EXILES Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το hotspot μια χαρα μου δουλευει (B03). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 εχω την β06 απο τον γεναρη που το πηρα και δουλευουν ολα τελεια εκτος απο το wifi που ειναι θεμα hw και το hotspot που δεν ξερω τι φταιει αλλα ενω συνδεεται με το laptop δεν δινει προσβαση στο ιντερνετ.αν πειραξω οποιαδηποτε ρυθμιση κλεινει μονο του κ για να ανοιξει ξανα θελει ρεμπουτ.δοκιμασα σημερα να περασω την μαλαισιανη αλλα δεν παιρναει ουτε απο τον updater του κινητου ουτε απο το cwm.πως την εχετε περασει οσοι την εχετε;δουλευει το hotspot σε αυτη η τσαμπα παιδευομαι να την περασω; τελικα ολα καλα την πέρασα.άπλα την ξανακατεβασα και πέρασε.το hotspot που με ενδιέφερε δουλεύει μια χαρά και ανακάλυψα οτι ειναι συμβατη κ δουλεύει η εφαρμογή της vodafone που στην β06 δεν ηταν συμβατη όπως γράφει κ στο doc στην πρώτη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 to google+ ειναι συμβατο με αυτη τη rom? Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 to google+ ειναι συμβατο με αυτη τη rom? δεν έχω ιδέα γιατί δεν το χρησιμοποιώ.στην β06 που είχα πριν το είχε στα gapps που είχα περάσει άλλά δεν ξέρω αν δούλευε δεν το χρησιμοποιησα ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) to google+ ειναι συμβατο με αυτη τη rom?Νομιζω το ειχα κατεβασει απο το store και το ειχα δουλεψει καποια στιγμη μ αυτη την ΡΟΜ (Μαλαισιας). Παντως στο ποστ 1588 το ειχαμε ξανακανει κουβεντα, αλλα μαλλον σε αλλη ΡΟΜ αναφεροσουν. Edited December 10, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 παρελαβα και εγω μπαταρια απο ali αλλα δεν εχει το αυτοκολλητο (ασπρο κοκκινο) στο πανω μερος που ειναι οι επαφες που εχει η μπαταρια που ηρθε με το κινητο. κατα τα αλλα είναι ιδια με την μπαταρια στη φωτο του πωλητη απο ebay που πηραν οι υπολοιποι. εσας εχει αυτο το αυτοκολλητο;;; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εννοεις ενα αυτοκολλητο σαν χαρτακι που εχει ακριβως στην απεναντι ακρη απο τους πολους? Το χαρτακι αυτο ειναι μεσα σε κατι σαν εσοχη. Ναι, μονον αυτη του τυπου απο το ebay το ειχε (το χαρτακι εννοω, η εσοχη υπαρχει σε ολες). Απο τρεις αλλους που πηρα απο Ali δεν το ειχαν (το χαρτακι) και συμπτωματικα (?) ηταν ολες για τα μπαζα. Η δικια σου τι ειναι, θα δειξει.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ακόμα περιμένω τη μπαταρία....από τη Παρασκευή είναι κολλημένο στο κλείσιμο από το αεροδρόμιο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εμενα σημερα μου ηρθε και η δευτερη απο τον τυπο απο eBay. Μην αγχωνεσαι, μου ετυχε να βλεπω στο tracking οτι εφτασε στο ταχ/μειο της περιοχης μου Δευτερα 7.30πμ και να μου το φερνει ο ταχυδρομος..Παρασκευη μεσημερι..!!:lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 το καλο με τα Κύθηρα είναι ότι όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και΄το ταχυδρομείο θα μου κρατήσοει τη μπαταρία μέχρι να επιστρέψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 τελικά σήμερα μου ήρθε η μπαταρία. την έβαλα και είναι στο 42%. λογικά την αφήνω μέχρι να ξεφορτίσει και τη φορτίζω ή κατευθείαν τη φορτίζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ας την να παει στο 15 και μετα δωσ` της στ` αυτια.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλήμέρα παιδιά, Δεν ασχολήθηκα πάλι με το θέμα που είχα με τα SMS και δεν το είχα διορθώσει αλλά χθες μιας που πέρασα την latest (malaysia) rom και έστησα το κινητό από την αρχή, αν γνωρίζει κανείς ακριβώς τι κάνουμε για να λειτουργήσουν τα SMS στη Wind, ας με βοηθήσει. Είχα δοκιμάσει παλαιότερα με κάποιο guide αλλά ίσως έκανα κάτι λάθος εγώ. Thanks εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μηπως να ελεγες και τι προβλημα εχεις ακριιβως? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Μηπως να ελεγες και τι προβλημα εχεις ακριιβως? Δεν μπορώ να στείλω μηνύματα SMS γιατί by default δεν είναι περασμένες σωστά οι ρυθμίσεις, είτε λόγω κάποιου bug είτε επειδή πρέπει να περαστούν με το χέρι (όπως και τις ρυθμίσεις για το 3G που τις πέρασα με το χέρι στην B06 τότε αλλά και τώρα στην Malaysian rom). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Που βρισκονταιι αυτες οι ρυθμισεις? Οχι στα settings των SMS φανταζομαι.. Της Μαλαισιας εχω και γω αλλα με Q δεν χρειαστηκε να ρυθμισω τιποτε.. Αναλογο προβλημα εχω κι εγω με το 3g. Παρ ολο που εκανα manually τις ρυθμισεις, δεν μπορεσα να συνδεθω ποτε.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Απίστευτο το γεγονός ότι ήθελε και το +30 μπροστά από τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων για να στείλει SMS. Πιο απίστευτο βέβαια ότι στο textbox που εισάγεις τον αριθμό, θέλει να τον εισάγεις σαν string (με "") γιατί αλλιώς δεν τον δέχεται ως valid και πετάει update error. Τραγικό που στο xda αναφέρουν ότι "it should display update error, this is normal" και μιας που εγώ το έβαζα χωρίς τα quotes και μου πέταγε error, θεωρούσα ότι το κάνω σωστά. Προφανώς και όχι. Μόλις το έβαλα σε quotes το δέχτηκε χωρίς error. Δεν έστελνα SMS για ~9μήνες (οκ, δεν μου λείψανε η αλήθεια είναι) επειδή έλειπε το +30 στον αριθμό και για να τον αλλάξεις έπρεπε να το γράψεις ολόκληρο μέσα σε quotes. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλη χρονια. Γιατι ολα αυτα ομως? Εγω με την ιδια ΡΟΜ ουτε που ξερω απο που αλλαζει ο αριθμος κεντρου μυνηματων. Περιεργο.. Τεςπαν, αφου το βρηκες, τελος καλο, ολα καλα. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Ρε παιδια βρειτε μου καμμια λυση να δουλεψω κι εγω ο ερμος το 3g. Δεν το καταφερα ποτε παρ ολο που εχω κανει χειροκινητα τις ρυθμισεις σε απειρους συνδυασμους.. Ο παροχος μου ειναι Q και τις ρυθμισεις τις πηρα απο εδω http://www.insomnia.gr/topic/450606-q-card-ρυθμίσεις-internet/ ποστ #3. Εχω τσεκαρει data enabled και Data roaming και εχω ξετσεκαρει το Use only 2G Networks. Αυτα εκανα αλλα δεν μπαινει με τιποτα. Δεν εμφανιζεται τιποτα απολυτως στην status bar, ουτε R ουτε Η ουτε Η+ Any idea pls? Edited January 13, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 πηρες τηλ στην εξυπηρετηση πελατων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 οχι Δημητρη, δεν χρειαστηκε, μολις ελυσα το προβλημα διαβαζοντας το forum.. Επρεπε να διαγραψω τη λεξη Internet απο το APN, οποτε μπηκε αμεσως..:rolleyes: Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Παιδια θελω τα φωτα σας, απο οσους χρησιμοποιουν 3G. Στην επιλογη WCDMA δεν εχω συνδεση 3G καθολου, (στις επιλογες WCDMA/GSM και GSM only εχω, αν και ειναι βεβαια πολυ αργο). Εσεις στην επιλογη WCDMA εχετε συνδεση με 3G ?? Η καρτα μου ειναι Q.. Edited January 16, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδια θελω τα φωτα σας, απο οσους χρησιμοποιουν 3G. Στην επιλογη WCDMA δεν εχω συνδεση 3G καθολου, (στις επιλογες WCDMA/GSM και GSM only εχω, αν και ειναι βεβαια πολυ αργο). Εσεις στην επιλογη WCDMA εχετε συνδεση με 3G ?? Η καρτα μου ειναι Q.. Έχω κανονικά 3G (wind) με μόνο WCDMA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Παιδια θελω τα φωτα σας, απο οσους χρησιμοποιουν 3G. Στην επιλογη WCDMA δεν εχω συνδεση 3G καθολου, (στις επιλογες WCDMA/GSM και GSM only εχω, αν και ειναι βεβαια πολυ αργο). Εσεις στην επιλογη WCDMA εχετε συνδεση με 3G ?? Η καρτα μου ειναι Q.. wind που έχω από μόνο του είναι επιλεγμένο στο wcdma/gsm. δεν έχω δοκιμάσει το wcdma. θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Υ.Γ. τελικα δεν έχω όταν είναι επιλεγμένο στο wcdma. τι πρόβλημα υπάρχει αν είναι επιλεγμένο στο wcdma/gsm; Edited January 17, 2015 by Dimeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Έχω κανονικά 3G (wind) με μόνο WCDMA.μιλάμε για ΖTE V975, έτσι? Εγώ στη θεση αυτή δεν έχω.. Γιατί όμως? Ποια ρομ φοράς? wind που έχω Υ.Γ. τελικα δεν έχω όταν είναι επιλεγμένο στο wcdma. τι πρόβλημα υπάρχει αν είναι επιλεγμένο στο wcdma/gsm;Εγώ ξεκίνησα να το ψάχνω ορμωμενος από το ότι είναι πολύ αργο και στο νήμα της Q μου είπαν ότι πρέπει να εχω σύνδεση και στο WCDMA only αλλά δεν.. Αυτό συμβαίνει σε κάποιες συσκευές που κυκλοφορούν Κίνα και το 3G τους εκεί είναι σε άλλη συχνότητα οπότε εδώ δεν το πιάνει, πιάνει μόνο 2G που είναι πολύ πιο αργό. Μήπως και τα δικά μας είναι τέτοια? Ποια ρομ φοράς Δημήτρη? Edited January 18, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts