Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ ακριβές δε έχει τις κάρτες αυτό το σάιτ;

Αν μιλας για καρτες μνημης SDcard απ οσο ξερω ειναι πιο φτηνες οσον αφορα τις branded (samsung, kingston, trascend κλπ)

Σαφως χαμηλοτερες τιμες απο την πιο φτηνη που βρισκεις στο skroutz.gr

εγω που το πηρα απο to2c στα 156Ε πακετο με καρτα, η καρτα ειναι επωνυμη(toshiba) class10

ναι τωρα που είδα η μία γραφει wcdma gsm kai η αλλη μόνο Gsm. Aρα αυτή πυ γραφει wcdma να υποθέσω η πρώτη δηλαδη είναι 3G...

Κάτι ακόμα για να περνάνε οι εφαρμογές στην κάρτα και να μην γεμίζει η μνήμη έχει καποιο κόλπο να γίνεται αυτόματα?? Η το κάνουμε με καμια εφαρμογή στυλ app2sd χειροκίνητα? Σε άλλο τηλέφωνο πχ στο inew V3 επιλέγεις εσύ από το μενoυ αποθηκευτικός χώρος που θα εγκαθίστανται οι εφαρμογές και σε ποιο χώρο θα αποθηκεύονται δεδομένα (πχ φωτογραφίες). Δεν το εχει το ρύζι αυτό???

κανεις ρουτ το τηλεφωνο περνάς τον root browser απο το play του δινεις δικαιωματα ρουτ και τελος, ξενοιαζεις. ολα πανε στην sd.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω που το πηρα απο to2c στα 156Ε πακετο με καρτα, η καρτα ειναι επωνυμη(toshiba) class10

κανεις ρουτ το τηλεφωνο περνάς τον root browser απο το play του δινεις δικαιωματα ρουτ και τελος, ξενοιαζεις. ολα πανε στην sd.

Kαι αυτές που εχω περάσει ήδη ?? ειναι καμια 20αριά οι οποίες αφού έβαλα την εφαρμογή AppMgr III (App 2 SD) και έχουν την δυνατοτητα να περάσουν όταν παω στην εφαρμογή δεν υπάρχει καποια επιλογη να πάνε στην sd...Πολύ κουφό σε όλες τις συσκευές δεν είχε ποτέ πρόβλημα η εφαρμογή. Μάλλον σε περιβάλον miui δεν δουλευει...

λοιπόν την έβαλα τη root browser αλλα πως της δίνεις δικαιώματα root??? συνήθως με ρωτούσε σε αλλο τηλέφωνο το superuser αλλά τώρα παω στα permissions και εκεί δεν υπάρχει η εφαρμογή στην καρτέλα εφαρμογές...Αρα πως θα την δώσω δικαιώματα root? Εγώ τα κάνω δύσκολα ή είναι τόσο δύσκολα....μια το ένα μια το αλλο...**** την γκαντεμιά μου μεσα...

Edited by gtok34

Απλα το ανοίγεις και θα σε ρωτήσει. Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει τώρα που έχεις ήδη δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα app2sd.

Αφού βιάζεστε ρε παιδιά. Οι περισσότεροι κάνετε πραγματα που δεν ξέρετε σε τι χρησιμεύουν επειδή το κανε και κάποιος άλλος.

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Απλα το ανοίγεις και θα σε ρωτήσει. Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει τώρα που έχεις ήδη δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα app2sd.

Αφού βιάζεστε ρε παιδιά. Οι περισσότεροι κάνετε πραγματα που δεν ξέρετε σε τι χρησιμεύουν επειδή το κανε και κάποιος άλλος.

Ξέρω πολύ καλά σε τι χρησιμέυει η app2mgr....Mα μέχρι τώρα σε 10 τηλέφωνα πάντα έβαζα την app2mgr και πάντα δούλευε (περνούσε τις εφαρμογες που ειχαν την δυνατότητα στην sd καρτα)που ξέρω εγώ ότι δεν θα δουλέψει σε αυτό το τηλέφωνο. Τι ενοείς βιαζόμαστε??? Ξέρω πολύ ικαλά τι κάνω και τι εφαρμογές βάζω όταν πιανω τηλεφωνο στα χέρια μου και δεν είναι λίγα αυτά που χουν πέσει στα χέρια μου... απλά έτυχε σε αυτό το τηλέφωνο να μην δουλέψει είναι βιασύνη αυτό??? Τέλος πάντω απλά ειναι το πρώτο με το π...ρι αυτό το miui μου μάλλον μας δυσκολέυει την ζωή απο να την απλουστευει μου φαίνεται.... Αντε να κάνω απεγκατάσταση και τα δυο και ξανα εγκατάσταση το root browser (που άσχετο με την ονομασία που εχει ουτε σου ρχεται στο μυαλο ότι παει τις εφαρμογές στην κάρτα αλλά οτι μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αλλους φακέλους του συστηματος του κινητού, αλλωστε τα νύχια μας θα μυρίσουμε ότι το κάνει και αυτό? , απο εδώ μεσα το μαθα και εγώ ότι κάνει και αυτή την δουλεια) και ελπίζω να δουλέψει να με ρωτήσει....Τι να πω....άλλο δεν ξέρω.. Άβυσσος τα κυκλώματα των smartphones

τιποτα έβαλα δεκαδες εφαρμογές μέσα που κανουν αυτη την δουλειά να πανε τις εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα και όταν επιλέγω τις εφαρμογές με στέλνει στις πληροφορίες εφαρμογής όπου εκει δεν υπάρχει καποιο πλήκτρο που να παει την εφαρμογή στην κάρτα....Τι γινεται ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλαβω...

Edited by gtok34

μια χαρα ειναι. καθε τηλεφωνο εχει μερικα κουμπια που πρέπει να πατησεις σωστα.

γι αυτο αποφασίζεις πρωτα ποια ρομ θελεις.

με ποιον τροπο να κανεις ρουτ κλπ. ειπαμε οτι η mutli ρουταρεται με ενα απλο ζιπακι που το περνας απο updater και η αγγλοκινεζικη και με vroot και με framaroot διαβαζω τωρα. αυτα ειναι ολα κι ολα

και μετα το θεμα που σε ενδιαφερει για τις εφαρμογες. εχουμε αναφερει ουκ ολιγες φορες οτι σε αυτο και μονο το τηλεφωνο ρουταρεις βαζεις ρουτ browser και τελος. τι πιο απλο απο αυτο θελεις; στις 10-20 σελιδες που υποτιθεται οτι διαβασες επειδη αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα, διαβασες κανεναν να χρησιμοποιει app2sd εφαρμογη;

- Oneplus 12

Υπαρχει και αυτο που εχω κανει και δουλευει .

Replace internal memory by SD card

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

μια χαρα ειναι. καθε τηλεφωνο εχει μερικα κουμπια που πρέπει να πατησεις σωστα.

γι αυτο αποφασίζεις πρωτα ποια ρομ θελεις.

με ποιον τροπο να κανεις ρουτ κλπ. ειπαμε οτι η mutli ρουταρεται με ενα απλο ζιπακι που το περνας απο updater και η αγγλοκινεζικη και με vroot και με framaroot διαβαζω τωρα. αυτα ειναι ολα κι ολα

και μετα το θεμα που σε ενδιαφερει για τις εφαρμογες. εχουμε αναφερει ουκ ολιγες φορες οτι σε αυτο και μονο το τηλεφωνο ρουταρεις βαζεις ρουτ browser και τελος. τι πιο απλο απο αυτο θελεις; στις 10-20 σελιδες που υποτιθεται οτι διαβασες επειδη αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα, διαβασες κανεναν να χρησιμοποιει app2sd εφαρμογη;

Φίλε σωστα τα λές απο την αρχή αν δεις είχα πρόβλημα και το zip αρχείο δεν το παιρνούσε για να το κάνει root έτσι ενας φίλος μου ειπε και το κανα με framaroot το οποιο και εγινε αφού ειμαι root (κατέβασα την εφαρμογή root checker και το έλεγξα) .Σου είπα δεν είμαι αρχάριος στα πειράγματα....Εχω φαει με το κουτάλι τα φλασαρίσματα αλλά κάθε συσκευή έχει τα δικά της και τις ιδιοτροπίες της...Γι αυτό ρωτάμε εδώ και πέρνουμε τις απαντήσεις....Οπως και εγώ έχω δώσει πολλές απαντήσεις όταν γνωρίζω πράγματα σε άλλα ποστ άλλων κινητών. Το θέμα είναι ότι έκανα απεγκατάσταση και το appmgr και το root browser και μετά πέρασα ξανα το root browser και δεν ερωτήθηκα παρα μόνο στην αρχή της εφαρμογής να περασεει καποια extra που εκεί είπα οχι. Αλλά το superuser δεν με ρώτησε ποτε αν θελω να δώσω δικαιώματα στο root browser. Εψαξα και στο superuser μήπως να δώσω χειροκίνητα δικαιώματα στο root browser αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν ξέρει κατι καποιος σε αυτό ας βοηθήσει. Το θέμα είναι ότι ούτε από την εφαρμογή permissions του συστήματος μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν την βλεπω την εφαρμογή root browser στην καρτέλα apps. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός...Τώρα τι θα γινόταν αν έβαζα πρώτα το root browser χωρίς να βάλω το appmgr που να ξέρω...Εγώ πάντα έβαζα αυτην την εφαρμογή όπως βάζω πάντα και την Τitanium backup οπως και την Greenify καποιες που εχω δουλεψει τόσα χρόνια που έχω android....και είναι garanty...(απο HTC touch να φανταστείς δουλευω Αndroid) Αν έχει καποιος κάποια άλλη πρόταση είμαι όλος αυτιά αλλιώς θα γεμίσει θα γεμίσει η μνημη του κινητού θα του τραβήξω στο τέλος ενα wipe ...και τέλος...

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχει και αυτο που εχω κανει και δουλευει .

Replace internal memory by SD card

To έκανα αυτό φίλε μου. Τι κάνει ακριβώς έχεις καταλάβει? Θα πηγαίνουν οι εφαρμογές απευθείας στην κάρτα ή μεγαλώνει τον χώρο των εφαρμογών?

Δεν αμφιβάλλω οτι γνωρίζεις και δεν σου ειπα ολα αυτά για να σου πω οτι δεν ξερεις..απλά οπως ειπαμε καθε κινητο εχεις τις ιδιοτροπιες του..το λινκ που σου ποσταρε το παιδι απο πανω κανεις ακριβως οτι και ο root browser. τροποποιει το αρχειο volb.stab ετσι ωστε να ενωνεται η εσωτερικη μνημη με την sd..

- Oneplus 12

Δεν αμφιβάλλω οτι γνωρίζεις και δεν σου ειπα ολα αυτά για να σου πω οτι δεν ξερεις..απλά οπως ειπαμε καθε κινητο εχεις τις ιδιοτροπιες του..το λινκ που σου ποσταρε το παιδι απο πανω κανεις ακριβως οτι και ο root browser. τροποποιει το αρχειο volb.stab ετσι ωστε να ενωνεται η εσωτερικη μνημη με την sd..

Πάντως αν ενοποιείτε κάποιος απο τους τρεις χώρους με καποιον άλλον δεν το βλέπω.... παλι τρεις χώρους βλέπω εσωτ χωρος - καρτα SD - phone storage . Aν ενώνεται καποια απο τα τρία δεν θα υπήρχε σωστα? Να ΄κάνω όμως και μια επανεκίνηση να δω αν αλλάξει τίποτα. Τα ξαναλεμε

Οχι τίποτα πάλι τρεις χώρους βλέπω τους ίδιους...Δεν βλέπω καμια διαφορά. Βάζοντας και το αρχείο που εδωσε ο φιλος ποιο πάνω δεν βλέπω διαφορά.Μάλιστα έκανα και δοκιμή εβγαλα μία εφαρμογή η οποία ξέρω ότι εχει δυνατότητα να μετακινηθεί στην sd κάρτα και την ξαναεγκατέστησα και μετα με καποιο εργαλείο app2sd είδα ότι και πάλι υπάρχει στην μνήμη του τηλεφώνου εγκατεστημένη....

Edited by gtok34

το ιδιο θα βλέπεις. απλα θα παρατηρησεις πως ο χωρος της εξωτερικης sd μειωνεται και της εσωτερικης μενει ο ιδιος οσο εγκαθιστας κατι. δοκίμασε αυτό https://www.dropbox.com/s/7fm73dxz5sdblxs/vold.fstab το αρχείο

- Oneplus 12

το ιδιο θα βλέπεις. απλα θα παρατηρησεις πως ο χωρος της εξωτερικης sd μειωνεται και της εσωτερικης μενει ο ιδιος οσο εγκαθιστας κατι. δοκίμασε αυτό https://www.dropbox.com/s/7fm73dxz5sdblxs/vold.fstab το αρχείο

το κατέβασα δεν είναι το ίδιο με το άλλο?

οχι ειναι τροποποιημενο..

- Oneplus 12

Καλησπέρα..Θέλω να παραγγείλω το xiaomi απο minideal. Μπορεί κάποιος να μου πει, αν ξέρει, που μπορώ να βρώ bluetooth ή ακουστικά για το κινητό αυτό? Επίσης θέλω ένΑ car holder. Ψάχνω στο minideal, αλλά δεν βρίσκω κάτι...Παίζει να δουλεύει με κάποια ακουστικά από άλλο κινητό? Επίσης επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου γράψει τι γράφω στο paypal κατά την αγορά. Να το κανουν ροοτ και install στα ελληνικά, να το πακετάτουν σαν δώρο χαμηλής τιμής, να το ελενξουν για καλή λειτουργία ή καμένα pixels, να βάλουν ευρωπαϊκό μετατροπέα πρίζας. Ξεχνάω κάτι???

δοκιμασε να ψάξεις εδω http://www.aliexpress.com/ αλλά και μερικά οριτζιναλ αξεσουαρ απο εδω http://www.ibuygou.com/catalog/xiaomi-hongmi-417-421.html

- Oneplus 12

Καλησπέρα..Θέλω να παραγγείλω το xiaomi απο minideal. Μπορεί κάποιος να μου πει, αν ξέρει, που μπορώ να βρώ bluetooth ή ακουστικά για το κινητό αυτό? Επίσης θέλω ένΑ car holder. Ψάχνω στο minideal, αλλά δεν βρίσκω κάτι...Παίζει να δουλεύει με κάποια ακουστικά από άλλο κινητό? Επίσης επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου γράψει τι γράφω στο paypal κατά την αγορά. Να το κανουν ροοτ και install στα ελληνικά, να το πακετάτουν σαν δώρο χαμηλής τιμής, να το ελενξουν για καλή λειτουργία ή καμένα pixels, να βάλουν ευρωπαϊκό μετατροπέα πρίζας. Ξεχνάω κάτι???

ετσι και αλιως με μουλτι ερχετε αλλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο του ςτο λες,συν ολα τα υπολοιπα που ειπες

ωχ αυτο ξεχασα να τους το πω να βαλουν μετατροπεα ευρωπαικο μπριζας νομιζα το εχουν στανταρ.

,μπορεις να μου πεις στα αγγλικα αυτο με τον μετατροπεα ευρωπαικο μπριζας?γιατι τα υπολοιπα μου τα ειχε μεταφρασει ενα παλικαρι απο εδω

Edited by saouron35

Καλησπέρα..Θέλω να παραγγείλω το xiaomi απο minideal.

Εγώ πήρα κινητό από το minideal και κινητό δεν είδα!! Προσοχή! Το παράγγειλα στις 26-11-2013 και μου έχουν φάει τα χρήματα. Έχω κάνει claim στο paypal και περιμένω να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου. Με κοροϊδεύουν 2 μήνες τώρα! Αναξιόπιστοι τελείως!

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Τρακινγκ δεν σου δωσαν; δεν το εστειλαν;

- Oneplus 12

Τρακινγκ δεν σου δωσαν; δεν το εστειλαν;

Το έστειλαν το έλαβαν τα elta μούσκεμα τα έστειλαν πίσω 13-12-2013 τα έλαβαν αυτοί 20-12-2013 και κάνουν τον κινέζο!!

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Το έστειλαν το έλαβαν τα elta μούσκεμα τα έστειλαν πίσω 13-12-2013 τα έλαβαν αυτοί 20-12-2013 και κάνουν τον κινέζο!!

Κι όμως θεωρουνται απο τα ποιο αξιόπιστα καταστήματα. Αν αρχίσαν και αυτοί τις χαζομάρες κατάλαβα...

οχι ειναι τροποποιημενο..

Θα το κάνω και αυτό πάντως δοκίμασα έσβησα μερικές εφαρμογές και τις επανεγκατέστησα και βλέπω ακόμη τις πάει στο εσωτερικό χώρο οχι στην sd κάρτα. Με αλλάγμενο το αρχείο όπως είπαμε και δίνοντας δικαιώματα στο αρχείο rw-r-r...οπως γράφει ο φίλος. Δεν ξέρω αν πρεπει να δώσουμε και στον φάκελο etc δικαιώματα τα ίδια γιατί διαφέρουν...Εχω δοκιμασει πάντως τα πάντα γιατι δεν δουλευει σε μενα και σε σας δουλευει τι να πω είπαμε ίσως είμαι γκαντέμης. Δοκιμαζω και με το δικό σου το τροποποιημένο και σου λέω.

Λοιπόν να μια διαφορά. Με το δικό σου αρχείο λοιπόν είδε δύο χώρους. Εναν που λεγετε Εσωτερικός χώρος στα 2.14gb Total , και έναν ακόμη Phone Storage οπου φαίνετα ότι εκεί ενσωματώθηκε η Κάρτα Sd με total 33,55Gb...Αλλά με την απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και πάλι οι εφαρμογες πανε στον πρωτο στον εσωτερικό χώρο και όχι στον ενοποιημένο με την καρτα....Εσεις το δοκιμάσατε και όντως πηγαίνουν στην κάρτα μήπως πανε στον εσωτερικό χώρο??? γιατί μετα την εγκατάσταση αυτός φαίνεται να μειώνεται και όχι ο αλλος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Γεια σας παιδια.Εχω 3 μερες το τηλεφωνο με την αγγλικη ρομ και εχω προβλημα καθως κανει μονο του minimize σε ακυρες στιγμες.Κατι παρομοιο με αυτο http://xiaomi.eu/community/threads/apps-keep-minimizing.22298/ καμια ιδεα τι φταιει?

Χαιρετώ τα Red Rice Boys.

Ύστερα από την προτροπή του Bull2004 και το ανελέητο ζαχάρωμα που του ρίχνα

έγινα κάτοχος του ρυζιού...

Αρχικά

Παραγγελία από to2c.com με τα δωράκια του και την 32GB sd

http://s30.postimg.org/yp4rby4sx/days.jpg

Συνολικά 15 μερούλες και Tracking Number μπαμ - μπαμ σε μια μερούλα από το confirmation της πληρωμής του Paypal.

-Ήρθε με multi v4 και χωρίς root.

My very first time σε android - smartphone γενικότερα..

Στρώθηκα στο ψάξιμο και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ανανέωσα σε multi-v5 rooted :rolleyes::rolleyes:

-Όσο αναφορά το θέμα που έχει προκύψει περί μετακίνησης εφαρμογών στην εξωτερική sd.

δοκίμασα root browser,AppToSD επιλογή external στο MUT ---

και δεν μου τα μετακίνησε κανένα με αποτέλεσμα να το λιώσω στις εφαρμογές - παιχνίδια και να μου φουλάρουν τα 2gb ...

Play store ψάξιμο και βρήκα ένα προγραματάκι που έχει συμβατότητα και δουλευεί άψογα με το hongmi.

http://s15.postimg.org/pfvph31l3/movetosd.jpg

Αφήνω βασικές εφαρμογές στην internal και μετακινώ games external σε χρόνο ντε-ντε.

( Σήμ: Αν σας δουλέυει κάτι που έχουν προτείνει τα παιδιά παραπάνω μην το σκαλίζετε )

-Περί κινητού δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν ειπωθεί , best value for money :) :)

Γεια σας παιδια.Εχω 3 μερες το τηλεφωνο με την αγγλικη ρομ και εχω προβλημα καθως κανει μονο του minimize σε ακυρες στιγμες.Κατι παρομοιο με αυτο http://xiaomi.eu/community/threads/apps-keep-minimizing.22298/ καμια ιδεα τι φταιει?

Στην v4 πρόλαβα και παρατήρησα τέτιου είδους φαινόμενα

Με update σε v5 λύθηκε.

Αν είναι ρουταρισμένο κάνει OTA update? Έχω την Αγγλοκινεζικη 4.2.2 και δεν μου βρίσκει OTA για την 4.2.7.

Κάποιος να μου απαντήσει παιδιά! Ευχαριστώ.

Κάποιος να μου απαντήσει παιδιά! Ευχαριστώ.

Ωπα,κατσε γιατι καπου μαλλον το μπερδεψες.Η τελευταια αγγλοκινεζικη ειναι η JHBCNAL5.0 και παταει σε android 4.2.2

Η 4.2.7 ειναι εκδοση της MIUI η οποια βγηκε 7/2/14(εξ'ου και η ονομασια της),και την οποια δεν εχει παρει το Hongmi,αρα αν επιβ/σεις οτι εχεις την JHBCNAL5.0 εισαι στην τελευταια.

ΟΤΑ προφανως και θα μπορεις να κανεις οντας ρουτ,το πιο πιθανο ομως ειναι οτι θα χαθει το ρουτ οταν γινει αυτο

Ωπα,κατσε γιατι καπου μαλλον το μπερδεψες.Η τελευταια αγγλοκινεζικη ειναι η JHBCNAL5.0 και παταει σε android 4.2.2

Η 4.2.7 ειναι εκδοση της MIUI η οποια βγηκε 7/2/14(εξ'ου και η ονομασια της),και την οποια δεν εχει παρει το Hongmi,αρα αν επιβ/σεις οτι εχεις την JHBCNAL5.0 εισαι στην τελευταια.

ΟΤΑ προφανως και θα μπορεις να κανεις οντας ρουτ,το πιο πιθανο ομως ειναι οτι θα χαθει το ρουτ οταν γινει αυτο

Την v5 έχει οπότε όλα καλώς.. ευχαριστώ! το έχω λίγες μέρες και το μαθαίνω ακόμα..

Χαιρετώ τα Red Rice Boys.

Ύστερα από την προτροπή του Bull2004 και το ανελέητο ζαχάρωμα που του ρίχνα

έγινα κάτοχος του ρυζιού...

Αρχικά

Παραγγελία από to2c.com με τα δωράκια του και την 32GB sd

http://s30.postimg.org/yp4rby4sx/days.jpg

Συνολικά 15 μερούλες και Tracking Number μπαμ - μπαμ σε μια μερούλα από το confirmation της πληρωμής του Paypal.

-Ήρθε με multi v4 και χωρίς root.

My very first time σε android - smartphone γενικότερα..

Στρώθηκα στο ψάξιμο και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ανανέωσα σε multi-v5 rooted :rolleyes::rolleyes:

-Όσο αναφορά το θέμα που έχει προκύψει περί μετακίνησης εφαρμογών στην εξωτερική sd.

δοκίμασα root browser,AppToSD επιλογή external στο MUT ---

και δεν μου τα μετακίνησε κανένα με αποτέλεσμα να το λιώσω στις εφαρμογές - παιχνίδια και να μου φουλάρουν τα 2gb ...

Play store ψάξιμο και βρήκα ένα προγραματάκι που έχει συμβατότητα και δουλευεί άψογα με το hongmi.

http://s15.postimg.org/pfvph31l3/movetosd.jpg

Αφήνω βασικές εφαρμογές στην internal και μετακινώ games external σε χρόνο ντε-ντε.

( Σήμ: Αν σας δουλέυει κάτι που έχουν προτείνει τα παιδιά παραπάνω μην το σκαλίζετε )

-Περί κινητού δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν ειπωθεί , best value for money :) :)

Στην v4 πρόλαβα και παρατήρησα τέτιου είδους φαινόμενα

Με update σε v5 λύθηκε.

Ok επιβεβαιώνω δούλεψε και σε μένα επιτέλους γιατί άρχισε να γεμίζει η μνήμη...οπότε λύθηκε και αυτό. Να σε καλά.