nico4gr Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Στη Q πρέπει να ενεργοποιήσεις και το data roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 χρησιμοποιοντας το δημιουργουντε διαφορες αποριες,οπως που βρισκεται το updater.app? οταν παω στο : about device-system updates και πατησω στο δευτερο με στελνει παλι home screen χωρις να φαινεται οτι γινεται κατι. πως κανουνε λοιπον αναβαθμιση η εστω ελεγχο αυτης απο τη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis89 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Στη Q πρέπει να ενεργοποιήσεις και το data roaming δυστυχως το εχω κανει κι αυτο αλλα κ παλι δν συνδεονται...μηπως πρεπει ν ενεργοποιησω κτ αλλο στη Q, γτ δν εχω ξαναχρησιμοποιησει τ Q για δεδομενα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ρυθμίσεις Internet @ Q Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) χρησιμοποιοντας το δημιουργουντε διαφορες αποριες,οπως που βρισκεται το updater.app? οταν παω στο : about device-system updates και πατησω στο δευτερο με στελνει παλι home screen χωρις να φαινεται οτι γινεται κατι. πως κανουνε λοιπον αναβαθμιση η εστω ελεγχο αυτης απο τη συσκευη? Και σε μενα αυτο συμβαινει. Μαλλον εχεις κι εσυ τη multi ROM απο το μαγαζι που το πηραμε το οποιο υποθετω εχει διωξει την εφαρμογη για update για να μην την κανουμε και χασουμε τα ελληνικα και το root. Ας επιβεβαιωσει καποιος. Καλησπερα στην παρεα . Παρελαβα κι εγω απο to2c με την multi. Νταξ', τί να πουμε; Κινιταρα με την καλυτερη ROM που υπαρχει. Ακομα περιμενω την MIUI για το G2 και εχω ξενερωσει. Θελω να ρωτησω πώς θα αλλαξω τα κινεζικα της μαμα εφαρμογης βιντεο; Να παρω το gallery.apk απο καποια αλλη ROM; Τωρα βλεπω οτι το gallery.apk εγινε galaxy4.apk ή κανω λαθος; Ευχαριστω. Για αυτο ξερουμε κατι; Τελος, ποια ακουστικα προτεινεται να παραγγειλω μεχρι 10€; Ευχαριστω. Edited April 17, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 εγω ζητησα αγγλοκινεζικη μεσα λεει MIUI-JHBCNAL25.0 multi ειναι αυτη?ελληνικα εχω σαν επιλογη οποτε φανταζομαι ειναι multi, δεν με νοιαζει και πολυ απλα να ξερω και τι εχω! σημαντικο μειον συνεχιζω να βρισκω το αδυναμο 3g. στην εγγραφη βιντεο συμπεριφερεται μια χαρα ο ηχος, στην κληση ο συνομιλητης ακουει δυνατα και καθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Με κοσμοτε πάντως μια χαρα είναι το 3g μου ποτρ δεν ειχα θέμα με το σήμα του τηλεφώνου. Gps επίσης πολύ καλό. Είναι από τις καλύτερες αγορές που εχω κανει το κινητακι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis89 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ρυθμίσεις Internet @ Q Σ ευχαριστω φιλε μ, κατεβασα τ επιπλεον αρχειο π εχει γ ρυθμισεις κι εκει κρυβοταν τ "μυστικο"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Για ακουστικά, εύκολη απάντηση: Xiaomi Piston http://www.head-fi.org/products/xiaomi-pistons-2-0-mk301 Στους κινέζους μπορεί να το βρεις και 20 usd αλλά αν ψάξεις το βρίσκεις με 6-8 eur (πχ στο ebay). Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 εχω λιγο μπερδευθει με τον launcher της MIUI.πως μπορω να δω τον καδο ολων των εφαρμογων που ειναι εγκατεστημενες στο τηλεφωνο? και κατι τελευταιο,υπαρχει recovery στα αγγλικα να εγκαταστησω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 το εχει 114.62 € στο antelife. Εχει ξαναπεσει τοσο η τιμη σε αλλα μαγαζια? Θα βγει το οκταπυρηνο Hongmi 2 http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-2-redmi-red-rice-note-mt6592-eight-core-1-7ghz-5-5-inch_p/meri10225.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Θα βγει το οκταπυρηνο Hongmi 2 http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-2-redmi-red-rice-note-mt6592-eight-core-1-7ghz-5-5-inch_p/meri10225.htm άσχετο, αυτό είναι το Note που υπάρχει ήδη , απλά αυτή είναι η έκδοση με τα 2gb (αυτά τα specs not final Και preorder του meri Μη τα πολύ κοιτάτε) Για ακουστικά, εύκολη απάντηση: Xiaomi Piston http://www.head-fi.org/products/xiaomi-pistons-2-0-mk301 Στους κινέζους μπορεί να το βρεις και 20 usd αλλά αν ψάξεις το βρίσκεις με 6-8 eur (πχ στο ebay). με 6-8 ευρώ δεν νομίζω να αγοράζεις τα piston, μια απομίμηση θα αγοράσεις Edited April 17, 2014 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 δυστυχως το εχω κανει κι αυτο αλλα κ παλι δν συνδεονται...μηπως πρεπει ν ενεργοποιησω κτ αλλο στη Q, γτ δν εχω ξαναχρησιμοποιησει τ Q για δεδομενα...; Η Q έχει ένα θέμα με τις ρυθμίσεις, όταν τη βαζεις σε κινητο εγκαθιστά μονο τις ρυθμίσεις mms. Για ακουστικά, εύκολη απάντηση: Xiaomi Piston http://www.head-fi.org/products/xiaomi-pistons-2-0-mk301 Στους κινέζους μπορεί να το βρεις και 20 usd αλλά αν ψάξεις το βρίσκεις με 6-8 eur (πχ στο ebay). όπως λέει κι ο κοντορεβυθούλης, με 6-8€ αγοράζεις απομιμήσεις, που δεν αγγίζουν την ποιότητα των piston εχω λιγο μπερδευθει με τον launcher της MIUI.πως μπορω να δω τον καδο ολων των εφαρμογων που ειναι εγκατεστημενες στο τηλεφωνο? και κατι τελευταιο,υπαρχει recovery στα αγγλικα να εγκαταστησω?ο καδος εφαρμογών ειναι οι αρχικές οθόνες, όπως στο iOS. αγγλικό Recovery θα βρεις στο πρώτο post στις οδηγίες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 το εχει 115.04 € στο 1949deal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παρελαβα και εγω πριν 2-3 μερες απο Minideal, εκανε 22 μερες να ερθει στα χερια μου με Singapore Post :D μια χαρα :) Διαβασα καπου για εναν οδηγο για να αλλαξεις εκδοση λογισμικου στην πρωτη σελιδα απο τον GEOKART απο οτι καταλαβα, αλλα στην πρωτη σελιδα δεν βρισκω τιποτα, μηπως εχει κανεις το λινκ απο το ποστ? Παιδια ποια εκδοση ειναι καλυτερη να βαλω? Απο Minideal εχει μεσα την 4.2.2 HM2013023 . MIUI-JHBCNAL25.0 ειναι η τελευταια? δεν μπορω να καταλαβω, επειδη εψαχνα και βρηκα latest 13 version και εμενα λεει 25. Μπορει καποιος να προτεινει το καλυτερο ROM (στο μενου δεν θελω Ελληνικα, αγγλικα μου κανουν, απλα να εχει πληκτρολογιο Ελληνικα & Αγγλικα). Ποιο ειναι πιο Stable? Επισης ειχα παρει τηλεφωνο και μου ελεγαν οτι ακουγεται ενας περιεργος θορυβος τακ τακ , σας εχει τυχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παρελαβα και εγω πριν 2-3 μερες απο Minideal, εκανε 22 μερες να ερθει στα χερια μου με Singapore Post :D μια χαρα :) Διαβασα καπου για εναν οδηγο για να αλλαξεις εκδοση λογισμικου στην πρωτη σελιδα απο τον GEOKART απο οτι καταλαβα, αλλα στην πρωτη σελιδα δεν βρισκω τιποτα, μηπως εχει κανεις το λινκ απο το ποστ? Παιδια ποια εκδοση ειναι καλυτερη να βαλω? Απο Minideal εχει μεσα την 4.2.2 HM2013023 . MIUI-JHBCNAL25.0 ειναι η τελευταια? δεν μπορω να καταλαβω, επειδη εψαχνα και βρηκα latest 13 version και εμενα λεει 25. Μπορει καποιος να προτεινει το καλυτερο ROM (στο μενου δεν θελω Ελληνικα, αγγλικα μου κανουν, απλα να εχει πληκτρολογιο Ελληνικα & Αγγλικα). Ποιο ειναι πιο Stable? Επισης ειχα παρει τηλεφωνο και μου ελεγαν οτι ακουγεται ενας περιεργος θορυβος τακ τακ , σας εχει τυχει? υπαρχει ο οδηγος στην πρωτη σελιδα δεν κοιταξες καλα ειναι εκει που γραφει αυτα τα εχει σε λινκ Οδηγός εγκατάστασης και Root για την Official V5 (EN/CN) έκδοση Αναλυτικός οδηγός update v4 σε v5 multi ( με προβηματικό recovery η όχι) εμενα δεν μου κανει κανενα θορυβο τακ τακ στο ακουστικο μια χαρα κινητο ειναι και δουλευει αψογα. αμα θες μουλτι βαλε αυτο που λεει Αναλυτικός οδηγός update v4 σε v5 multi ( με προβηματικό recovery η όχι) εχει την τελευταια εκδοση v5 σταθερη αυτη εχω βαλει εγω και ειμαι μια χαρα το ροοταρα κιολας και ειμαι κομπλε. ειναι παρα πολυ ευκολη διαδικασια,δηλαδη αμα ασχολεισε με υπολογιστες δεν νομιζω να δυσκολευτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Kαλα, γινεται να μη στελνει κενο SMS? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Kαλα, γινεται να μη στελνει κενο SMS? Στειλε μια τελεία. Το ιδιο ειναι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) υπαρχει ο οδηγος στην πρωτη σελιδα δεν κοιταξες καλα ειναι εκει που γραφει αυτα τα εχει σε λινκ Οδηγός εγκατάστασης και Root για την Official V5 (EN/CN) έκδοση Αναλυτικός οδηγός update v4 σε v5 multi ( με προβηματικό recovery η όχι) εμενα δεν μου κανει κανενα θορυβο τακ τακ στο ακουστικο μια χαρα κινητο ειναι και δουλευει αψογα. αμα θες μουλτι βαλε αυτο που λεει Αναλυτικός οδηγός update v4 σε v5 multi ( με προβηματικό recovery η όχι) εχει την τελευταια εκδοση v5 σταθερη αυτη εχω βαλει εγω και ειμαι μια χαρα το ροοταρα κιολας και ειμαι κομπλε. ειναι παρα πολυ ευκολη διαδικασια,δηλαδη αμα ασχολεισε με υπολογιστες δεν νομιζω να δυσκολευτεις. Ωχ οντως ητανε στο πρωτο ποστ... εγω εψαχνα στην πρωτη σελιδα αλλα νομιζα οτι το πρωτο post ειχε μονο τα χαρακτηριστηκα του κινητου. χαχαχα.. Και απο υπολογιστες ξερω πολλα και απο κινητα android ξερω, εχω βαλει MIUI στο παλιο μου Sony Xperia Tipo dual. χαχαχ. Απλα το θεμα ειναι οτι το κινητο ειναι κινεζικο και εκει κολλαω λιγο, γιατι διαβαζω κατι για κινεζικα μενου, μετα ουτε να τα μεταφρασω δεν θα μπορω αν μου βγει π.χ. στο Recovery . EDIT: Ολα καλα, το εκανα εγκατασταση , αν και δεν βοηθησε πολυ ο οδηγος, παλι καλα ξερω απο παλια. Ο οδηγος ητανε για Update, εγω το εκανα μεσω recovery, Ολα κομπλε θα το τεσταρω και βλεπουμε :) Τωρα εχω 4.2.2 HM2013023 - MIUI-JHBCNBA13.0 αυτο εχεις και εσυ ετσι? το WCDMA κατεβασα. Μου φαινετι)αι λιγο περιεργο ενω εκανα Wipe data/factory reset, ολες οι εφαρμογες που ειχα πριν υπαρχουν και τωρα, (οπως και το Μαρκετ) γιατι ετσι? Ο.ο Εκανα factory reset μεσα απο το MIUI , τα εσβησε ολα, και ξανα εβαλα το google play, Ολα κομπλε :) Edited April 18, 2014 by VampireFreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 παιδες βοηθεια . Εξαφανηστηκε η σδ καρτα . Δεν εκανα τπτ απλα δεν ξερω μην εκανε καμια πατατα ενας φιλος μου που το επιασε στα χερια του . Το τηλ ειναι μαμα με αγγλικη ρομ και χωρις ρουτ . Καμια ιδεα πως θα δει παλι την καρτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keylogia Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 πονάνε και εσας τα ματια σας απο το screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 πονάνε και εσας τα ματια σας απο το screen protector? Δοκιμασε να χαμηλωσεις την φωτεινοτητα της οθονης, εμενα δεν με ενοχλει και εχω βαλει το screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 πονάνε και εσας τα ματια σας απο το screen protector? καλά υπάρχουν και διαφορετικά screen protector ίσως ό,τι πληρώνεις παίρνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keylogia Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μαζι με το κινητο ηταν. η φωτεινοτητα ειναι παντα λιγο πιο κατω απο τη μεση. εδω και 3 μερες το εβγαλα και ησυχασα. να το αφησω χωρις screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μαζι με το κινητο ηταν. η φωτεινοτητα ειναι παντα λιγο πιο κατω απο τη μεση. εδω και 3 μερες το εβγαλα και ησυχασα. να το αφησω χωρις screen protector? gorila glass εχει, δε εχει αναγκη . ειναι κριμα να χανεις τη ποιοτητα της οθονης για μια γρατσουνια που ισως γινει σε πολυ βαρια χρηση η απο κακη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts