koukloukou Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) βρε παιδια ξερω το εχω πει πολλες φορες,αλλα κανεις δεν εχει απαντησει η δεν το εχω ρωτησει. απο το ibuygou,εχει παραγγειλει κανεις?ποσο καιρο του εκανε να ερθει?γιατι το στελνουν με σουηδικο ταχυδρομειο τωρα γιατι αυτο δεν ξερω,αφου λεει sg post. εμενα συνεχιζετε η αγωνια 44ημερες εχω κανει dispute αν σε 20 ημερες δεν εχει ερθει θα κανω και ενα claim να παρω τα λεφτα μου πισω. εγω πιστευω χαθηκε το πακετο απο τις 5/5 εχει να ανανεωθει το traking. είχα πάρει ακουστικά για το κόκκινο ρύζι. σε 15 μέρες ήταν εδώ και με συστημένο μάλιστα.τωρα περιμένω κάτι screen protector s.δεν ειχα καποιο θεμα Edited May 24, 2014 by koukloukou Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 παιδια εφερα ακουστικα για το ρυζακι μου τα pistons αλλα ενω εχω τερμα τον ηχο δεν ακουγονται πολυ δυνατα οι συνομιλιες...μπορω να το δυναμωσω απο καπου αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 είχα πάρει ακουστικά για το κόκκινο ρύζι. σε 15 μέρες ήταν εδώ και με συστημένο μάλιστα.τωρα περιμένω κάτι screen protector s.δεν ειχα καποιο θεμα απο αυτο το σαιτ?συστημενο δηλαδη επελεξες κουριερ?η εβαλες το τσαμπα μετα μεταφορικα?εγω επελεξα το απλο αλλα εβαλα και εγγυηση αμα θες που το κοστος ειναι στα 3 ευρω. κανε μια χαρη κοιτα λιγο αυτο #4547 σου εβγαζε στο τρακινγκ αυτα?το local mail tracinkg?αυτο δεν εχει ανανεωθει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 παιδια εφερα ακουστικα για το ρυζακι μου τα pistons αλλα ενω εχω τερμα τον ηχο δεν ακουγονται πολυ δυνατα οι συνομιλιες...μπορω να το δυναμωσω απο καπου αλλου? Tα κουμπια δουλευουνε; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 παιδια εφερα ακουστικα για το ρυζακι μου τα pistons αλλα ενω εχω τερμα τον ηχο δεν ακουγονται πολυ δυνατα οι συνομιλιες...μπορω να το δυναμωσω απο καπου αλλου? από που τα πήρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Επειδή έχουμε ένα πρόβλημα με το 1s και δεν βγάζουμε άκρη αν γίνεται να μας βοηθήσετε. Όσοι παραλάβαμε χθες κάναμε update στην JHCCNBD24.0. Επειδή όμως έχει βγεί η ελληνική στην ίδια έκδοση ( https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5837-Stable-24-0-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1S-GTV-3-5/ ). Πρώτον: πρέπει να κάνουμε root για να την περάσουμε? δεύτερον: βρήκαμε αυτό για root: http://en.miui.com/thread-21881-1-1.html παίζει να μας βγάλει πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ, και συγγνώμη που γράφω σε λάθος ποστ αλλά είμαστε newbies της xiaomi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εγω εχω την 0.13 που εβαλα απο το xiaomi.gr. Δεν μου ερχονται ομως αναβαθμισεις, εσας σας ερχονται? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εγω εχω την 0.13 που εβαλα απο το xiaomi.gr. Δεν μου ερχονται ομως αναβαθμισεις, εσας σας ερχονται? αν έβαλες την ελληνική μην περιμένεις OTA αναβαθμίσεις αν έβαλες την επίσημη κινεζο/αγγλική (που δε νομίζω) μην περιμένεις κάθε εβδομάδα ΟΤΑ αναβαθμίσεις το ρύζι , επίσημα , αναβαθμίζεται ανά δίμηνο περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 αν έβαλες την ελληνική μην περιμένεις OTA αναβαθμίσεις αν έβαλες την επίσημη κινεζο/αγγλική (που δε νομίζω) μην περιμένεις κάθε εβδομάδα ΟΤΑ αναβαθμίσεις το ρύζι , επίσημα , αναβαθμίζεται ανά δίμηνο περίπου Οκ την ελληνικη εβαλα. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Οκ την ελληνικη εβαλα. :) οπότε όπως την έβαλες έτσι θα περνάς τις όποιες αναβαθμίσεις βγάζουν από εκεί (γνώμη μου δεν χρειάζετε να αναβαθμίζεις κάθε βδομάδα εκτός αν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Δε μου συχρονιζει τις φωτογραφιες στο my mi cloud ενω ειναι ενεργοποιημενο. Στην αρχη τις συχρονιζε, τωρα οχι.Ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Προσπάθησα να περάσω ένα theme από το xiaomi.gr και δεν το φορτώνει επειδή λέει ότι δεν έγινε download μέσω των themes του κινητού. Τι πρέπει να κάνω; Επίσης που αλλού υπάρχουν themes; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Βρε παιδιά κανένα add blocker καλό έχετε βρε να κόβει τις διαφημίσεις απο τα παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Βρε παιδιά κανένα add blocker καλό έχετε βρε να κόβει τις διαφημίσεις απο τα παιχνίδια; Adaway.... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Adaway.... Σίγουρα το λένε έτσι;γιατί στο playstore δεν μου το εβγαλε. Έβγαλε κάτι αλλά ,adware ad blocker plus block it air push detector κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Agaway γκουγκλισε το, δεν υπάρχει στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Agaway γκουγκλισε το, δεν υπάρχει στο playstore επι πληρωμη ειναι?γιατι το γκουκλαρα αλλα κατι λεει για donate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 επι πληρωμη ειναι?γιατι το γκουκλαρα αλλα κατι λεει για donate https://f-droid.org/repo/org.adaway_48.apk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 https://f-droid.org/repo/org.adaway_48.apk ωπ ευχαριστω πολυ φιλε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 καλα μας ξεχασε η xiaomi?στο honor 3c σε λιγο καιρο θα βγαλουν 4.4 και εμας τιποτα?μπραβο... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 ωπ ευχαριστω πολυ φιλε.:) Τίποτα, να 'σαι καλά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παίδες επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού για έναν φίλο μου θα ήθελα να μου πει κάποιος διότι δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρο το νήμα ποια είναι αν υπάρχουν τα μέχρι στιγμής γνωστά προβλήματα του κινητού.. Γενικά αξίζει σαν αγορά... Από το διάβασμα που έχω κάνει μου φαινεται μια από τις καλύτερες επιλογές μαζί με το lenovo s820...αλλά κλίνω προς αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Πολύ καλό χωρίς προβλήματα. Αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη κοίτα το 1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Από πότε το 1ς έχει μεγαλύτερη οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Πολύ καλό χωρίς προβλήματα. Αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη κοίτα το 1s ιδια οθονη εχουν.η ρομ αλλαζει και ο επεξεργαστης Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts