζουν με το νέο πρότυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Το Geek παίζει με το παλιό πρότυπο αλλά το V5 (Red Bull) που είναι νεότερο κινητό παίζει με το νέο (πλέον κλασσικό) πρότυπο. Αν κρίνω από αυτό, θεωρώ ότι όλα τα ZTE που παράχθηκαν από τα τέλη 14 και έπειτα θα παίζουν με το νέο πρότυπο. τι ειναι το παλιό πρότυπο ώστε να ψαξω και να αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 τι ειναι το παλιό πρότυπο ώστε να ψαξω και να αγοράσω; Στην προηγούμενη σελίδα, έχει πλήρη ανάλυση, την διάβασες και έχεις απορίες? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Στην προηγούμενη σελίδα, έχει πλήρη ανάλυση, την διάβασες και έχεις απορίες? δεν το είδα....θα το διαβάσω και θα σου πω. και κάτι άλλο: κάποιες φορές το κινητό χάνει το σήμα και όταν γίνεται αυτό βγάζει πάνω στη μπαρα τη κεραία κλασικα(ότι δεν έχει σήμα)και πισω από τη κεραία έχει ένα σχήμα που ειναι ένα ορθογώνιο τρίγωνο, ίδιο με αυτό που έχουν τα τηλεχειριστήρια στο volume.ξέρετε τι παίζει; το σήμα επανέρχεται μόνο του μετά από ώρα ή αν βιάζομαι με επανεκκίνηση. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτά είναι οκ; http://www.skroutz.gr/s/4724270/ZTE-HMZ8-C4-OMTP.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AliO Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παιδιά ξέρετε που μπορω να βρω μπαταρία για το zte geek? Κάποιο site αξιόλογο η αν καποιος που έχει δεύτερη και δεν την θέλει ας στείλει μνμ. Ευχαριστώ. Καλη πρωτομαγιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) τι ειναι το παλιό πρότυπο ώστε να ψαξω και να αγοράσω; Δημητρη παρε κατι τετοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Earphone-Converter-Adapter-Noodle-Cable-convert-OMTP-to-CTIA-or-CTIA-to-OMTP-Red-/321624566839?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ae2516c37 να γλυτωσεις και βαζεις οτι θες.. Edited May 5, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Δημητρη παρε κατι τετοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Earphone-Converter-Adapter-Noodle-Cable-convert-OMTP-to-CTIA-or-CTIA-to-OMTP-Red-/321624566839?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ae2516c37 να γλυτωσεις και βαζεις οτι θες.. ευχαριστώ Γιώργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλημέρα παιδιά,αντιμετώπιζω ενα περίεργο πρόβλημα τελευταία, όταν βγάζω τη σιμ το κινητό μ βγάζει διαφορετική στάθμη μπαταρίας(πολύ χαμηλή) ενω όταν την έχω μέσα δείχνει την κανονική.Τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixfighter Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Συμφουριτες θελω να αλλαξω οθονη στο zte..που μπορω να ψαξω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Συμφουριτες θελω να αλλαξω οθονη στο zte..που μπορω να ψαξω;;; και εγω το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Που αλλού.. στο Aliexpress.. http://www.aliexpress.com/item/LCD-Geek-V975-For-Brand-ZTE-Geek-V975-lcd-display-Digitizer-Touch-screen-with-freeshiping/2009360883.html Καλημέρα παιδιά,αντιμετώπιζω ενα περίεργο πρόβλημα τελευταία, όταν βγάζω τη σιμ το κινητό μ βγάζει διαφορετική στάθμη μπαταρίας(πολύ χαμηλή) ενω όταν την έχω μέσα δείχνει την κανονική.Τι συμβαίνει?κάτι κρασαρε.. . Κάνε ένα φλασαρισμα τη ρομ.. Edited May 19, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Προσοχή στο παραπάνω link για οθόνη γιατί μέσα γράφει ανάλυση 800χ480 αντί HD που κανονικά είναι το Geek. Μπορεί και να είναι λάθος αλλά καλύτερα να το ξέρετε από πριν οι ενδιαφερόμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Λογικα λαθος ειναι.. http://www.aliexpress.com/item/for-ZTE-Geek-V975-U988S-Full-New-LCD-Display-Panel-Screen-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens/2035579445.html Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την διαμέριση των εφαρμογών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) και εγω το ιδιο? Καλησπερα και παλι μετα απο καιρο.Στο κατω μερος της οθονης δεν δουλεουν τα capacitive keys (και λιγο πιο πανω).Αν αλλαξω την οθονη (http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens-Replacement-For-ZTE-Geek-V975-U988S-/261835910201?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cf6a2ec39) θα ειναι οκ?Και αν ναι,ειναι ευκολο?Το εχει κανει καποιος απο εδω?Eπισης ενδιαφερομαι να αγορασω καποια συσκευη που μπορει να εχει οποιοδηποτε αλλο προβλημα εκτος απο την οθονη του.Ευχαριστω. Edited July 30, 2015 by EXILES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalisk Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Καλησπερα, Μου εσπασε η οθονη στο Geek μετα απο πτωση και παρήγγειλα τη συγκεκριμένη: http://www.shop13.gr/zte-v975-geek-touch-screen-lens-black-or-p-122148.html Το πηγα για αλλαγη αλλα ο τεχνικος δε μπορεσει να αποκολλήσει το σπασμενο τζαμι. Γνωρίζει κανεις αν μπορώ να παραγγείλω ολόκληρη την οθόνη (οχι μονο το τζάμι) η καποιον ικανο τεχνικο για να κανει την αντικατασταση με την υπαρχουσα? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Καλησπερα, Μου εσπασε η οθονη στο Geek μετα απο πτωση και παρήγγειλα τη συγκεκριμένη: http://www.shop13.gr/zte-v975-geek-touch-screen-lens-black-or-p-122148.html Το πηγα για αλλαγη αλλα ο τεχνικος δε μπορεσει να αποκολλήσει το σπασμενο τζαμι. Γνωρίζει κανεις αν μπορώ να παραγγείλω ολόκληρη την οθόνη (οχι μονο το τζάμι) η καποιον ικανο τεχνικο για να κανει την αντικατασταση με την υπαρχουσα? Ευχαριστώ!! Eιναι πολυ δυσκολο στο geek να αποκολλησεις το τζαμι απο την οθονη (ειναι μαζι).Χρειαζεται ειδικο μηχανημα και παλι ειναι δυσκολο.Εγω παρηγγειλα αυτο :http://www.ebay.com/itm/291482468291?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT (ειναι και η οθονη μαζι)αφου πρωτα ειχα καταφερει να την αποσυναρμολογησω.Τωρα ειμαι σιγουρος οτι μπορω να την ξαναβαλω (αφου μου την γλυτωσε και δεν το διελυσα :happy:).Προσεχε γιατι εντοπισα και μουφες.Τουλαχιστον αυτο γραφει ΖΤΕ πανω και λεει οτι ειναι και original.Ομως ακομη δεν εχω παραλαβει για να σου πω σιγουρα . Edited August 4, 2015 by EXILES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts