GIANNHS7 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και πως θα το ρουταρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Κατεβασε στο κινητο σου το framaroot και διαβασε λιγες σελιδες πισω. Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ειναι σιγουρο πως δεν θα παρει την 4.2.2?Και γιατι να μην την παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 το πρότηνα σε φίλο μου το κινητό είναι best value for money αλλα έχει πρόωλημα και αυτός με το wifi στο σπήτι του Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Έχει κανείς την παρακάτω θήκη; http://www.skroutz.gr/s/3749200/Samsung-Protective-Cover-Blue-i8260-Galaxy-Core.html Είναι φυσιολογικό που η μεμβράνη που έχει πίσω έχει αρχίσει να φεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Έχει κανείς την παρακάτω θήκη; http://www.skroutz.gr/s/3749200/Samsung-Protective-Cover-Blue-i8260-Galaxy-Core.html Είναι φυσιολογικό που η μεμβράνη που έχει πίσω έχει αρχίσει να φεύγει; Τι εννοείς ότι φεύγει η μεμβράνη; εννοείς ότι ξεθωριάζει το καπάκι του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Από την πίσω μεριά έχει μια μεμβράνη. Όποιος την έχει καταλαβαίνει τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Από την πίσω μεριά έχει μια μεμβράνη. Όποιος την έχει καταλαβαίνει τι εννοώ. Λυπάμαι δεν την έχω για να ξέρω ακριβώς αλλά όταν λες ότι έχει βγει... μήπως εννοείς την μεμβράνη που υπάρχει όταν ένα προϊόν είναι καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δεν ξέρω, ίσως να είναι μεμβράνη που υπάρχει όταν ένα προϊόν είναι καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κατα πασα πιθανοτητα εννοεις την πλαστικη μεμβρανη που ειχε επειδη ειναι καινουριο. Βγαλτην. Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talyho Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Για την συνδεση στο router linksys εχω να πω οτι και εγω δεν σνυδεομαι μεσω tablet η του SAMSUNG CORE.Συνεδεσα ομως ενα AP TP LINK 150MBPS μεσω LAN και συνδεθηκα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 εχει βρει κανεις καμια μπαταρια (εστω και κινεζικη ) με πιο πολλα mAh? εγω εχω το δικαρτο αλλα λογικα ιδιες μπαταριες παιρνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλημερα ξέρετε κανένα καλο screen record? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis282 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλησπερα και γω αγορασα πριν λιγες μερες το core και ειμαι θυμα του wifi στο σπιτι. τελικα το προβλημα ειναι στην hol, στη samsung η καπου αλλου;και αν ειναι στην hol με αντικατασταση ρουτερ θα γινει κατι η πρεπει να αλλαξω εταιρια; Το ρουτερ μου ειναι τοNetFaster IAD (POTS).απο το 2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλησπερα και γω αγορασα πριν λιγες μερες το core και ειμαι θυμα του wifi στο σπιτι. τελικα το προβλημα ειναι στην hol, στη samsung η καπου αλλου;και αν ειναι στην hol με αντικατασταση ρουτερ θα γινει κατι η πρεπει να αλλαξω εταιρια; Το ρουτερ μου ειναι τοNetFaster IAD (POTS).απο το 2004 μανωλη αν διαβασεις τα παλια ποστ θα δεις οτι το ρουτερ ειναι το θεμα,οποτε με αλλαγη αυτου ολα θα ναι φινα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλησπερα και γω αγορασα πριν λιγες μερες το core και ειμαι θυμα του wifi στο σπιτι. τελικα το προβλημα ειναι στην hol, στη samsung η καπου αλλου;και αν ειναι στην hol με αντικατασταση ρουτερ θα γινει κατι η πρεπει να αλλαξω εταιρια; Το ρουτερ μου ειναι τοNetFaster IAD (POTS).απο το 2004Επειδη και γω εχω hol και ειχα και γω θεμα με το ρουτερ ζητα αντικατασταση λογο ασυμβατοτητας του ρουτερ σου και πες τους να σου στειλουν να σου στειλουν το Netfaster3 που ειναι το καλυτερο απο ολα που δινουν και ειναι και μικρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 http://sadvance.blogspot.in/2013/11/nominated-galaxy-devices-which-will-get.html αν παρει 4.4 κ το core...ε ρε γλεντια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 σαν πολλές συσκευές λέει στη λίστα! Δεν νομίζω να πάρουν όλες.... Ιδικά το s2 δεν υπάρχει περιπτωση! Αυτή είναι η γνώμη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 σαν πολλές συσκευές λέει στη λίστα! Δεν νομίζω να πάρουν όλες.... Ιδικά το s2 δεν υπάρχει περιπτωση! Αυτή είναι η γνώμη μου! η δικ μου ειναι οτι ουτε το 20% απ αυτα που λεει η λιστα...αλλα αφο το ειδα ειπα να το ποσταρω να ευθυμήσουμε βρε αδερφε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis282 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ζητησα μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα hol αλλα σαμσουνγ και δεν το αλλαζουν.οποτε πηγα απο τα κεντρικα της hol και τους εβαλαν να το συνδεσουν με ενα αλλο .τελος μου εδωσαν καινουριο. Τωρα ολα οκ Cellpipe 7130 RG δεν ειχαν NetFaster εκει μονο με courier. Κατα τ' αλλα το κινιτο ειναι απαιχτο παιδια αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 και ποτε θα παρει την 4.4 το Core ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 και ποτε θα παρει την 4.4 το Core ? πλακα κανεις τωρα ετσι?ισως ποτε..απλα ποσταρα μια 'ειδηση'απο ενα site(να το κανει ο θεος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 πλακα κανεις τωρα ετσι?ισως ποτε..απλα ποσταρα μια 'ειδηση'απο ενα site(να το κανει ο θεος)καμια αλλη αναβαθμιση θα παρει η θα κολησουμε στην 4.1.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημερα, προσπαθω να κρυπτογραφήσω την καρτα sd, αλλά καμμια επιλογή δεν ειναι εντονη για να την τικάρω, ολες αχνοφαινονται, ξερει καποιος γιατι και πως μπορω να κανω την κρυπτογραφηση; Κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Θέλω να μου πουν την γνώμη τους οι κάτοχοι του κινητού.Γενικά είναι γρήγορο αξίζει τα λεφτά του...Επίσης σε σχέση με το σ3 μίνι τι γνώμη έχετε?Το μίνι το έχω και είμαι ικανοποιημένος :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts