Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχω περασμένη την αγγλική ρομ και περάσω μια εφαρμογή gps (το sygic ας πούμε) και θέλω φωνητικές οδηγίες σε ποια γλώσσα θα είναι αυτές? Αν είναι στα Αγγλικά υπάρχει τρόπος να τα βάλω στα Ελληνικά, π.χ. να μπορώ να αλλάξω γλώσσα μέσω της εφαρμογής (για τη συγκεκριμένη εφαρμογή μόνο)?? Και τέλος μήπως αυτό αλλάζει από εφαρμογή σε εφαρμογή??

Δεν παιζει ρόλο ποιά ρομ έχεις. Αν το πρόγραμμα gps που θα βάλεις υποστηρίζει ελληνικά τότε θα μιλάει ελληνικά.

Έγω εχω το sygic και είναι όλα στα ελληνικά(μενού και φωνητική καθοδήγηση).;)

Όποια εφαρμογή βάλεις που έχει ελληνικά δεν θα έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον έτσι συμβαίνει σε μένα.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν παιζει ρόλο ποιά ρομ έχεις. Αν το πρόγραμμα gps που θα βάλεις υποστηρίζει ελληνικά τότε θα μιλάει ελληνικά.

Έγω εχω το sygic και είναι όλα στα ελληνικά(μενού και φωνητική καθοδήγηση).;)

Όποια εφαρμογή βάλεις που έχει ελληνικά δεν θα έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον έτσι συμβαίνει σε μένα.

Ευχαριστώ για την απαντηση

Mια ερώτηση αν γνωρίζεται δεν είδα πουθενα όσο και αν έψαξα την έκδοση του bluetooth που εχει. Θέλω να αγοράσω μία ζώνη καρδιακών παλμών για την γυμναστική η οποία συνεργάζεται με προγραμματα τύπου edomondo , runtastic....αλλά λεει η ζώνη ότι θέλει από bluetooth 4.0. Εχει καποιος κάτι παρόμοιο δοκιμάσει σαν αξεσουάρ???Αν υπάρχει καποιο λινκ αλλά κυρίως διαθέτει το κινητό την έκδοση αυτή? Πιθανόν να υπάρχουν και αλλα προιόντα που να ειναι συμβατά ...

Δεν έψαξες προσεκτικά!

Connectivity: Bluetooth 4.0LE λέει στις προδιαγραφές του. Μην ανησυχείς, οι νεότερες εκδόσεις ΒΤ υποστηρίζουν και όλες τις συσκευές που είναι εφοδιασμένες με παλαιότερη έκδοση! Μόνο που έχουν κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, π.χ. η 4.0 έχει μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας ...

Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα ένα THL W100S που είχα παραγγείλει για έναν φίλο. Λέω, κάτσε να δοκιμάσω το gps μήπως έχει και αυτουνού πρόβλημα. Με το που βγήκα από το γραφείο, έκανα 2 βήματα και πριν προλάβω να κατέβω από το πεζοδρόμιο είχε ήδη βρει σήμα και είχε κλειδώσει! :angry::angry::angry::angry::angry:
I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

ειπαμε ετυχες σε προβληματικη συσκευη..συμβαινει..

2-3 δειγματα της κάμερας παιδιά οπως ξαναπα, τίμια για αυτα τα χρήματα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Έλα να σου δώσω εγώ το δικό μου neo v να μου δώσεις το hongmi :-):-):-) πλάκα κάνω...

Καμία σχέση το ένα κινητό με το άλλο και χωρίς να δουλεύει το gps στο δικό σου.

Εγώ το έχω δυο εβδομάδες τώρα και δεν έχει κολλήσει καθόλου ούτε μια φορά. Απλά κάθε βράδυ θέλει φορτιζμα data συνέχεια ανοιχτά αρκετές κλήσεις την ημέρα και άμα παίξεις και κανένα candy crash σίγουρα δεν βγάζει την ημέρα....

Χεχε! Μα πραγματικά τα σπάει! Απλά το δικό μου έτυχε να έχει προβληματική κεραία...

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι βρε, απλά προσπαθώ να το χωνέψω! :D

Πάντως ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά του φόρουμ που δέιξατε ενδιαφέρον και προτείνατε λύσεις!

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Δεν θεωρώ ότι θα έχει τραγική διαφορά στην αποδοση..χωρια την πολύ καλη μπαταρια που έχει με τον mediatek..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αν έχω περασμένη την αγγλική ρομ και περάσω μια εφαρμογή gps (το sygic ας πούμε) και θέλω φωνητικές οδηγίες σε ποια γλώσσα θα είναι αυτές? Αν είναι στα Αγγλικά υπάρχει τρόπος να τα βάλω στα Ελληνικά, π.χ. να μπορώ να αλλάξω γλώσσα μέσω της εφαρμογής (για τη συγκεκριμένη εφαρμογή μόνο)?? Και τέλος μήπως αυτό αλλάζει από εφαρμογή σε εφαρμογή??

Το Google Maps που έβαλα εγώ (το Navigation) έχει κανονικά στα ελληνικά και πάρα πολύ ακριβείς μάλιστα!!

It's never enough

παιδια αυτο που λετε με τους χαρτες να υποθεσω τους κατεβαζετε απο καπου?σπασμενο ε?γιατι λογικα αυτα τα πληρωνεις ετσι δεν ειναι?

και για να μπει δεν χρειαζετε να ειναι το κινητο ροοτ?η τα λεω ολα λαθος?παντος αμα ειναι σπασμενοι οι χαρτες καποιος σε π.μ ενα λινκ

παιδια αυτο που λετε με τους χαρτες να υποθεσω τους κατεβαζετε απο καπου?σπασμενο ε?γιατι λογικα αυτα τα πληρωνεις ετσι δεν ειναι?

και για να μπει δεν χρειαζετε να ειναι το κινητο ροοτ?η τα λεω ολα λαθος?παντος αμα ειναι σπασμενοι οι χαρτες καποιος σε π.μ ενα λινκ

δες τσ πμ σου

Δεν έψαξες προσεκτικά!

Connectivity: Bluetooth 4.0LE λέει στις προδιαγραφές του. Μην ανησυχείς, οι νεότερες εκδόσεις ΒΤ υποστηρίζουν και όλες τις συσκευές που είναι εφοδιασμένες με παλαιότερη έκδοση! Μόνο που έχουν κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, π.χ. η 4.0 έχει μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας ...

Ναι που το λέει αυτό γιατι εγω τα κινέζικα καταστήματα πλέον δεν τα πιστευω...Το λεει ο επίσημος κατασκευαστής???Δωσε μου το link αν σου είναι εύκολο, που το βρήκες??? Στο minideal δεν λεει τίποτα πχ λεει μονο bluetooth yes (oti ;exei kai kala λες και υπήρχε περίπτωση να μην εχει σήμερα κινητό bluetooth)...Aυτο που λες ειναι σωστό αλλα πρέπει να είναι το τηλέφωνο στην νεότερη έκδοση και το εξάρτημα στην ποιο παλιά και μετά όχι ομως το ανάποδο...δηλαδη να είναι το τηλέφωνο v2 και το εξάρτημα v4....

Ναι που το λέει αυτό γιατι εγω τα κινέζικα καταστήματα πλέον δεν τα πιστευω...Το λεει ο επίσημος κατασκευαστής???Δωσε μου το link αν σου είναι εύκολο, που το βρήκες??? Στο minideal δεν λεει τίποτα πχ λεει μονο bluetooth yes (oti ;exei kai kala λες και υπήρχε περίπτωση να μην εχει σήμερα κινητό bluetooth)...Aυτο που λες ειναι σωστό αλλα πρέπει να είναι το τηλέφωνο στην νεότερη έκδοση και το εξάρτημα στην ποιο παλιά και μετά όχι ομως το ανάποδο...δηλαδη να είναι το τηλέφωνο v2 και το εξάρτημα v4....

ψάξτο καλύτερα αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αντίστοιχο αξεσουάρ

γιατί στο gsmarena.com λέει 4.0

αλλού λέει 3.0HS + 4 (κάτι)

εδώ λέει 3.0HS

http://www.xiaomi.com/sg/redmi/

Και τι δε θα'δινα να εχω αυτη την θεα :D

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ψάξτο καλύτερα αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αντίστοιχο αξεσουάρ

γιατί στο gsmarena.com λέει 4.0

αλλού λέει 3.0HS + 4 (κάτι)

εδώ λέει 3.0HS

http://www.xiaomi.com/sg/redmi/

Το τελευταιο ειναι και το επισημο της Xiaomi,και το ibuygou που ειναι διαπιστευμενος reseller λεει Bluetooth : BT4.0 LE + BT3.0HS

Και τι δε θα'δινα να εχω αυτη την θεα :D

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το τελευταιο ειναι και το επισημο της Xiaomi,και το ibuygou που ειναι διαπιστευμενος reseller λεει Bluetooth : BT4.0 LE + BT3.0HS

ναι για αυτό είπα να το ψάξει , γιατί ενώ παντού λένε 4 στο επίσημο "ξέχασαν" να το βάλουν ;

αλλά μιας κι εδώ

http://multicorechina.com/mt6589-processor/

λέει 4.0 , ε άρα είναι 4.0

Edited by kodorevi8ulis

Έτσι ακριβώς..

@Stratos21 Κερκυραια το ετερων ήμισυ, εξου και η φωτο..

- Oneplus 12

βλεπουμε τον 'Υψο στα δεξια και στο βαθος την πολη,αν δεν κανω λαθος,με την φωτο να ειναι τραβηγμενη απο το Πυργι':)

μια χαρα εισαι:)

τι μας κανεις βραδιατικα....

Edited by asbatey

καλημερα παιδια... εχω ενα προβληματακι με το ρυζακι μου... οταν κανω κληση δεν με ακουνε καλα... το δοκιμασα και εγω και ειναι σαν να ακουγεσαι απο πολυ βαθια...

εχει καποιος καμια ιδεα? το κιν ειναι γνησιο απο to2c μουλτι με miui-jhbcnah1.0

Κανε κανενα update αγορινα,αυτη η rom πρεπει να υπαρχει πριν κυκλοφορησει το hongmi :p

Οδηγιες για update multi στο 1ο ποστ...

Κανε κανενα update αγορινα,αυτη η rom πρεπει να υπαρχει πριν κυκλοφορησει το hongmi :p

Οδηγιες για update multi στο 1ο ποστ...

χαχαχαχα... δικιο εχεις αλλα ελεγα οτι δεν ειχα προβλημα προς το παρον και δεν ηθελα να το σκαλισω ακομα... αλλα τελικα εχω προβλημα...

ο οδηγος στην πρωτη σελιδα λεει απο ν4 σε ν5

που βλεπω αν ειμαι ν4? αν δεν ειμαι ν4? θα πρεπει να κανω κατι αλλο?

θα στρωσει λες η παιζει να ειναι και hardware το προβλημα??

χαχαχαχα... δικιο εχεις αλλα ελεγα οτι δεν ειχα προβλημα προς το παρον και δεν ηθελα να το σκαλισω ακομα... αλλα τελικα εχω προβλημα...

ο οδηγος στην πρωτη σελιδα λεει απο ν4 σε ν5

που βλεπω αν ειμαι ν4? αν δεν ειμαι ν4? θα πρεπει να κανω κατι αλλο?

θα στρωσει λες η παιζει να ειναι και hardware το προβλημα??

V1 εισαι,αυτο υποδουλωνει το miui-jhbcnah1.0,βεβαια νομιζω οτι αυτη η ονομασια αντιστοιχει στην official αγγλοκινεζικη και οχι στην μουλτι,αλλα για λες οτι εχει μουλτι εισαι οκ.

Αν εχεις δικαιωματα root(μπορεις να το καταλαβεις ευκολα βαζοντας μια εφαρμογη που να τα απαιτει),η διαδικασια ειναι η ιδια βαζοντας recovery μεσω MUT και συνεχιζοντας με το φλασαρισμα της ρομ....

Κανε πρωτα την αναβαθμιση γιατι τοτε λογικα θα υπηρχαν πολλα bug και το ξαναβλεπουμε.

V1 εισαι,αυτο υποδουλωνει το miui-jhbcnah1.0,βεβαια νομιζω οτι αυτη η ονομασια αντιστοιχει στην official αγγλοκινεζικη και οχι στην μουλτι,αλλα για λες οτι εχει μουλτι εισαι οκ.

Αν εχεις δικαιωματα root(μπορεις να το καταλαβεις ευκολα βαζοντας μια εφαρμογη που να τα απαιτει),η διαδικασια ειναι η ιδια βαζοντας recovery μεσω MUT και συνεχιζοντας με το φλασαρισμα της ρομ....

Κανε πρωτα την αναβαθμιση γιατι τοτε λογικα θα υπηρχαν πολλα bug και το ξαναβλεπουμε.

ευχαριστω πολυ Στράτο θα το παλεψω αυριο τωρα ειναι βαρβαρες ωρες... ελπιζω να μην χρειαστω πολλη βοηθεια...

ευχαριστω πολυ Στράτο θα το παλεψω αυριο τωρα ειναι βαρβαρες ωρες... ελπιζω να μην χρειαστω πολλη βοηθεια...

May Hugo Barra be with you!