spgkolem Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Παιδια sorry για το offtopic αλλα οποιος μπορει και θελει να βοηθησει ας ριξει μια ματια για επιλογη συσκευης :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416416 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifakas Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 δες το 2ο post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383316 Φιλε μου αυτο δε "παιζει" πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλησπέρα στη παρέα. Το είχα παρει για την γυναίκα μου και μέχρι σήμερα δουλεύει άψογα. Μία ερώτηση έχω, επειδή της βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι υπάρχουν ενημερώσεις, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Χάνεται μήπως η ελληνική γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλησπέρα στη παρέα. Το είχα παρει για την γυναίκα μου και μέχρι σήμερα δουλεύει άψογα. Μία ερώτηση έχω, επειδή της βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι υπάρχουν ενημερώσεις, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Χάνεται μήπως η ελληνική γλώσσα? Αν δουλευει αψογα μην κανεις ενημερωσεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Φιλε μου αυτο δε "παιζει" πια... αν και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς "δεν παίζει" πια,μπορείς να φλασάρεις εύκολα τα gapps από εδώ (μέσω recovery): http://en.miui.com/thread-44428-1-1.html ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στη παρέα. Το είχα παρει για την γυναίκα μου και μέχρι σήμερα δουλεύει άψογα. Μία ερώτηση έχω, επειδή της βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι υπάρχουν ενημερώσεις, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Χάνεται μήπως η ελληνική γλώσσα? δεν μας λες όμως τι ROM φοράει... αν μιλάς για ενημερώσεις που βλέπεις στο σχετικά με το τηλέφωνο/αναβαθμίσεις συστήματοςκαι τώρα είσαι με ελληνικά,ναι θα γυρίσει σε en/chi και με προβλήματα. Αν έχεις εφαρμογή OTA updater στο τηλ. τότε αλλάζει... μην κάνεις κάτι αν δεν βεβαιωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδια stable v6 βγηκε????Η ακόμα... Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Όχι ακόμα, αλλά και η developer που έχω εδώ και ένα μήνα περίπου είναι μια χαρά, χωρίς προβλήματα τουλάχιστον σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 πως μπορω να ορισω τις εφαρμογες viber,whatsapp και facebook να τρεχουν μονιμα στο background? μου ερχονται διαφορα μηνυματα απο φιλους και με ανοιχτο το wifi δεν εχω καμμια ειδοποιηση ουτε ηχητικη,ουτε γραπτη στη μπαρα των ειδοποιησεων! και μονο οταν το πιανω και ανοιγω την καθε εφαρμογη,ερχονται βροχη οι ειδοποιησεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τραβας προς τα κάτω να κλειδωσουν, στις προσφατες εφαρμογες με home button. Μην περιμενεις ομως πανω απο 3-4 εφαρμογες να ειναι ανοιχτες με 1GB RAM.. Αν και οι εδιοποιησεις ισως επρεπε να έρχονται Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τραβας προς τα κάτω να κλειδωσουν, στις προσφατες εφαρμογες με home button. Μην περιμενεις ομως πανω απο 3-4 εφαρμογες να ειναι ανοιχτες με 1GB RAM.. Αν και οι εδιοποιησεις ισως επρεπε να έρχονταιτις εβαλα ετσι!αευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπέρα σε ολους. Είμαι με μουλτι 28που την φλασαρα μέσω twrp recovery μονος μου. Ποια είναι η τελευταία multi v5 να βάλω ? (λινκ?). γιατί βρίσκω διάφορες απο διάφορα σάιτ. Ή να πάω σε v6 με ελληνικα (developer δεν με νοιάζει, φτανει να μην έχει λαγκ και να βγάζει καλές φωτό). Λινκ σε αυτή την περίπτωση για twrp recovery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Κατεβασα το νεο twrp για να κανω update και δεν μπορω να μπω σε recovery mode πλεον. τι να κανω? !βρηκα τη λυση...ακυρο Edited June 3, 2015 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Κατεβασα το νεο twrp για να κανω update και δεν μπορω να μπω σε recovery mode πλεον. τι να κανω? !βρηκα τη λυση...ακυρο τελικα τι εκανες?και βρηκες την λυση καλο ειναι να λεμε για να ξερουμε και οι υπολοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 τελικα τι εκανες?και βρηκες την λυση καλο ειναι να λεμε για να ξερουμε και οι υπολοιποι. You can use Mobile Uncle Tools to flash recovery image (recovery.img from TWRP package) and get back your old recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegean32 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Γεια σας μετά από καιρό. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί πλέον η γυναίκα μου, έχει την 26.0 multi, δουλεύει μια χαρά, αλλά τελευταία στο Viber φαίνεται να μην δουλεύει το μικρόφωνο γιατί οι άλλοι δεν ακούν τι λέει. Υποψιάζομαι ότι είναι πρόβλημα software γιατί στις κλήσεις και στο Skype ακούγεται κανονικά. Στο Viber ούτε και με τα Pistons δεν ακούν τι λέει. Επίσης όταν κάνω μια ηχογράφηση βγάζει για λίγο πάνω πάνω μήνυμα "το τηλέφωνο είναι σε σίγαση, ρυ.." αλλά ηχογραφεί κανονικά. Επανεγκατέστησα το Viber, έκανα επανεκκινήσεις αλλά δεν... Να περάσω κάποια νεώτερη rom (ποιά) ή το αντιμετώπισε κάποιος και λύνεται; Edited June 5, 2015 by aegean32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toniachem Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Γεια σας μετά από καιρό. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί πλέον η γυναίκα μου, έχει την 26.0 multi, δουλεύει μια χαρά, αλλά τελευταία στο Viber φαίνεται να μην δουλεύει το μικρόφωνο γιατί οι άλλοι δεν ακούν τι λέει. Υποψιάζομαι ότι είναι πρόβλημα software γιατί στις κλήσεις και στο Skype ακούγεται κανονικά. Στο Viber ούτε και με τα Pistons δεν ακούν τι λέει. Επίσης όταν κάνω μια ηχογράφηση βγάζει για λίγο πάνω πάνω μήνυμα "το τηλέφωνο είναι σε σίγαση, ρυ.." αλλά ηχογραφεί κανονικά. Επανεγκατέστησα το Viber, έκανα επανεκκινήσεις αλλά δεν... Να περάσω κάποια νεώτερη rom (ποιά) ή το αντιμετώπισε κάποιος και λύνεται; Δοκίμασες να απεγκαταστησεις το viber και να το ξαναβαλεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegean32 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ναι, για αυτό λέω να αλλάξω rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Επανεγκατέστησα το Viber, έκανα επανεκκινήσεις αλλά δεν... με την επανεγκατάσταση δεν διαγράφονται πάντα παλιά δεδομένα. δοκίμασε διαγραφή δεδομένων του viber μέσα από τις "εφαρμογές". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegean32 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Και αυτό έγινε αλλά τίποτα. Δεν πειράζει, όλα τα άλλα δουλεύουν, κάποια στιγμή θα βρει κι αυτό τον μάστορα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα παίδες Καλό καλοκαίρι να εχουμε.βγηκεεεε stable v6 ....η ακόμα... Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα παίδες Καλό καλοκαίρι να εχουμε.βγηκεεεε stable v6 ....η ακόμα... μια λέξη δεν αλλάζει τίποτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 υπάρχει κάποιος που είχε στην v.5 την αντιστροφή στους χώρους (κάρτα-εσωτ.μνήμη) -δηλαδή η SD να έιναι η sdcard0- και πήγε στην v.6, να μου πει αν παραμένει έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 υπάρχει κάποιος που είχε στην v.5 την αντιστροφή στους χώρους (κάρτα-εσωτ.μνήμη) -δηλαδή η SD να έιναι η sdcard0- και πήγε στην v.6, να μου πει αν παραμένει έτσι? εγώ αλλά όχι δεν παραμένει , πρέπει να βάλεις έναν πειραγμένο Kernel Που έχουν βγάλει (αν την βάλεις από Miui.gr υπάρχει ειδική ρομ με αυτόν μέσα) επίσης θα θες και αυτό μάλλον για την φωτογραφική (δεν το έχω περάσει ακόμα) http://en.miui.com/thread-99836-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αν περασουμε τη v.6 και κανουμε επαναφορα data απο TWRP απο τα παλια, θα γινει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αν περασουμε τη v.6 και κανουμε επαναφορα data απο TWRP απο τα παλια, θα γινει; από twrp ; να το καταστρέψεις θες το μηχάνημα ; :) πάρε backup από το app της Miui (και από κανά titanium αλλα σαν πρώτη προτίμηση έχε της miui) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts