Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα!ειδα πρην λιγο στο xda οτι εκαναν αιτησεις για τα source τον kernel για ολες τις mt65xx συσκευες,και τα εδωσαν!!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2362093οποτε θα δουμε καποια αξιολογη ρομ στο μελλον?η xiaomi θα μπορει να μας υποστιριξει περισσοτερο τωρα με αυτο ?η δεν εχει καποια σχεση?

τι μας απασχολεί αν μπορεί ή όχι ;

θα μπορούν όλοι οι άλλοι :)))

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι μας απασχολεί αν μπορεί ή όχι ;

θα μπορούν όλοι οι άλλοι :)))

παντως και στο Xiaomi-miui.gr που διαβασα περιμενουν την πρωτη developer rom για να λυσουν τα προβληματα του root:

"Η ROM για το HONGMI - Red Rice παραμένει η ίδια STABLE με την προηγούμενη Version. Περιμένουμε την έκδοση της 1ης Developer ROM όπου και θα λυθούν τα προβήματα με το ROOT."η developer rom δηλαδη ?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

να κανω μια ερωτηση?τωρα που μου ηρθε εχθες και το ψαχνω ακομα,λεμε τωρα ειμαι εξω και δεν εχω διαθεσιμο wifi υπαρχει ομως το δυκτιο κινητης τηλεφωνιας που εχω προγραμμα για νετ 1 γιγα για ενα μηνα ποιο ειναι στα ελληνικα που το ενεργοποιω οταν θελω και αμα δεν θελω το απενεργοποιω.

π.χ στο htc που ειχα ηταν στο δυκτιο κινητης τηλεφωνιας το παταγες και ενεργοποιοταν και εκει που ηταν το σημα εβγαζε δυο βελακια νομιζω.

ψιλοκαταλαβατε το ερωτημα μου? χιχχι

Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς «Πώς ενεργοποιώ και απενεργοποιώ τα Mobile Data στο κινητό μου;».

Από την Home Screen, κάνε slide down το Notifications/Toggles Panel και βρες το εικονίδιο με ετικέτα "Data" από κάτω (ειναι στην τρίτη σειρά, 2ο από αριστερά, ανάμεσα στο εικονίδιο του WiFi και της αυτόματης φωτεινότητας οθόνης).

παντως και στο Xiaomi-miui.gr που διαβασα περιμενουν την πρωτη developer rom για να λυσουν τα προβληματα του root:

"Η ROM για το HONGMI - Red Rice παραμένει η ίδια STABLE με την προηγούμενη Version. Περιμένουμε την έκδοση της 1ης Developer ROM όπου και θα λυθούν τα προβήματα με το ROOT."η developer rom δηλαδη ?

το πρόβλημα είναι ότι όλοι περιμένουν την developer (κανένας δεν την έχει , δεν ξέρω αν υποτίθεται έχει κάποια αυτός που βγάζει την ultimate)

σκέψου ότι στην developer δεν παιδεύεσαι με ροοτ (είναι ενσωματωμένο ήδη) και υποθέτω είναι ενεργά τα move to sd Κλπ κλπ

καλημερα!ειδα πρην λιγο στο xda οτι εκαναν αιτησεις για τα source τον kernel για ολες τις mt65xx συσκευες,και τα εδωσαν!!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2362093οποτε θα δουμε καποια αξιολογη ρομ στο μελλον?η xiaomi θα μπορει να μας υποστιριξει περισσοτερο τωρα με αυτο ?η δεν εχει καποια σχεση?

άχρηστη είδηση. Μόνο ο κώδικας του πυρήνα διέρευσε, χωρίς τις τροποποιήσεις και το framework της mediatek. Και καμιά σχέση με το petition.

Παιδιά έχει παραγκειλει κανεις απο panda will?? Έχει original ,xiaomi? Είναι αξιόπιστο?

Ασχετο αλλά το θέμα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ μου φαίνεται, αν θέλει κανεις να βρει κάτι δεν νομίζω να μπορεί να διαβάσει όλες αυτες τις σελίδες. Θα πρότεινα εταιρείες όπως η oppo και η xiaomi να έχουν σε ξεχωριστούς "φακέλους" θέματα για τα κινητα τους, όπως γίνεται για lenovo, thl, zopo και αν γινει αυτό να καθαριστούν κάπως τα θέματα ή να γίνουν κάποιοι βασικοί οδηγοί για το κάθε κινητο. Αυτά και sorry για το off topic

παιδια μια ερωτηση επειδη το ψαχνω ακομα το κινητο,που πας στο κινητο να δεις ποσο συχρονιζει ο επεξεργαστης σου?δηλαδη να δεις ποσο συχρονιζει γενικα το κινητο,εχει καποθ να πας να το δεις?η κατεβαζεις εφαρμογη?

Cpu-z. Απο playstore

Συνήθως σε απλή χρηση τρέχουν τα 2 CPU ο ένας μέχρι 1,5 GHz και ο άλλος 450 και ( τουλαχιστον έτσι δείχνει σεμενα) δεν ξέρω αν υπάρχει καν παιχνιδι ή εφαρμογη να χρησιμοποιει και τους 4 πυρήνες!μάλλον δεν υπάρχει!

Edited by GEOKART

Ασχετο αλλά το θέμα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ μου φαίνεται, αν θέλει κανεις να βρει κάτι δεν νομίζω να μπορεί να διαβάσει όλες αυτες τις σελίδες. Θα πρότεινα εταιρείες όπως η oppo και η xiaomi να έχουν σε ξεχωριστούς "φακέλους" θέματα για τα κινητα τους, όπως γίνεται για lenovo, thl, zopo και αν γινει αυτό να καθαριστούν κάπως τα θέματα ή να γίνουν κάποιοι βασικοί οδηγοί για το κάθε κινητο. Αυτά και sorry για το off topic

Δε γίνεται να φτιάξουμε ξεχωριστό θέμα για την Xiaomi, που χει μονο 2 θέματα ενεργά

παιδια μια ερωτηση επειδη το ψαχνω ακομα το κινητο,που πας στο κινητο να δεις ποσο συχρονιζει ο επεξεργαστης σου?δηλαδη να δεις ποσο συχρονιζει γενικα το κινητο,εχει καποθ να πας να το δεις?η κατεβαζεις εφαρμογη?

Δεν «συγχρονίζει ο επεξεργαστής». Εννοείς σε τι συχνότητα τρέχει

Cpu-z. Απο playstore

Συνήθως σε απλή χρηση τρέχουν τα 2 CPU ο ένας μέχρι 1,5 GHz και ο άλλος 450 και ( τουλαχιστον έτσι δείχνει σεμενα) δεν ξέρω αν υπάρχει καν παιχνιδι ή εφαρμογη να χρησιμοποιει και τους 4 πυρήνες!μάλλον δεν υπάρχει!

Σε βαριές εφαρμογές και παιχνίδια, και 8 πύρηνες να χεις, θα χρησιμοποιηθούν απ το android όλοι

παιδια εχω μια απορια....αν ζητησω να μου το στειλουν μαμα οπως ειναι και unrooted θα μου ερθει μ ετην αγγλικη εκδοση πανω?
Just Perfect...NEXUS 4

τελικα παιδια για μυνηματα με 160 χαακτηρες μονο με go sms δεν θυμαμε πως το λενε και πως γινετε?το κατεβαζεις και μετα ποια ειναι η διαδικασια?

Cpu-z. Απο playstore

Δεν υπαρχει?κανε κληση Skype!οτι μα οτι και να εχεις απο pc μεχρι το star trek θα χρεισημοποιει τα παντα!!!:):)

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

εβαλα το root browser καλα το γραφω?εδωσα δικαιωματα ροοτ οταν κατεβαζω εφαργογες η παιχνιδια δεν επρεπε να με ρωταει που να τα βαλω?η οχι τα παει αυτοματα στην εξωτερικη καρτα?

τελικα παιδια για μυνηματα με 160 χαακτηρες μονο με go sms δεν θυμαμε πως το λενε και πως γινετε?το κατεβαζεις και μετα ποια ειναι η διαδικασια?

Στη σελιδα #210 ειναι η απαντηση για το go sms pro

Στη σελιδα #210 ειναι η απαντηση για το go sms pro

ωραιος ευχαριστω εχουμε χασει λιγο τον μπουσουλα με τοσες σελιδες.

μηπως λεω οι μοντ αμα εχουν κεφια να φτιαχνανε οδηγους π.χ για εφαρμογες οπως για τα μυνηματα για root browser κτλ

Καλησπέρα,

κοιτάω μέρες το συγκεκριμένο και ίσως προβώ σε αγορά του κάποια στιγμή,μην έχοντας πάρει ποτέ απο κινά θέλω να εξαντλήσω όποια πιθανή βοήθεια μπορείτε να δώσετε.

τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να είμαι κομπλέ και να μην έχω προβλήματα?

ποιο επιλέγω για 3g που λειτουργεί?play store και root έχει?

βρίσκομαι επαρχία ποιο κατάστημα να προτιμήσω?

είδα στο minideal πως πολλοί έλληνες έχουν γράψει με comment τι θέλουν απο το κατάστημα να περάσει στη συσκευή,και γώ το ίδο πρέπει να κάνω?

κατανοώ πως αυτά έχουν απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες αλλά θα εκτιμούσα μια ολοκληρωμένη συμβουλή που θα με βοηθούσε να αποφύγω τυχόν λάθη!

ευχαριστώ

Καλησπέρα,

κοιτάω μέρες το συγκεκριμένο και ίσως προβώ σε αγορά του κάποια στιγμή,μην έχοντας πάρει ποτέ απο κινά θέλω να εξαντλήσω όποια πιθανή βοήθεια μπορείτε να δώσετε.

τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να είμαι κομπλέ και να μην έχω προβλήματα?

ποιο επιλέγω για 3g που λειτουργεί?play store και root έχει?

βρίσκομαι επαρχία ποιο κατάστημα να προτιμήσω?

είδα στο minideal πως πολλοί έλληνες έχουν γράψει με comment τι θέλουν απο το κατάστημα να περάσει στη συσκευή,και γώ το ίδο πρέπει να κάνω?

κατανοώ πως αυτά έχουν απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες αλλά θα εκτιμούσα μια ολοκληρωμένη συμβουλή που θα με βοηθούσε να αποφύγω τυχόν λάθη!

ευχαριστώ

εμενα η εκδοση του minideal μου εβγαλε προβλημα και εβαλα την ultimate http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html

(το μονο προβλημα της θορυβος στην εγγραφη βιντεο)

επιλεγεις το wcdma και εχει play store

δεν εγραψα τιποτα και βαλανε το screen protector τη θηκη και τον ανταπτορα...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βλεπει το helium την συσκευη...

εχω την εφαρμογη στο κινητο την εχω και στο pc αλλα δεν βλεπει συνδεση το helium στο pc και δεν εχω την επιλογη "usb storage"

απο ποιο μαγαζί να κανω την αγορα τότε για να μην έχω κάποιο πρόβλημα?

γιατι δεν θέλω να μπλέξω με αλλαγές/αναβαθμίσεις/custom rom κτλ,θέλω να το πάρω και να το δουλέψω όπως είναι.

Παρέλαβα και εγώ από minideal. Όλα καλά μέχρι τώρα μόνο έχω κάποιες ερωτήσεις.

Έχω την multi 5.0 hm2013023, υποθέτω ότι είναι η τελευταία έκδοση. Είμαι root. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως δεν έχω καθόλου εγκατεστημένη την εφαρμογή updater ή τουλάχιστον δεν μπορώ να τη βρω. Είναι κανονικό λόγω multi ή έχουμε πρόβλημα. Πως μπορώ να φλασάρω ένα zip; Η recovery γράφει κινέζικα και δεν τόλμησα να κάνω κάτι από κει.

απο ποιο μαγαζί να κανω την αγορα τότε για να μην έχω κάποιο πρόβλημα?

γιατι δεν θέλω να μπλέξω με αλλαγές/αναβαθμίσεις/custom rom κτλ,θέλω να το πάρω και να το δουλέψω όπως είναι.

Τα καταστηματα που έχουν αναφερθεί και έχουν και παρουσια στο φορουμ ειναι γενικα αξιόπιστα. Προσωπικα το ειχα παρει απο το to2c απο το οποίο έχω παραγγείλει και αλλες δυο φορες χωρις προβληματα. Εαν δεν έχεις προβλημα με το Αγγλικό μενού μπορεις να το παρεις με την στανταρ ROM χωρις να τους ζητήσεις να σου αλλάξουν τίποτε πέρα απο το να σου προσθέσουν το Playstore

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Δεν βλεπει το helium την συσκευη...

εχω την εφαρμογη στο κινητο την εχω και στο pc αλλα δεν βλεπει συνδεση το helium στο pc και δεν εχω την επιλογη "usb storage"

ενεργοποίησε το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων USB)

εβαλα το root browser καλα το γραφω?εδωσα δικαιωματα ροοτ οταν κατεβαζω εφαργογες η παιχνιδια δεν επρεπε να με ρωταει που να τα βαλω?η οχι τα παει αυτοματα στην εξωτερικη καρτα?

με το link2sd κάνεις αυτό που θες

ενεργοποίησε το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων USB)

με το link2sd κάνεις αυτό που θες

ναι αλλα τωρα εβαλα το root browser καποιος ειχε πει αμα βαλεις αυτο που ειπα δεν μπορεις μετα να βαλεις το link2sd.

δεν ξερω αμα το βγαλω αυτο που εβαλα και βαλω αυτο που λες υα δουλεψει αρα?