xnikos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 έλα Νίκο το πέρασα το twrp έκανα εγκατάσταση gapps αλλά μετά αφού έκανα επαναφορά το στοκ ρεκοβερυ και αναβάθμιση πάλι δεν δούλευαν σωστά . έκανε fc , οπότε τα έσβησα όλα και πέρασα color rom αφού δεν ήθελε και τώρα με την κολορ παίζει μια χαρά . 1.σε τόσες σελίδες δεν θυμάμαι κάποιον να είχε θέμα με την εγκατάσταση των gapps. 2.γιατί να επαναφέρεις το stock recovery?κατεβάζεις όλη την ROM στην κάρτα και την κάνεις install από TWRP,που είναι και σωστότερο.(με wipe cache+dalvic) 3.μάλλον το πρόβλημα είναι στην v.25 που επιμένεις να βάζεις εσύ.Ξαναλέω ότι η τελευταία stable official είναι η v.17(αυτήν βλέπω και στον updater) http://en.miui.com/download-82.html#131 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) 1.σε τόσες σελίδες δεν θυμάμαι κάποιον να είχε θέμα με την εγκατάσταση των gapps. 2.γιατί να επαναφέρεις το stock recovery?κατεβάζεις όλη την ROM στην κάρτα και την κάνεις install από TWRP,που είναι και σωστότερο.(με wipe cache+dalvic) 3.μάλλον το πρόβλημα είναι στην v.25 που επιμένεις να βάζεις εσύ.Ξαναλέω ότι η τελευταία stable official είναι η v.17(αυτήν βλέπω και στον updater) http://en.miui.com/download-82.html#131 ούτε στην 17 πέρναγε η εφαρμογή που την πέρασα χειροκίνητα κάτι γίνεται με το mimarket Με την κολορ έχω 3g και στις 2 κάρτες αλλά δεν δουλεύει το διπλο ταπ (λογικό) , όσο για την ραμ δεσμέυει περίπου την ίδια με την miui , από γλώσσες έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα αλλά στο πληκτρολόγιο μπορείς να κατεβάσεις επιπλέον γλώσσες . Επίσης δεν έχει εγκατεστημένες τις εφαρμογές της google Edited October 3, 2014 by Jokey5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ποια είναι αυτή color? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Ποια είναι αυτή color? είναι η ρομ της oppo δουλεύουν και τα gestures Edited October 3, 2014 by Jokey5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημερα παιδια.μια ερωτηση πως μπορω να δω αμα δουλευει το gps;μου φαινετε με την τελευταια αναβαθμιση 25stable δεν δουλευει. Πως το καταλαβα μπορει να κανω και λαθος,οταν παω στο facebook καθ κανω κοινοποιησγ παρουσιας δεν βρισκει τοποθεσια και οταν ανοιγω το sygic ενω παλια εμφανιζε εκει που ημουν τωρα μενει στασιμο,βεβαθα οταν του βαζω διαδρομη την βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Gps test απ το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημερα παιδια.μια ερωτηση πως μπορω να δω αμα δουλευει το gps;μου φαινετε με την τελευταια αναβαθμιση 25stable δεν δουλευει. Πως το καταλαβα μπορει να κανω και λαθος,οταν παω στο facebook καθ κανω κοινοποιησγ παρουσιας δεν βρισκει τοποθεσια και οταν ανοιγω το sygic ενω παλια εμφανιζε εκει που ημουν τωρα μενει στασιμο,βεβαθα οταν του βαζω διαδρομη την βγαζει. ναι αλλά η κοινοποίηση παρουσίας στο fb λειτουργεί και με το wifi και με το δίκτυο τηλεφωνίας οπότε δεν είναι θέμα του gps δες μήπως δεν δίνει δικαιώματα (ασφάλει - δικαιώματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ναι αλλά η κοινοποίηση παρουσίας στο fb λειτουργεί και με το wifi και με το δίκτυο τηλεφωνίας οπότε δεν είναι θέμα του gps δες μήπως δεν δίνει δικαιώματα (ασφάλει - δικαιώματα) οχι ειμαι κομπλε απο την ασφαλεια δικαιωματα. ναι το ξερω οτι λειτουργει και απο wifi η απο το δυκτιο τηλεφωνιας,ελα ντε που δεν βρισκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Gps test απ το playstore οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 θελει ενας φιλος σαν το δικο μου τηλ (redmi) να του παρω το 1s η το πρωτο? η και καποιο αλλο μεχρι 120 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Σαν πιο καινουριο κοιτα για το 1s. Αν και αυτο παιζει να κραταει πιο πολυ η μπαταρια. Αν θελει κατι ακομα πιο φτηνο δες το THL T6 pro (αναμενεται) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 θελει ενας φιλος σαν το δικο μου τηλ (redmi) να του παρω το 1s η το πρωτο? η και καποιο αλλο μεχρι 120 ευρω. Το πρώτο καλύτερα. Το 1S έχει αρκετά προβλήματα , υπερθέρμανη, κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 θελει ενας φιλος σαν το δικο μου τηλ (redmi) να του παρω το 1s η το πρωτο? η και καποιο αλλο μεχρι 120 ευρω. αν παρακολουθούσες ταυτόχρονα και τα δύο thread απ' την αρχή όπως εγώ,θα ήξερες ότι η απάντηση δεν είναι καθόλου αυτονόητη(δηλαδή το καινούργιο) το πρώτο είναι απολύτως απροβλημάτιστο,ενώ το 1s αντιμετωπίζει προβλήματα αυτονομίας,υπερθέρμανσης αλλά και από κρασαρίσματα.Πιθανόν να λύνονται κάποια με κάποιους τρόπους,αλλά δεν θα το σύστηνα σε κάποιον χωρίς γνώσεις και χρόνο να ασχοληθεί.Έχω φέρει κι εγώ 2 για φίλους,αλλά χρειάστηκε να ασχοληθώ. Με το παλιό παίρνεις λίγο καλύτερη οθόνη,gorilla glass,αυτονομία,σταθερότητα. Με το νέο λίγο καλύτερες επιδόσεις σε απαιτητικά παιχνίδια(δεν υπάρχει διαφορά σε καθημερινή χρήση),πιο γρήγορο GPS,android 4.3 αντί για 4.2(θα πάρουν 4.4 και τα δύο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 οποτε θα του παρω το παλιο, μιας και οταν ειχε iphone δεν το ειχε με jailbreak. θα το εχει για απλη χρηση. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Το stock κομπιουτεράκι δεν εχει % ή ειμαι τοσο γκαβος; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Το stock κομπιουτεράκι δεν εχει % ή ειμαι τοσο γκαβος; αλλαξε το orientation, δλδ γυρνα το στο πλαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Δεν αλλαζει.. :confused: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Δεν αλλαζει.. :confused: μηπως το εχεις να μην γυρναει η οθονη? γιατι αν το γυρισεις στο πλαι πρεπει να αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Oχι, δεν αλλαζει προσανατολισμο (εχω Ultimate, αλλα δεν πιστευω να το πειραξαν αυτο) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ούτε σε μένα αλλάζει με τη gtv Rom. Είναι απλό 120*23/100. Για να βρεις το 23% του 120. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Nαι, αλλα οταν βγαζεις ΦΠΑ κανεις 120*23/123 + 120... Δλδ πρεπει να θυμασαι το αρχικο "120" για να το προσθετεις, πραγμα δυσκολο αν δεν ειναι 120 και ειναι 46,23 και μετα άλλα νουμερα σαν αυτο... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) γράψε αναλυτικά την πράξη που θέλεις να κάνεις να σου πούμε πως θα την κάνεις, είναι απλό: 1. Αποφορολόγηση: ΠΧ προϊόν κάνει 135 ευρώ με 23% ΦΠΑ θέλουμε την τιμή προ ΦΠΑ 135:1,23= 109,75 2. Προσθήκη ΦΠΑ 109,75 + 23% ΦΠΑ Θέλουμε τελική τιμή: 109,75Χ1,23=134,99 Edited October 7, 2014 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Oυτε το scientific εχει. (ενω εχει ενα σωρο άλλα, ημιτονα, συνημιτονα, δυναμεις) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 δοκιμασε το real calculator εμενα με βολεψε μια χαρα στις πραξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) ...αν και δεν τα έχω αυτή τη στιγμή γιατί τα έστησα για τρίτους, θυμάμαι ότι υπήρχε %, απλά ή ήθελε ενεργοποίηση άλλο tab (sin/cos; ) ή να κάνεις swipe την οθόνη αριστερά ή δεξιά (αναλόγως αν ήταν MIUI ή CM11). Α συγνώμη, νόμιζα μιλούσατε για το 1S. Edited October 7, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts