Jump to content

ZTE V975 geek

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θεμα ειναι οτι δεν κατεβαζει κιολας δεδομενα...

κατι που παρατηρησα τωρα ειναι οτι οταν παταω αναζητηση δικτυων τρωει σκαλωμα

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι δεν εκανα κατι τετοιο. Μπορεισ να βοηθησεις?

Εδώ είναι τα ελληνικά APN ψάξε στο Google Πως τα προσθέτεις, πρόσθεσε μόνο του παρόχου σου.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδώ είναι τα ελληνικά APN ψάξε στο Google Πως τα προσθέτεις, πρόσθεσε μόνο του παρόχου σου.

Ευχαριστω πολυ αυτο δουλεψε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να το κανω.

Τωρα με το wifi τι κανω? Εσεις δεν ειχατε κανενα προβλημα? Λετε να εχει προβλημα η συσκευη μου?

Αυτη τη στιγμη που καθομαι κολλητα με το router πεταει το wifi , αν πεσει εστω ενα κουτακι το σημα γινεται απιστευτα αργο και δεν μπορει να ανοιξει σελιδες

Δοκίμασε να αλλάξεις channel στο WiFi σπίτι Στο router

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

γιατί ενώ όταν βάζω την πρίζα να φορτίσει ,δείχνει πως πάει να φορτίσει και τελικά δε γίνεται τίποτα;πρέπει να πατήσω κάτι συγκεκριμένο;

Δοκίμασε να αλλάξεις channel στο WiFi σπίτι Στο router

Δοκιμασα δε φαινεται να αλλαζει κατι. Θα δω και αυριο στο μαγαζι.

Παιδια ειμαι νεος στο φορουμ κι γενικα στις αγορες μεσο ιντερνετ!οποτε μια και πειρα την αποφαση να αγορασω αυτο το τουμπανακι!θελω να με διαφωτισετε ξερω ειναι λιγο εκτος τοπικ αλλα βοηθηστε με ή στειλτεμε σε αλλο τοπικ!

1.πως μπορω να φορτωσω χρηματα σε μια paypal

2.με ολες τις τραπεζες μπορω να το κανω

3.εχω σχεδον αποφασισει να το παρω απο το to2c.com

4.τι μου προτεινετε να ζητησω!

ευχαριστω εκ των προτερων!

Παιδια ειμαι νεος στο φορουμ κι γενικα στις αγορες μεσο ιντερνετ!οποτε μια και πειρα την αποφαση να αγορασω αυτο το τουμπανακι!θελω να με διαφωτισετε ξερω ειναι λιγο εκτος τοπικ αλλα βοηθηστε με ή στειλτεμε σε αλλο τοπικ!

1.πως μπορω να φορτωσω χρηματα σε μια paypal

2.με ολες τις τραπεζες μπορω να το κανω

3.εχω σχεδον αποφασισει να το παρω απο το to2c.com

4.τι μου προτεινετε να ζητησω!

ευχαριστω εκ των προτερων!

καλώς ήρθες στο φόρουμ!!

1. http://www.shopforum.gr/showthread.php?t=42502 είναι πλήρης οδηγός

2. νομίζω πως μπορείς με όλες

3. εγώ το παρήγγειλα από minideal και το παραλαμβάνω αύριο (15 μέρες αναμονή)

4. για να αποφύγεις το τελωνείο να ζητήσεις αποστολή απλού ταχυδρομείου, να του βάλουν χαμηλή τιμή και να το δηλώσουν ως δώρο (αν και ξέρουν καλά τη δουλειά τους οι Κινέζοι). επίσης αν θες μπορείς να ζητήσεις root, να έχει ελληνικά και google play.

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη και γενικα για την απαντηση!

επισης αλλη μια ερωτηση!καθως ειμαι ενας 16χρονως θελω να παιζω κι παιχνιδια

σε καμια περιπτωση δεν περιμενω κι ουτε θελω να ειναι παχνιδιδοκονσολα

αλλα να μπορει να σηκωνει μεσαια χωρις κολληματα(βλε. S3mini)

σε τι βαθμο ειναι δυνατο αυτο!

όταν φορτίζει πρέπει να είναι αναμμένο το φωτάκι?τι παίζει ρε παιδιά με τη φόρτιση?

Εγω χθες που το εβαλα να φορτισει αναβε παντως το λαμπακι και μολις γεμισε εγινε πρασινο

Ένα μικρό update, με μια ερώτηση και ένα tip για shortcuts:

1) Το πιο σημαντικό, γιατί δε μου δουλεύει με την ρουταρισμένη B06 μου το scheduled shutdown; Σε εσάς δουλεύει και αν ναι, με ποια ROM (rooted ή μη);

Αλληλούια, δουλεύει jet έχοντας βγάλει το greenify! \o/

2) Ένα bug: αν στη λίστα εφαρμογών διαλέξεις να εμφανίζονται κατά συχνότητα χρήσης (εξαιρετικά χρήσιμο), μετά από επανεκκίνηση, ξεχνά το πόσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί κάθε εφαρμογή και τις εμφανίζει πάλι σε άσχετες θέσεις

Εδώ ο φίλος Γιώργος ανέφερε ότι όλα είναι εντάξει, ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Δυστυχώς σε μένα το ξεχνάει...

4) Τέλος: μπορώ να έχω shortcut όχι σε επαφή, αλλά κατευθείαν στο νούμερό της; Με ενδιαφέρει με ένα κλικ, κατευθείαν να καλεί.

Το βρήκα κατά τύχη. Πάτε στη λίστα των εφαρμογών και πάνω δεξιά πατάτε Widgets και μετά πάνω δεξιά πατάτε shortcuts. Διαλέξτε το άμεση κλήση, θα σας βάλει το shortcut στην επιφάνεια και διαλέγετε μετά ποιο τηλέφωνο θέλετε να καλείται.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη και γενικα για την απαντηση!

επισης αλλη μια ερωτηση!καθως ειμαι ενας 16χρονως θελω να παιζω κι παιχνιδια

σε καμια περιπτωση δεν περιμενω κι ουτε θελω να ειναι παχνιδιδοκονσολα

αλλα να μπορει να σηκωνει μεσαια χωρις κολληματα(βλε. S3mini)

σε τι βαθμο ειναι δυνατο αυτο!

Είναι δυνατότερο από το S3mini, στο Antutu benchmark βγαίνει πάνω από 3 φορές γρηγορότερο από αυτό. Και o PowerVR επεξεργαστής επίσης βγάζει πολύ ζουμί ισχύος.

Δεν κάνει καφέ και έχει τα μειονεκτήματά του φυσικά, αλλά σα VFM είναι εξωφρενικά ανταγωνιστικό.

Μόλις βάζω τον φορτιστή μου βγάζει μια ειδοποίηση την οποία δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρη, "Charging stopped,the temperature is too low,has been...." το υπόλοιπο δεν μπορώ να το ανοίξω να το διαβάσω

Μόλις βάζω τον φορτιστή μου βγάζει μια ειδοποίηση την οποία δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρη, "Charging stopped,the temperature is too low,has been...." το υπόλοιπο δεν μπορώ να το ανοίξω να το διαβάσω

τι κουφό είναι αυτό πάλι αυτό;;και σε λίγο θα πάω να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ....

τι κουφό είναι αυτό πάλι αυτό;;και σε λίγο θα πάω να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ....

Μια χαρά θα είναι το δικό σου,εγώ είμαι ο γκαντέμης μαλλον...

Το βρήκα κατά τύχη. Πάτε στη λίστα των εφαρμογών και πάνω δεξιά πατάτε Widgets και μετά πάνω δεξιά πατάτε shortcuts. Διαλέξτε το άμεση κλήση, θα σας βάλει το shortcut στην επιφάνεια και διαλέγετε μετά ποιο τηλέφωνο θέλετε να καλείται.
Α, αυτο ρωτουσες? Εγω το εκανα απο τον τηλ καταλογο, στις επιλογες, λεει "place on home screen", εφ οσον εχεις φωτο στην επαφη, βγαινει στην home screen και ειναι μικροτερο απο το shortcut που λες. Βεβαια παλι πρεπει να πατησεις 2 φορες για να καλεσεις..

Δεν δοκιμαζεις με κανεναν αλλο φορτιστη? Ας ειναι και μικροτερος. Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Α, αυτο ρωτουσες? Εγω το εκανα απο τον τηλ καταλογο, στις επιλογες, λεει "place on home screen", εφ οσον εχεις φωτο στην επαφη, βγαινει στην home screen και ειναι μικροτερο απο το shortcut που λες.

Τι εννοείς είναι μικρότερο; Σα μέγεθος αυτό που λες είναι το ίδιο με την άμεση κλήση.

Βεβαια παλι πρεπει να πατησεις 2 φορες για να καλεσεις..
Για αυτό ήθελα την άμεση κλήση, με ένα κλικ άμεσο dial.

Δεν δοκιμαζεις με κανεναν αλλο φορτιστη? Ας ειναι και μικροτερος.

Δοκίμασα με έναν ιδιου μεγέθους,τώρα πλέον έχει κλείσει το κινητό και ένας θεός ξέρει πως ανοίγει ξανά.Όποιον και να βάλω μου ανάβουν απλά τα φωτάκια στα 3 πλήκτρα αφής.

Edited by catalan1992

Δοκίμασα με έναν ιδιου μεγέθους,τώρα πλέον έχει κλείσει το κινητό και ένας θεός ξέρει πως ανοίγει ξανά.Όποιον και να βάλω μου ανάβουν απλά τα φωτάκια στα 3 πλήκτρα αφής.

μόλις το πήρα στα χέρια μου και φορτίζει προς το παρόν κανονικά....έτσι νομίζω δλδ (ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι)

λογικά θα έχεις βγάλει μια μικρή ζελατίνα που υπάρχει στους πόλους της μπαταρίας.

στείλε τους μνμ στη Κίνα μήπως μπορούν να σου στείλουν άλλη μπαταρία

ή πάρε μία από εδώ....μαιμού βέβαια....τι να πω δε ξέρω

μόλις το πήρα στα χέρια μου και φορτίζει προς το παρόν κανονικά....έτσι νομίζω δλδ (ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι)

λογικά θα έχεις βγάλει μια μικρή ζελατίνα που υπάρχει στους πόλους της μπαταρίας.

στείλε τους μνμ στη Κίνα μήπως μπορούν να σου στείλουν άλλη μπαταρία

ή πάρε μία από εδώ....μαιμού βέβαια....τι να πω δε ξέρω

Έπεσα στο ελαττωματικό ,τι να πω..

Τι εννοείς είναι μικρότερο; Σα μέγεθος αυτό που λες είναι το ίδιο με την άμεση κλήση. Για αυτό ήθελα την άμεση κλήση, με ένα κλικ άμεσο dial.
Εβγαλα widjet της επαφης στην οθονη οπως ειπες και αυτο που εβγαλα (μαζι με ενα μαυρο παραθυρο διπλα) ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εκανα εγω. Παντως και στα δυο πατας δυο φορες για να καλεσεις, σωστα? Εσυ τωρα πατας μια φορα και καλει?

Μαλλον εχει κλεισει το κινητο επειδη ειναι αδεια η μπαταρια. To κοκκινο λεντακι αναβει οταν βαζεις να φορτισεις? Παντως 99% ειναι προβλημα μπαταριας-φορτιστη και μαλλον της πρωτης. Δεν ειναι κανενας κοντα σου με τετοιο κινητο να δοκιμασεις αλλη μπαταρια?

Παιδια καμμια εξτρα μπαταρια πηρε κανεις σας?

Τι διαφορες εχει η ΡΟΜ Λευκορωσιας με την official?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Εβγαλα widjet της επαφης στην οθονη οπως ειπες και αυτο που εβγαλα (μαζι με ενα μαυρο παραθυρο διπλα) ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εκανα εγω. Παντως και στα δυο πατας δυο φορες για να καλεσεις, σωστα? Εσυ τωρα πατας μια φορα και καλει?

Λάθος πράγμα βγάζεις, δε θέλει widget, θέλει shortct. Δηλαδή στο μενού εφαρμογών, πατάς μία φορά πάνω δεξιά το κουμπί Widgets και αμέσως μετά πάνω δεξιά το κουμπί shortcuts!

εχει κανει κανεις απο εδω καποιο hand-on

ή μπορει να κανει καποιο;;

http://www.myphone.gr/d/zte/geek.345/hands-on/

τα βιντεο δεν φταίω, γκαντεμια :lol:

Μαζευτικαν τα προβληματα βλεπω... και να πεις οτι ειμαστε οι πρωτοι που το πηραμε... τιβνσπω.

Λοιπον εγω τους εστειλα μυνημα στο minideal. Συνεχιζει το προβλημα μου με το wifi. Αυτη τη στιγμη ειμαι σε διπλανο δωματιο απο το ρουτερ με σημα 3/4. Στο φορουμ μπαινω κουτσα στραβα αλλα για YOUTUBE ουτε λογος.

Μονο μη χρειαστει το στειλω πισω........