Astrolabe Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλημέρα, Εκεί που είχα αποφασίσει να αποκτήσω το mi3, είδα τώρα το Red Rice όπου η τιμή του είναι πιο προσιτή. Τη συσκευή τη θέλω για πλοήγηση στο διαδίκτυο, συνομιλίες μέσω skype, το gps να συνδέεται εύκολα, να έχει αυτονομία και γενικά να έχω το γραφείο στο κινητό ( δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια και τα video στο κινητό, όπως επίσης δε με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών ). Οπότε κλείνω προς το Rice απλώς με προβληματίζει η αυτονομία του και το 1gb Ram. Για τη χρήση που το θέλω ποιο μοντέλο μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 θελω να κανω root την συσκευη μου..πως γινεται με καποιο ευκολο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ...Εκεί που είχα αποφασίσει να αποκτήσω το mi3, είδα τώρα το Red Rice όπου η τιμή του είναι πιο προσιτή. Τη συσκευή τη θέλω για πλοήγηση στο διαδίκτυο, συνομιλίες μέσω skype, το gps να συνδέεται εύκολα, να έχει αυτονομία και γενικά να έχω το γραφείο στο κινητό ( δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια και τα video στο κινητό, όπως επίσης δε με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών ). Οπότε κλείνω προς το Rice απλώς με προβληματίζει η αυτονομία του και το 1gb Ram. Για τη χρήση που το θέλω ποιο μοντέλο μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. Να δεις και το (νεο) Red Rice 1S Επίσης Huawei Honor 3C Lenovo S660 (3000mAh μπαταρια) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλημέρα, Εκεί που είχα αποφασίσει να αποκτήσω το mi3, είδα τώρα το Red Rice όπου η τιμή του είναι πιο προσιτή. Τη συσκευή τη θέλω για πλοήγηση στο διαδίκτυο, συνομιλίες μέσω skype, το gps να συνδέεται εύκολα, να έχει αυτονομία και γενικά να έχω το γραφείο στο κινητό ( δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια και τα video στο κινητό, όπως επίσης δε με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών ). Οπότε κλείνω προς το Rice απλώς με προβληματίζει η αυτονομία του και το 1gb Ram. Για τη χρήση που το θέλω ποιο μοντέλο μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.θα σου προτεινα να παρεις το 1s επειδη βλεπω οτι εχει πολυ μεγαλυτερες επιδοσεις.και επεξεργαρστη Snapdragon. εγω εχω το αλλο με media tek επεξεργαστη και πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος σε αυτα που ανεφερες. οσον αφορα το 1gb ram,θα σου πω οτι εκτος απο το xiaomi εχω και samsung note 3 με 3gb ram καιπριν το ρουταρω κατεβαινε τοσο πολυ η ελευθερη μνημη που μερικες φορες εκανα restart για να μπορεσω να κανω μια τηλεφωνικη κληση. στο xiaomi η ελευθερη μνημη κυμαινεταιαπο 280 εως390 mb αλλα δεν μου εχει κολλησει ποτε. οσον αφορα το gps κλειδωνει πανω απο 8 δορυφορους σε λιγοτερο απο ενα λεπτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλημέρα, Εκεί που είχα αποφασίσει να αποκτήσω το mi3, είδα τώρα το Red Rice όπου η τιμή του είναι πιο προσιτή. Τη συσκευή τη θέλω για πλοήγηση στο διαδίκτυο, συνομιλίες μέσω skype, το gps να συνδέεται εύκολα, να έχει αυτονομία και γενικά να έχω το γραφείο στο κινητό ( δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια και τα video στο κινητό, όπως επίσης δε με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών ). Οπότε κλείνω προς το Rice απλώς με προβληματίζει η αυτονομία του και το 1gb Ram. Για τη χρήση που το θέλω ποιο μοντέλο μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. Λοιπον να μην σε προβληματίζουν αυτά τα δυο που θες. Εγώ σχεδόν παίζω όλη μέρα παιχνίδια ακούω μουσική βλέπω βιντεακια και κατα τις 12τοβραδυ η μπαταρία έχει παει στο 14% οποτε πιστεύω είσαι καλύμενος απο μπαταρια όσο αφορα για την Ρομ σου είπα ποιο πανω τη λειτουργια κάνω δεν έχει κολλήσει πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolabe Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Οπότε θα καταλήξω στο Red Rice 1s. Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 θελω να κανω root την συσκευη μου..πως γινεται με καποιο ευκολο τροπο? ποιά έκδοση έχεις?δεν γίνεται σε όλες με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλημέρα, Εκεί που είχα αποφασίσει να αποκτήσω το mi3, είδα τώρα το Red Rice όπου η τιμή του είναι πιο προσιτή. Τη συσκευή τη θέλω για πλοήγηση στο διαδίκτυο, συνομιλίες μέσω skype, το gps να συνδέεται εύκολα, να έχει αυτονομία και γενικά να έχω το γραφείο στο κινητό ( δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια και τα video στο κινητό, όπως επίσης δε με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών ). Οπότε κλείνω προς το Rice απλώς με προβληματίζει η αυτονομία του και το 1gb Ram. Για τη χρήση που το θέλω ποιο μοντέλο μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων. Για αυτα που θες κανεις μια χαρα τη δουλεια σου με το 1s. Ασε που γλιτωνεις αρκετα ευρω και ειναι και πιο συμαζεμενη συσκευη κι οχι το Mi3 που δυστυχως, αν και ειναι πολυ καλη συσκευη, ειναι πλακακι ρε γ@μwτο! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Για αυτα που θες κανεις μια χαρα τη δουλεια σου με το 1s. Ασε που γλιτωνεις αρκετα ευρω και ειναι και πιο συμαζεμενη συσκευη κι οχι το Mi3 που δυστυχως, αν και ειναι πολυ καλη συσκευη, ειναι πλακακι ρε γ@μwτο! Γλιτωνεις το tablet ομως :lol: Εγω το σκεφτομαι ετσι πως αρχιζει να πεφτει... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 εχω mui-jhbcnba13.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 εχω mui-jhbcnba13.0 χρειάζεσαι τα αρχεία από το παρακάτω post(HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και root-stable.zip) http://en.miui.com/forum.p...extra=page%3D1 βάζεις και τα 2 αρχεία όπως είναι χύμα στην SD. μπαίνεις στην recovery που έχεις πατώντας vol- και το power. επιλέγεις recovery και πατάς το power(ή το vol+ δεν θυμάμαι) μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις άλλη μια φορά το power για να δεις τις επιλογές της recovery. 1.πάς apply update from... και επιλεγεις το αρχείο HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και το εγκαθιστάς. 2.μόλις σου βγάλει ότι εγκαταστάθηκε,κλείνεις το τηλέφωνο βγάζοντας την μπαταρία,προσοχή σε αυτό. 3.ανοίγεις πάλι απ'ευθείας σε recovery(όπως παραπάνω),και λογικά είσαι μέσα στην TWRP.Πας στο install και εγκαθιστάς το root-stable.zip και είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καλησπέρα σε όλους.... το κινητό ήρθε απο to2c με multilanguage rom και play store, έχει ενσωματωμένο recovery η πρέπει να βάλω καποιο δικό μου; Αν έχει recovery η διαδικασία είναι η γνωστή σε όλα τα κινητά; Δλδ wipe cache/date , flash everything expcept sd και install zip from sd card.. Ρωτάω γτ θέλω να περάσω την ελληνική miui αλλά δεν εχω ασχοληθεί ξανά με τέτοιο κινητό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καλησπέρα σε όλους.... το κινητό ήρθε απο to2c με multilanguage rom και play store, έχει ενσωματωμένο recovery η πρέπει να βάλω καποιο δικό μου; Αν έχει recovery η διαδικασία είναι η γνωστή σε όλα τα κινητά; Δλδ wipe cache/date , flash everything expcept sd και install zip from sd card.. Ρωτάω γτ θέλω να περάσω την ελληνική miui αλλά δεν εχω ασχοληθεί ξανά με τέτοιο κινητό. Ευχαριστώ προφανώς και έχει recovery αλλά τo stock(vol- και power).Kάνε όλα τα wipes και φλάσαρέ την. Αν έχεις πρόβλημα βάλε το TWRP πρώτα(δες το παραπάνω post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 χρειάζεσαι τα αρχεία από το παρακάτω post(HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και root-stable.zip) http://en.miui.com/forum.p...extra=page%3D1 βάζεις και τα 2 αρχεία όπως είναι χύμα στην SD. μπαίνεις στην recovery που έχεις πατώντας vol- και το power. επιλέγεις recovery και πατάς το power(ή το vol+ δεν θυμάμαι) μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις άλλη μια φορά το power για να δεις τις επιλογές της recovery. 1.πάς apply update from... και επιλεγεις το αρχείο HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και το εγκαθιστάς. 2.μόλις σου βγάλει ότι εγκαταστάθηκε,κλείνεις το τηλέφωνο βγάζοντας την μπαταρία,προσοχή σε αυτό. 3.ανοίγεις πάλι απ'ευθείας σε recovery(όπως παραπάνω),και λογικά είσαι μέσα στην TWRP.Πας στο install και εγκαθιστάς το root-stable.zip και είσαι ΟΚ. ερωτηση γιατι πρεπει να βγαλεις την μπαταρια?αφου ετσι και αλιως κανει επανεκινηση το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ερωτηση γιατι πρεπει να βγαλεις την μπαταρια?αφου ετσι και αλιως κανει επανεκινηση το κινητο. ακριβώς για να μην κάνει επανεκκίνηση μόνο του και επαναφέρει την stock, (μια και δεν είμαστε root ακόμη)αλλά να μπουτάρουμε απ'ευθείας σε TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ακριβώς για να μην κάνει επανεκκίνηση μόνο του και επαναφέρει την stock, (μια και δεν είμαστε root ακόμη)αλλά να μπουτάρουμε απ'ευθείας σε TWRP. εγω παντος που το εχω κανει δεν εχει επαναφερει την stock recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλησπερα, μολις παρελαβα το ριζακι απο to2c,μετα απο 10 μερες.Μεχρι στιγμης ολα καλα,ειναι για τον αδερφο μου και ζηλευω... Πως κανω το τεστ αυθεντικοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το ριζακι που αναφερα παραπανω,ειναι rooted και multilanguage. Δεν εχει ραφιοφωνο. Μπορω να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το ριζακι που αναφερα παραπανω,ειναι rooted και multilanguage. Δεν εχει ραφιοφωνο. Μπορω να βαλω? αν δεν έχει ραδιόφωνο,δεν είναι "ριζάκι" ψάξτο καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το ριζακι που αναφερα παραπανω,ειναι rooted και multilanguage. Δεν εχει ραφιοφωνο. Μπορω να βαλω? δεν έχει καθόλου πρόγραμμα ή δεν παίζει αυτό που έχει ; δοκίμασε να βάλεις ένα από τα 2 που έχει το λινκ http://en.miui.com/thread-17464-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλημέρα! Είμαι κάτοχος κι εγώ του Xiaomi Redmi και κατα τις κλήσεις όταν μιλάει ο συνομιλητής μου, το ακουστικό είναι σαν να παίζει τέρμα και κάνει ένα περίεργο ήχο ένα "τσικ" πως κανουν καμιά φορά τα ηχεία του αυτοκινήτου όταν τα ζορίζουμε? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? έχω το MTKengineering αλλά δεν μπορώ να φτιάξω κάτι! Για το θεμα αυτο εχουμε κατι; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Για το θεμα αυτο εχουμε κατι; Γιατι απλά δε χαμηλώνετε την ένταση απ το πλήκτρο ήχου; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Γιατι απλά δε χαμηλώνετε την ένταση απ το πλήκτρο ήχου; Το θεμα ειναι οτι ακουγεται και σε χαμηλα επιπεδα εντασης του ηχου.και αν εισαι εξω με τους εξωτερικους θορυβους καταλαβαινεις πως δεν ειναι και η καλυτερη λυση Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μπορεί κανείς να μου πει αν αξίζει η αλλαγή απο μουλτι jhbnal25.0 στην τελευταια official?ψάχνω ενα change log και δεν βρίσκω τιποτα,τι αλλαγές υπαρχουν; Επίσης αν ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνω για να μη χανοντε οι πληρωμένος εφαρμογές θα ηταν καλα γιατι χάνω συνέχεια το fleksy και με το ζοριγραφω με το κανονικό πληκτρολόγιο αλλά νταλον παταω με τις δαχτυλαρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μπορεί κανείς να μου πει αν αξίζει η αλλαγή απο μουλτι jhbnal25.0 στην τελευταια official?ψάχνω ενα change log και δεν βρίσκω τιποτα,τι αλλαγές υπαρχουν; Επίσης αν ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνω για να μη χανοντε οι πληρωμένος εφαρμογές θα ηταν καλα γιατι χάνω συνέχεια το fleksy και με το ζοριγραφω με το κανονικό πληκτρολόγιο αλλά νταλον παταω με τις δαχτυλαρες. Υπάρχει τρόπος να μην χάνονται οι πληρωμένες εφαρμογές (paid apps) έχει σχέση με την κρυπτογράφηση (είναι το ίδιο πολύπλοκη ίσως και περισσότερο από το να φορτώσεις την 13) αλλά αυτή η 25 έχει κι άλλα προβλήματα. Βάλε το link2sd και δες τον αποθηκευτικό χώρο στο system είναι 99%. Σημαίνει ότι στο system έχει σκουπίδια και δεν έχει μείνει καθόλου χώρος. Το καλύτερο είναι να φλασάρεις την καινούρια από TWRP recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts