Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια sorry για το offtopic αλλα οποιος μπορει και θελει να βοηθησει ας ριξει μια ματια για επιλογη συσκευης :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416416

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στη παρέα. Το είχα παρει για την γυναίκα μου και μέχρι σήμερα δουλεύει άψογα. Μία ερώτηση έχω, επειδή της βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι υπάρχουν ενημερώσεις, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Χάνεται μήπως η ελληνική γλώσσα?

Καλησπέρα στη παρέα. Το είχα παρει για την γυναίκα μου και μέχρι σήμερα δουλεύει άψογα. Μία ερώτηση έχω, επειδή της βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι υπάρχουν ενημερώσεις, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Χάνεται μήπως η ελληνική γλώσσα?

Αν δουλευει αψογα μην κανεις ενημερωσεις.;)

Φιλε μου αυτο δε "παιζει" πια...

αν και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς "δεν παίζει" πια,μπορείς να φλασάρεις εύκολα τα gapps από εδώ (μέσω recovery): http://en.miui.com/thread-44428-1-1.html

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν μας λες όμως τι ROM φοράει...

αν μιλάς για ενημερώσεις που βλέπεις στο σχετικά με το τηλέφωνο/αναβαθμίσεις συστήματοςκαι τώρα είσαι με ελληνικά,ναι θα γυρίσει σε en/chi και με προβλήματα.

Αν έχεις εφαρμογή OTA updater στο τηλ. τότε αλλάζει...

μην κάνεις κάτι αν δεν βεβαιωθείς.

Παιδια stable v6 βγηκε????Η ακόμα...

Όχι ακόμα, αλλά και η developer που έχω εδώ και ένα μήνα περίπου είναι μια χαρά, χωρίς προβλήματα τουλάχιστον σε εμένα.

πως μπορω να ορισω τις εφαρμογες viber,whatsapp και facebook να τρεχουν μονιμα στο background?

μου ερχονται διαφορα μηνυματα απο φιλους και με ανοιχτο το wifi δεν εχω καμμια ειδοποιηση ουτε ηχητικη,ουτε γραπτη στη μπαρα των ειδοποιησεων!

και μονο οταν το πιανω και ανοιγω την καθε εφαρμογη,ερχονται βροχη οι ειδοποιησεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τραβας προς τα κάτω να κλειδωσουν, στις προσφατες εφαρμογες με home button. Μην περιμενεις ομως πανω απο 3-4 εφαρμογες να ειναι ανοιχτες με 1GB RAM.. Αν και οι εδιοποιησεις ισως επρεπε να έρχονται

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τραβας προς τα κάτω να κλειδωσουν, στις προσφατες εφαρμογες με home button. Μην περιμενεις ομως πανω απο 3-4 εφαρμογες να ειναι ανοιχτες με 1GB RAM.. Αν και οι εδιοποιησεις ισως επρεπε να έρχονται
τις εβαλα ετσι!αευχαριστω!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε ολους. Είμαι με μουλτι 28που την φλασαρα μέσω twrp recovery μονος μου. Ποια είναι η τελευταία multi v5 να βάλω ? (λινκ?). γιατί βρίσκω διάφορες απο διάφορα σάιτ.

Ή να πάω σε v6 με ελληνικα (developer δεν με νοιάζει, φτανει να μην έχει λαγκ και να βγάζει καλές φωτό). Λινκ σε αυτή την περίπτωση για twrp recovery ?

Κατεβασα το νεο twrp για να κανω update και δεν μπορω να μπω σε recovery mode πλεον.

τι να κανω?

!βρηκα τη λυση...ακυρο

Edited by giannis1_

Κατεβασα το νεο twrp για να κανω update και δεν μπορω να μπω σε recovery mode πλεον.

τι να κανω?

!βρηκα τη λυση...ακυρο

τελικα τι εκανες?και βρηκες την λυση καλο ειναι να λεμε για να ξερουμε και οι υπολοιποι.

τελικα τι εκανες?και βρηκες την λυση καλο ειναι να λεμε για να ξερουμε και οι υπολοιποι.

You can use Mobile Uncle Tools to flash recovery image (recovery.img from TWRP package) and get back your old recovery.

Γεια σας μετά από καιρό. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί πλέον η γυναίκα μου, έχει την 26.0 multi, δουλεύει μια χαρά, αλλά τελευταία στο Viber φαίνεται να μην δουλεύει το μικρόφωνο γιατί οι άλλοι δεν ακούν τι λέει. Υποψιάζομαι ότι είναι πρόβλημα software γιατί στις κλήσεις και στο Skype ακούγεται κανονικά. Στο Viber ούτε και με τα Pistons δεν ακούν τι λέει. Επίσης όταν κάνω μια ηχογράφηση βγάζει για λίγο πάνω πάνω μήνυμα "το τηλέφωνο είναι σε σίγαση, ρυ.." αλλά ηχογραφεί κανονικά. Επανεγκατέστησα το Viber, έκανα επανεκκινήσεις αλλά δεν...

Να περάσω κάποια νεώτερη rom (ποιά) ή το αντιμετώπισε κάποιος και λύνεται;

Edited by aegean32

Γεια σας μετά από καιρό. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί πλέον η γυναίκα μου, έχει την 26.0 multi, δουλεύει μια χαρά, αλλά τελευταία στο Viber φαίνεται να μην δουλεύει το μικρόφωνο γιατί οι άλλοι δεν ακούν τι λέει. Υποψιάζομαι ότι είναι πρόβλημα software γιατί στις κλήσεις και στο Skype ακούγεται κανονικά. Στο Viber ούτε και με τα Pistons δεν ακούν τι λέει. Επίσης όταν κάνω μια ηχογράφηση βγάζει για λίγο πάνω πάνω μήνυμα "το τηλέφωνο είναι σε σίγαση, ρυ.." αλλά ηχογραφεί κανονικά. Επανεγκατέστησα το Viber, έκανα επανεκκινήσεις αλλά δεν...

Να περάσω κάποια νεώτερη rom (ποιά) ή το αντιμετώπισε κάποιος και λύνεται;

Δοκίμασες να απεγκαταστησεις το viber και να το ξαναβαλεις;;

Επανεγκατέστησα το Viber, έκανα επανεκκινήσεις αλλά δεν...

με την επανεγκατάσταση δεν διαγράφονται πάντα παλιά δεδομένα.

δοκίμασε διαγραφή δεδομένων του viber μέσα από τις "εφαρμογές".

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παίδες Καλό καλοκαίρι να εχουμε.βγηκεεεε stable v6 ....η ακόμα...

υπάρχει κάποιος που είχε στην v.5 την αντιστροφή στους χώρους (κάρτα-εσωτ.μνήμη)

-δηλαδή η SD να έιναι η sdcard0- και πήγε στην v.6, να μου πει αν παραμένει έτσι?

υπάρχει κάποιος που είχε στην v.5 την αντιστροφή στους χώρους (κάρτα-εσωτ.μνήμη)

-δηλαδή η SD να έιναι η sdcard0- και πήγε στην v.6, να μου πει αν παραμένει έτσι?

εγώ αλλά όχι δεν παραμένει , πρέπει να βάλεις έναν πειραγμένο Kernel Που έχουν βγάλει (αν την βάλεις από Miui.gr υπάρχει ειδική ρομ με αυτόν μέσα)

επίσης θα θες και αυτό μάλλον για την φωτογραφική (δεν το έχω περάσει ακόμα)

http://en.miui.com/thread-99836-1-1.html

Αν περασουμε τη v.6 και κανουμε επαναφορα data απο TWRP απο τα παλια, θα γινει;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αν περασουμε τη v.6 και κανουμε επαναφορα data απο TWRP απο τα παλια, θα γινει;

από twrp ; να το καταστρέψεις θες το μηχάνημα ; :)

πάρε backup από το app της Miui (και από κανά titanium αλλα σαν πρώτη προτίμηση έχε της miui)