kodorevi8ulis Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Στην 1η σελίδα του θρεντ υπάρχει λινκ για ένα αρχείο που το φλασαρουμε για να έχουμε 160 χαρακτήρες στο SMS με την default εφαρμογή. Το λινκ είναι Dropbox και δυστυχώς δεν δουλεύει. αν το έχει κάποιος ας το ανεβασειπαλθ η μου στείλει ένα λινκ έστω και με pm. και να υπήρχε δεν θα δούλευε (αν έχεις v6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Είμαι στην v5 και είμαι ΟΚ. Γιαυτό το ψάχνω, το είχα βάλει αλλά ξαναστησα το κινητο και δεν το ειχα κρατήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 λοιπον το αρχειο "polska κατι" το βρηκα το ειχα κρατημενο στο πισι , το φλασαρα απο twrp recovery αλλα μου μετεφρασε το Μυνηματα σε Messaging το οποιο ανοιγει μεν αλλα μερικα δευτερολεπτα μετα κανει fc. τί κανω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 λοιπον το αρχειο "polska κατι" το βρηκα το ειχα κρατημενο στο πισι , το φλασαρα απο twrp recovery αλλα μου μετεφρασε το Μυνηματα σε Messaging το οποιο ανοιγει μεν αλλα μερικα δευτερολεπτα μετα κανει fc. τί κανω λαθος ? δεν μπορείς να φλασάρεις οποιοδήποτε αρχείο πρέπει να βρεις το αντίστοιχο με την έκδοση σου π.χ. έχεις την Miui που βγήκε στις 25/01 ; ε πρέπει να δεις αν υπάρχει για εκείνη την ημερομηνία ή έστω κάποιο άλλο με κοντινή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ειχα κρατησει μπακαπ απο το twrp recovery καθενος patition, το μαρτιο του 2015, επανεφερα το συστεμ, και μετα το φλασαρα. Το περιεργο ειναι οτι το όταν ειχα πάρει μπακαπ είχα ηδη φλασαρρει το συγκεκριμένο update, και δούλευε, μήπως αποθηκεύεται κάπου άλλου, π.χ. στο data ή στο .androidsecure ? Επισης, η rom που χρησιμοποιώ δεν ρην την εχω αλλάξει ποτε. Το ξαναφλασαρα το ζιπακι μόλις τώρα αλλά δεν... Επανέφερα παλι το image απο recovery και έχω 60 χαρακτήρες. Δυστυχώς to handsent βλέπει μονο τη μια σιμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Λοιπόν ή λύση βρέθηκε , ορίστε οι σύνδεσμος για 160 χαρακτήρες : https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5938-MOD-stock-Mms-apk-με-160-χαρακτήρες-χωρητικότητα/#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 έβαλα κι εγώ επιτέλους την v.6 (Ελληνική-modded),όλα μάλλον καλά,αλλά τι γίνετε με την camera που δεν βλέπει SD? κάποια ρύθμιση ή θέλει άλλο apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 έβαλα κι εγώ επιτέλους την v.6 (Ελληνική-modded),όλα μάλλον καλά,αλλά τι γίνετε με την camera που δεν βλέπει SD? κάποια ρύθμιση ή θέλει άλλο apk? Θελει πειραγμενο kernel http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6204324#post6204324 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Θελει πειραγμενο kernel http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6204324#post6204324 μα ο kernel είναι πειραγμένος στην modded.Απλά δεν μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν το apk της κάμερας, όπως και δούλεψε..... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλησπέρα πάω να κάνω μια εφαρμογη εγκατασταση και μου λεει η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη.γιατι το λεει αυτο???ξερει κανεις???ευχαριστω Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Παιδιά επειδή αύριο θα περάσω μια rom σε εναν φίλο να ρωτησω αν κάποιος έχει δοκιμάσει την τελευταια v6 ελληνική!μιλάω για την gtv 5.7.31.όλα καλα με αυτήν? Η να του περάσω την 5.7.31 moded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 περασα χτες την 5,7,31 moded. Το μονο προβλημα η καμερα που δεν μπορει να αποθηκευσει τις ληψεις. Η λυση ειναι λιγα ποστ πιο πανω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Του πέρασα τελικά την 5.7.31(όχι την monded)κ όλα καλά. Αποθηκεύει κανονικά φώτο κ βίντεο απο κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbel Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) έβαλα κι εγώ επιτέλους την v.6 (Ελληνική-modded),όλα μάλλον καλά,αλλά τι γίνετε με την camera που δεν βλέπει SD? κάποια ρύθμιση ή θέλει άλλο apk? Θέλει άλλο apk. Εγώ πριν κάνω την αναβάθμιση σε 5.8.6 (https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5959-5-8-6-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1) πήρα από το update.zip που βρήκα στο http://en.miui.com/thread-99836-1-1.html το αρχείο system/priv-app/miui-camera.apk και το αντικατέστησα στην rom της αναβάθμισης. Έτσι η κάμερα δουλεύει μια χαρά και έχω τα πλεονεκτήματα της modded. Edited August 11, 2015 by akisbel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Πέρασα και γω την modded,ή κάμερα δεν αποθηκεύει αλλά μικρό το κακό χρησμοποιω την fv5 έτσι και αλλιώς, Εγώ βρισκω ένα άλλο κουλο Όταν κλειδωσω τη συσκευη και πάω να την ανοιξω ξανά με βγαζει σε γκριζα οθόνη που λέει, thank you for supporting miui Έχει ένα πεδιο χρήστη και ένα πεδιο κωδικού και την επιλογή validate, Τι γράφω εκεί δεν ξέρω αλλά και να ηθελα δεν μπορώ,στον χρήστη βγάζει πληκτρολόγιο με νούμερα μόνο Και ατο ν κωδικό βγάζει πληκτρολόγιο με γράμματα, Για να φυγω από κει τραβάω κάτω ειδοποιήσεις παταω στο settings shortcut και μόνο τότε μπορώ να μπω στο μενού. Πως γίνεται να μη εμφανίζεται καθόλου αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Φουσκωμένη μπαταρία στο συρτάρι (από eBay) Πού είπαμε την πετάμε αυτήν; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 εχει Ota updates η v6 ελληνικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Η ελληνική δεν ξέρω γιατί δεν την έχω βάλει αλλά έχει η multi από xiaomi.eu εβδομαδιαία. Αυτή την εβδομάδα δεν έχουν βγάλει γιατί λέει πως περιμένουν να βγάλουν την v7. Δεν ξέρω όμως αν θα έχει v7 και για το redmi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Η ελληνική δεν ξέρω γιατί δεν την έχω βάλει αλλά έχει η multi από xiaomi.eu εβδομαδιαία. Αυτή την εβδομάδα δεν έχουν βγάλει γιατί λέει πως περιμένουν να βγάλουν την v7. Δεν ξέρω όμως αν θα έχει v7 και για το redmi 1 υπάρχει ήδη επίσημη v7 (developer) !!! http://en.miui.com/download-82.html#131 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Το ξέρω αλλά αυτή δεν έχει ελληνικά. Περιμένω να βγει η μουλτι από xiaomi.eu με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 εχει multi rom με ελληνικα miui 7 στο miuiandroid.com την εβαλα ηδη στο redmi 2 και εχω miui 7 με ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 από την στιγμή που αναβάθμισα σε v.6, έχω κάποιες φορές ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη. έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 από την στιγμή που αναβάθμισα σε v.6, έχω κάποιες φορές ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη. έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? οχι δουλευει σε εμενα απροβληματιστα τοσο καιρο που ειχα την v6 γιατι τωρα εχω την v7 ελληνικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Σήμερα ξαφνικά μου βγάζει ένα χαζο μήνυμα: Chrome έχει περιοριστει από τη χρήση wlam δικτύων , και δεν μπορώ να κάνω ανανέωση δεδομένων σε κάποια app , όπως το Facebook, τα ειδήσεις και καιρός κλπ. Είμαι με την v5 ακόμα ! , και μπαίνω στο νετ με wifi, Όταν μπαίνω με 3g no problem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Σήμερα ξαφνικά μου βγάζει ένα χαζο μήνυμα: Chrome έχει περιοριστει από τη χρήση wlam δικτύων , και δεν μπορώ να κάνω ανανέωση δεδομένων σε κάποια app , όπως το Facebook, τα ειδήσεις και καιρός κλπ. Είμαι με την v5 ακόμα ! , και μπαίνω στο νετ με wifi, Όταν μπαίνω με 3g no problem. η miui έχει firewall, δες μήπως απέκλεισες κατά λάθος αυτές τις εφαρμογές στο κέντρο ασφαλείας/δεδομένα,/περιορισμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts