saouron35 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Δεν είναι αφύσικο, δέμα με Sweden Post να κάνει 35-40 μέρες για να φτάσει! Αν νοιώθεις ανασφαλεια (και είσαι κοντά στις 45 μερες από την παραγγελία/πληρωμή) ανοιξε dispute δια παν ενδεχόμενο και το κλείνεις οταν με το καλό παραλάβεις... ωραια το καταφερα ανοιξα dispute γιατι ημουν στις 40ημερες!στις 4/4 εγινει η παραγγελεια. μονο μια ερωτηση αμα ερθει το πακετο στο pay pal πως το κλεινεις?μονο αυτο δεν βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά! οποίο μέλος του φόρουμ έχει την ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσει να αναβαθμίσω το ρυζάκι μου…. Έχει MIUI JHBCNAL25.0 multi , θα προτιμούσα να το κάνω ν5 English – china για να λαμβάνω κανονικά τις ενημερώσεις. Και να μην ασχοληθώ … ξανά, Η έστω να περάσω τα multI v5 .. Προσπάθησα αρκετές φόρες από τους οδηγούς να το αναβαθμίσω σε v5 multi, κατέβασα ότι χρειαζόταν αλλά δυστυχώς δεν! τα κατάφερα….. κάποια στιγμή μου βγήκαν κάτι κινέζικα γράμματα , το κινητό δεν υπάκουε και δεν έκλεινε, και αφού με έκοψε κρύος ιδρώτας…. , τελικά αφαίρεσα τη μπαταρία… , ευτυχώς επαναλειτούργησε κανονικά! και δε το ξανά πείραξα… Οπότε παρακαλώ όποιος μπορεί και θέλει ας μου στείλει Π.Μ. για να μου δώσει τη πολύτιμη βοήθεια του. .Είτε από κοντά να βρεθούμε « μένω Αθήνα» Είτε από skype μέσω κάμερας ,αν είμαστε μακριά . ελπίζω να βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει Ευχαριστώ! Η JHBCNAL25.0 multi που έχεις είναι η multI v5, για την ακρίβεια η προτελευταία ενημέρωση. Η τελευταία είναι η JHBCNBA13.0. βγήκε τον Μάρτιο Με την προϋπόθεση ότι είσαι ροοτ για αρχή βάλε από το playstore το Mobileuncle Tools. Κατέβασε από http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html το "WCDMA:HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip" αποσυμπίεσε το και βάλε το recovery.img στην SD Με το Mobileuncle Tools πήγαινε εκει που λέει recovery update και επέλεξε το αρχείο στην SD Τώρα έχεις για recovery το TWRP που είναι στα αγγλικά και με οθόνη αφής. Βάλε στην SD το 1) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/6220-miuiandroid-multi-HM2013023-WCDMA-JHBCNBA13-0-jb-4-2-zip-WCDMA/ το 2) http://celogeek.miuiandroid.com/gapps/miuiandroid_gapps-4.2.2-small_signed-8012.zip και 3) http://en.miui.com/thread-17437-1-1.html το root-stable.zip Πάλι με το Mobileuncle Tools πάτα στο reboot into recovery και από το recovery επιλέγεις install και το πρώτο αρχείο Μετά την εγκατάσταση της ρομ επανεκκίνηση το κλείνεις και μετά μπαίνεις ξανά recovery πατόντας συγχρόνως power button και volume - (το κάτω) Install το δεύτερο ξανά reboot σε recovery και install το τρίτο Ή αντί για τα τρία τελευταία μπορείς να βάλεις την ελληνική έκδοση της 13.0 https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/2014/05/xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip που είναι ήδη ροοτ και έχει το TWRP για recovery Edited May 15, 2014 by nico4gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Η JHBCNAL25.0 multi που έχεις είναι η multI v5, για την ακρίβεια η προτελευταία ενημέρωση. Η τελευταία είναι η JHBCNBA13.0. βγήκε τον Μάρτιο Με την προϋπόθεση ότι είσαι ροοτ για αρχή βάλε από το playstore το Mobileuncle Tools. Κατέβασε από http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html το "WCDMA:HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip" αποσυμπίεσε το και βάλε το recovery.img στην SD Με το Mobileuncle Tools πήγαινε εκει που λέει recovery update και επέλεξε το αρχείο στην SD Τώρα έχεις για recovery το TWRP που είναι στα αγγλικά και με οθόνη αφής. Βάλε στην SD το 1) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/6220-miuiandroid-multi-HM2013023-WCDMA-JHBCNBA13-0-jb-4-2-zip-WCDMA/ το 2) http://celogeek.miuiandroid.com/gapps/miuiandroid_gapps-4.2.2-small_signed-8012.zip και 3) http://en.miui.com/thread-17437-1-1.html το root-stable.zip Πάλι με το Mobileuncle Tools πάτα στο reboot into recovery και από το recovery επιλέγεις install και το πρώτο αρχείο Μετά την εγκατάσταση της ρομ επανεκκίνηση το κλείνεις και μετά μπαίνεις ξανά recovery πατόντας συγχρόνως power button και volume - (το κάτω) Install το δεύτερο ξανά reboot σε recovery και install το τρίτο Ή αντί για τα τρία τελευταία μπορείς να βάλεις την ελληνική έκδοση της 13.0 https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/2014/05/xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip που είναι ήδη ροοτ και έχει το TWRP για recovery απο περιεργεια το δευτερο λινκ που εχεις βαλει τι ειναι?και τι κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis_ Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) niko4gr να σαι καλα!!! τελικά ακολούθησα τη δεύτερη μέθοδο που μου αναφέρεις και τα κατάφερα επιτέλους!! να κανω την αναβαθμίσιμη σε 13.0 μεχρι στιγμής εχω παρατηρήσει στην ηχογράφηση λεει το τηλέφωνο σας ειναι σε σιγανση... και με δυσκολία ακουω αυτα που ηχογραφώ απο το εξωτερικό ηχείο.... ,πιστεύω απο εδώ και πέρα να ειναι θέματα ρυθμίσεων αυτα και με λιγο ψάξιμο να λυθούν, επίσης κάποιες ελαφρές διαφοροποιήσεις.. μακάρι να πανε ολα καλα... και να μην παρουσιαστεί καμια δυσλειτουργία ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!! ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ! Edited May 16, 2014 by anastasis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 απο περιεργεια το δευτερο λινκ που εχεις βαλει τι ειναι?και τι κανει? gapps = google apps (play store κλπ κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) gapps = google apps (play store κλπ κλπ) Ωραίος,ευχαριστώ πολύ άντε σιγά σιγά να μαθαίνω τις ορολογιες. Κάτι άλλο στο pay pal που εκανα dispute να κάνω ταυτόχρονα και claim; τώρα είμαι στις 41ημερες. Εχθες εκανα μονο dispute.αμα κάνω claim δίνει 20ημερες περιθώριο; και αμα ερθει το πακέτο πριν τις 20ημερες που δίνει μπορεί να το ακυρωσω; Edited May 16, 2014 by saouron35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 κανεις?μια βοηθεια γιατι δεν ξερω ακριβως τα βηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μην κάνεις claim ακόμη. Έχεις 20 μέρες από τη στιγμή που έκανες dispute να λύσεις το πρόβλημα συζητώντας μέσω PayPal με τον πωλητή, αν σε αυτό το διάστημα δε λυθεί, με το claim απαιτείς επιστροφή χρημάτων με διαιτητή το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μην κάνεις claim ακόμη. Έχεις 20 μέρες από τη στιγμή που έκανες dispute να λύσεις το πρόβλημα συζητώντας μέσω PayPal με τον πωλητή, αν σε αυτό το διάστημα δε λυθεί, με το claim απαιτείς επιστροφή χρημάτων με διαιτητή το paypal. α μαλιστα. εχθες εκανα dispute,αρα οταν κανω αυτο εχω τις 20ημερες?μαλιστα καταλαβα.εγω τους εστηλα εμαιλ κιολας να δω τι απαντησεις θα μου δωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ενω εχω κλειστά τα δεδομένα, πανω στην μπάρα συνεχίζει να έχει το 3G. Σας το κάνει κι εσας αυτό; Δεν είμαι ειδικός, κάθε άλλο μάλιστα αλλά μήπως η ένδειξη αυτή είναι απλά ότι στο σημείο υπάρχει κάλυψη και όχι ότι γίνεται μεταφορά δεδομένων; Και εγώ σε μια αρχαιολογία που έχω το 3g είναι μονίμως αναμένο όταν είμαι σε δίκτυο χωρίς αυτό να σημαίνει πως γίνεται μεταφορά δεδομένων. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Δεν είμαι ειδικός, κάθε άλλο μάλιστα αλλά μήπως η ένδειξη αυτή είναι απλά ότι στο σημείο υπάρχει κάλυψη και όχι ότι γίνεται μεταφορά δεδομένων; Και εγώ σε μια αρχαιολογία που έχω το 3g είναι μονίμως αναμένο όταν είμαι σε δίκτυο χωρίς αυτό να σημαίνει πως γίνεται μεταφορά δεδομένων. Τι να πω, δεν ξέρω, ισως. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ενω εχω κλειστά τα δεδομένα, πανω στην μπάρα συνεχίζει να έχει το 3G. Σας το κάνει κι εσας αυτό; κατσε βρε εσυ αλο το 3g και αλο τα δεδομενα. και εγω εχω το 3g αλλα εχω κλειστα τα δεδομενα και τα ενεργοποιω οποτε θελω ιντερνετ. μην το μπερδευεις το ενα με το αλλο.στα δεδομενα οταν εχεις ενεργοποιημενα και εχεις 2g εχει απο πανω το e οταν εχεις 3g δυκτιο επιλεξει και εχεις παλι ενεργοποιημενα τα δεδομενα εχει το h απο τι θυμαμε σαν συμβολο και το 3g. οταν απενεργοποιηεις τα δεδομενα το 3g παραμενει γιατι εχεις επιλεξει τετοιο δυκτιο. εγω γενικα δεν το προτιμω βαζω σχεδον συνεχεια δυκτιο 2g το αλλο ρουφαει μπαταρια αρκετη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 δηλαδή έκανες ότι έκανες χωρίς να ξέρεις γιατί το έκανες;:confused: τελοσπαντων..τωρα που εισαι ρουτ, μπορεις να κανεις ενοποιηση αποθηκευτικου χώρου για να μεγαλώσεις το διαθεσιμο χωρο της συσκευης, να εγκαταστήσεις καποια εργαλεία οπως το wsm tools για παραμετροποιηση της συσκευης, μπορεις να παρεις backup της ρομ σου και να την εχεις καβατζα και σε περιπτωση που συμβει κατι να την επαναφέρεις και πολλα αλλα που σου προσφέρει το ρουτ! κάποιος απλός οδηγός για ενοποίηση χώρου. είμαι root με multi και έχω δοκιμάσει κάποιες εφαρμογές για μεταφορά εφαρμογών στην sd αλλά τίποτα. Η κάποιος οδηγός για partition, αν γίνεται βέβαια δουλειά με αυτό Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 κάποιος απλός οδηγός για ενοποίηση χώρου. είμαι root με multi και έχω δοκιμάσει κάποιες εφαρμογές για μεταφορά εφαρμογών στην sd αλλά τίποτα. Η κάποιος οδηγός για partition, αν γίνεται βέβαια δουλειά με αυτό ειχα βαλει εγω για παρτισιον με το προγραμμα link2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 ειχα βαλει εγω για παρτισιον με το προγραμμα link2sd και δουλεύει κανονικα; αν το βρεις στείλτε μου με pm Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 και δουλεύει κανονικα; αν το βρεις στείλτε μου με pm απο τι βλεπω ναι δουλευει κανονικα οι εφαρμογες πανε στο παρτισιον που εχω φτιαξει δεν βλεπω να τρωει την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 και δουλεύει κανονικα; αν το βρεις στείλτε μου με pm Εντάξει. Το βρήκα. #3826 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 παιδες ικανοποιημενοι απο το κινητο? η μπαταρια ποσο κραταει με μεση χρηση? sar ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 παιδες ικανοποιημενοι απο το κινητο? η μπαταρια ποσο κραταει με μεση χρηση? sar ξερουμε? Πολυ ικανοποιημενοι. Η μπαταρια με βγαζει ανετα μια μερα, αλλα αυτο ειναι σχετικο, αναλογα τι χρηση κανει ο καθενας. Για sar δεν γνωριζω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μπορώ στη μια κάρτα να έχω κλειστά τα δεδομένα και να την έχω μόνο για κλήσεις και στην άλλη να τα έχω ανοιχτά και να συνδέομαι όποτε θέλω; Πως συνδέομαι; όταν θέλω internet με ρωτάει να επιλέξω από ποια κάρτα θα συνδεθώ ή γίνεται αυτόματα η σύνδεση από την κάρτα που έχω τα δεδομένα ανοιχτά; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παιδες ικανοποιημενοι απο το κινητο? η μπαταρια ποσο κραταει με μεση χρηση? sar ξερουμε? με αρκετο 3g μεσα στη μερα συνεχομενη μουσικη,λιγο κλήσεις και χαζεμα στο ιντερνετ και 70% φωτεινοτητα βγαζει τη μερα και ισως να μεινει και κανα 15-20% για την επομενη μερα με μια μεση χρηση πιστευω ανετα κραταει 2 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έχουμε νέα για την ΚιτΚατ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παιδιά η μουλτι v13 έχει διάφορες απο την προτελευταία που έχω;v5.0 είμαι ευχαριστημένος,αλλά αμα η πρωτη έχει σημαντικές διάφορες,βελτιώσεις να την περάσω αμα είναι. Αλλιώς μπορεί να περιμένω λογικά κάποια στιγμη δεν θα πάμε σε 4.3;όλοι τώρα έχουμε 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μπορώ στη μια κάρτα να έχω κλειστά τα δεδομένα και να την έχω μόνο για κλήσεις και στην άλλη να τα έχω ανοιχτά και να συνδέομαι όποτε θέλω; Πως συνδέομαι; όταν θέλω internet με ρωτάει να επιλέξω από ποια κάρτα θα συνδεθώ ή γίνεται αυτόματα η σύνδεση από την κάρτα που έχω τα δεδομένα ανοιχτά; Όποιος μπορεί ας απαντήσει στο παραπάνω ερώτημά μου γιατί από την απάντηση θα εξαρτηθεί η αγορά του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Όποιος μπορεί ας απαντήσει στο παραπάνω ερώτημά μου γιατί από την απάντηση θα εξαρτηθεί η αγορά του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι,μπορείς.Επιλέγεις εύκολα από τις ρυθμίσεις σε ποια SIM θα ενεργοποιήσεις τα DATA. Απλά,όπως και στα περισσότερα δίκαρτα,3G μπορείς να έχεις μόνο στην μία θέση(SIM1) Βέβαια,υπάρχουν custom ROMS που δίνουν την δυνατότητα 3G και στις δύο θέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts