Tr3LaRaS Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι κομπλε. Γενικα μην ακους τις ******** δικαιολογιες που σου λενε, πιεζε τις καταστασεις και να ζητας το δικιο σου.Απο χθες που το πηρα ως τωρα μου το εχει κανει το ιδιο προβλημα 6 φορες...πως αυτοι δε βρισκουν τιποτα δε μπορω να το καταλαβω.τωρα μιλησα με τα κεντρικα και μου ειπαν να το ξαναπαω στη Smartec και να ζητησω αντικατασταση...το θεμα ειναι οτι ποσο καιρο θα χρειαστει γι αυτο το θεμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Απο χθες που το πηρα ως τωρα μου το εχει κανει το ιδιο προβλημα 6 φορες...πως αυτοι δε βρισκουν τιποτα δε μπορω να το καταλαβω.τωρα μιλησα με τα κεντρικα και μου ειπαν να το ξαναπαω στη Smartec και να ζητησω αντικατασταση...το θεμα ειναι οτι ποσο καιρο θα χρειαστει γι αυτο το θεμα ? σου δίνουν ένα κουπόνι και με αυτό πας στο κατάστημα που αγόρασες το*core*και σου δίνουν ένα άλλο! Στο λέω από προσκοπική εμπειρία good luck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 σου δίνουν ένα κουπόνι και με αυτό πας στο κατάστημα που αγόρασες το*core*και σου δίνουν ένα άλλο! Στο λέω από προσκοπική εμπειρία good luckτο θεμα ειναι οτι μου ειπαν να το παω παλι στη smartec να το ξαναδουν και να κανω αιτημα αντικαταστασης και θα το κανονισουν....ελα ομως που παλι μου απαντησαν οτι δεν εχει προβλημα το κιν....πηρα τη samsung τα ακουσε μια εκει και μου λεει θα κανονισουμε αλλα θα φαει μια βδομαδα....πρεπει να παω παλι το core η μπορω να παρω αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 το θεμα ειναι οτι μου ειπαν να το παω παλι στη smartec να το ξαναδουν και να κανω αιτημα αντικαταστασης και θα το κανονισουν....ελα ομως που παλι μου απαντησαν οτι δεν εχει προβλημα το κιν....πηρα τη samsung τα ακουσε μια εκει και μου λεει θα κανονισουμε αλλα θα φαει μια βδομαδα....πρεπει να παω παλι το core η μπορω να παρω αλλο ? Από την smartec θα πάρεις το χαρτάκι της αντικατάστασης!!! Και ναι, μια βδομάδα κάνει συνήθως για να βγει το πιστωτικό να πάρεις άλλο κινητό!!! Εννοείται ότι θα το αφήσεις πάντως...αλλά δεν ξέρω τώρα αν στην περιπτωση σου σου δώσουν αυτοί άλλο κινητό και δεν σου δώσουν καθόλου κουπονάκι για άλλο κινητό(αυτήν την λεπτομέρεια δεν την κατέχω)!! Πήγαινε το και πες τους ότι έχεις συνεννοηθεί με τα κεντρικά της samsung όσο πιο γρήγορα μπορεις για πάρεις το καινούργιο το γρηγορότερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Από την smartec θα πάρεις το χαρτάκι της αντικατάστασης!!! Και ναι, μια βδομάδα κάνει συνήθως για να βγει το πιστωτικό να πάρεις άλλο κινητό!!! Εννοείται ότι θα το αφήσεις πάντως...αλλά δεν ξέρω τώρα αν στην περιπτωση σου σου δώσουν αυτοί άλλο κινητό και δεν σου δώσουν καθόλου κουπονάκι για άλλο κινητό(αυτήν την λεπτομέρεια δεν την κατέχω)!! Πήγαινε το και πες τους ότι έχεις συνεννοηθεί με τα κεντρικά της samsung όσο πιο γρήγορα μπορεις για πάρεις το καινούργιο το γρηγορότερο!!!Μου ειπαν να περιμενω να με παρει ο υπευθυνος της Samsung που κανονιζει τις αλλαγες αλλα και παλι δε βρισκουν βλαβη αλλα απο κει και περα ειναι θεμα του υπευθυνου και ειναι τοσο ρεμαλια που χθες που το πηγα τους ειπα 3 φορες οτι παει για αλλαγη και σημερα που τους πηρα δεν το ειχαν γραψει καν και το ειχαν βγαλει για να το παρω...καποιος θα φαει φαπες μου φαινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kHELBEN-GR19 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλησπέρα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Samsung Galaxy Core και έχω το ίδιο πρόβλημα με το WIFI. Έχω την έκδοση 4.1.2 με update τελικά λύνεται το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλησπέρα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Samsung Galaxy Core και έχω το ίδιο πρόβλημα με το WIFI. Έχω την έκδοση 4.1.2 με update τελικά λύνεται το πρόβλημα?αν κανεις το update λυνετε ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ακομα να με παρουν απο τη Samsung και εχω αρχιζει και περνω αναποδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 σ/κ λιγο δυσκολο να σε παρουν. Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) σ/κ λιγο δυσκολο να σε παρουν.πηρα στη smartec και οπως παντα δε βρισκουν λεει προβλημα στο κιν και σημερα θα κανανε την αιτηση αντικαταστασης αλλα δε ξερουν αν θα γινει δεκτη οποτε πηρα και στη samsung και τους ειπα οτι αν δε μου κανουν αντικατασταση δε παραλαμβανω πισω το κιν μου και προχοραω σε καταγγελια μπας και βγαλω ακρη αν γινει αντικατασταση συσκευη απο που περνω ? Edited December 9, 2013 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 σημερα πηρα αρνητικη απαντηση για αντικατασταση του κινητου τι αλλο μπορω να κανω με τους μακακες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Υπαρχει περιπτωση το κινητο μας να παρει αναβαθμιση 4.4 kitkat http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/12/4.4-mid-range-devices1.jpg http://www.sammobile.com/2013/12/06/samsung-considering-android-4-4-kitkat-for-galaxy-s3-mini-ace-3-galaxy-core-and-other-low-cost-devices/ Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Υπαρχει περιπτωση το κινητο μας να παρει αναβαθμιση 4.4 kitkat http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/12/4.4-mid-range-devices1.jpg http://www.sammobile.com/2013/12/06/samsung-considering-android-4-4-kitkat-for-galaxy-s3-mini-ace-3-galaxy-core-and-other-low-cost-devices/ Εδώ λέει για το δίκαρτο(i8262)αλλά ας το πάρει έστω εκείνο κ μετά βλέπουμε κ γι αυτό. ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αν ειναι να κανουν στο δικαρτο τοτε θα κανουν και στο μονοκαρτο, δεν παιζει να επιλεξουν ενα απο τα 2 ΙΔΙΑ μοντελα. Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αν ειναι να κανουν στο δικαρτο τοτε θα κανουν και στο μονοκαρτο, δεν παιζει να επιλεξουν ενα απο τα 2 ΙΔΙΑ μοντελα. Ειδωμεν λοιπόν. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εμενα τελικα το κινητο αλλαχτηκε απο τη Samsung και ειμαστε στις δοκιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ενημερωσε μας πως σου φαινεται. Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ενημερωσε μας πως σου φαινεται.μεχρι τωρα δειχνει να δουλευει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 καλησπερα καποιον φορτιστη αυτοκινητου εχετε να μου προτεινετε ;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ενημερωσε μας πως σου φαινεται.τελικα μετα και την αλλαγη του κινητου κανει παλι τα ιδια οποτε φταιει η cosmote και το 3g της και απο αυριο θα τα ακουσουν αυτοι γιατι συνεχιζουν να μου λενε οτι το 3g τους στη καλλιθεα ειναι πληρης κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsala Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ρε παιδια πως γινεται το συγκεκριμενο τηλεφωνο screen mirroring σε tv?εχει mhl?τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καποιες φορες οταν μπαινω στο μαρκετ γινονται αναβαθμισεις σε εφαρμογες αχρηστες,αυτο καταλαμβανει χωρο στη ραμ ετσι δεν ειναι?Πως μπορουμε να το αποφυγουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καποιες φορες οταν μπαινω στο μαρκετ γινονται αναβαθμισεις σε εφαρμογες αχρηστες,αυτο καταλαμβανει χωρο στη ραμ ετσι δεν ειναι?Πως μπορουμε να το αποφυγουμε? πρωτα απ ολα αναβαθμισεις γινονται μονο αν θελουμε εμεις ;) (θα πρεπει να ξετικαρεις την επιλογη αυτοματης αναβαθμισης εφαρμογων)δευτερων εφ οσον εχουμε ηδη εγκατεστημενες τις εφαρμογες...τα updates αυτων πιανουν τον ιδιο χωρο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δλδ τα mb που κατεβαινουν δεν πιανουν χωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anrim27 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Γεια σας. Εχω το galaxy core και θα ηθελα να εχω σε αυτο το κλασσικο widget, που λεγεται "ειδησεις και καιρος" που αναφερει τον καιρο και την προγνωση για αυτον για την περιοχη που εχεις επιλεξει αλλα και τις σημαντικοτερες ειδησεις απο Ελλαδα(στα ελληνικα),ετσι οπως ειχα στο προηγουμενο galaxy ace που ειχα. Εχω ψαξει στο google play αλλα δεν βρηκα κατι. *Sorry,αν παραθετω την απορια μου σε λαθος νημα. Αν θελετε πειτε που θα επρεπε να γραψω την ερωτηση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts